Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Általános 2009 aug. 25 03:45 #3832

Szia Honey!
Üdvözöllek itthon! Várjuk az élményeket.

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2009 aug. 24 23:05 #3831

Robi, nekem ez a bicikli mintha ismerős lenne - csak nem kajáltál a Lucullusban Siófokon, és éppen én szolgáltalak ki? (Bár legalább 10 biciklis körutazó elé pakoltam a kaját amíg ott leltem életem)
Na de hogy ne térjünk el ennyire a thassosi témáktól: még mindig akad pár hely a szeptember 12-i Limenaria útra, érdemes kihasználni a lehetőséget! :)
Várom a friss beszámolókat és képeket!

Szia Honey!
Üdv itthon.

Robi!!
Te is előkerűltél?

Szia Bocsika!
A balcsin voltam 3-tól és nemrégen vagyis tegnap jöttem haza.
Nagyon jó volt sokat bicóztam.

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2009 aug. 24 21:09 #3830

Szia Honey!
Üdv itthon.

Robi!!
Te is előkerűltél?

Szia Bocsika!
A balcsin voltam 3-tól és nemrégen vagyis tegnap jöttem haza.
Nagyon jó volt sokat bicóztam.

Re: Általános 2009 aug. 24 20:32 #3829

Folyt.:
Kb. 1500 kép készült és kintlétünk alatt folyamatában írtam a beszámolót, ami kézzel írva és nem túl részletekbe menően is 15 oldal.

Viktorék nagyon jó fejek. Többször is találkoztunk velük a szigeten. Egyik este a parton söröztünk (Mythos) és dumcsiztunk sokáig az éjszakában.

Most megyek, mert a gyermek is tobzódik a gép miatt....

Üdv itthon!
Ha begépelted a beszámolódat jöhet felém képekkel együtt és felteszem!

Re: Általános 2009 aug. 24 18:46 #3828

Szia Honey!
Üdv itthon.

Robi!!
Te is előkerűltél?

Re: Általános 2009 aug. 24 14:39 #3827

Szia Honey!

Isten hozott itthon benneteket :) :örül:
Gondolom sok kedvetek volt hazajönni :)

Re: Általános 2009 aug. 24 12:28 #3823

Szia Honey!
Jól gondolom, hogy ilyen hosszú nyaralás után is inkább ott lennél még?
Üdv a szürke hétköznapokban.
ciao

Re: Általános 2009 aug. 24 12:01 #3822

Szia Honey!
Üdv itthon.

Re: Általános 2009 aug. 24 11:53 #3821

HONEY: Üdvözlünk ismét kis hazánkban, s várjuk nagy izgalommal a képeidet s a beszámolód! Addig meg pihengess :)

Re: Általános 2009 aug. 24 10:36 #3820

Folyt.:
Kb. 1500 kép készült és kintlétünk alatt folyamatában írtam a beszámolót, ami kézzel írva és nem túl részletekbe menően is 15 oldal.

Viktorék nagyon jó fejek. Többször is találkoztunk velük a szigeten. Egyik este a parton söröztünk (Mythos) és dumcsiztunk sokáig az éjszakában.

Most megyek, mert a gyermek is tobzódik a gép miatt....

Re: Általános 2009 aug. 24 10:33 #3819

Sziasztok Drága Fórumos Barátaim!!

Tegnap hazaérzeztünk. Lám a fórum rendszere valamiért pikkel rám, mert harmadjára írom ezt a hozzászólást. Most nem írok annyit, hátha sikerül elküldeni, mert előzőekben a küldésnél mindig kidobott a rendszer.

Minden jó volt és szép. Várakozásainkat felülmúlta a 2 heti nyaralás minden perce!

Re: Általános 2009 aug. 23 19:55 #3811

Hahó!

Én ma jöttem haza a szigetről, csodálatos volt!!!
Amikor a nyugati parton jártunk Sotiros környékén, láttunk az út mentén egy szoborparkot.
Tud valaki erről a szoborparkról valamit? Érdekelne, hogy ki az alkotó, stb.

Köszi: Via

Re: Általános 2009 aug. 22 15:17 #3804

Köszönöm szépen a szülinapi kívánságokat.
Anya mondta, hogy jöjjek fel mert mindenki boldog születésnapot kíván itt a fórumon.
Én csak tegnap jöttem haza, mert gólyatáborba voltam a Balaton környékén egy úttörő városban Zánkán.
Úgyhogy még ott is kaptam születésnapi kívánságokat utólag. XD
A legjobb az volt a táborban ,hogy közösen Sirtakistunk.

ÉLJEN ÖRÖKRE THASSOS!!!
THASSOS 4EVER illetve FOREVER
:Thassos-fan:

Re: Általános 2009 aug. 22 15:12 #3803

Jaj nekem, fáj a szívem!
Most felugrottam a webcamot nézegetni, és juj, de irigylem mindazt, aki most a szigeten van!
Ja és igen: az előző bejegyzéseimmel ellentétben már tudok az interneten is tájékoztatást küldeni a szeptemberi Limenaria-i nyaralásról! (Akad még szabad hely!)

Re: Általános 2009 aug. 22 12:26 #3800

Pamag, Te is hiányoztál nekem - hogy a többiekről ne is beszéljek :)

Re: Általános 2009 aug. 22 08:51 #3797

.................Húúú, de ki van halva a fórum…
.......

Mert hiányoztál innen! :lol:

Re: Általános 2009 aug. 22 03:46 #3796

Hali!
Nyaralás után küldöm a részletes beszámolómat!Hol találom meg a képes beszámolodat amit nekem küldtél?
MÁZI :Keres:

picasaweb.google.com/lh/view?q=thassos%202009&psc=G&filter=1#5341861254880533554 - picasaweb.google.com/lh/view?q=t ... 4880533554
Több albumom is van a Thassos 2009-ben

Re: Általános 2009 aug. 21 23:17 #3795

Sziasztok ismét!
SZEKALMI, köszi a jókívánságod, hát jövedelmező az relatív, ha olyan nagyon jó lett volna (anyagilag) akkor nem mondtam volna fel :D Viszont egy percre sem bántam meg, hogy elmentem oda dolgozni!
Milyen érdekességre vagy kíváncsi? Várom az instrukciókat és jön a beszámoló :)
Sajnos még nem kaptam meg a többiek képeit, az enyémek meg kint vannak már :) (juj, majd javítanom kellene a hibákat is :D)
(((Amúgy a privát e-mailem megkaptad?)))
KOVIMI77 – én is beállok a sorba, boldog születésnapot így utólag is!
MAZI: irigyellek, remélem sikerül eljutnom szeptemberben megint!

Húúú, de ki van halva a fórum…
Szép napokat!

Re: Általános 2009 aug. 21 10:19 #3794

Hali!
Nyaralás után küldöm a részletes beszámolómat!Hol találom meg a képes beszámolodat amit nekem küldtél?
MÁZI :Keres:

Re: Általános 2009 aug. 21 08:49 #3793

Mazi!
Csináltam neked egy képes útmutatót Potamia átvezető szakaszától a Nontasig. A letérő kapuról tettem be külön képet. A parton a Nontas elé pont akkor tették ki az új cégtáblát, amikor ott voltunk, Athanasias and Nondas felirattal (D-vel is írják...). A vonallal jelöltön kocsival mehettek be, nagyon keskeny, és miliméterezve lehet befordulni, legalábbis a Vitoval. A pöttyözött a gyalogos bejáró a partról, de a ki és bepakoláshoz álljatok be előre az ajtóhoz. Nontas úgyis szól, hogy vigyétek hátra a kocsit, az udvarba, mutatni kell neki, hogy cucc ki, és utána oké
Visszont egy nagyon pöpec kis beszámolót, és képeket ugye kérhetek cserébe...? A képek között ott van a tulaj meg a lányom. Nem nehéz kitalálni, ki kicsoda...
Még egy ritka gyenge beszólás: A strand két végét onnan tudod megkülönböztetni, hogy északon vannak a panágok, délem meg a potámok... (jujj, de ócska vicc...)

Re: Általános 2009 aug. 20 19:44 #3792

És nemcsakhogy egymás mellett van mind a kettő, a tulaj is Mr. Nontas...

Re: Általános 2009 aug. 20 15:07 #3791

Köszi a részletes útbaigatitást! :D

Szia Mazi!
A legjobb helyet találtátok meg! Mi két éve az Annában voltunk, Szekalmi idén a Nontasban. Olvass vissza a fórumban és nézd meg Szekalmi képeit!
Egyébként a honlapon a GYIK (gyakran ismételt kérdések) menüpont alatt részletes tájékoztatást találsz, térképet is.

:Thassos-fan:

Re: Általános 2009 aug. 20 13:01 #3790

Köszi a részletes útbaigatitást! :D

Re: Általános 2009 aug. 20 11:48 #3789

Sziasztok!
szeptember 7.én indulunk thassosra pici családommal!A nontas apartmanba lessz a szállásunk!
Segitség kéne, kompolás után merre a legegyszerübb menni a Nontast apartmanhoz? :E-mail:
Elöre is köszi mindenkinek!!
MÁZI

Jó helyen kérdeztétek: májusban a Nontasban mi voltunk az első vendégek. Máris írom az odajutást.
Nem a legrövidebbet, hanem a legegyszerűbbet.
Limenasban, amikor leszálltok a kompról, jobbra, nyugat felé induljatok a part mentén, és kövessétek a kijárt utat. párszáz méter után el kell fordulni balra (látszik az úton, a kamionok kijárták. Ott tovább délnek, amég ki nem lesz táblázva Panagia vagy Potamia. Azon az úton menjetek Potamia faluig. A falu sík részén, jobboldalt lesz egy nagy betonlábazatos kapu (ferdén épült az úthoz képest, nagy és széles, egy szálláshely kapuja) aminek zászlók, vagy zászlórudak vannak a tetején. NEM LEHET ELTÉVESZTENI, max. picit túlszaladtok rajta. Ott kell lefordulni a part felé. Végig kövessétek itt is a kijártabbik nyomot. Lesz egy kereszteződés, ahol látszik 100 m-re a tenger. Ott guruljatok le a partra, lesz ott egy étterem. Forduljatok jobbra, és kb. 50 m a Nontas. Az Anna van utána, azt nem lehet nem látni, mert jó nagy. Előtte az udvarban van a Nontas, beljebb épült 10 m-rel, mint a többi.
A szállás nagyon jó, a gazda Bár kicsit szomorúnak látszik mindig, nagyon kellemes ember. A parton továbbhaladva alig 50 m a magyarok törzshelye, a Trata. Melegen ajánlom. Ha találok képeket, beteszem a linkjét. Jó utat...!

Re: Általános 2009 aug. 20 09:20 #3788

Sziasztok!
szeptember 7.én indulunk thassosra pici családommal!A nontas apartmanba lessz a szállásunk!
Segitség kéne, kompolás után merre a legegyszerübb menni a Nontast apartmanhoz? :E-mail:
Elöre is köszi mindenkinek!!
MÁZI

Oldalmegjelenítési idő: 0.368 másodperc