Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Általános 2009 okt. 24 15:39 #4301

Na akkor nótázzunk egy kicsit :D
Máskor is bármit!

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2009 okt. 24 15:38 #4300

Balázs,ha az nem megy akkor itt van 2 klön csomag az egyikben van progi is!

Igaz én szedtem és nekem mükszik.

1: www.extrashare.us/hu/file/39675/Karaokee-rar.html - www.extrashare.us/hu/file/39675/ ... e-rar.html

2: www.extrashare.us/hu/file/39577/Karaoki-zip.html - www.extrashare.us/hu/file/39577/Karaoki-zip.html

Remélem sikerül.
Nagyon jó kis csomagok.

Üdv:Robi

Köszi Robi!
Jó játék!

:táncikálós:

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2009 okt. 24 00:41 #4299

Kedves Pamag!
Látom te sem vagy egy nagy alvó!

Re: Általános 2009 okt. 23 12:58 #4298

Vallok még egyet. :)

Tegnap találtam rá az egyik régi nagy kedvencre: www.lordzenekar.hu/index.php?modul=fooldal - www.lordzenekar.hu/index.php?modul=fooldal

A legújabb albumról a címadódal a tetszik zeneileg! legjobban:
-

A szöveggel nem értek egyet.

De a himnusz akkor is ez marad :):
-
... re=related

Re: Általános 2009 okt. 23 11:34 #4297

Bevallom én is ,hogyan töltöm a szabad időmet:sport műsort mi labdarúgást nézünk leginkább,de sajnos a munka velejárója,majd főzőműsort, utifilmek ezt DvD-n is ,csatlakozom Balázshoz anyátok közt,és természetesen mese csatornák.Aztán a nemtudom mennyi csatornából talán ennyi,ha időm engedi de ez a legkevesebb.Internet Thasos,ée hellasz.Szeretnénk menni színházba de nagyon kevés időnkbe nem nagyon fér.
Olvasni,a kedvencem Zorba a Görög,most olvastam a Vojáki Andi könyvét a Hellasz rabságában,no meg iskolásnak a kötelezőek most Sorstalanságot kellene.
Szóval ennyi jut most eszembe.

Re: Általános 2009 okt. 22 19:05 #4296

Helyesebben egyféle sportműsorral én is kivételt teszek. A bicikliversenyekkel. Mert látni, merre járnak idegen földön.
Amióta időben van rá lehetőségünk, a Tour de France három hetét végignézzük - jobb, mint akárhány útifilm.

Re: Általános 2009 okt. 22 18:44 #4295

Sziasztok!
Szép, tartalmas pihentető hétvégét mindenkinek, már aki nem dolgozik.

Tévé? Nem igazán nézem már. Max néha az időjárást. :D
Inkább itt vagyok a neten, ha van időm, ha nincsen akkor is sütök-főzök.
Rádió: én is a Slágert hallgatom.

Szőr: a politika bárhol, kereskedelmi tukmálás telefonon, hiába titkosított a számunk.

És nagyon várom már a meleg nyarat.

Re: Általános 2009 okt. 22 16:24 #4294

Ki mit szokott nézni a tévében, illetve hallgatni a rádióban? S mi az, amitől a hátán feláll a szőr?

Akkor én is vallok. :)

Amit rendszeresen megnézek ha tehetem:
- Forma-1-es közvetítések - csak a Palik ne lenne
- Szökés - az elején elkezdtem és aztán már kíváncsi vagyok a végére, de egyre jobban csűrik csavarják, már nagyon hosszú
Amit meg-meg nézek:
- Az Este - m1-en
- Anyátok közt - :oops: :oops: de ha kimarad egy rész, vagy egy hét, akkor sem maradok le semmiről . :)
- Mónika sóóóóóó, Josi barát :) - na azt nem nézem ne ijedjetek meg! :D

Hallgatok:
- Slágerrádió - alapzajnak autóban, munkahelyen, otthon, mert valahogy nem jön be a tuc-tuc zene

Re: Általános 2009 okt. 22 15:46 #4293

.................... S mi az, amitől a hátán feláll a szőr?
............;)

Körülbelül mindentől...
Nagyon minimális mértékben nézem-hallgatom - leginkább csak híreket. Esetleg halkan egy kis régi zene a konyhában...
Tévé? ezen a színvonalon? még a hírműsorok is szörnyűek... meg előbb elolvasom a híreket az interneten, mint ahogy az újság megírja.
Eleinte szerettem a Travel csatornát, de az is unalmas lett már - én arra lennék kíváncsi, merre jár a főszereplő, de minden adásban túlsúlyban van az, hogy az adott helyen mit főznek és milyen borzalmas helyi dolgokat kóstol meg a filmes...
A férjem inkább nézi a tévét, de én megőrülök a piffpuff filmektől. A végére kizárt, hogy kettőnél többen életben maradjanak...(Meg a sportközvetítés is zavar, iszonyú hangja van.) Mostanában valamelyik természetrajzi csatornán van egy túlélő pacák, aki mindig lehetetlen helyekre megy és mindig túlél. Na az időnként érdekes.
Most majd megint indul egy Bud Spencer-sorozat (80 éves), az legalább nézhető.
Bocsánat, de a média az újszülöttnek minden vicc új alapján működik, és amivel már sokadszorra találkozom az évtizedek folyamán, azt már nagyon unom.
Télen, mikor hetekre ágyhoz voltam szögezve, rájöttem, hogy hiába jön be úgy 40 csatorna, unom, mert mindig mindent többezerszer ismételnek.
Fiatalkoromban kultúrmissziót töltött be a magyar tévé. Na ez mára teljesen elolvadt. És a hivatásosok se tudnak magyarul beszélni. :mrgreen:
Inkább csavargok a neten. Itt még barátokat is találok! :)

Re: Általános 2009 okt. 22 15:14 #4292

............Ő nem :Thassos-fan: , ..........

Deeee...! Csak hát ő mindig ott van... másra is kíváncsi, ők most nyaralnak. :lol:

Re: Általános 2009 okt. 22 13:45 #4291

No, most beszéltem mobilon Ágival, mert senki nem tudott róla semmit. :(
10-én hazaértek Görögországba, de nem mentek haza, hanem kirándulnak az országban (Pánosz még kapott szabit).

Ez van. Ő nem :Thassos-fan: , nem siet úgy oda........ :D

Jó,hogy van egy Balázsunk aki ha kell inforál Ágiékról is!!
Balázs köszi,mert én is írtam neki ,de semmi életjel már aggódtam! :E-mail:

Re: Általános 2009 okt. 22 13:17 #4290

HONEY, köszönöm, kezd javulni a helyzet :)
Nemrég a nagy ölelés napja volt, s családostul ma tudtunk nélkül kineveztük a Nagy Elalvás Napját, ugyanis sikeresen valamennyien késve keltünk fel... (Én mondjuk 7.10re állítottam az órát, s fél 12kor keltem fel :D, anyu is később, mint kellett volna, így az öcsém is... De ő bejutott a suliba, nekem már nem lett volna értelme elmenni :D)
De jó ÁGInak, bár én sajnos lemaradtam, honnan térnek nemsokára haza. Remélem beszámol!
PAMAG: Én csak abból indulok ki, hogy az életbe nem voltam még influenzás (kop-kop-kop), ergo a szervezetem kivédi a vírust -> nem kell oltás. Volt szerencsém némi egészségügyi alapismeretekre szert tenni zsenge koromba (töri évvégi ötös végett megcsináltam egy vízimentő képzést valamint a Vöröskereszt alapján a HIV/AIDS, STD, szexualitás előadó és kortárs előadó oktatóit), s ott is megtanultam, hogy a védőoltások nem mindig VÉDŐ szerepűek... Köszi, nem kell! :)
Úgy érzem, sokkal jobb a hangulatom azokon a napokon, amikor még csak a rádiót sem hallgatom (tévét nem nézek már 4 éve lassan), ezért az új királyunk kiléte is trónra lépés után 2-3 héttel jutott el hozzám :D
Tényleg: mehet fel egy téma? Ki mit szokott nézni a tévében, illetve hallgatni a rádióban? S mi az, amitől a hátán feláll a szőr?
Szép napot ;)

Re: Általános 2009 okt. 22 11:14 #4289

Köszi az infót.Engem is érdekelt,hogy mi van vele.

Re: Általános 2009 okt. 22 11:12 #4288

No, most beszéltem mobilon Ágival, mert senki nem tudott róla semmit. :(
10-én hazaértek Görögországba, de nem mentek haza, hanem kirándulnak az országban (Pánosz még kapott szabit).

Ez van. Ő nem :Thassos-fan: , nem siet úgy oda........ :D

Re: Általános 2009 okt. 22 09:52 #4287

Balázs! Mi van Ágival? Hazaértek? Olyan régen kaptunk már híreket tőle, róla!!!

?????? De remélem ma kiderül.

Re: Általános 2009 okt. 22 09:22 #4286

Kölyök, minden nyavalyát ki kell kúrálni a szervezetből, kiirtani és utána kipihenni, mert később megbosszulja magát.

Az influenzás hiszti nekem is furcsa.
Az oltás körüli hisztéria meg még furcsább. Óhatatlanul arra gondol az ember, hogy ennyire érdeke lenne a gyógyszer gyártójának meg forgalmazójának a haszon??? csak nem...
És még valami. Ebből a kavarásból számomra nem tűnik ki, mennyire van bevizsgálva a gyógyszer. Egyszerű ember nem tudja eldönteni, mennyire kell aggódnia. Volt itt Európában ugyanis Contergan-botrány is (1960 körül Németországban a Contergan gyógyszer mellékhatásaként rengeteg kéz és láb nélküli gyerek született), azóta nem illik alapos vizsgálat nélkül gyógyszert használatba venni. És a magyar gyógyszeripar ebben nagyon megbízható volt.
Bízom benne, hogy ezt nem tévesztették szem elől, de ebben a hangzavarban az ember elbizonytalanodik.

Re: Általános 2009 okt. 22 08:17 #4285

Remélem Kölyök, hogy mihamarabb rendbe jösz!
Balázs! Mi van Ágival? Hazaértek? Olyan régen kaptunk már híreket tőle, róla!!!

Re: Általános 2009 okt. 22 00:17 #4284

SHEIDI és PAMAG, köszönöm a jókívánságot, kezdek kijönni a gócból... Nem, nem influenza, H1N1, sertés, madár, marha és és hasonló hülyeségek (bocs, de én nem nagyon hiszem el, hogy ekkora feneket kellene keríteni ezeknek), szimpla megfázás, s egy hatalmas lelki trauma, mely testem rombolója. Hát, majd ha a bioritmusom is úgy akarja, lesz ez még így sem :) (A fényt már látom az alagút végén...
...csak nem értem, miért dudál...)
Csodás napokat!
Jé, ROBI bogara feléledt! :)

Re: Általános 2009 okt. 21 06:23 #4281

Balázs,ha az nem megy akkor itt van 2 klön csomag az egyikben van progi is!

Igaz én szedtem és nekem mükszik.

1: www.extrashare.us/hu/file/39675/Karaokee-rar.html - www.extrashare.us/hu/file/39675/ ... e-rar.html

2: www.extrashare.us/hu/file/39577/Karaoki-zip.html - www.extrashare.us/hu/file/39577/Karaoki-zip.html

Remélem sikerül.
Nagyon jó kis csomagok.

Üdv:Robi

Re: Általános 2009 okt. 20 21:09 #4279

Az lehetetlen.Mind az 5-öt le kell tölteni és egyben kicsomizni.

Re: Általános 2009 okt. 20 20:53 #4277

Sheidi, ó, köszönöm, gyönyörűek!

Kölyök! Gyógyulj meg gyorsan! Influenza?

Re: Általános 2009 okt. 20 19:37 #4276

Kölyök gyógyulj meg!

Remélem Szekalmi is már kifelé megy a nyavalyából!
Mindjárt nyár lesz, erőre kell kapni.
:Thassos-fan:

Re: Általános 2009 okt. 20 19:26 #4275

Pamag, csak neked és csak most:

Oldalmegjelenítési idő: 0.231 másodperc