Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Általános 2009 okt. 29 12:20 #4360

BALÁZS: jó ötlet az új topic, bár félek , ennek nem nagyon kellene itt lennie (Thassos-fórum). Megvannak az erre szakosodott fórumok, s félő, hogy hatalmas viták alakulhatnak ki azok körében, akik élesen akarják a saját oldalukat népszerűsíteni.... Addig, míg a napok legnagyobb vita (vagy inkább civakodás, mert a szó jelentésében ugye az is benne van, hogy kompromisszum és dűlőre jutás) témája a politika, s hatalmas konfliktusokat, veszekedéseket szíthat, nem hiszem, hogy érdemes egy olyan portálra helyt adni ennek, ahol barátságok, jó kapcsolatok alakultak ki.
Persze a MAG, azaz MI csak sejtjük egyes félszavakból is, ki kivel szimpatizál, de legyen elég ennyi.
Vannak privát üzenet küldő lehetőségek és e-mail címek, ahol ezt meg lehet vitatni, de én azért maradtam ezen a fórumon visszatérő vendég, és azért kezdtem el Veletek ismeretségeket, barátságokat kialakítani, mert itt legalább nem azt olvastam, hogy az egyik, vagy éppen a másik szemét mit, mikor, hol, és miért tett...
De ez csak az én, szerény, csöndes véleményem... A topicot személy szerint nagy ívbe elkerülöm, és már bocs, de ellenzem is.
Persze, amíg csak az én szemem bántja, addig le ne töröld!
További csodákkal teljes estét és napot Nektek!

Azért indult mert úgy éreztem, hogy kellhet és az általános részt nem kellene teleszemetelni. pl.: Ági téma, rádiós téma, ....
Egyébként itt bátran indítok ilyet, mert az irányítás az én (a mi) kezünkben van. Ha elharapódzik a durvaság, akkor csak egy gombnyomás...... :twisted:

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2009 okt. 29 12:13 #4359

Kölyökkk: kitöltve!
(csak a sörért!:)

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2009 okt. 29 11:45 #4358

Szia NORGIA, örülök, hogy mégis tollat ragadtál :) (Miért szeretted volna magad mellőzni?)
Egy szóval nem mondom én sem, hogy nem érdekel, mert itt élek ebben az országban, és tapasztalom, mennyire ellehetetlenítették a helyzetet, látom, mennyivel él rosszabbul a családunk, mint 4 éve, és nagyon is tisztán látom azt a jövőt, mely rám vár (pontosabban tök nem látok semmit, mert egy ideje csak terveim, álmaim vannak, de jövőképem az még egy hónapnyi távlatban sem nagyon akad, nem egy 20 éves tervre...)
És igazad van, kell, hogy az ember valahol kitombolja magát, és elszidjon mindenkit s mindent, ami csak olyan! És tudom, mert tapasztalom, mennyire nehéz 3 gyerekkel megélni azt, hogy ez van. Annyira nem vagyok ám elveszett, behatárolt fiúcska :)
Vizionálás: nem az egyetlen, csak az, aki ezt megosztotta a fórumon.
NORGIA, én egy pillanatig sem érzem azt, hogy kioktatnál (a kritikát ennél jobban viselem ;)), elmondtam a véleményem, hogy nem gondolom, hogy erre a fórumra kellene ezt kitenni, ám én is élhetek azzal a jogommal, hogy nem vagyok köteles minden topicot figyelemmel kísérni, és így is fogok tenni.
VÉGSZÓ: Egy kisebb társaságban éppen teáztunk, mikor előkerült a lap-top, a vezeték nélküli internet, és a Thassos fórum (kis reklámot csináltam Görögországnak, a fórumnak és a honlapnak egyaránt ~ 40 főnek). Első mondatom a következő volt: Szeretek a Thassosra járni, mert ott legalább elkerül a politika sz**szagú szele...
Köszönöm, hogy elmondtad véleményed, és remélem, megszeged még fogadalmad, és csak írsz még egy reakciót ;)

Én meg csülköt csinálok ma, pékné módra, zöldségekkel

Szép napot

Re: Általános 2009 okt. 29 06:37 #4352

Szia Kölyökk!
Ugyan elhatároztam, többet már nem írok fórumon, most mégis ezt teszem.
Ne aggódj, személy szerint én biztosan nem kezdek politikai eszmefuttatásba, pláne népszerűsíteni egyik oldalt, vagy másikat. (Mindkettőben van hiba bőven, bár nyilvánvaló egyikben azért több.)
Én nem szeretem, ha valaki azt mondja én ilyesmivel nem foglalkozom, mert ez nem lehet igaz, hiszen itt élünk a bőrünkön érezzük a rossz döntések következményeit.
Egyedül Te voltál aki robbanás előtti pillanatokat vizionáltál. Akik még hozzászóltunk Ági témájához, mind szülők vagyunk, akiket végtelen aggodalommal tölt el a gyerekeink jövője. Hidd el, majd ha apukája leszel egy-két-három csemetének, Te is más szemmel nézed majd a dolgok állását.
Ne gondold, hogy én most kioktatlak, mert dehogy, csak egyszerűen ebben a kedves társáságban vannak emberek, akiket ez aggaszt, másokat meg más. És ettől kerek a történet.

Egyébként tegnap nálunk volt még egy kis lebbencsleves és főztem rakott kelbimbót. (A férjem imádja.)

Re: Általános 2009 okt. 29 00:29 #4351

Sziasztok!
PAMAG, köszönöm szépen ;)

De jó kajákat csináltatok! (Bár az aszalt szilvás sztori nálam kilőve (de csak a szilva miatt), a bolognai nagyon izgatja a fantáziám! Kérek szépen :))

HONEY: Sikerült a kellemetlen ügy miatt bemenned és meghozni a még kellemetlenebb döntést?

Hú, ma nagyon tea-napot tartottam (és még csak nem is láttam VERUS ajánlatát, köszönöm :)), és olyan koffeinbombát ittam! Mentás tea gyömbér darabokkal, mentalevéllel, citrommal, rozmaringgal, mézzel... Gyerekek, ez mennyei volt! :D

BALÁZS: jó ötlet az új topic, bár félek , ennek nem nagyon kellene itt lennie (Thassos-fórum). Megvannak az erre szakosodott fórumok, s félő, hogy hatalmas viták alakulhatnak ki azok körében, akik élesen akarják a saját oldalukat népszerűsíteni.... Addig, míg a napok legnagyobb vita (vagy inkább civakodás, mert a szó jelentésében ugye az is benne van, hogy kompromisszum és dűlőre jutás) témája a politika, s hatalmas konfliktusokat, veszekedéseket szíthat, nem hiszem, hogy érdemes egy olyan portálra helyt adni ennek, ahol barátságok, jó kapcsolatok alakultak ki.
Persze a MAG, azaz MI csak sejtjük egyes félszavakból is, ki kivel szimpatizál, de legyen elég ennyi.
Vannak privát üzenet küldő lehetőségek és e-mail címek, ahol ezt meg lehet vitatni, de én azért maradtam ezen a fórumon visszatérő vendég, és azért kezdtem el Veletek ismeretségeket, barátságokat kialakítani, mert itt legalább nem azt olvastam, hogy az egyik, vagy éppen a másik szemét mit, mikor, hol, és miért tett...
De ez csak az én, szerény, csöndes véleményem... A topicot személy szerint nagy ívbe elkerülöm, és már bocs, de ellenzem is.
Persze, amíg csak az én szemem bántja, addig le ne töröld!

További csodákkal teljes estét és napot Nektek!

Re: Általános 2009 okt. 28 19:09 #4348

Sheidi, köszi a mosolyt, míg én teát főztem egyszer csak itt voltál! Érezted a teaillatot? :D
Légyszi vegyél egy csészével, és citromozd jól meg, nem árt ebben a szeszélyes őszi időben !!!
EGÉSZSÉGETEKRE!

Re: Általános 2009 okt. 28 19:08 #4347

:D

De miért csapda? Ha benne van ki kell adni!
Ági olyan érzelmeket szabadított fel az írásával, ami
ki kell hogy szabaduljon azokból az érintettekből, akik olvassák!

Hát ezt írtam, lehetetlenség szó nélkül hagyni, mert legalább itt hangot adhatunk az érzéseinknek. És ez a szomorú, hogy csak itt.

Nyeeeem, ezt én írtam, nééddd csak meg! De végülis mindegy, biztos azért történt ez így , mert úgy van, ahogy kölyökk írta, itt van a nyelvünkön de nem ragadtatjuk el magunat!

Kölyökk kérdésére az ebéd : Bolonyai makaróni volt, uzsira meg egy kis sült tök nyaaaami!
Ja, most meg teázom, kértek? Mindenkinek készítettem!

Re: Általános 2009 okt. 28 18:41 #4346

Beléptem, hozzászóltam, aztán meg kidobott a rendszer!!!!
Most újra:
Totál ki vagyok akadva én is, hogy november közepétől nem lesz se Danubius, se Sláger rádió!
Mindkettőt szeretem, bár egy éve már, hogy egyiket se hallgatom. Ennek az az oka, hogy a festés után valahogy elmaradt a HiFi antennájának a kivezetése vagy (milye?), így aztán a helyi városi rádión kívül nem nagyon jön be más tisztán.

Kölyökk kérdésére válaszolva: ma egy szimpla leves után aszaltszilvával töltött pulykamell volt az ebéd burgonyapürével. Annak örömére, hogy itthon vagyok szabin. (Sajnos egy igen kellemetlen ügy miatt be kellett mennem 2 óra hosszára, és sajnos egy még kellemetlenebb döntést kellett hoznom. :( )

Re: Általános 2009 okt. 28 17:46 #4345

Sziasztok!
Szép, tartalmas pihentető hétvégét mindenkinek, már aki nem dolgozik.

Tévé? Nem igazán nézem már. Max néha az időjárást. :D
Inkább itt vagyok a neten, ha van időm, ha nincsen akkor is sütök-főzök.
Rádió: én is a Slágert hallgatom.

Szőr: a politika bárhol, kereskedelmi tukmálás telefonon, hiába titkosított a számunk.

És nagyon várom már a meleg nyarat.

Akkor úgy tűnik, hogy ez is múlt időben lesz, a fene nagy demokráciában
Rádió: én is a Slágert hallgatom.

Re: Általános 2009 okt. 28 17:10 #4344

Kölyök, továbbküldtem a kérdőívedet másoknak is

Re: Általános 2009 okt. 28 12:44 #4343

Külön köszönet Kalminak is és Bocsiknak is! :Köszi:

Hú, de érezni a szikra előtti pillanat ot a levegőben, ha olvasom a soraitokat!
Ági írásának köszönhetően mindenki elmondaná az álláspontját, de még konkrétan senki sem meri, ugye, a saját, politizálás -mentes szabályotok/unk miatt... Itt bizsereg mindenkiben, talán már volt, aki neki is állt, de mégsem küldte el, érezni azt az állott pillanatot, mely a bomba robbanása előtt szagolható :) Vajon meddig húzhatjuk még? Meddig élvezhetjük ezt a feszültséggel - és némiképp ironikus, groteszk és mégis tök valóságos és realista tartalommal ihletett - robbanás előtti utolsó másodperc eket?
NE! Nehogy most ennek köszönhetően elkezdjünk a mumusról beszélni, mert az agyam eldobom, pusztán leírtam azt, ami megfogalmazódott bennem Ágnes posztja óta.

Süt a nap - és megtaláltam, milyen frizurát szeretnék magamnak :D

Na mentem ebédet szerkeszteni: nudli és zöldségleves.
Ti mit főztök/esztek (múlt idő)

Re: Általános 2009 okt. 28 06:01 #4342

Helló Kölyök! Jelentem, kitöltöttem.

Re: Általános 2009 okt. 28 05:49 #4341

Sheidi, tulajdonképpen igazad van, mert egy kicsit reagáltam Ági írására és hozzászóltam. De csak egy kicsit. :D Lehetne írni, panaszkodni, szídni-ezt azt, de mivel már korábban tisztáztuk, hogy nem írunk politikáról, hát annak még a kiterjedését is igyekeztem kerülni. (Pedig de tudnék írni Ági írásához hozzáfűznivalókat - gondolom, más is...)

És szép csöndben tűrünk, tűrünk aztán majd lesz valahogy.....
Sajnos lázongó típus vagyok a jogainkért harcolnák, ha tehetném, de nem tehetem.

:cry: :cry: :Thassos-fan:

Re: Általános 2009 okt. 28 05:46 #4340

Hát ezt írtam, lehetetlenség szó nélkül hagyni, mert legalább itt hangot adhatunk az érzéseinknek. És ez a szomorú, hogy csak itt.

Re: Általános 2009 okt. 27 20:30 #4339

Sheidi, tulajdonképpen igazad van, mert egy kicsit reagáltam Ági írására és hozzászóltam. De csak egy kicsit. :D Lehetne írni, panaszkodni, szídni-ezt azt, de mivel már korábban tisztáztuk, hogy nem írunk politikáról, hát annak még a kiterjedését is igyekeztem kerülni. (Pedig de tudnék írni Ági írásához hozzáfűznivalókat - gondolom, más is...)

Hát persze! De erre nincs is szükség, így is érti mindenki!

Re: Általános 2009 okt. 27 19:18 #4338

Re: Általános 2009 okt. 27 18:58 #4337

Kölyökk!
én is kitöltöttem,sok sikert az előadásodhoz!!

Re: Általános 2009 okt. 27 18:49 #4336

Kölyökkk! Kitöltöttem. Milyen prezentáció lesz, ha meg szabad kérdezni? :shock:

Ági írására megfogadtam, hogy nem reagálok. Csak szomorkodom. Ugyan ezt tapasztalom kicsiben is (munkahely), mint amit ő látott nagyban :cry: Azért örülünk, hogy végre itt van! :E-mail:

Jaj Honey!
Mégiscsak reagáltál, beleestél a csapdába te is.
Szép estét!

Re: Általános 2009 okt. 27 18:48 #4335

Szép estét mindenkinek, úgy látszik, most egy kicsit felélénkült megint a fórum. Örülök neki.
<!-- ia0 -->dolphins011.gif<!-- ia0 -->

Re: Általános 2009 okt. 27 18:45 #4334

Kölyökkk! Kitöltöttem. Milyen prezentáció lesz, ha meg szabad kérdezni? :shock:

Ági írására megfogadtam, hogy nem reagálok. Csak szomorkodom. Ugyan ezt tapasztalom kicsiben is (munkahely), mint amit ő látott nagyban :cry: Azért örülünk, hogy végre itt van! :E-mail:

Jaj Honey!
Mégiscsak reagáltál, beleestél a csapdába te is.
Szép estét!

Re: Általános 2009 okt. 27 18:30 #4333

Örvendek neki ,hogy egy kis aprósággal mekkora boldogságot tudok neked okozni.

Re: Általános 2009 okt. 27 18:25 #4332

Tényleg jó oldal, köszi cserrrobi!
Nekem ez tetszik, annyira édes ! Valamikor meg is volt, de idő közben elveszítettem. Most itt van megint :-) ! De jó !!

Re: Általános 2009 okt. 27 17:01 #4331

MINDENKI, aki töltött: Köszi!
És mivel már nincs korán reggel: a sörösöknek: :koccintás:, a kólásoknak: :drink, a kávésoknak: :kávéfőző:, a nagypiásoknak: :pezsgő:, a kispiásoknak :pohárköszöntő:, a közepespiásoknak: :nodrog:, az igényeseknek: :martinis:, az éheseknek: :gyros:, a mozisoknak: :popcorn: és mellé mindenkinek egy :Köszi:!
(Na,megnyertem az emotikum-használó világbajnokságot? :O :D :P)
HONEY: Egy előadást tartok, illetve konferálok, melynek a témája a vendéglátás és idegenforgalom. Ehhez kell a kérdőív nagy része, és ha már csináltam, akkor némi statisztikát is belevittem a saját portálommal kapcsolatban is, ami remélem, most már sokkal inkább felhasználóbarát és kellemesebb megjelenésű, mint volt!
Verus: ennek én is bedőltem még anno, hajnalban :D

Schön gut tag!

Re: Általános 2009 okt. 27 14:56 #4330

K :) szönöm!

Re: Általános 2009 okt. 27 14:15 #4329

Oldalmegjelenítési idő: 0.169 másodperc