Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Általános 2009 okt. 19 23:25 #4273

.... régi álmom és tervem egy saját vendéglátóipari egység létrehozása, amely szorgosan összehozza a gasztronómiát a többi művészettel együtt. A hely berendezése, neve már megvan. Szakmai tapasztalat: elkezdve. Pénz: van valakinek fölös 300 milliója? (sajnos ennyi kell a nyitáshoz, s akkor az árut én állom :D ;))

Csak egy kérdés!
Mindjárt a full elképzeléssel kell kezdeni? Nem lehetne először valami kisebb (olcsóbb) helyen megalapozni a nagy durranást? Ott tudnál pénzt keresni, na lehet, hogy nem 300 milliót, de ha jól csinálod kicsiben esetleg valaki megszponzorálja neked az álmod.........

Balázs, DEHOGYNEM!
És persze így is lesz, mert hipp-hopp 300 misi, na az csak a mesében van. De nem álmodozhatok lángososról, mert ha azt elértem, akkor utána már bele törődnék az egészbe, aztán lángos árus kisfiúként halnék meg. :)
(Van még pár évem: nemrég hallottam egy jó kis megjegyzést valami 20-30 milliós autót tekintve (M... Masorati?) a 33 éves színész kollégámtól: A fene egye meg, de sokán lesz nekem ilyenem! Mert az embernek vagy 20 évesen lesz ilyen autója, vagy 75... ---> max. majd az unokáim főznek benne, de akkor is lesz egy ilyen éttermem :))
Szép napokat - én beteg vagyok...:S

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2009 okt. 18 21:28 #4270

........
Nekem is szokott lenni krókuszom, ............

Gyönyörű!
De a lila virág nem az enyém (nincs hol foglalkozni ilyennel), az Szamothrakin nyílt, az ottani honlapról mentettem el valamikor nyáron. Szóval görög! És azt üzeni, hogy vár Téged, egyszer meg kell látogatnod! :)

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2009 okt. 18 15:01 #4269

Sheidi! Nagyon boldog névnapot kívánok , legyen részed sok szép utazásban!!!
Gabóca! Isten éltessen szülinapod alkalmából!!!

Ennyi minden volt tegnap? Én meg még csak be sem néztem ide? :( :oops:
Utólag is hasonló szépet és jót mindkettőtöknek!

Ne mentegetőzz, én is csak most tudtam feljönni ide.

KÖSZÖNÖM!

Re: Általános 2009 okt. 18 14:58 #4268

Kedves Pamag!

Nekem is szokott lenni, krókuszom, és azért szeretem, mert ha ők nyílnak, akkor annak az a jele, hogy jön a meleg, a nyár!

Re: Általános 2009 okt. 18 14:55 #4267

.... régi álmom és tervem egy saját vendéglátóipari egység létrehozása, amely szorgosan összehozza a gasztronómiát a többi művészettel együtt. A hely berendezése, neve már megvan. Szakmai tapasztalat: elkezdve. Pénz: van valakinek fölös 300 milliója? (sajnos ennyi kell a nyitáshoz, s akkor az árut én állom :D ;))

Csak egy kérdés!
Mindjárt a full elképzeléssel kell kezdeni? Nem lehetne először valami kisebb (olcsóbb) helyen megalapozni a nagy durranást? Ott tudnál pénzt keresni, na lehet, hogy nem 300 milliót, de ha jól csinálod kicsiben esetleg valaki megszponzorálja neked az álmod.........

Re: Általános 2009 okt. 18 14:52 #4266

Ennyi minden volt tegnap? Én meg még csak be sem néztem ide? :( :oops:
Utólag is hasonló szépet és jót mindkettőtöknek!

Re: Általános 2009 okt. 18 14:52 #4265

Köszönöm nektek a jókívánságokat!!

És csatlakozok Gabbóca a szülinapi jókívánságokhoz én is!

További kívánságaim:
Mindenki gyógyuljon meg, aki beteg,
Sok pénzt nyerjen, kapjon, mindenki, hogy az ezzel megvehető vágyak teljesüljenek.
Meleget, tengert, tengerillatot és színt.

:Thassos-fan:

Re: Általános 2009 okt. 18 14:49 #4264

Helló Balázs!
Hozzád van egy kérdésem, asszem tudod a választ. Amikor a Meteórákhoz mentünk az általad javasolt útvonalon, láttunk egy várost az autópályáról. A jobboldalon, ott kezdődött az a végtelen hosszú emelkedő. (Szaloniki után, amikor jobbra letértünk, azután nem sokkal volt) Nos ezt a várost nem tudom beazonosítani semmiképp. Pedig megnézném a neten, milyen hely, csak tudnom kéne mi is volt az.
Ha tudod mi lehetett ez, kérlek, oszd meg velem.
Köszike előre is...!

Én Veria-ra tippelek. Azután volt az emelkedő. De persze lehet más is.
maps.google.hu/maps?source=ig&hl=hu&q=g%C3%B6r%C3%B6gorsz%C3%A1g+t%C3%A9rk%C3%A9p&lr=&ie=UTF8&gl=hu&ei=MQ7bStP6I8yF_AbGkNDQDA&ved=0CA0Q8gEwAA&hq=&hnear=G%C3%B6r%C3%B6gorsz%C3%A1g&ll=40.515887,22.253494&spn=0.184007,0.304527&t=h&z=12 - maps.google.hu/maps?source=ig&hl ... 7&t=h&z=12

Re: Általános 2009 okt. 18 07:18 #4263

Kölyök!
Néha azért dolgozom is,mont pl ma este.
Azt itt nem taglalnám,hogy mit és merre és hogyan.
Ez nem annyira publikus,de valakit már megtiszteltem azzal,hogy leírtam neki privibe :D.
Remélem hamar elkészül és akkor egy csodás 4 csillagos szállodában fogok dolgozni.
Igaz ennek nem sokan örülnek ,hogy én ott leszek,de hát ez van :P
Üdv:Robi

Re: Általános 2009 okt. 17 23:24 #4262

KALMI, köszönöm a jó kívánságot, s az ötletet is, bár jelenleg annyi pénzem sincs, hogy egy lottót feladjak, de majd megoldom :D S félek, legális úton csak így tudnám összeszedni rá a pénzt, de ami késik, nem múlik - leghamarabb 150 év múlva, ha ma elkezdek spórolni :D
Valóban, az elég nagy szívás, ha a a hely, ahová a király sem kocsival megy, oly kint van, a kert végben... - bár akkor lehet, hogy inkább beindítaná a soklóerőst :$
Úgy gondolom, nem az évek mennyisége a fő szempont a pesszimizmus és a nyűg feltörésekor, annál inkább a tapasztalat és a józan ész. Legalábbis előbbiben biztosan. Remélem, nem mostanában leszek annyira tapasztalt, hogy azt is megtapasztalom, eddig mit nem éltem meg! :)
CSERROBI, tényleg, de ahogy látom, mégsem :) Azt csak sejtettem, hogy te is vendéglátós vagy, de nem tudom, hol, és mit dolgozol, amikor nyitva vagytok ;)
A kis bogarad véletlen összenyomta valaki, aki kómás fejjel nézte a fórumot, és élőnek titulálta?
SHEIDI, kívánok én is nagyon boldog névnapot! Még ennyit, légyszi! ;)
GABBÓCÁnak is kívánok nagyon boldogat!
PAMAG, minden oké?

Csodás estét, szép napot!

Re: Általános 2009 okt. 17 18:52 #4261

Igen és csoda szép lesz!

Re: Általános 2009 okt. 17 18:27 #4260

Bocsika dolgozik a főváros egyik éttermében, amit jelenleg felújítanak, s ezért szünetel.

Szerintem ebben egy kis félreértés van!Na ,de mind 1. :D

Csak a fele félre értés,mert mi már kinyitottunk,és dolgozunk ezerrel!
Az a komplekszum ahol a Robi van állományban az van még zárva,de ez nem egy egyszerű étterem hanem egy nagy szálloda!!!

Re: Általános 2009 okt. 17 13:04 #4259

Az idő tényleg szomorú de ilyenkor megnézem a nyári képeket és alig várom, hogy újra ott lehessek.

Re: Általános 2009 okt. 17 10:15 #4258

Nahát, ebben az elszomorító időben mégis mennyi témát ad a naptár:

Gabbóca! Boldog szülinapot!
Isten éltessen szeretetben, boldogságban, sok-sok utazással!

Hedvig-nap
Sheidi!
Nagyon sok boldog névnapot! Sok utazást, sok kalandot, sok finom görög kaját!

Re: Általános 2009 okt. 17 09:26 #4257

Helló Balázs!
Hozzád van egy kérdésem, asszem tudod a választ. Amikor a Meteórákhoz mentünk az általad javasolt útvonalon, láttunk egy várost az autópályáról. A jobboldalon, ott kezdődött az a végtelen hosszú emelkedő. (Szaloniki után, amikor jobbra letértünk, azután nem sokkal volt) Nos ezt a várost nem tudom beazonosítani semmiképp. Pedig megnézném a neten, milyen hely, csak tudnom kéne mi is volt az.
Ha tudod mi lehetett ez, kérlek, oszd meg velem.
Köszike előre is...!

Re: Általános 2009 okt. 17 07:10 #4256

Bocsika dolgozik a főváros egyik éttermében, amit jelenleg felújítanak, s ezért szünetel.

Szerintem ebben egy kis félreértés van!Na ,de mind 1. :D

Re: Általános 2009 okt. 17 06:49 #4255

Háááát, ha csak 300 milla kell hozzá...Asszem itt az ideje elkezdeni lottózni. De azért erősen kívánom, hogy összejöjjön. Úgy sejtem, érdekes színfolt lenne.
Észak-Oroszországra visszatérve: ahogy öregszik az ember, úgy lesz egyre pesszimistább és nyűgösebb. Nekem spec a nyalóka mellett az is eszembe jutott, klassz lehet, ha a kert végében van a budi... (már bocs., de nyalóka 2.)
Az éttermedről: reméljük akkor Te leszel a Kölyök Ramsay...!

Re: Általános 2009 okt. 16 22:40 #4254

SZEKALMI, Bocsika dolgozik a főváros egyik éttermében, amit jelenleg felújítanak, s ezért szünetel. Hogy ki szeretne, még rajtam kívül, nem tudom, de egy biztos, régi álmom és tervem egy saját vendéglátóipari egység létrehozása, amely szorgosan összehozza a gasztronómiát a többi művészettel együtt. A hely berendezése, neve már megvan. Szakmai tapasztalat: elkezdve. Pénz: van valakinek fölös 300 milliója? (sajnos ennyi kell a nyitáshoz, s akkor az árut én állom :D ;))
Az időjárás? Részemről lehet hó, eső, orkán, hetven fok meleg, mindenben ha a szép oldalát nézzük, már nem olyan szörnyű megélni! (Gondolj bele, milyen jó azoknak, akik Észak-Oroszország azon területén élnek, ahol a napi átlag -50-60 Fok! Ha éppen nem inni, hanem szopogatni akarják a reggeli kávét, csak lefőzik, kiöntik az ablakon, és mire leér, máris nyalóka lett belőle :D)

Re: Általános 2009 okt. 16 19:40 #4253

De korán kelnek egyesek. :)
Jelenleg 3 felhasználó van jelen: 3 regisztrált, 0 rejtett és 0 vendég. (Az elmúlt 5 percben aktív felhasználók alapján.)
Regisztrált felhasználók: balazsh, cserrobi, szekalmi

Mert nem nézel fel fél három felé... Én akkor is találtam aktív emberkét, magamon kívül

Hajnali?

Re: Általános 2009 okt. 16 18:25 #4252

De korán kelnek egyesek. :)
Jelenleg 3 felhasználó van jelen: 3 regisztrált, 0 rejtett és 0 vendég. (Az elmúlt 5 percben aktív felhasználók alapján.)
Regisztrált felhasználók: balazsh, cserrobi, szekalmi

Mert nem nézel fel fél három felé... Én akkor is találtam aktív emberkét, magamon kívül

Re: Általános 2009 okt. 16 17:51 #4251

Helló Kölyök!
Az időjárás természetesen nem tetszik... Előző életemben mediterrán lehettem. Én akkor érzem jól magam, ha úgy 20-26 fok között van, kis finom szellővel. Az se baj, ha a tenger felől...
Valami étteremről olvastam lentebb. Valamelyikőtök nem tán nyitni akar egyet? Mert akkor oda én is elmegyek... egyértelmű...
Most itthon tervezgetjük a jövőt, mert a cégünk kihordási ideje lejárt, most valami újat kell csinálnunk. Zsuzsa kavar, mint a fagylaltgép, röpködnek a projektötletek. Lehet, hogy környezetbarát, kistermelői élelmiszerforgalmazás lesz az új műsor. Addig szabi...

Re: Általános 2009 okt. 16 17:46 #4250

SZEKALMI!
BOLDOG NÉVNAPOT!!!!

ANIKUSZ!
ISTEN ÉLTESSEN SZÜLINAPODON!!!!!!!!

Utólag kívánok nektek minden jót és szépet, legfőképpen egészséget!
:pohárköszöntő: :piálós:

KÖSZIKEEE..!

Re: Általános 2009 okt. 16 17:39 #4249

SZEKALMI!
BOLDOG NÉVNAPOT!!!!

ANIKUSZ!
ISTEN ÉLTESSEN SZÜLINAPODON!!!!!!!!

Utólag kívánok nektek minden jót és szépet, legfőképpen egészséget!
:pohárköszöntő: :piálós:

Re: Általános 2009 okt. 16 13:47 #4247

Én is remélem, hogy mielőbb megnyitja ismét kapuit az éterem, Robi, mert mint már mondtam, ott egyszer ennem kell!
És igen, az alvás... Ha bele gondolok, hogy teljes szezonokat úgy húztunk le, hogy fél 9kor már az étteremben voltunk, ahonnan hajnali 3kor mentünk haza, nem is csodálom, hogy a nagyon dagadt kölyökből (ahhoz képest) nagyon vékony kölyök lett :D (Jó, persze, az étkezési szokások, a sok cigi mind-mind segített abban a ma már 54 kiló mínuszban)
Nos, SZEKALMI, hogy tetszik a mai időnk? Se fákat sok-fokban hajtogató szellő, se szembe cseppenő tengervíz, még csak -60 fok sem... Öröm lesz így dolgozni menni (a fűtött-klímált áruházba) :D
Nem is tartalak fel bennetetek, csodálatos, mosolygós, nevetéstől-székről-lepottyanós, napsugaras, tengermorajlásos napságot nektek ;)

Re: Általános 2009 okt. 15 10:25 #4246

Hát az már le,de még fele sincs meg.Remélem azért hamar elkészül.
Igen az idő az már rég leketyegett.

Oldalmegjelenítési idő: 0.139 másodperc