Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Általános 2009 dec. 25 23:20 #4579

További beigliben gazdag, nyugodt, pihenős ünnepnapokat!

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2009 dec. 25 21:41 #4578

(Én ma csak most kapcsoltam be a gépet...)

Kölyök!
Mintha tavaly írt volna erről is Ági. Vagy itt a fórumon, vagy a blogjában. Megpróbálom megkeresni. Mindenesetre Görögországban a Karácsony körül nincs akkora felhajtás, mint mifelénk. Ebben persze az is benne van, hogy a pravoszláv keresztények jobban tartják magukat ahhoz az eredeti hittételhez, hogy Húsvét, Jézus feltámadása a legnagyobb keresztény ünnep.
(nem találok képet, pedig egy-két éve volt kép Athénban álló köztéri karácsonyfáról...)

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2009 dec. 25 21:31 #4577

Nahát, hogy karácsonyi születésnaposunk is van!

Pegi, Isten éltessen sokáig! Örömben, egészségben, sok-sok utazással!
És persze boldog karácsonyt is! (meg boldog újévet, ha addig nem járnál erre...)

Re: Általános 2009 dec. 25 19:41 #4576

Így, az ünnep másnapján élek én is a lehetőséggel, hogy kellemes karácsonyi ünnepeket kívánjak mindenkinek, és aki idén már nem jön vissza, akkor most sikereket a következő évre!
Kinek mit hozott a Jézuska?

Tényleg: a görögöknél (hogy) ünneplik a karácsonyt?

Re: Általános 2009 dec. 24 23:41 #4575

Kedves Fórumozók!

Régen jártam erre, de majd jövök ígérem.

Kellemes, Békés és Boldog Karácsonyi Ünnepeket Kívánunk Nektek és kedves családotoknak.
Juci és Bálint

Re: Általános 2009 dec. 24 05:52 #4574

Áldott Békés és Boldog Karácsonyi Ünnepeket kívánok minden kedves fórumozónak!

Re: Általános 2009 dec. 24 01:01 #4573

Boldog karácsonyt kívánok én is mindenkinek

Aztán ne egyétek ducira magatokat, mert akkor, hogy fogtok kinézni a Thassosi tengerparton :mrgreen:

Re: Általános 2009 dec. 23 20:52 #4572

ÁLDOTT BÉKÉS BOLDOG KARÁCSONYI ÜNNEPEKET KÍVÁNOK NEKTEK ÉS CSALÁDOTOKNAK!

Re: Általános 2009 dec. 23 20:20 #4571

Szép karácsonyi dal

-

Re: Általános 2009 dec. 23 19:46 #4570

Kívánom mindenkinek,hogy az ünnepek úgy teljenek ahogy szeretné!!!
Szeretet,és egészség legyen ,aztán a többit talán megoldjuk !!
:karácsonyfa:

Re: Általános 2009 dec. 23 19:18 #4569

Boldog karácsonyt kívánok mindenkinek itt a fórumon is!

Re: Általános 2009 dec. 23 16:47 #4568

Szerbusztok!
Régen írtam már ide.Idő közben kollégista vállt belőlem (úgyhogy lehet hívni úgy is hogy egri leányka mert egri kollégista vagyok) és egy kicsit elfelejtettem a fórumot.
SZERETET
REMÉNYSÉG
BÉKESSÉG
ÖRÖM

Ezekkel a szavakkal szeretnék mindenkinek anyukám(vandaba) és a saját nevemben is
KELLEMES KARÁCSONYT és BOLDOG ÚJÉVET kívánni!
Remélem a jövő évben többször fogok jönni a fórumra.
(Amúgy ha érdekelné valakit akkor Neumannos 9.t/AJTP{Arany János Tehetséggondozó Program}/) :)

:Thassos-fan: :Köszi: :fotó: ciao :legjobbakat: :vadászos: :thassos-mad

Re: Általános 2009 dec. 23 12:38 #4567

Áldott, Békés Karácsonyi Ünnepet Kívánok Minden Ismeretlenül is Ismerős Fórumozónak!

Köszönöm :-) Én is hasonlókat kívánok Mindannyiótoknak!
Ági ez úton köszönöm a köszöntést !
Mindenkinek áldott übbepet !

Bodor Miklós:
Betlehemi csillag

Betlehem csillaga
vezet három királyt
köszöntve Mária
újszülött kis Fiát.

Karácsony este van
csend honol a tájra
szeretet szívekben
békesség hazája.

Harang hangja kondul
hótakarta tájon
templomba hívogat
havas pusztaságon.

Harangszó hívogat
zengő szép zenével
egybeolvad hangja
hívők énekével.

Egy család asztalnál
szívük valakit vár,
Ki nem jöhet haza
üres egy szék egy tál.

Zöldel a fenyőfa
besétál a házba
ünnepre öltözik
csillogó ruhába.

Betlehem csillaga
vezet három királyt
köszöntve MÁRIA
újszülött kis Fiát.
http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:1W9U5nQeoJdUAM:/url?source=imgres&ct=tbn&q=http://kepfeltoltes.hu/081202/betlehem_www.kepfeltoltes.hu_.jpg&usg=AFQjCNHv33-RdEQ4oD2lOZKe1seuLQelsA

Re: Általános 2009 dec. 23 10:19 #4566

Áldott, Békés Karácsonyi Ünnepet Kívánok Minden Ismeretlenül is Ismerős Fórumozónak!

Re: Általános 2009 dec. 22 21:14 #4564

Még egy Nana Mouskouri-szám

-
... re=related

Re: Általános 2009 dec. 22 21:11 #4563

-

Re: Általános 2009 dec. 22 20:58 #4562

Csendes éj - Nana Mouskouri előadásában, eredeti nyelven, németül

-
... re=related

Re: Általános 2009 dec. 22 17:54 #4561

Re: Általános 2009 dec. 22 17:53 #4560

Békés karácsonyt, boldog újévet, jó egészséget kíván minden fórumtársnak Szekalmi!

Neked is !!!
És mindannyiunknak!

Re: Általános 2009 dec. 22 17:41 #4559

Békés karácsonyt, boldog újévet, jó egészséget kíván minden fórumtársnak Szekalmi!

Re: Általános 2009 dec. 21 16:40 #4558

A készülődéshez :

sites.google.com/site/kisemberwaldorf/home222222 - sites.google.com/site/kisemberwaldorf/home222222

csicsada.freeblog.hu/categories/Karacsonyi_kottak/ - csicsada.freeblog.hu/categories/ ... yi_kottak/

www.dura.hu/thaler/tabulatura/ - www.dura.hu/thaler/tabulatura/

Gárdonyi Géza: Fel nagy örömre!

Fel nagy örömre! ma született,
Aki után a föld epedett.
Mária karján égi a fény,
Isteni Kisded Szűznek ölén.
Egyszerű pásztor, jöjj közelebb,
Nézd csak örömmel Istenedet.

Nem ragyogó fény közt nyugoszik,
Bársonyos ágya nincs neki itt.
Csak ez a szalma, koldusi hely,
Rá meleget a marha lehel.
Egyszerű pásztor, térdeden állj!
Mert ez az égi s földi király.

Glória zeng Betlehem mezején,
Éjet elűzi mennyei fény;
Angyali rendek hirdetik őt,
Az egyedül szent Üdvözítőt.
Egyszerű pásztor, arcra borulj,
Lélekben éledj és megújulj!

Re: Általános 2009 dec. 20 15:10 #4557

Igen, én is láttam nevezett utazási iroda ajánlatát. Valahogy várható volt, hogy egyre népszerűbb lesz a magyar (szlovák) utazási irodák körében is ez a sziget. Mert itt bizony minden meg van, ami kell!!!

Ma ebéd közben is a nyári élményeinkről beszélgettünk a férjecskémmel. Milyen jó volt....!!! Akadtak apróbb (tényleg aprónak nevezhető, főleg egészségi ) problémáink, de ugyan, mit sem változtatott ez akkor azon a szuper nyaraláson, amiben részünk volt. Most meg,négy hónap távlatából, a fagyos nappalokból és éjszakákból még sokkal szebbnek tűnik az egész thassosi nyaralás. jajj, de jó is volt!!!!!! :D

Re: Általános 2009 dec. 20 14:00 #4556

Sziasztok!
Itt vagyok, az utolsó őrület még megvolt a melóhelyen, aztán készülhetek a karácsonyra.
Kölyökk, nagyon szép élményed lehetett Svédországban. Irigyellek. Azt hiszem én sohasem fogok repülni. Hacsak...
Szép napot mindenkinek.
ui: láttam az Ae..s iroda jövő évi ajánlatait Thassosra is indítanak utakat. Ez jó is, meg rossz is.

Re: Általános 2009 dec. 20 08:52 #4555

Szép időnk van (ablakból kifelé nézve...)

Jó készülődést mindenkinek!

Sajnos Mi mkeresztűl jöttünk fél Magyarországon hát....Az utatkat sehol nem takarítják a hírekkel ellentétben!!!Egy hó kotróval sem találkoztunk a hírekben elhangzott 90-ből.

Re: Általános 2009 dec. 19 20:32 #4554

Szép időnk van (ablakból kifelé nézve...)

Jó készülődést mindenkinek!

Oldalmegjelenítési idő: 0.317 másodperc