Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Általános 2009 okt. 13 12:57 #4217

Én mindig itt vagyok!

És akkor mikor használod azt a sok kütyüt, ami az aláírásodban van? :D :lol:

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2009 okt. 13 12:16 #4216

Én mindig itt vagyok!

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2009 okt. 13 12:14 #4215

Balázs!
Erre tök egyszerű a válasz:mindig itt vagyok!
Üdv:Robi
De megtanítalak rá egyszer.

Nem kell köszönöm!
Nem célom, hogy mindig úgy látszódjak, mintha itt lennék. :)

Re: Általános 2009 okt. 13 12:12 #4214

Igazsága van Pamagnak!

SZEKALMI!
BOLDOG NÉVNAPOT!!!!

ANIKUSZ!
ISTEN ÉLTESSEN SZÜLINAPODON!!!!!!!!

Csak helyeselni tudok!
Jó, hogy van aki figyel.
:örül:

Re: Általános 2009 okt. 13 10:28 #4213

Igazsága van Pamagnak!

SZEKALMI!
BOLDOG NÉVNAPOT!!!!

ANIKUSZ!
ISTEN ÉLTESSEN SZÜLINAPODON!!!!!!!!

Re: Általános 2009 okt. 13 10:13 #4212

Árulkodik a címlap, van születésnaposunk : Anikusz.
Sok boldogságot, sok szeretetet, és sok-sok, élményekkel teli utazást kívánok!

És árulkodik a naptár : Kálmán-nap van.
Szekalmi!
Sok-sok-sok boldogságot, sok puszit azoktól, akiktől szeretnéd!
Meg

Mindkettőtöknek sok szép élményt, sok kalandot, és hozzá egészséget!

Re: Általános 2009 okt. 13 09:59 #4211

Hú, Honey! de jó volt Nektek! :P

Kölyök! Jó kalandot a svédeknél! de rövid lesz...

Re: Általános 2009 okt. 13 07:48 #4210

Mátrai képek (csak néhány): Ha lesz időm, majd még teszek fel többet is, felíratokkal.... :D

picasaweb.google.hu/ildikoarany/Matra2009Oktober911# - picasaweb.google.hu/ildikoarany/ ... ktober911#

Robi!
Először csak söprögettem az avatarodat, aztán rájöttem... :D :D

Re: Általános 2009 okt. 13 06:43 #4209

cserrobi!

Te hogy csinálod, hogy mindig itt vagy?

Balázs!
Erre tök egyszerű a válasz:mindig itt vagyok!
Üdv:Robi
De megtanítalak rá egyszer.

Re: Általános 2009 okt. 13 06:31 #4208

cserrobi!

Te hogy csinálod, hogy mindig itt vagy?

Re: Általános 2009 okt. 12 22:31 #4207

Sziasztok!
Örömmel látom, hogy nagyon megszínesedett a fórum, és kedves kis képkavalkád fogad! Sajnos a szervezési munkálatok és egyéb elfoglaltságaim nagyon kevés időt engednek a magánéletemre, de mint már korábban is jeleztem, amikor lehetőségem van, jelentkezem ;)
Rettenetes időnk van... Most szívesen süttetném a hasam a tengerparton (bár panaszra nincs okom: már lefoglaltam a repjegyet november 27-30-ra, bár akkor nem melegbe, hanem Svédországba megyek...)
Hú, HONEY, de jó kis kiruccanásotok volt! A nyáron mi is voltunk Északon (Rakamaz, Tokaj, Szilvásvárad, Eger, Lillafüred), és nagyon szép táj! Szívesen mennék felfedezni Szlovákia szépségeit is, mert imádom a hegyeket, ám nem biztos, hogy jó ötlet magyarként most ott mászkálni...
Talán majd 50 év múlva :D
Remélem mindenki jól van ;)
Most ennyi, dolgozom még egy kicsit... :S:)
Szép napokat még ilyen ramaty időben is! (Gondolj bele, mennyire szép látvány az esőcseppek hullása, vagy, amikor a falevelek Forma1-eznek a széllel... Frenetikus ;))

Re: Általános 2009 okt. 12 13:57 #4204

akartam képet berakni én is, de valahol elvesztem....

vagy mégsem????

sheidi! Azért a 21 fokos tenger nappali 24 fokban egy cseppet hideg.. Bár, ha belegondolok, még akkor is sokkal jobb az idő, mint itthon!

Re: Általános 2009 okt. 12 13:01 #4202

Ránéztem a webcamerára és egy nő meg egy férfi fürdött még. Huuuu, ott nincsen ilyen hideg? Na most akkor kinyomozom. :Esernyő: :Esernyő: :Esernyő: :Esernyő:

24 fokot és
20-21 fokos tengert írnak. Lehet, mégis fáznék most.
:pápá: :pápá:

Re: Általános 2009 okt. 12 10:29 #4199

Nem közé bökted be!

No már vak is vagyok .... :(

Re: Általános 2009 okt. 12 09:52 #4198

Nem közé bökted be!

Re: Általános 2009 okt. 12 09:50 #4197

Hm?????? Hol a kép???
Pedig a Robi-féle helyre töltöttem föl... egy másodikat, mert az elsőnél vitatkozott, hogy túl széles...

Na mindegy.
Szép napot (az időjárástól függyetlenül) és jó hetet kívánok mindenkinek!

Re: Általános 2009 okt. 12 09:47 #4196

............

Megérkeztem a hétvégi kirándulásból.
...................................Kicsit nehéz visszarázódni...

Szia!
Úgy örülök, hogy kellemes kikapcsolódás volt!

Én javítottam! balazsh

Re: Általános 2009 okt. 12 08:17 #4195

Sziasztok!

Megérkeztem a hétvégi kirándulásból.
A szálloda pazar volt. A szoba gyönyörű -új szárny (Zsuzsanna szárny)-, 2 ágyas, nem dohányzó, 2. emeleti erkélyes szoba. Kilátás a parkra és a hegyekre. A kaja nagyon szuper volt. Félpanziós ellátással voltunk, de svédasztalos kaják voltak. Sok féle és nagyon ízletesek!!!!! A wellnes részleg is jó, csak elég kicsi. Meglepően sokan voltak a szállodába. Gyakorlatilag teltház volt.

Ja, az indulásunk nem ment simán, mert kb 40 km-t eljöttünk már itthonról, amikor eszembe jutott, hogy a fürdőruhák itthon maradtak. Még a Páromnak tudtunk is volna venni valahol, de én magamra sajnos nem találok olyat, amibe bele is férek...
Így aztán Szolnokról ismét hazamentünk, összeszedtük a fürdőrucikat és elindultunk újra. Végül is szépen, időben odaértünk. Az időnk nagyon szép volt. Pénteken a környéken sétáltunk, no meg punnyadtunk az élménymedencében. Szombaton felsétáltunk az Ilona völgyben a vízeséséhez, majd Recsken megnéztük a kényszermunkatábort. Ez igen lehangoló volt számomra. De talán nem is ez a jó kifejezés, mert nagyon vegyes érzelmeket váltott ki bennem. Sokáig beszálgettünk még Misivel a látottakról és az olvasottakról.
Ezt követően, kihasználván a jó időt elmentünk Sirokra, ahol is a várat megnéztük. 2 éve is voltunk, nagyon tetszett már akkor is.
Jól elfáradva értünk vissza a szállodába. Másnap szakadó esőre ébredtünk. reggeli után kijelentkeztünk és elindultunk Pétrevására és Istenmezeje irányába. Ez a terület igen népszerű a méhészek idejében akácvirágzás idején.
Innen vissza Eger felé és Miskolc irányába. Barátnőmékhez érve (Mályiba) örömmel láttuk, hogy a 4. kisbaba is úton van és immáron márciusban 6 főre bővül a családjuk!!!! :D :D :D
Miskolctól én vezettem hazáig. Két és fél óra volt a hazavezető út.
majd csatolok képeket vagy linket!!!
Most megyek melózni.
Kicsit nehéz visszarázódni...

Re: Általános 2009 okt. 11 14:54 #4193

De most meg már süt a nap... de nem sokáig, pár nappal későbbre már hózáport is ígérnek. Brrrr...
Voltak azért szép meleg napsugaras őszök is az elmúlt év(tized)ekben. Bízzunk benne, hogy a lehűlés után még jó idő lesz.

Szia Sheidi! Dehogy reklám....
Csak hogy beszélgessünk, amíg nem lesz

Re: Általános 2009 okt. 11 10:32 #4191

Sziasztok! Szebb hétvégét. El bírtam volna viselni jövő nyárig az eddigi időjárást.

Kedvenc könyveim? Minden, amiben utazásról, idegen országok lakóinak az élete és gasztronómiája van. Ezek nem feltétlenül csak utazási könyvek, hanem regények. Egyébként mindenevő vagyok könyvben is. Újság: leginkább az utazás kiállítás alatt beszerzett több kiló prospektus, amúgy meg a Nők Lapja. Ez most reklám?

:Thassos-fan: :Esernyő: :Esernyő: :Esernyő: :Esernyő:

Re: Általános 2009 okt. 10 10:55 #4190

A Hellászon találtam valami érdekeset. A Görög mitológia c. topikban.
(Csak sajnos az első teljesen olvashatatlan...)

okoribirodalmak.uw.hu/ - okoribirodalmak.uw.hu/

spartaibirodalom.uw.hu/ - spartaibirodalom.uw.hu/

Re: Általános 2009 okt. 09 20:06 #4189

[.........................

Hát ez sajnos nekem nem jelenik meg.

De nálam a többi is látszik!

Re: Általános 2009 okt. 09 19:51 #4188

Nahát, milyen kedves
:vigyor:

Re: Általános 2009 okt. 09 19:05 #4187

Pill akkor másként csinálom!

Re: Általános 2009 okt. 09 19:01 #4186

Oldalmegjelenítési idő: 0.144 másodperc