Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Általános 2009 szept. 23 14:55 #4096

..... nem tudjátok hogy arról a bizonyos lényről mikor lesz videó és képek? :) már alig várom!!

üdv: Juci

Én is. Írtam a szerzőnek, hogy már nagyon várjuk. :)

Ezt kaptam:

Szia!

Sajnos nem kaptam további vizalatti képeket, de 7végén küldöm a leírást és 2 fotót ami a helyszínen a hajorol keszult. Megprobalom ujra elkerni a vizalatti fotókat is.

Üdv?zlettel:

Polgár Miklós

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2009 szept. 23 12:42 #4095

Kedves Dézsé!

Nagyon sok boldog szülinapot kívánok :)

Sziasztok!

Jó sokat kellett vissza pörgetnem mióta nem jártam itt :)
Kiműtötték a bölcsességemet és azzal kínlódok lassan 2 hete :) nem egy leány álom :)
Remélem mindenki jól, nem tudjátok hogy arról a bizonyos lényről mikor lesz videó és képek? :) már alig várom!!

üdv: Juci

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2009 szept. 23 08:13 #4093

Köszi, hogy emlékeztettek, ismét öregedtem egy évet :roll: :lol: :P :mrgreen:

Re: Általános 2009 szept. 22 21:34 #4092

Isten éltessen e neves napon!

Re: Általános 2009 szept. 22 21:02 #4091

Még nagyon sokat öregedj, amíg úgy háromszor ennyi idős nem leszel, akkor megunhatod!
Szép napokat, heteket, éveket !!!
:D :D :D

Re: Általános 2009 szept. 22 20:40 #4090

Re: Általános 2009 szept. 22 19:33 #4089

Első ízben Dézsének nagyon sok boldogat!

Húúú, de sok mindenről lemaradtam! (Na de a munka az munka...)
Fáj a szívem: éppen ma jöttem volna haza Thassosról... :'(

Re: Általános 2009 szept. 22 18:38 #4088

Óóóóó!
Egész nap nem tekertem le az oldal aljára!

Dézsé! Isten éltessen sokáig! Nagyon sok boldog születésnapot!!! :!:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Re: Általános 2009 szept. 21 10:55 #4087

Te mesélsz, én jegyzetelek Csak egy szavadba kerül

OK!

Re: Általános 2009 szept. 20 18:07 #4084

Csak van aki bevállalja :mrgreen:

Megkérnélek rá,ha nagyon ráérsz!

Bevállalom, szívesen :-) Felveszel skypon, és beszélhetünk. Te mesélsz, én jegyzetelek :-) Csak egy szavadba kerül :mrgreen:

Re: Általános 2009 szept. 19 08:56 #4078

Csak van aki bevállalja :mrgreen:

Megkérnélek rá,ha nagyon ráérsz!

Re: Általános 2009 szept. 19 08:54 #4077

Lécci-lécci-lécci!

Igyekszem megfelelni minden felkérésnek,de én a szavak embere vagyok és nem a pötyögésé :D.
De meglátom mit tehetek az ügy érdekében!

Ne pötyögj akkor, hanem diktálj :-) Csak van aki bevállalja :mrgreen:

Re: Általános 2009 szept. 19 08:37 #4076

Lécci-lécci-lécci!

Igyekszem megfelelni minden felkérésnek,de én a szavak embere vagyok és nem a pötyögésé :D.
De meglátom mit tehetek az ügy érdekében!

Re: Általános 2009 szept. 18 19:24 #4071

Úgy látom, hogy mindenki egy kicsit passzív. Megjegyzem, én nemkülönben. De még mennyire! :( :( :(

Cserrobi és Pamag! Jó, hogy itthon vagytok. :D Szerintem mindegyikőnk várja, hogy bővebben írjatok. Ne várakoztassatok légyszi nagyon sokat.

Én tegnap Bp-en voltam, hivatalos úton. Hulla fáradtan jöttem haza este negyed 10-kor. A családom fincsi vacsorával várt. Nagyon jó így hazajönni!

Szekalmival mi van? Remélem, hogy nem beteg!!!! Már olyan régen jelentkezett!

Igen, tényleg úgy tűnik, hogy a nyár elmúltával keveset vagyunk most itt. Aztán amikor befagy a fenekünk, újból visszajövünk, hogy melegítsük egy kicsit az emlékeket és készüljünk a következő nyárra.
:Thassos-fan: :Esernyő:

Re: Általános 2009 szept. 18 19:22 #4070

Már itthon vagyunk jó pár napja,de nem volt kedvem irogatni.:(

Szia Robi!
Legalább vázlatosan a megfelelő helyen lécci írjál valamit!
Lécci-lécci-lécci!

Re: Általános 2009 szept. 17 10:17 #4068

Robi! de kíváncsaik vagyunk! nem érezted jól magad? :?:

Kedves Pamag!
Én mindenhol jól érzem magam,mivel eléggé vidám és humoros ember vagyok még az idő ellenére is jó volt.
Üdv:Robi

Re: Általános 2009 szept. 17 09:50 #4067

Robi! de kíváncsaik vagyunk! nem érezted jól magad? :?:

Re: Általános 2009 szept. 16 20:40 #4060

Szekalmit én is hiányolom!

Több rakás ruha mosása közben azért leírtam, merre is jártunk. Mindjárt beteszem a másik topikba.
Csak a térképet, amit sikerítettem hozzá, a végén elrontottam, most vettem észre. Újra kell csinálni.

Re: Általános 2009 szept. 16 18:18 #4059

Úgy látom, hogy mindenki egy kicsit passzív. Megjegyzem, én nemkülönben. De még mennyire! :( :( :(

Cserrobi és Pamag! Jó, hogy itthon vagytok. :D Szerintem mindegyikőnk várja, hogy bővebben írjatok. Ne várakoztassatok légyszi nagyon sokat.

Én tegnap Bp-en voltam, hivatalos úton. Hulla fáradtan jöttem haza este negyed 10-kor. A családom fincsi vacsorával várt. Nagyon jó így hazajönni!

Szekalmival mi van? Remélem, hogy nem beteg!!!! Már olyan régen jelentkezett!

Re: Általános 2009 szept. 16 10:24 #4058

Re: Általános 2009 szept. 16 10:22 #4057

Sziasztok!
Megérkeztem! :D
Röviden nagyon jó volt.
9 nap és irány Fadd-Dombori :P

Robi!
ŰŰÜdv újra itthol,olyan soknak tünt azt hittem,hogy kint maradtatok!!

Re: Általános 2009 szept. 16 10:00 #4056

Sziasztok!
Megérkeztem! :D
Röviden nagyon jó volt.
9 nap és irány Fadd-Dombori :P

Re: Általános 2009 szept. 16 09:48 #4055

Megjöttünk Szlovéniából, jól elfáradtunk, többet majd később. Jó kaland volt!

Honey! Kívánom, hogy jól sikerüljön a kiruccanás!
Bár írtad, hogy csak a Dunától keletre, azért én elmondom, hogy Lentiben (Zala m.) a Liponyak fogadó jó hely! (Az üdülési csekkes honlapon találtam anno.) Ma is bementünk útközben ebédelni. Lentiben is van gyógyfürdő.

Pamag isten hozott benneteket!!

Re: Általános 2009 szept. 15 21:07 #4054

Megjöttünk Szlovéniából, jól elfáradtunk, többet majd később. Jó kaland volt!

Honey! Kívánom, hogy jól sikerüljön a kiruccanás!
Bár írtad, hogy csak a Dunától keletre, azért én elmondom, hogy Lentiben (Zala m.) a Liponyak fogadó jó hely! (Az üdülési csekkes honlapon találtam anno.) Ma is bementünk útközben ebédelni. Lentiben is van gyógyfürdő.

Re: Általános 2009 szept. 14 17:53 #4053

Gyerekek! Remélem, hogy sínen van a dolog. (A férjem még nem is tudja.) Éppen ma küldtem el a foglalást. (Ezt meg főleg nem tudja.)
Még nem mondom meg, hogy hová, csak ha biztos lesz. Köszönöm mindenkinek a segítő szándékát! Tudtam én, hogy lehet Rátok számítani!
:D

Oldalmegjelenítési idő: 0.408 másodperc