Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Általános 2009 júl. 30 16:43 #3587

www.thasos.hu/index.php?option=com_phocagallery&view=category&id=124:balazsh-2009&Itemid=117
Feltöltöttem a válogatott képeimet! Már ami megvan. :(

Meg ide is tettem 46 db-ot: www.thasos.hu/index.php?option=com_phocagallery&view=category&id=7&Itemid=164 - www.thasos.hu/index.php?option=c ... Itemid=164

Bazsi!
Nagyon jók a képeid!!! Külön köszönet a beírást illetően!!! :örül:

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2009 júl. 30 14:25 #3584

Végignéztem mindenki fotóit, egytől-egyig remek képek, gratula érte. Jó volt nosztalgiázni, bár egy kicsit fáj a szívem. Remélem jövőre, én is fel tudom tölteni a nyaralásunk képeit.

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2009 júl. 30 14:20 #3581

www.thasos.hu/index.php?option=com_phocagallery&view=category&id=124:balazsh-2009&Itemid=117
Feltöltöttem a válogatott képeimet! Már ami megvan. :(

Meg ide is tettem 46 db-ot: www.thasos.hu/index.php?option=com_phocagallery&view=category&id=7&Itemid=164 - www.thasos.hu/index.php?option=c ... Itemid=164

Hűha, most már értem miért mondta férjem azt, hogy nagyon szépeket látott sznorizás közben!
Balázs, nagyon szép képeket készítettél! :Köszi:

Re: Általános 2009 júl. 30 13:21 #3580

Re: Általános 2009 júl. 30 13:01 #3579

Húha, most nézem, mennyit ültem itt ma a gép előtt, megyek kitakarítom a medencét, legalább az udvaron fürcsizzünk egyet.
Szerintetek ha beleöntök vagy 20 kiló sót, lesz egy kis tenger fillinje az itthoni strandolásnak? :úszógumi: :Nevet:

Ha műanyag, akkor talán nem teszel benne kárt, viszont az illat egy kicsit hasonlíthat. Nem hülyeség, mert én a kádba is borogatom bele a sót, ha hiányom van!!!
:szégyenlős: :úszógumi:

Re: Általános 2009 júl. 30 13:00 #3578

Képek föltöltve.

picasaweb.google.hu/xabi78/Thassos2009# - picasaweb.google.hu/xabi78/Thassos2009#

Erős volt a rosta, ennyi maradt. :)
Du. megpróbálok egy videót is föltölteni, az átkelést Panagián.

X.

Jók lettek a te képeid is!
:lol:

Re: Általános 2009 júl. 30 12:58 #3577

Csak nem feladni, csodák pedig vannak. Hátha....

:Keres:

Re: Általános 2009 júl. 30 12:45 #3576

Köszönöm az együttérzéseteket, de nem bízom benne erősen, hogy meglesz... :( Budapesten??? :( :Sirvaröhög:
Ez az egész év ilyen... egyik rossz a másik után... :(
A jó csak az, hogy Ti vagytok...
:dumcsi

Re: Általános 2009 júl. 30 12:25 #3575

Sziasztok kedves Fórumtársak!

Bejelentkezem, mert tegnap Balázs feltette a tavalyi thassosi nyaralásunk leírását. Ha bárkinek kérdése lenne, szívesen válaszolok.

Üdv

Rea

Szia itt!
Tavaly is olvastam ám, és akkor is tetszett! :taps:

Re: Általános 2009 júl. 30 12:18 #3573

merevfalú, fóliás medence 4.5 átmérővel, de csak sac 70 cm víz van benne, a kicsilányunk miatt. :D
De ez a sózás vicc volt ám :wink:

Re: Általános 2009 júl. 30 12:14 #3572

Húha, most nézem, mennyit ültem itt ma a gép előtt, megyek kitakarítom a medencét, legalább az udvaron fürcsizzünk egyet.
Szerintetek ha beleöntök vagy 20 kiló sót, lesz egy kis tenger fillinje az itthoni strandolásnak? :úszógumi: :Nevet:

Háááát...az attól függ, mekkora a medence, ugyebár :D

Re: Általános 2009 júl. 30 12:08 #3571

Re: Általános 2009 júl. 30 12:03 #3570

Jóóóóvannna, csodás házasságban élek, de ugyi azért vak nem vagyok. :P :mrgreen: :wink: :vigyorog:
És ha jól olvastam, nem csak én estem ilyen bűnökbe. Bár ezt a pasik írták, lehet csak magukból indultak ki, mert ők meg a csajokat sasolták :mrgreen: :futyul:

Re: Általános 2009 júl. 30 11:53 #3569

No akkor már le merem írni ami először az eszembe jutott, csak nem akartam személyeskedni :-D Szóval szupi a csöpögtetős homokvár, meg aki csinálja az is :futyul: :mrgreen: :Sirvaröhög:

Jahogy!!!! :D :D Kibújt a szög a zsákból... :Nevet:

Re: Általános 2009 júl. 30 11:37 #3568

No akkor már le merem írni ami először az eszembe jutott, csak nem akartam személyeskedni :-D Szóval szupi a csöpögtetős homokvár, meg aki csinálja az is :futyul: :mrgreen: :Sirvaröhög:

Re: Általános 2009 júl. 30 11:35 #3567

Köszönjük szépen a dicséreteket! :elpirulós:
Igazsághoz tartozik, hogy nekem volt a mániám feltűnő fazonokat fényképezni a parton...egy kis unaloműző gyanánt figyelgettem az embereket. :fotó:

Ha megengeditek, elárulom a három kedvencem, fordított sorrendben:

3.Fekete kutty (haláli fazon volt, ahogy gázolt be a vízbe és ugrálta át a hullámokat) :kutyasétáltató:
2.Hippi pár, ahogy komplett felszereléssel (edzőcipőben)vonul át a bícsen a kinézett napernyőig.. :D
1.A kacsás úszószemüveges tengermedret fürkésző, néha felkukkantó szabadságot kapott apuka. Zseniális, az abszolut kedvenc volt!!! :örül: :örül:

Jahh, a homokvárat építgető srác szintén magyar volt, ott strandoltunk velük egymás mellet. De nem ő Xabi, csak nehogy félreértés legyen. Xabi az, aki pecázik a hajón...és még imitt-amott előbukkan, ha figyelmesen nézzük.
Hát, rólam ne esék szó..én a partra vetett cethal vagyok. :megadós:

Re: Általános 2009 júl. 30 11:18 #3566

Képek föltöltve.

picasaweb.google.hu/xabi78/Thassos2009# - picasaweb.google.hu/xabi78/Thassos2009#

X.

Szép képek, gratula. Szupi a csöpögtetős homokvár :mrgreen:
És tetszik, hogy embereket is látok a képeken :D

Re: Általános 2009 júl. 30 11:08 #3565

Képek föltöltve.

X.

Hello-bello!

A képeket megnéztük, csodálatosak :) vissza szeretnénk menni, de gondolom mások is így vannak ezzel :)
Gratula a bringás csúcsos képhez, igaz a hajón megtapsikoltunk érte :D:D :P

Re: Általános 2009 júl. 30 10:28 #3563

Sziasztok kedves Fórumtársak!

Bejelentkezem, mert tegnap Balázs feltette a tavalyi thassosi nyaralásunk leírását. Ha bárkinek kérdése lenne, szívesen válaszolok.

Üdv

Rea

Re: Általános 2009 júl. 30 10:10 #3561

Képek föltöltve.

X.

Re: Általános 2009 júl. 30 09:14 #3559

Sirvafakadok! :cry:
Nincs meg 210 db képem, és pont a Jeep túráról.
Hát ezért nem szabad ilyen sokáig halogatni a visszanézést.
Azt hittem hogy lementettem mindent és ma derült ki, hgy egy kártya kimaradt.
Azt meg a hétvégén leformáztam és telefényképeztem a Forma-1-en. :(
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Ez tényleg nagyon bosszantó! :falbaverő

Sovány vigasz, de legalább a Forma 1-ről jók lettek a képeid, nem?
Mi ebből a tanulság?
Újra meg kell ismételni a Jeep túrát!!!
:fotó: :fotó: :fotó: :fotó:

Re: Általános 2009 júl. 30 09:10 #3558

Jó sok olvasnivalót hagytatok mára is, és nagyon örülök neki. Tényleg olyan, mintha az ember újra átélné veletek az élményeiteket.
:lol:

Re: Általános 2009 júl. 30 07:24 #3555

Pamag: én is remélem, hogy visszakerülnek az iratok. Képzeld ugyanezt két nappal indulás előttre... mindjárt nyugodtabb leszel...
Babuci: olvastam a beszámolót. Hát, nem apróztátok el, volt minden.
Tizzy meg megoldotta helyettetek a beachet. Viszont gratulálok Tizzynek a kitüntetéshez. Ahogy a társaságot ismerem, valaki ki is szerkeszt egy plecsnit...

Re: Általános 2009 júl. 30 06:57 #3554

DéZsének erre: „Ezentúl, mindenki írja le a programját, hogy képben legyünk, kivel hol futhatunk össze ” ----> én megyek ma dolgozni Siófokra :D
Pamag: remélem a megtalálóban lesz annyi, hogy a címeteket látva eljuttatja hozzátok!
Na látod, a piperit (görög betűkkel, valahogy így elvileg: ??????) ezért nem találtuk meg!
Honey: a sok-sok jókívánságot meghálálhatod egy kis lecsóval :D (Imádom!!!)
Tizzy: Bátorságodért kitüntethetlek a „A Legbátrabb Szöcske vagy Sáska, vagy Bokám Tudja Mik Elviselője” címmel? Amúgy Limenariaban a borsot sem angolul, németül és olaszul sem ismerte meg az eladó, így ráfogtuk: amit nem tud, az nincs ;) Majd legközelebb :D
Én már beleolvastam Babuci beszámolójába :) (De most zúzok aludni (éjszakás műszak), ma már utazom főzni…)

Re: Általános 2009 júl. 29 22:50 #3553

Oldalmegjelenítési idő: 0.168 másodperc