Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Általános 2009 jún. 03 19:28 #2627

Sziasztok!

Szekalmi és többiek segítsetek légyszi :)
Szekalmi - gyönyörűek a képeid :) gratula mindegyikhez! Lenne egy kérdésem, tavaly nem találtuk meg a márvány partot :(
Most, hogy nézegettük a képeid, a 3. albumod 34. képét (amin majd be kakilok olyan gyönyörű) - oda konkrétan hogy jutunk el?????? oda el kell menni nem lehet még 1x kihagyni :)

köszi előre is
üdv: Juci

Kedves babuci85!

Olvasd és böngészd a honlapot!!!
www.thasos.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=61:marvanypart&catid=37:latnivalok&Itemid=76 - www.thasos.hu/index.php?option=c ... &Itemid=76

Ahogy szekalmi is írta a kisebb parton készültek a képei!

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2009 jún. 03 19:09 #2626

Tudom, hogy itt a többség Thassos-fan. ... Ha nem ide mennétek, akkor hova?
...

Nekem nagy álmom, hogy 1x a Maldív-szigeten is kikössek :mrgreen: de hát ahhoz több lóvé kellene :)

Néhány helyen jártam csak eddig, de mindközül Görögország a kedvenc :örül: :szerelmes: . A legkülönlegesebb viszont egyértelműen Marokkó.
Azért Balit megnézném közelebbről, de Írországot is....

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2009 jún. 03 17:58 #2625

Tudom, hogy itt a többség Thassos-fan. De felteszem a kérdést. Ha nem ide mennétek, akkor hova?
Ha nekem lesz még egy dobásom, én ide, de biztos tudtok valamit, ami űbereli.... Ha nem, akkor meg jó döntés volt...

Nekem nagy álmom, hogy 1x a Maldív-szigeten is kikössek :mrgreen: de hát ahhoz több lóvé kellene :)

Re: Általános 2009 jún. 03 17:56 #2624

Sziasztok!

Szekalmi és többiek segítsetek légyszi :)
Szekalmi - gyönyörűek a képeid :) gratula mindegyikhez! Lenne egy kérdésem, tavaly nem találtuk meg a márvány partot :(
Most, hogy nézegettük a képeid, a 3. albumod 34. képét (amin majd be kakilok olyan gyönyörű) - oda konkrétan hogy jutunk el?????? oda el kell menni nem lehet még 1x kihagyni :)

köszi előre is
üdv: Juci

Re: Általános 2009 jún. 03 16:53 #2622

Tudom, hogy itt a többség Thassos-fan. De felteszem a kérdést. Ha nem ide mennétek, akkor hova?
Ha nekem lesz még egy dobásom, én ide, de biztos tudtok valamit, ami űbereli.... Ha nem, akkor meg jó döntés volt...

Re: Általános 2009 jún. 03 16:51 #2621

Szia nica12!
Voltunk mindkét márványstrandon, de itt mentünk be a vízbe (nagyon hiiiiideg..., is itt készültek képek.) Megjegyzem: 3500 km-t autóztunk, és 3600 kép készült. Tehát kilométerenként több, mint egy.

Re: Általános 2009 jún. 03 14:18 #2619

Teljesen igazad van szekalmi! Thassos felteszi a lécet! :koccintás:

Re: Általános 2009 jún. 03 14:17 #2618

Hát, a látvány valóban nem semmi, de engem mindig az érdekel, amit a többség kihagy. Mindenki felmegy, és kevesen nézik meg alulról. Na meg a lábam se barja a hegymenetet, a lépcsőt meg pláne. Csak a kocsi mellől nézhettem volna. Ha legközelebb arra járok, felmegyek, és akkor beiktatom Kastoriát is. Megnéztük Paraliát. Háááát... Aki látta Thassost, az biztos nem jön idr.

Szekalmi!
Nagyon-nagyon jól sikerültek a fotók!!
A 2. márványparton nem voltatok? A nagyobb,kavicsosról vannak képek,de a pormárványos partról nincsenek.

Re: Általános 2009 jún. 03 06:05 #2617

Hát, a látvány valóban nem semmi, de engem mindig az érdekel, amit a többség kihagy. Mindenki felmegy, és kevesen nézik meg alulról. Na meg a lábam se barja a hegymenetet, a lépcsőt meg pláne. Csak a kocsi mellől nézhettem volna. Ha legközelebb arra járok, felmegyek, és akkor beiktatom Kastoriát is. Megnéztük Paraliát. Háááát... Aki látta Thassost, az biztos nem jön idr.

Re: Általános 2009 jún. 02 09:26 #2602

...................Elmentünk Kalambakába is, de a kolostorokat lentről nézegettük, ....................

Pedig fentről elképesztő a kilátás! Ott van olyan érzése az embernek, hogy valami teljesen valószínűtlen helyen jár, ilyen nincs is.
:wink2: :wink2: :wink2:

Lélegzetelállító...gyönyörű és szinte földöntúli.
Kár, hogy Thassostól olyan messze van! De egyszer (minimum) látni kell.

Re: Általános 2009 jún. 01 21:32 #2599

...................Elmentünk Kalambakába is, de a kolostorokat lentről nézegettük, ....................

Pedig fentről elképesztő a kilátás! Ott van olyan érzése az embernek, hogy valami teljesen valószínűtlen helyen jár, ilyen nincs is.
:wink2: :wink2: :wink2:

Re: Általános 2009 jún. 01 19:35 #2598

Balazsh!
Mi az a piros felkiáltójel jobboldalt az ablakban? Az írja, hogy valami warez van a dologban

Bocsi, rájöttem. Egyedüüüül...!!!

Akkor jó! :)

Re: Általános 2009 jún. 01 19:30 #2597

Fórum kezdőlapon: vihar66 (43)

Isten éltessen !

Re: Általános 2009 jún. 01 18:54 #2596

Üdv. itthon!
Jöhet a beszámoló, és a válogatott képek az albumba.

Balazsh!
Mi az a piros felkiáltójel jobboldalt az ablakban? Az írja, hogy valami warez van a dologban

Bocsi, rájöttem. Egyedüüüül...!!!

Re: Általános 2009 jún. 01 18:53 #2595

Üdv. itthon!
Jöhet a beszámoló, és a válogatott képek az albumba.

Balazsh!

Re: Általános 2009 jún. 01 18:51 #2594

lityi!
Pár mondat, mert most sietek, de visszatérünk még a témára. A szigetet egyszerű volt megtalálni, mert a nővéremék ott voltak az Apollónnak. Ők szóltak Ágiról, én meg felvettem vele a kapcsolatot. Ennyi. A szállás, amit intézet, több, mint szuper, az ágyból néztük a napkeltét. Egyébként Ági élőben is egy kincs, ismerete mint tenger, sztorija bőven, szóval jó kezekben voltunk. Természetesen sokmindent terveztünk, de persze a tervek azért vannak, hogy legyen mit átalakítani. Én enyhén mozgáskorlátozott vagyok, nem bírok sokat menni, úszni pláne, pedig anno Tiszát-Dunát többször átúsztam. De most elég derékig besétálnom a vízbe. Azonkívül nem vagyok megrögzött múzeumlátogató se, bár be-betérek néha egy-kettőbe. Mi maradt ki? Pl. Kastro. Nagyon készültem rá, de az út még Mariesig is éppen csak járható, pláne egy 78 lovas Vitoval. Bár hősiesen tette a dolgát. Hajókázni nem mentem, nem az én sportom, nem vagyok igazán társasági ember. Viszont Kavalába átmentünk Prinoszból komppal, kocsi nélkül. Ott nem a várat néztük meg, bár a török negyed kis utcáit bejártuk. A nyüzsi érdekelt, a kávéházak, büfécskék, és a csajokat a boltok. Én imádom a régi épületeket, volt mit fotóznom. Elmentünk Kalambakába is, de a kolostorokat lentről nézegettük, egy jó öreg taverna asztala mellől. És persze ott is szétnéztünk a városban. Szalonikiben is aludtunk egy napot, de ki se mentem a tengerhez, bár odafelé ott megálltunk, megcsodálni a reggelt. Hanem a régi várost jártuk, és a kínai-negyedet. Szóval mi mindig mindent másképp csinálunk. Persze a márványpartra elmentünk kocsival, azóta fehér a Dani hátulja. Az árak??? Hááát.. Nem olcsó semmi, de annyira nem is drága, hogy egy nyaralásba ne férjen bele. Mondjuk a tíz €-s cseresznye necces, de a prinoszi piacon 2.50-ért is volt. Na és a házigazdánk is jóltartott vele. Na meg házi cipuróval. Megkerültük a szigetet, Limenáriában időztünk hosszabban. És a kedvencem, Theologos.Ott egy hétig ellettem volna. Szóval sűrű volt, de az időnk kevés. Ági meg is jegyezte, mikor kell jönnie, hogy otthon legyünk? Mondtam, reggel 5-kor. Nem aludni mentünk, mint a képeken az exif is mutatja.
Most ennyit, majd még mesélek. Ja, ideges sofőr ne autózzon a szigeten, és Szalonikiben sem. Én élveztem, mert az én stílusomban hajtanak. Jó pihit mindenkinek!

Re: Általános 2009 jún. 01 18:35 #2593

Szekalmi, klasszak a képek. Jó volt nézegetni, tavaly mi is így jártunk a rekkenő melegből hazajöttünk a hidegbe.

Én meg a Te képeiden hangolódtam az útra. Nagyon klassz az albumod. Remélem az enyém is hozza némileg a fílinget.

Re: Általános 2009 jún. 01 18:10 #2592

Szekalmi, klasszak a képek. Jó volt nézegetni, tavaly mi is így jártunk a rekkenő melegből hazajöttünk a hidegbe.

Re: Általános 2009 jún. 01 15:56 #2591

Szekalmi!
Köszi szépen egy kicsit megnyugodtam,mert én izzadni szeretnék a melegben nem pedig nagykabátban ücsürögni.Tavaly is éppen ebben az időben voltunk Görögbe és 40 fok körül volt.Szeretnék az idén is hasonló meleget.Ha van kedved írj néhány sok mondatot,hogy mit csináltatok,merre érdemes menni és az árakról valamit.Voltatok hajókázni?A szállásotokat ti kerestétek meg vagy az Ági segített?
Köszi

Re: Általános 2009 jún. 01 15:40 #2590

Helló Lityi!
A strand valóban kihalt, de nem az időjárás miatt, hanem mert még csak most indul a szezon. A levegő 30 fokos, a víz kellemes. Mi is belementünk, csak azt nem fotózta senki. Azért mentünk most, mert nyugisabb. Úgyhogy ne aggódj, mehettek... Itthon meglepődtünk, milyen hideg van. Utolsó éjazsa Szalonikiben 24, hajnalban 18 fok volt. Szóval nagyon kellemes. Ja, és az árak még barátságosnak mindhatók.

Re: Általános 2009 jún. 01 14:26 #2589

Szia Szekalmi!
Megnéztem a képeidet nagyon szépek.Viszont feltűnt,hogy igen csak kihalt még a sziget.Szeretném megkérdezni,hogy milyen volt az idő és tudtatok e fürödni?A lányodat láttam a képeken pancsizni,de Ti bele tudtatok menni vagy még azért elég hideg?
Előre is köszi a válaszod.

Re: Általános 2009 jún. 01 14:01 #2588

Asszem elírtam. No nomen est omen

Re: Általános 2009 jún. 01 14:00 #2587

picasaweb.google.com/szekalmix/Thassos20093#
A harmadik sorozat linkje

Jók a képek, már mindet végignéztem több soron.
Én ill. mi eddig még sosem tettük fel a nyaralásos képeinket ilyen (vagy másmilyen) webhelyre, de már kedvet kaptam Szekalmi és a többiek képeinek láttán!

Szívesen vennék még tippeket más képmegosztó portálokat illetően is. A héten amúgy is kényszerpihenőn leszek, ugyanis eltörtem szombaton az egyik lábamujját, így a járkálás meglehetősen nehézkes. Valószínűleg több időm jut a gépezésre -is.

Re: Általános 2009 jún. 01 13:57 #2586

Kedves Vihar!
No nomest et omen...
Derűs napokat, boldog szülinapot!

Re: Általános 2009 jún. 01 13:48 #2585

Kedves Vihar!

Isten éltessen szülinapod alkalmából!!!!! :D

Oldalmegjelenítési idő: 0.155 másodperc