Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Általános 2009 szept. 02 19:43 #4011

Ne kérem 2 nap és itt sem vagyok.
Megnézem azokat a szép Görögországi lányokat

Jó utat és jó szórakozást! :D

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2009 szept. 02 17:49 #4008

Ne kérem 2 nap és itt sem vagyok.
Megnézem azokat a szép Görögországi lányokat

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2009 szept. 02 11:04 #4007

Sziasztok!
érdeklődnék tőletek,hogy potamia központját mihez tudnám hasonlitani?pl:sarti.
A párom szeret este nézelödni a butikokban,ha van annyi bolt mint sartin már jó!
ÜDV

Ha Skala Potamiára gondoltál!
Skala Potamián hál istennek nincs annyi bolt mint Sartin,de jól el lehet sétálgatni,pl Potamiában,és Panagiában is csoda szép a két falu.Sartit ne kersd Skala Potamián!Limneasban inkább fellelhető.12km kb.

Re: Általános 2009 szept. 02 10:31 #4006

Sziasztok!
érdeklődnék tőletek,hogy potamia központját mihez tudnám hasonlitani?pl:sarti.
A párom szeret este nézelödni a butikokban,ha van annyi bolt mint sartin már jó!
ÜDV

Re: Általános 2009 szept. 01 20:47 #4002

Honey, nagyon tetszik! Az elbeszélés is, a képek is! :) :) :) De jó volt Nektek!

(Mi 10.-én elmegyünk pár napra Szlovéniába.)

Re: Általános 2009 szept. 01 20:25 #4001

Köszönöm Balázs, hogy feltetted a képeket! :D :örül:

és a beszámolót :Thassos-fan:

Éppen ma lett kész néhány papírkép. Számszerint 225 db. De olyan nehéz volt kiválasztani a több, mint 1500-ból. A baj csak az, hogy az albumba, amit vettem, nem férnek bele a képek. Nem darabra, hanem méretre. Holnap megyek kicserélni.

Re: Általános 2009 szept. 01 18:21 #4000

Akkor tessék gyorsan hazamenni!

Re: Általános 2009 szept. 01 17:02 #3998

Balázs!
ftp-n keresztül sem?

Elvileg igen, de most nem tudom beállítani a jogokat, mert a munkahelyről valamiért tiltva van a szerverünk C-paneles elérése. :(

Re: Általános 2009 szept. 01 16:51 #3997

Balázs!
ftp-n keresztül sem?

Re: Általános 2009 szept. 01 16:45 #3996

Adtam egy kis feladatot Balázsnak: 140 képet küldtem el neki. Remélem, hogy jól halad vele és hamarosan Ti is láthatjátok a fotókat! :)

A képek fent is vannak! www.thasos.hu/index.php?option=com_phocagallery&view=category&id=128:honey-kepei-2009&Itemid=164 - www.thasos.hu/index.php?option=c ... Itemid=164
A feliratokat is javítom lassan.
Ezen kívül, már a webkamerás képek közé is bekerültetek. :)

Balázs! Ezeket a képeket nem lehet valahogy egyben leszedni. Sajna mikrohullámú netem van, és szeretném megérni a végét

Sajnos nem. :(
De próbáld most, mert én most kiszálltam a szerkesztésből, talán gyorsabb lesz.
Egyébként készen van a feliratozás is. :)

Re: Általános 2009 szept. 01 16:33 #3995

Adtam egy kis feladatot Balázsnak: 140 képet küldtem el neki. Remélem, hogy jól halad vele és hamarosan Ti is láthatjátok a fotókat! :)

A képek fent is vannak! www.thasos.hu/index.php?option=com_phocagallery&view=category&id=128:honey-kepei-2009&Itemid=164 - www.thasos.hu/index.php?option=c ... Itemid=164

Balázs! Ezeket a képeket nem lehet valahogy egyben leszedni. Sajna mikrohullámú netem van, és szeretném megérni a végét

Re: Általános 2009 szept. 01 15:49 #3994

Re: Általános 2009 aug. 31 22:02 #3993

............. A segítségeteket szeretném kérni, mert az interneten sehol sem találtam, vajon milyen szobrok lehetnek ezek. A régészeti múzeumban fényképeztem őket, mivel a felső terem átépítés alatt volt, így nem tudtam bemenni, hogy lássam, mi van kiírva alájuk. (Sajnos csak a kuroszt, meg néhány cserepet lehetett csak megnézni)
..................

A szoborra nem emlékszem - még ha láttam is és netalán el is olvastam, mi volt odaírva.
Római korinak tűnik.
Többet nem tudok, mint amit egy magyar nyelvű görög kiadvány nyomán a honlapon földolgoztam:
www.thasos.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=105:latnivalok-a-szigeten&catid=37:latnivalok&Itemid=76 - www.thasos.hu/index.php?option=c ... &Itemid=76
:shock:

Re: Általános 2009 aug. 31 20:04 #3991

Kedves Fórumozók!

<!-- ia0 -->szobor2.jpg<!-- ia0 -->

melléklet nem található

:Keres: A segítségeteket szeretném kérni, mert az interneten sehol sem találtam, vajon milyen szobrok lehetnek ezek. A régészeti múzeumban fényképeztem őket, mivel a felső terem átépítés alatt volt, így nem tudtam bemenni, hogy lássam, mi van kiírva alájuk. (Sajnos csak a kuroszt, meg néhány cserepet lehetett csak megnézni)

Köszi!

Via

Re: Smaragda - Potos 2009 aug. 31 19:25 #3988

Sziasztok!
Szerdan d.u. indulunk Temesvarrol Potos-ra, a Smaragda villaba (4 felnott+4 gyermek). Tudna-e valaki informaciokat adni (esetleg kepeket kuldeni) a villarol kapcsolatban? Elore is koszonom.

Isten hozott itt!
Jó utat és jó nyaralást!
Sajnos, nem ismerjük - azt hiszem, fogalmazhatok többesszámban is. Itt elsősorban Skala Potamia ismert, meg az Ónodi Ági által gondozott egyéb szállások.
(Egy-két nap múlva majd átteszem a hozzászólásokat a szállásos topikba, oda való.)
Keress linkeket a házról a Google-ban, biztos találsz néhányat.
Potos nyüzsgő városka, sok a nyaraló, a strandjai is kellemes homokosok.
Nézzétek majd meg a sziget többi részét is! A látnivalókról találsz információkat a honlapon (<!-- w --><a class="postlink" href="www.thasos.hu-www.thasos.hu). A sziget kerülete kb. 100 km, a körbefutó út pontosan 99 km hosszú.
Busszal vagy autóval mentek? Ha busszal, akkor is béreljetek vagy autót vagy motort, hogy körbe tudjátok járni - az óramutató járásával ellentétes irányban, akkor esnek a kilátóhelyek parkolói jobbkézről, úgy könnyű megállni.
Nagyon jó nyaralást, sok kalandot, emlékezetes élményeket!
:Thassos-fan:

Re: Általános 2009 aug. 31 18:22 #3987

Igazad van - sötétben mindegy is, hogy hol...

Nekem mindig igazam van!

Re: Általános 2009 aug. 31 18:19 #3986

Igazad van - sötétben mindegy is, hogy hol...

Re: Általános 2009 aug. 31 17:38 #3985

Hát én nem mennék arra,de ha nincs más választás akkor mást nem tehet.
Szépnek igaz szép.de éjszaka úgy sem lát semmit.

Re: Általános 2009 aug. 31 17:34 #3984

Én hálát adok az égnek, hogy valamiért korábban meg kellett csinálnom az útlevelem, mert a prágai utam előtt egy nappal járt le a személyim, s azóta (míg az érvényes) azt hordom magammal!
Amúgy az egész út során csak a szerbeknél pecsételtek, ám úgy gondolom (tényleg csak sejtem, mert arra még nem jártam), hogy Románia felé sokkal szebb lehet az út - Szerbia nagyon egy sík területű ország! Bulgária csodálatos - annak, aki imádja a hatalmas hegyeket!
Kitartás!

Re: Smaragda - Potos 2009 aug. 31 15:27 #3979

Sziasztok!
Szerdan d.u. indulunk Temesvarrol Potos-ra, a Smaragda villaba (4 felnott+4 gyermek). Tudna-e valaki informaciokat adni (esetleg kepeket kuldeni) a villarol kapcsolatban? Elore is koszonom.

Gondolom ezt már láttad, de mást én nem tudok.
www.emol-travel.ro/uploads/hoteluri/393/Microsoft_Word_-_THASSOS_AUTOCAR_POTOS_-_V_SMARAGDA.pdf - www.emol-travel.ro/uploads/hotel ... ARAGDA.pdf

Re: Általános 2009 aug. 31 14:39 #3978

Hát ez elég gáz!
Sajnos akkor Románi aztán Bulgária felé kell mennetek.
Vissza fog zavarni,vagyis be sem enged az országba .
De nem csak a Szerbek ragaszkodnak ehez.
Nagyon sajnálom.

Re: Általános 2009 aug. 31 14:36 #3977

Segítség!
Hülyét kapok. Most néztem meg a párom egyik kislányának az útlevelét, sajna csak 2,5 hónapig érvényes. a szerb nagykövetségen azt mondták 6 hónap, de jó lenne ha 3 hónap lenne, de a határőrön múlik. Na ehhez mit szóltok? Ja és holnap szeretnénk indulni.

Re: Általános 2009 aug. 31 14:15 #3976

Re: Általános 2009 aug. 31 14:10 #3975

Sziasztok!
Közeleg a mi idönk,szeptember 7.én go!!!!!!!!!!!!!Volt valaki közülletek thassoson szeptember elején,mert picit aggódóm az idöjárás miatt!Az elörejelzés sem kecsegtet valami jóval/24-28fok/Hálás lennék az infókért,mert gyerekekkel mennénk!!!!
ÜDV:MÁZI

Szerintem ne aggódj! Az nem hideg, hanem kellemesen meleg. Különben nekünk az a tapasztalatunk, hogy nyugodtan hozzá lehet még számítani 2-3 fokot ahhoz, amit jósolnak.
Aug.12-én mi hűvösnek éreztük az időt a parton Thassoson. Nem sütött a nap, fújt a szél. Fél 10-től déltuán fél kettőig (vagy háromig- voltunk a parton). Nem kentük magunkat naptejjel. Jól meg is pirultunk dacára annak, hogy nem volt napsütés.

Re: Általános 2009 aug. 31 13:55 #3974

MÁZI! De irigyellek, hogy most mentek! Biztosan nagyon jó időtök lesz, ez a 28°C ott teljesen más, mint nálunk! (Bár a 38 sem volt valami kibírhatatlan – részemre, ki a 60°C-os konyhához vagyok szokva) Remélem, számíthatunk az élménybeszámolótokra és a képeitekre!?
ÁGI, igaza van PAMAGnak, egy hajóra tényleg társalgási színtű nyelvtudás a minimum, még a szakmai része sem olyan fontos, mint a beszéd! Ha nem így lenne, már rág a tengeren lennék, s nem a Balatonon tengenék! Amúgy a történet kedves, aranyos!

Oldalmegjelenítési idő: 0.504 másodperc