Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Általános 2009 dec. 05 10:00 #4523

.................olvasható már .............

Érdekes!
(Lehet, hogy az én számítógépemmel van baj, de alig bírtam tekerni, alig vitte odébb...)

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2009 dec. 05 01:27 #4522

Akik eddig vártak, tovább ne tegyék, ugyanis a <!-- w --><a class="postlink" href="www.ketszersult.blog.hu-www.ketszersult.blog.hu oldalon olvasható már a svédországi utam rövid beszámolója, és külön postban életem első (repülőgépes) repülésével kapcsolatos kritikám is!

Legyen kellemes a hétvégétek!

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2009 dec. 01 16:48 #4520

...........Jelentem, rengeteg élménnyel, tapasztalttal megérkeztem .................

Isten hozott itthon!
Kíváncsiak vagyunk!
:)

Re: Általános 2009 dec. 01 13:50 #4519

Sziasztok!
Jelentem, rengeteg élménnyel, tapasztalttal megérkeztem tegnap svédországi (Bor?s és Götheborg) hosszú hétvégémről, mely több kritikát és beszámolót is megihletett. Ezeket olvashatjátok hamarosan a lenti linken ;)
Remélem ti is jól éreztétek magatokat!

Re: Általános 2009 nov. 29 20:21 #4516

November 29. Advent 1. Vasárnapja
Abban az időben kisarjasztom Dávid igaz sarjadékát
Advent első vasárnapja van. Valami egészen különös, megmagyarázhatatlan bizsergés van a levegőben. Elkezdődik valami, ez olyan életszerű és zsibongó. Mintha a tavasz illata lenne a levegőben. Igaz hideg van, csendes és színtelen a körülöttünk lévő világ,...tovább» mégis minden élettel telített. Egy csodálatos és megismételhetetlen időszak ez. Készület. Nem egy folytatásos film következő részét várjuk vagy egy újabb bulvárpletykát, hanem valami egészen egyszerűt, valami egészen csendeset: Jézust. Felénk jön, ez betölti minden kereső ember szívét. Meglep és felkavar. Várakozás. Rá várunk, Őt kívánjuk, Belé akarunk kapaszkodni.
A szív legyen nyitott, a lélek legyen tiszta. Új tavasz, új élet születhet benned, ha befogadod.
Fogadd be! Ha megteszed megtisztulsz, megújulsz, önmagaddá válsz. Ne félj ez nem mű-öröm, ez valódi. Öleld át és éld meg. Ha igent mondasz, változhatsz és növekedhetsz. Gyere, ez egy lehetőség ne szalaszd el! Bízd életed Krisztusra!
Jer 33,14-16; Zs 24; 1Tessz 3,12 - 4,2; Lk 21,25-28.34-36

Re: Általános 2009 nov. 29 14:18 #4515

Honey!
Köszönöm!

Re: Általános 2009 nov. 27 11:54 #4511

Bocsika! Én is csatalakoznék a névnapi jókívánságot üzenőkhöz.

Kölyök ezóta már Svédorszákban múlatja az időt. Biztosan szép ország.Még én sem jártam ott. Gergő gyermekünk májusban körútra megy: Belgium, Anglia, Franciaország. Jobbára azért Anglia, 9 napra. Örülök neki, hogy lehetősége lesz olyan helyeken járni, ami ahová ki tudja, kijutna-e egyébként. Nagy vágyam nekem is Anglia-Skócia, no meg Párizs...

Re: Általános 2009 nov. 26 20:43 #4508

kölyökkk, nincs hely a bőröndödben? :mrgreen: :-D Svédországban még nem voltam :-)

Re: Általános 2009 nov. 26 18:33 #4507

Sziasztok!

Bocsika, nagyon sok boldog névnapot kívánok Neked!
Sajnálom, hogy nem voltál megkóstolni a mennyei marcipános drágacsokit, ám mint írtam, én sem voltam ott, így talán nem is lett volna annyira finom :P (Neeem, nem vagyok egoistaaaa :D :P)

Három napos szösszenet: ma éjjel (na jó, péntek hajnali 2:45kor) indulok Ferihegyre, és reggel (6,35) repülök Svédországba, úticél: Götheborg és Boras.
Hétfőn érkezem, csók nektek! :)

Re: Általános 2009 nov. 26 11:50 #4506

BOCSIKA!
Csatlakozom pamaghoz!
(Bocsika :D , hogy csak most, de 2 napig nem voltam gépközelben. De legalább most már a vizsgaidőszakom jön. :))
És mivel tegnap locsogott, karácsony még kopoghat is. :)

Balázs !

Köszönöm szépen.Jó lenne szép fehér karácsony aztán megint ilyen szép idő!!

Re: Általános 2009 nov. 26 11:28 #4504

BOCSIKA!
Csatlakozom pamaghoz!
(Bocsika :D , hogy csak most, de 2 napig nem voltam gépközelben. De legalább most már a vizsgaidőszakom jön. :))
És mivel tegnap locsogott, karácsony még kopoghat is. :)

Re: Általános 2009 nov. 25 19:24 #4503

BOCSIKA !!!

Nagyon boldog Katalin napot !

Pamag!!!
Köszönöm szépen!!! :pezsgő:

Re: Általános 2009 nov. 25 19:09 #4502

BOCSIKA !!!

Nagyon boldog Katalin napot !

Re: Általános 2009 nov. 24 11:54 #4498

Bocsika, majd egyszer leülünk kv-ni a campónában, jó?

Honey, gyógyulj meg hamar!!!!

Kölyökkk mi lesz 3 nap múlva?

Dézsé!
Rendben van egyeztessünk időpontot!
Honey mielőbbi gyógyulást,mézért ha nincs ismerős :kiaz: akkor talán a legközelebbi lelő hely :Thassos-fan:
Kölyökk!
Nem voltunk kóstolni mert nem voltunk itthol.
Nagyon jó utat neked vigyázz magadra,sok élménnyel térj haza,és várjuk a beszámolást!!!
Azt hiszem elárultam,hogy utazik .Talán Svédország?

Re: Általános 2009 nov. 24 09:55 #4497

Honey, gyógyulj meg minél hamarabb!
Forrón igyad a teát!

Pamag, Dézsé!
Köszönöm , igyekszem meggyógyulni. Nem is mentem melózni, hogy ne szórjam a bacikat. Délután elmegyek a dokihoz. Ha nem kell nyelnem és beszélnem, egészen megvagyok. Beszélni egyáltalán nem tudok, mivel nincs hangom. A munkahelyemre is a férjem szólt be, hogy nem megyek. Legalább itthon csönd van..... :)

Re: Általános 2009 nov. 23 22:43 #4496

Honey, gyógyulj meg minél hamarabb!
Forrón igyad a teát!

Re: Általános 2009 nov. 23 21:07 #4495

Bocsika, majd egyszer leülünk kv-ni a campónában, jó?

Honey, gyógyulj meg hamar!!!!

Kölyökkk mi lesz 3 nap múlva?

Re: Általános 2009 nov. 23 19:41 #4493

Ismerek egy jó termelőt, de nem tudom, hogy meg fogod-e találni?
:lol: :lol:

Majd igyekszem!!! :D Most megyek főzök egy kis teát. Az előző adagot már megittam (szárított gyümölcsökből készült mézzel és citrommal). A mostani zöldtea citrommal (Twinnings)+ teszek bele még mézet és egy kis citromot én is. Az Aspirin C-t is megittam már>>>egyenlőre nincs változás az egészségi állapotomban. :(

Re: Általános 2009 nov. 23 18:38 #4492

:oops: Nem tudtok valakit, akinek van egy kis jóféle termelői méze ??? Ha, ha, ha....... :D

Ismerek egy jó termelőt, de nem tudom, hogy meg fogod-e találni?
:lol: :lol:

Re: Általános 2009 nov. 23 15:51 #4491

Robi! A nemrég közzétett giffes oldal behalt. Mit tudsz róla?

Szia! Én is néztem,remélem visszatér.

Re: Általános 2009 nov. 23 15:43 #4490

Robi! A nemrég közzétett giffes oldal behalt. Mit tudsz róla?

Re: Általános 2009 nov. 23 15:42 #4489

Kölyökk..!! Lehet, hogy alulinformált vagyok, de mi is lesz 3 nap múlva?? nem emlékszem, hogy írtál róla vagy ha igen mit is.... :?:

Nnna, engem is elért a nátha. :cry: Pontosabban a torokfájás. Munkatársaim örömére nincs hangom se és baromira fáj a torkom (bízom benne, hogy ennek azért nem örülnek). Egyéb iránt semmi bajom.
:oops: Nem tudtok valakit, akinek van egy kis jóféle termelői méze ??? Ha, ha, ha....... :D

Re: Általános 2009 nov. 23 12:13 #4488

Büszke vagyok, hogy sikerült hozzájárulnom ezen információ kiderítéséhez Dézsé és Bocsika ;) Már ezért megérte elvállalni munkát! :)
Bocsika, voltatok csokit is kóstolni?

Hölgyeim és Uraim, nekem már csak három nap, éééésssss.... :)

Re: Általános 2009 nov. 22 15:03 #4487

Hát Szögedről én se jönnék, de mi itt lakunk a szomszédban :-) 10 perc kocsival :-)

Dézsé!
Mi öt percre lehet,hogy közel lakunk egymáshoz?
Mi Nagytétényben lakunk,s Ti?

Mi Szigetszentmiklóson :-)

Voltunk csokit kóstolni, hát izé......maradok a mazsolámnál :-D
A mozi, háááát, nagggyon jó volt, de csak az nézze meg ezt a filmet (new moon), aki szereti a rettenetesen szenvedő szerelmi történeteket :lol: kifejezetten csajos film, de drága férjem is hősiesen végignézte :-). :mrgreen:

Akkor tényleg szomszédok vagyunk!

Re: Általános 2009 nov. 21 22:51 #4486

Hát Szögedről én se jönnék, de mi itt lakunk a szomszédban :-) 10 perc kocsival :-)

Dézsé!
Mi öt percre lehet,hogy közel lakunk egymáshoz?
Mi Nagytétényben lakunk,s Ti?

Mi Szigetszentmiklóson :-)

Voltunk csokit kóstolni, hát izé......maradok a mazsolámnál :-D
A mozi, háááát, nagggyon jó volt, de csak az nézze meg ezt a filmet (new moon), aki szereti a rettenetesen szenvedő szerelmi történeteket :lol: kifejezetten csajos film, de drága férjem is hősiesen végignézte :-). :mrgreen:

Oldalmegjelenítési idő: 0.162 másodperc