Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Általános 2009 okt. 03 06:11 #4135

Balázs!
Már majdnem ítam neki privit

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2009 okt. 02 17:50 #4134

................
Ki ez a Google [Bot] aki mindig itt leselkedik.
Nem látom a taglistában.............

A Google keresőrobotja, úgy tudom. Neki köszönhetően egy-egy kereséskor nem a 974. oldalon jön elő ez a honlap, hanem már az elején. :roll:

Bizony pamag jól mondja.
Éppen ma néztem, hogy a google a magyar oldalak közt a 2. helyen hozza az oldalt a thassos és a thasos szóra is. (Sőt az Ónodi Ágnesre is.) :)
Nehéz és fáradtságos munkával ezt is elértük. :)

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2009 okt. 02 17:10 #4133

De rendes embő r.

Re: Általános 2009 okt. 02 16:43 #4132

................
Nem látom a taglistában.............

A Google keresőrobotja, úgy tudom. Neki köszönhetően egy-egy kereséskor nem a 974. oldalon jön elő ez a honlap, hanem már az elején. :roll:

Re: Általános 2009 okt. 02 14:37 #4131

Sziasztok!

Nem látom a taglistában.

Re: Általános 2009 okt. 02 10:19 #4130

Az a baj, hogy aki nem járt ott, az nem is tudja átérezni a képek hangulatát úgy igazán....

Ez így van. A képek annak mesélnek sokat, aki ott volt, (és annak a legtöbbet aki készítette).

Re: Általános 2009 okt. 02 07:55 #4129

Így van! Marad a gondolatban utazás, ha jobb nem lesz. A minap az egyik szuper-hipermarketben akciósan (399 Ft) vettünk dvd filmeket Görögországról. Az egész halmot felforgattuk, de csak 3 félét találtunk: Chalkidiki, Kréta, Korfu. Már meg is néztük mindegyiket. A Chalkidikin már 2x jártunk, ismerős volt. Korfu engem (minket) nem fogott meg valamiért. Kréta viszont igen. De nem is ez a lényeg, hanem az a feeling, amit átéreztünk, amikor végignéztük a filmeket. Hiába: imádjuk Görögországot úgy, ahogy van. :D
A mai napig előveszem azt a 240 fotót, amiről papírkép készült (az 1600-ból) Thassoson és minden héten 2x-3x átlapozom. A hétvégén vendégeink voltak -Misi nap -őket is lerohantuk a fotókkal. Az a baj, hogy aki nem járt ott, az nem is tudja átérezni a képek hangulatát úgy igazán....

Re: Általános 2009 okt. 01 18:55 #4128

.................egyre bizonyosabb, hogy jövőre nem lesz nyaralás. ..................

Ó, Honey! Ne így legyen!
Igen, ez a ...lekvár... szépen beterítette az országot, eltalált mindenkit, még egy darabig isszuk majd a levét. Egye fene, akkor gondolatban utazunk majd, tervezgetünk arra az időre, amikor tényleg el is jutunk messzire!
De itt ezt a helyet tényleg hagyjuk ki a politikából, maradjon meg a béke.

Re: Általános 2009 okt. 01 15:55 #4126

Sziasztok!

Bizony itt az október és mondhatom, hogy igen szép volt eddig az ősz. Vagy mondhatnám nyárutó, mert szinte nyárias meleg volt mostanában.

Talán korai kijelenteni, de egyre bizonyosabb, hogy jövőre nem lesz nyaralás. Remélem, hogy nem így lesz (a remény hal meg utoljára). Pártunk és kormányunk jóvoltából az igencsak megnyírbált ktsvetés miatt nagyon komoly helyzet kezd kialakulni a melóhelyen.
De nem akarok politizálni és nem is fogok.

Re: Általános 2009 okt. 01 10:39 #4125

Pamag!
Jól elvoltál veszve!?
Már a gondolatok érlelődnek,de mi lesz belőle az még kérdéses.

Re: Általános 2009 okt. 01 10:12 #4124

Gyerekek, a fene egye meg, már október van. Igaz, hogy az is szép... Tervezhetjük a jövő nyarat!
:almafa:

Re: Általános 2009 szept. 28 19:20 #4119

Szekalmi!

Jó, hogy újra itt vagy, hiányoztak az írásaid! Szívből kívánok Neked jobbulást, és kitartást. Bár tudom, hogy ez nehéz, saját tapasztalat. Nagyon nehéz volt nekem is elfogadni, hogy nem lesz jobb, de vár Thassos és ez rengeteg erőt ad. Vannak céljaim, végre tudok dolgozni, bár nem úgy mint régen.

Üdv. Anikó

Re: Általános 2009 szept. 28 09:19 #4118

Sziasztok!

Kölyökk: köszi az elérési utat :)

Hát megnéztem a kis lényt, betojtam volna ha ez velem szembe jön :):) Elég fura tényleg olyan mint vmi rája+csiga+kitudja minek a keveréke. És még ki tudja mik vannak a tengerek, óceánok alján :) Néztem indexen is írták, hogy brazíliában is felfedeztek vmi új halat - döglött volt, de az egész teste csak zsírból állt és nagyon hosszú és nincs pikkelye :) Hát ha fognék ilyen furcsaságokat a Tiszában vagy Velencei - tóban lehet, hogy meghalnék.

Re: Általános 2009 szept. 28 08:21 #4117

Ez teljesen így van!!! Most jött el a vissza emlékezés ideje ,majd egy kicsit ülepedik és újra tervezzük a következő nyarat,lassan felélénkül kicsit a topik.

Re: Általános 2009 szept. 28 05:23 #4116

Hű, Kölyök, ezt nagyon szépen írtad. Már magam is odaképzeltem. De szép is volt esténként elsétálni a halászkikötőig. Vagy csak az erkélyen üldögélve egy retsinás üveggel, és hallgatni a tengert, nézni a távoli, pislákoló fényeket a vízen...

Re: Általános 2009 szept. 28 00:55 #4115

Vajon milyen lehet most a sziget? Megyek is, megnézem, mit mutat a kamera ;)

Lámpafényt és szép nagy hullámokat... Hmm, de ott lennék én most! Szorul a szívem, h nemrég még ott beszélgettünk hatalmasat, s a napágy alá befolyt a pezsgő hullám, míg azt világította a hold kecses fénye... Körülöttünk pár éppen nagyon szerelmes, néha ezt kellően kifejező, bódult fiatal, a város fénye, s friss, tengeri levegő...

Jaj, elég már :D

Re: Általános 2009 szept. 28 00:50 #4114

SZEKALMI, valamit már tud Bocsika lánya, ennyi idősen is nagyon jó rálátása va a dolgokra, de úgy veszem észre, ezzel te is tisztában vagy, és akaraterőd határtalan! Ahogy látom, úgy fogod fel a dolgot, hogy az állapotodnak köszönhetően eltöltött nyugodtabb, legalábbis kevésbé rohanó életviteled az eddigi munkásévek kötelezően előírt pihenőideje. Viszont titkon reménykedünk abban, hogy mielőbb visszaléphess a megszokott életedbe! Örülünk, hogy olvashatunk Téged, s én személy szerint nagyon várom az útikönyv megjelenését, a hely engem is magával ragadott.

BABUCI, a honlap főoldalán látható rájafajtáról van szó épen (közvetlen link ide kattintva ), melyre még nem nagyon jöttünk rá, pontosan melyik fajta lehet. A cikkben valaki meg is jegyezte, hogy elég félelmetesnek tűnik, és ha ő látja meg, oda...inkábbolvasdelott :D

Vajon milyen lehet most a sziget? Megyek is, megnézem, mit mutat a kamera ;)

Re: Általános 2009 szept. 27 22:57 #4113

Szia Szekalmi!

Jobbulást Neked és gyógyulj meg hamar!!!

Kölyökkk: írd meg légyszi, hogy hol találom meg a fura állatot - lényt, mert már megöl a kíváncsiság!!!!
Köszi

Juci

Re: Általános 2009 szept. 27 18:36 #4112

Szekalmi!
Jó,hogy írtál figyelj szorgosan bennünket.A betegséget meg a kis lányom szerit is /ne figyelj rá/ szokta ő majd 7 évesen mondani!Nagyon jó az akarat erőd,csak így tovább!!!! :E-mail:

Re: Általános 2009 szept. 27 18:16 #4111

Sheidi, Kölyök, sziasztok!
Sajna ez a betegség nem olyan, ami javul. Mostanság egyre több időt töltök az ágyban... De a kedvem töretlen, a betegség nem öröm, de még élek, és ezt nem akarnám túl korán befejezni. Az autó tartja bennem a kedvet, Mert bármily furcsa, ha már be tudtam mászni, akkor jöhet a mehet, és szerencsére a vezetésemen nem látszik, milyen béna vagyok. Ha jövőre nem mennék Thasszoszra, annak kizárólag anyagi oka lehet. Ha megoldható, akkor természetesen ott a helyem. A cégünk megrendelések híján haldoklik, úgyhogy most legalább van időm. Mostanság a helyi dolgok hiányosságait vadászom, mert ugye a hülyeség határtalan, itt Kósisztánban halmozottan. Most az itteni blogokat boldogítom a képeimmel, illetve a városban látható anomáliákkal. Szeretném befejezni a húsz évvel ezelőtti görögországi utinaplóm netes változatát, hátha érdekel valakit, milyen volt anno egy hátizsákos út.
Üdv mindenkinek. Itt vagyok, figyelek mindenre, és nem ússzátok meg a beszólásaim nélkül.
Thassos forever: szekalmi

Re: Általános 2009 szept. 27 11:25 #4109

Üdvözlök mindenkit!
Örülök, hogy páran hiányoltatok, jól esett. Sajnos a betegségem nem akar javulni, és akkor még finom voltam. Már a gépelés is elég nehezen megy. De azért próbálom követni a fórumot. Nagyon tetszik az új szójátékos rész. Na és a főzőcskés... Ígérem, ha tehetem, írok én is, nincs elfelejtve a fórum és a sziget. Azóta is vadászok minden hírt, képet, filmet, ami Thasszoszról szól. És nagyon, de nagyon vágyok vissza. Beteszek egy linket a vicces topicba, igaz, ez csak egy helyi érdekesség, viszont a szöveget és a képeket én követtem el.

Szia!
Örülök már ennek a pár sornak is!
Tessék szépen elhagyni a betegséget, különben csendes a fórum, És különben is te sem akarod, nem?
Viccet félre téve, nagyon gyorsan gyógyulj meg!!
:Thassos-fan:
és minél előbb: :autóvezető:

Re: Általános 2009 szept. 26 23:09 #4108

Szekalmi, remélem, mielőbb ismét régi formádat mutatva köszönthetünk a fórumon! Nyárig már nincs sok idő, ezért a látott anyagok alapján már el is kezdheted szervezni a következő Thassos-i nyaralásotokat ;)
Várunk vissza, gyógyulj meg!
Baráti öleléssel...

Re: Általános 2009 szept. 26 22:20 #4107

Üdvözlök mindenkit!
..........................................

Sziiiiaaaaaa!
Csakhogy megvagy!
Tessék gyógyulni! Hiányzol innen!
:Thassos-fan:

Re: Általános 2009 szept. 26 18:03 #4105

Üdvözlök mindenkit!
Örülök, hogy páran hiányoltatok, jól esett. Sajnos a betegségem nem akar javulni, és akkor még finom voltam. Már a gépelés is elég nehezen megy. De azért próbálom követni a fórumot. Nagyon tetszik az új szójátékos rész. Na és a főzőcskés... Ígérem, ha tehetem, írok én is, nincs elfelejtve a fórum és a sziget. Azóta is vadászok minden hírt, képet, filmet, ami Thasszoszról szól. És nagyon, de nagyon vágyok vissza. Beteszek egy linket a vicces topicba, igaz, ez csak egy helyi érdekesség, viszont a szöveget és a képeket én követtem el.

Re: Általános 2009 szept. 25 00:57 #4104

Hú, BabuciJuci,
ezek szerint nem csak én szenvedek a rágószerszámaimmal...
Amúgy én igen, éppen egy nagy rendezvényt szervezek, ezért is vagyok eltűnve néha...
De élek még :D

Az érdekes állatot megmutattam a biosz tanáromnak, és nem hittel el hogy ez egy élő bigyó :D

.................
Kiműtötték a bölcsességemet és azzal kínlódok lassan 2 hete :) nem egy leány álom :)
................

üdv: Juci

Oldalmegjelenítési idő: 0.299 másodperc