Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Általános 2009 okt. 15 10:11 #4245

Sajnálom,de a határ idő már rég le járt nem?

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2009 okt. 15 09:58 #4244

Robi!
Valamennyire csak szeretjük mert csináljuk!
Kész vagytok már?

Szerinted akkor itt volnék ennyit!? :futyul:

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2009 okt. 15 09:55 #4243

Robi!
Valamennyire csak szeretjük mert csináljuk!
Kész vagytok már?

Re: Általános 2009 okt. 15 09:32 #4242

Robi!!!
Ezt mi vendéglátósok csak tudjuk!!!! :örül:

Kedves Bocsika!
Hát igen van úgy ,hogy 3 nap alatt bubkálok közel 8 órát.
De ez van ezt kell szeretni.
:ébresztő:

Re: Általános 2009 okt. 15 09:26 #4241

Robi!!!
Ezt mi vendéglátósok csak tudjuk!!!! :örül:

Re: Általános 2009 okt. 15 06:17 #4240

Aki sokat alszik az keveset él!

Re: Általános 2009 okt. 15 06:14 #4239

De korán kelnek egyesek. :)
Jelenleg 3 felhasználó van jelen: 3 regisztrált, 0 rejtett és 0 vendég. (Az elmúlt 5 percben aktív felhasználók alapján.)
Regisztrált felhasználók: balazsh, cserrobi, szekalmi

Re: Általános 2009 okt. 15 06:10 #4238

Szekalmi, jelentem: visszíszívtam! De mit is kívánhatnék, ami mindenkinek örömet okoz?
Megvan! (Tejérzékenyek most kell a szemet becsukni) Túrórudik potyogjanak az égből!
Legyen szép a napotok, és munkamentes hétvégétek (én dolgozom helyettetek is :D)

Oké! Rudi jöhet...

Re: Általános 2009 okt. 15 00:27 #4237

Szekalmi, jelentem: visszíszívtam! De mit is kívánhatnék, ami mindenkinek örömet okoz?
Megvan! (Tejérzékenyek most kell a szemet becsukni) Túrórudik potyogjanak az égből!
Legyen szép a napotok, és munkamentes hétvégétek (én dolgozom helyettetek is :D)

Re: Általános 2009 okt. 14 16:06 #4235

S.O.S.!
Valaki szánjom már meg, és írja meg a szerzőjét a fórumon többször emlegetett görögországi könyvnek.. (nem Szabó Magda, azt ismerem, hanem a falkatársunkat
Köszi...!
...)

Melyikre gondolsz?
Ha nem Szabó Magda, akkor amit egy Hellaszos lány írt, és a honlap alján kint van? (Vojáki-Nagy Andrea: Hellász rabságában)
Vagy mit emlegettünk még?

Kösziiii...! Ez az!

Re: Általános 2009 okt. 14 13:23 #4233

Én nem emlékszem, hogy másik görögös könyvről is ejtettünk volna szót. Andi könyve jó. Bár én egy kicsit mást vártam először, de amikor belekezdtem, letenni se tudtam. Olvasmányos , humoros és emberközeli. Vagyis olyan, mintha akármelyikönk átélte volna (betegség, bosszúság, fellángoló szép emlékek egy-egy táj, épület, látvány kapcsán).

Az idő itt is nagyon k..k..! Most éppen esik. tegnap autóval jöttem,dolgozni (a robogó téli álmot alszik már, a bickliről meg lefújt volna a szél), de ma bicajjal. Már látom...hiba volt.... Szakad az eső és nagyon-nagyon hideg van.
Történt azért jó dolog is, de azt a másik topikban írom le: anekdoták, történetek..

Re: Általános 2009 okt. 14 13:05 #4232

S.O.S.!
Valaki szánjom már meg, és írja meg a szerzőjét a fórumon többször emlegetett görögországi könyvnek.. (nem Szabó Magda, azt ismerem, hanem a falkatársunkat
Köszi...!
...)

Melyikre gondolsz?
Ha nem Szabó Magda, akkor amit egy Hellaszos lány írt, és a honlap alján kint van? (Vojáki-Nagy Andrea: Hellász rabságában)
Vagy mit emlegettünk még?

Re: Általános 2009 okt. 14 13:00 #4231

Csodálatos hózáporos faleveles, fakidőlős napot
Kölyök...! Megyek és megtéplek... Baki, itt sorra dőlnek a fák, az utvában vagy öt, úgyhogy légyszi (légyszi-légyszi-légyszi) kívánj valami mást...! Oké?
Csillaghullást, az apeh szerverösszeomlását, homokvihart januárra, kánikulával, csak fakidőlést ne... Nekünk az utcafrontunkon van egy óriási fűzfa, két napig vízszintes lombozattal, és mínusz két méterrel a villanyunk hatótávolságától...
Én visszaszívnám...
Köszike...

Re: Általános 2009 okt. 14 12:57 #4230

S.O.S.!
Köszi...!
...)

Re: Általános 2009 okt. 14 12:54 #4229

Cserrobi!
Ötletes, aranyos, de mivel az ember nem tudja a szemét (mivel ott az a kis szemét) levenni a monitorról, kénytelen vagyok elismerni, hogy nem semmi a bogarad... Erről eszembe jutott, hogy a honos VW-szervíz a cserautóira azt írta: Csere-bogár... nem vicc, tényleg...

Re: Általános 2009 okt. 14 09:55 #4228

Köszönöm, hogy együtt érzel velem! Na de mára ennyi voltam, megyek suliba :)
Csodálatos hózáporos faleveles, fakidőlős napot :D
Jaj, nem hittem tegnap a szememnek, és ha ma is lesz ilyen csoda, esküszöm megörökítem: a fehérvári autóbusz pályaudvar hőmérője MÍNUSZ HATVAN FOKOT mutatott! Szóval fáztunk ;)

Re: Általános 2009 okt. 14 09:52 #4227

Sokan bedőltek már ennek!Látom te is beleugrottál ebbe a csabdába.
Ennek nagyn örvendek.

Re: Általános 2009 okt. 14 09:49 #4226

Nem azt mondom, Robi, hogy nem tetszik, csak megszívatott: itt nyomnám össze PZS-vel, erre semmi... Mondom nem lehetek ennyire hülye, mikor látom: ez a személyes bogarad... (Legyen mentségemre írva, hogy 10 perce nyitottam ki a csipámat :D)
(Sztem nem kell pók!)

Re: Általános 2009 okt. 14 09:45 #4225

Nem tetszik a bogárkám! ?
Igaz nem vagyok annyira bogaras,de ha gondolod lecserélem egy pókra :D

Re: Általános 2009 okt. 14 09:43 #4224

Szeretnék én is utólagosan köszönteni: Anikus: nagyon boldog szülinapot, Szekalmi: meg sok-sok mosolygós névnapot!

CSERROBI: Az őrületbe vitt az avatarképed :D (Túl álmos vagyok még, hogy észrevegyem a cselt...)

Re: Általános 2009 okt. 14 07:41 #4222

Mindenkinek köszönöm a jókívánságokat! És Anikusznak utólag is sok boldog szülinapot! Tegnap az egésznapos szálviharban nem nagyon volt net (az enyém mikrohullámú, tányéros), így csak most sikerült feljönnöm

Re: Általános 2009 okt. 13 21:49 #4221

Re: Általános 2009 okt. 13 19:10 #4220

Én is csatlakozom a jó kívánságokkal!!!
Minden névnapos és születésnapos sok boldogságot és jó egészséget kívánok!!

Re: Általános 2009 okt. 13 15:21 #4219

Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a jókívánságokat, és Szekalminak kívánok én is sok Boldog Névnapot. Továbbá mindenkinek szép napot, jó tervezgetést a jövő évi nyaraláshoz.

Re: Általános 2009 okt. 13 13:08 #4218

És akkor mikor használod azt a sok kütyüt

Most is azt bűvölöm.Csinálom a Igo Becker Gata zip-pet. :P

Oldalmegjelenítési idő: 0.144 másodperc