Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Általános 2009 okt. 27 14:05 #4328

Szia! Nem tudom,hogy most mire gondolsz.

Pont erre!!!

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2009 okt. 27 13:50 #4327

Szia! Nem tudom,hogy most mire gondolsz.

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2009 okt. 27 13:46 #4326

nagyon tuti.... :lol:

Pamag, Cserrobi! Azokat az édi izgő-mozgó képeket honnan szeditek?

Re: Általános 2009 okt. 27 12:17 #4325

Kölyökkk! Kitöltöttem. Milyen prezentáció lesz, ha meg szabad kérdezni? :shock:

Ági írására megfogadtam, hogy nem reagálok. Csak szomorkodom. Ugyan ezt tapasztalom kicsiben is (munkahely), mint amit ő látott nagyban :cry: Azért örülünk, hogy végre itt van! :E-mail:

Re: Általános 2009 okt. 27 11:45 #4324

ész nélkül nekiláttam agyoncsapni

Re: Általános 2009 okt. 27 11:41 #4323

:örül:

Remem így jó.
Kellemes szép napot mindenkinek.

Cserrobi , hogy te milyen bogaras vagy!!! Amikor először megláttam a bogaradat, ész nélkül nekiláttam agyoncsapni :stukker: :Nevet: :Nevet: :Nevet: ...
Amúgy Neked is szép napot! Teeee...bogaras :mrgreen:

Re: Általános 2009 okt. 27 10:51 #4322

Én is kitöltöttem!

Re: Általános 2009 okt. 27 07:53 #4321

Kitöltve!

Re: Általános 2009 okt. 27 06:23 #4320

Remem így jó.
Kellemes szép napot mindenkinek.

Re: Általános 2009 okt. 27 06:22 #4319

Miért duplázott? Na nem baj, így meg van erősítve.

Re: Általános 2009 okt. 27 06:22 #4318

Kölyök!
Nme hálálkodni kell hanem jöhet egy

Korán reggel nem sörözünk!
Szép napot mindenkinek!

:martinis:

Re: Általános 2009 okt. 27 06:21 #4317

Kölyök!

Korán reggel nem sörözünk!
Szép napot mindenkinek!

:martinis:

Re: Általános 2009 okt. 27 06:20 #4316

Kölyök!

Re: Általános 2009 okt. 27 06:20 #4315

Wow, hálás vagyok, köszönöm szépen :) :thassos-mad

Ez nagyon nagy egy emotikum: :palackposta: :D:D:D

Kitöltöttem.
:Thassos-fan:

Re: Általános 2009 okt. 26 23:14 #4314

Wow, hálás vagyok, köszönöm szépen :) :thassos-mad

Ez nagyon nagy egy emotikum: :palackposta: :D:D:D

Re: Általános 2009 okt. 26 22:05 #4313

Én is kitöltöttem. :futyul:

Re: Általános 2009 okt. 26 21:42 #4312

Kitöltve :idea:

Re: Általános 2009 okt. 26 20:46 #4311

csatlakozom az előttem szólóhoz. :9

Re: Általános 2009 okt. 26 20:33 #4310

Jelentem kitöltve!

Re: Általános 2009 okt. 26 20:22 #4309

ÁGI, nagy öröm, hogy újra közöttünk vagy! Hiányoztál, már amikor volt időm feljutni a fórumra!
Nem, én NEM fogok reagálni a kényes témával kapcsolatban!
Inkább mesélj az olíva szüretről! Mikor kezditek? (Ha kell segítség, küld a repjegyet, és megyek :D)
Szép kis kirándulásotok volt itthon, kár, hogy Fehérvár felé nem jöttetek... Remélem a tavaszi nyaralásotokkor már én várhatlak örömmel, s baráti mosollyal koronázó városunkban!
PAMAG, én is éppen ezért járok a netre a tévé helyett! A Barátok miatt! (Bár egyre kevesebb időm marad rájuk... Nem baj, majd májustól ;)) Na meg a munka miatt :D
BALÁZS, BOCSIKA, ha szemfülesek voltatok Barátok köztnél, és emlékeztek a nagyon régre, akkor még láthattatok engem fagyit venni benne :D

Kérhetek egy segítséget? Légyszíves töltsétek ki az alábbi kérdőívet (3 perc), egy prezentációmhoz van rá szükségem! spreadsheets.google.com/viewform?formkey=dEc0blE2U2xHTXRucXRRaWhHVnpRWWc6MA - spreadsheets.google.com/viewform ... VnpRWWc6MA
Köszönöm!

Szép napokat!

Re: Általános 2009 okt. 26 17:51 #4306

Kedves Ági!

Olyant kértél tőlünk, amit nem fogunk tudni betartani, mint látod. Én csak egy mondatban foglalnám össze.
Téged olvasva felállt a szőr a hátamon, végigfutott a hideg rajtam és szégyellem magam a felelősök helyett, pedig Én nem tehetek róla.

:Thassos-fan: :Thassos-fan: :Thassos-fan:

Re: Általános 2009 okt. 26 07:49 #4305

Sziasztok!
Itt vagyok.
Beszámoló?
Hát igazából félek tőle, hogy veszélyes talajra lépnék vele.
A döbbenettől még most sem tértem igazából magamhoz. Féltelek benneteket és a szép országunkat.
Egy hétig voltunk otthon. Igazából a hivatalos papirjaimat intéztem. És beszélgettünk. A családdal és a szoros baráti körrel.

Szia Ági!

Neharagudj,de muszáj nekem is reagáljak egy pár szóba.
Előszőr is nagyon örülök,hogy haza tudtál látogatni. A jó és rossz tapasztalatoknak is van haszna.
Te aki mindent megtesz a vendégért,mint már te is írtad,hogy most értettél meg dolgokat,tapasztalataidat munkád során tudod majd hasznosítani.Ami van az tény.Nem szeretek politizálni és már nem nézek hiradót sem. Mi ez ha nem más mint védekező mehanizmus.
Noriga is írta miért szeretjük a ti országotokat.Igen a felszabadult önfeledt szabadság! Talán te még tudod milyen volt a régi magyar vendégszeretet! Aki tudja és hasonlót érez annak vissza vágyik oda a szíve.
Kis országunk is gyönyörű és szebbnél szebb helyeket bejárva tapasztalom az általad leírtakat.Honfi társaink akik már elhagyták az országot hasonlóan nyilatkoznak. Nekünk is kell egy hely ahova haza megyünk!
Látod akkor azt is most érted meg, írtam neked milyen jó érzés fogott el a kikötőbe mikor ismerősként üdvözöltél minket és közvetlenül bántál velünk. A szeretett ami kell nekünk is. A sok dicsérő szó nem bók volt szívből jött. Most megérheted.

Re: Általános 2009 okt. 26 06:36 #4304

Mi lesz így velünk? Hogy jutottunk ide?!
Ne válaszoljatok. Ne írjatok személyes emailt sem, e a témával kapcsolatban. Mindent megértettem. Nagyon letörtem.
Annyit kell tudnotok, hogy nagyon szeretlek benneteket.
Kérem, hogy tarsatok össze, és tartsatok ki.

PÁNOSZ EZEK UTÁN MÉG BÜSZKÉBBEN ÉS MÉG KONOKABBAN HORDJA MAJD A MAGYASÁGOT JELZŐ POLÓKAT, SAPKÁT.
Minden emblémáról megkérdezett mi mit jelent. Megértette. Kéri tőletek hogy ne engedjétek eltörölni azokat!
-

Igen ritkán járok erre mostanában, de erre most muszáj reagálnom: Ági !Tudom, hogy kérted, ne reagáljunk a bejegyzésedre, de most mégis muszáj, ne neheztelj érte! Köszönöm-szerintem mindannyiunk nevében - ezeket a szívet melengető sorokat, jól esett olvasni! Igen, sajnos a nemzeti öntudatot szépen, szisztematikusan skerült lerombolnia a mindenkori rosszhírű kormányoknak - jelenleg is ez a folyamat tart. Ez a jelenség kezdődik a családok ellehetetlenítésével, és innen tágul a kör, mígnem a haza kerül veszélybe.
Irigylem a görögök öntudatát, büszkeségét, és összetartását.
Mivel Panost személyesen is volt szerencsém megismerni, kérlek add át neki üdvözletemet és köszönetemet , amiért ennyire azonosul a helyzetünkkel !

Szia Verus!
Teljes mértékben egyetértek Veled!
Azt gondolom, mi Görögországot imádók pontosan ezért érzünk így. Mert érezzük a nemzeti öntudatot a büszkeséget és az összetartást. Jó ott lenni és egy kicsit teleszívni a lelkünket ezzel az érzéssel (is).
Valahogy mindig azt éreztem ez a végtelen rajongás és odaadó figyelem (gr.zene, tánc, szokások...) mind-mind valamiféle pótcselekvés a részünkről. Elterelni a figyelmünket az itthoni szomorúságokról.
Tudom és megértem Ági aggodalmát is a kényes témáért, de ha ez megnyugtató, mi a három év alatt azért összefutottunk néhány honfitársunkkal ott kint. Rövid beszélgetés után természetesen mindig szóba kerültek ezek a kényes témák. Milyen érdekes, hogy kivétel nélkül mindenkinek ez volt a véleménye, ami Verusnak és Áginak is.
Úgyhogy én is csak összetartást és kitartást tudok kívánni mindenkinek.
Na meg természetesen sok szép Görög nyaralást!
Szeretettel üdvözlök mindenkit, Rita.

Re: Általános 2009 okt. 25 20:54 #4303

Ne válaszoljatok. Ne írjatok személyes emailt sem, e a témával kapcsolatban. Mindent megértettem. Nagyon letörtem.

PÁNOSZ EZEK UTÁN MÉG BÜSZKÉBBEN ÉS MÉG KONOKABBAN HORDJA MAJD A MAGYASÁGOT JELZŐ POLÓKAT, SAPKÁT.
Minden emblémáról megkérdezett mi mit jelent. Megértette. Kéri tőletek hogy ne engedjétek eltörölni azokat!
-

Igen ritkán járok erre mostanában, de erre most muszáj reagálnom: Ági !Tudom, hogy kérted, ne reagáljunk a bejegyzésedre, de most mégis muszáj, ne neheztelj érte! Köszönöm-szerintem mindannyiunk nevében - ezeket a szívet melengető sorokat, jól esett olvasni! Igen, sajnos a nemzeti öntudatot szépen, szisztematikusan skerült lerombolnia a mindenkori rosszhírű kormányoknak - jelenleg is ez a folyamat tart. Ez a jelenség kezdődik a családok ellehetetlenítésével, és innen tágul a kör, mígnem a haza kerül veszélybe.
Irigylem a görögök öntudatát, büszkeségét, és összetartását.
Mivel Panost személyesen is volt szerencsém megismerni, kérlek add át neki üdvözletemet és köszönetemet , amiért ennyire azonosul a helyzetünkkel !

Re: Általános 2009 okt. 25 20:33 #4302

Sziasztok!
Itt vagyok.
Beszámoló?
Hát igazából félek tőle, hogy veszélyes talajra lépnék vele.
A döbbenettől még most sem tértem igazából magamhoz. Féltelek benneteket és a szép országunkat.
Egy hétig voltunk otthon. Igazából a hivatalos papirjaimat intéztem. És beszélgettünk. A családdal és a szoros baráti körrel.
Hogy is mondjam el mi volt az amire kiványcsi voltam, és a kapott válasz súlyos, nagyon súlyos.
Politika. Magyarság. Történelem.
Miért merültek fel bennem ezek a kérdések?
Több hozzászólásomra túl érzékenyen reagáltatok.
Megszámlálhatatlan esetekben szem és fültanúja voltam hogy azonos hullámhosszon levő, értékes emberek, barátok, vagy egy jó társaság hirtelen ölre ment egy- egy megjegyzésen.
A lekéréseknél a zárt parkolóhoz való ragaszkodás.
A lopásoktól való félelem miatt az emeleti lakások lekérése.
És a legutolsó legszörnyübb érzésem amikor azt láttam, hogy az emeleti lakás táncterem nagyságú erkélyét kiürítve találtam, és a szűk lakásba mindent beköltöztettek. Megint csak a klopás és a támadástól tartás miatt.

Ej, Margó, most értettelek csak meg!!!
Most értettem miért zárkoztok be, úgy magatokba, úgy a lakásotokba.
Belgrád után Erdély nyugati magyarországgal határos részén utaztunk.
Ott fantasztikus jó érzés volt, hogy mindenki nyitott barátságos, segítő kész volt. Az út során úgy érezeztem, mintha visszautaztam volna időben a serdülő korom Magyarországára. Minden egyszerű, vidám és életteli volt.
Nyíregyházáról Paksra utaztunk. Kikerülve minden főutat, csak kisvárosok és nagyközségek érintésével. Itt döbbentem meg. Minden gyár bezárva. A takaros kis házak élettelenül. Sehol munkába siető, vagy ügyintéző. Teljesen üres utakon haladtunk.
Paksról Hajóson keresztül vezertett az utunk. Csak Kalocsa környékén voltak dolgozó emberek.

Politikai kérdéseket tettünk fel. Volt ahol az ajtókat, ablakokat becsukták beszélgetésünkre. Pános olykor dühösen höbörgött, hogy hol vagyunk? Egy szabad országban miért nem kérdezhetünk ezt meg azt.

A tavasz közeledtével megint nyaralást tervezünk majd.

Hazatértünk után még itt a környéken csavarogtunk egy kicsit. Még szabija van. Rendbe tesszük a kertet, a lakást téliesítjük, és nemsokára olívázni megyünk. Nem sok lesz.
A gépet csak hébe hóba nyitom majd ki ezekben a hetekben.
A munkába állása után leszek megint gépközelben.

Oldalmegjelenítési idő: 0.284 másodperc