Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Általános 2009 jún. 09 19:26 #2716

Hú, nekem sok Robinak klell mondanom: HRONIA POLLÁ KAI KALA KAI OTI EPISZIMITE!
Tehát, mindent amit kíván, teljesüljün minden Robi vendégemnek!
:martinis:

De én nem vagyok vendég :(

Hű, hogy szégyenlem magam.... :oops: Tényleg nekem csak az a vendég, aki magázodva hivatalosan beszél hozzám. Ő, kérui , hogy vendég legyen. vasárnap, épp egy ilyebn incidens ért. Az Aetrionban 2 hozzám jött barátokon kivül vendégek ültek körülöttem az első szállás látogatás idején. Mindenki napágyon üldögélve. Én nem találva ülő alkalmatosságot, a tulaj terasza elől kaptam fel egy széket és az ölembe a könnyvel az ismertetőt tartottam. A tulaj kirohan, és én háttal lévén neki, nem láttam mire készül, csak a többiek döbbent tekintetét láttam, ill a tulaj rámrivaló hangját. Mit képzelek én, hogy ráülök az ő székükre. majd leesrem a földre úgy kikapta alólam a stzéket. Mire én is döbbenten mondtzam neki, hogy csak nem gondolja, hogy a vendégek közé fekszem az első tájékoztatóm idején. És ott valóban vendégek voltak. Távolságtartó idegen szemmel rám néző. Lehet ez volt még bennem, amikor feléd írtam a köszöntöt. Kostmár mindig csak ilyen roham munkában vagyok itt a gépnél. Ezért hát nézd el. Veletek nem kérnék külön széket és asztalt, hanem arráb tolnálak a napágyon, hogy én is oda kucorogjak, mig beszélgetünk... Szent a béke?

Kedves Ági!
Ezzel az Aethrionos sztorival egy kicsit majdnem kedvemet szegted. Bár lelkileg már felkészültünk a kissé problémás tulajokra. Azt gondolom, hogy nem tartozunk a nehézkesebb vendégek közé. Csöndesen elvagyunk, nem zajongunk, nem bulizunk. Ez a szék téma egy kissé gáz. Főleg, hogy VELED is ilyenek. :(

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2009 jún. 09 19:22 #2715

Aki még nem járt görögben: a Mythos brutálisan jó sör. Nehogy Amstelt igyatok...

Hát igen az elég nagy vétek volna :) Én a ciputot szeretem és nem akartam beálítani magam alkesznak azért írtam csak ennyi sört.:D

Én mindkettőt szeretem nő létemre. Mégse vagyok alkesz! Én a másik oldalon állok, mint segítő. Szociális ivó kategória!

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2009 jún. 09 19:20 #2714

Sziasztok. Jön valaki aug.7-én az apollonnal?

Igen!!! Igen!!! Igen!!!!Mi hárman: a férjem, a 13 éves gyermekünk és jómagam!!!!!!!!
Hol lesz a szállásotok? A miénk az Aethrionban! 2 hétre megyünk. És Ti? :D :D

Re: Általános 2009 jún. 09 19:15 #2713

Pamagnak igaza van... Ne fossz meg minket az élményidtől, még ha hútlen lettél is...
Itt vagyunk, és várjuk a beszámolót...!!!

Re: Általános 2009 jún. 09 19:03 #2712

Sziasztok. Jön valaki aug.7-én az apollonnal?

Re: Általános 2009 jún. 09 18:58 #2709

............................azért nem akarom ida feltenni mivel nem Thassos a végcél.
..............................

De pl. a Picasán lévő képekről (vagy egyéb képfeltöltőhelyről) ide a link kerül.
És Görögország más helyeire is kíváncsiak vagyunk!
És egyszer köteles leszel Thassosra is jönni . :!: :!: :!:
:Thassos-fan: :Thassos-fan: :Thassos-fan:

Re: Általános 2009 jún. 09 18:50 #2708

Egy Mythos most nekem is jólesne, talán majd jövőre!!! Cserrobi jó utat!

Re: Általános 2009 jún. 09 18:12 #2707

Cserrobi! nagyon jó utat! és nagyon jó nyaralást!
És igenis kérünk képeket !!!!!!!!

Kedves Pamag!
Köszi a jókivánságot a képeket meg azért nem akarom ida feltenni mivel nem Thassos a végcél.
De ha szabad akkor megrágom még :D
Különben csütörtök éjjel indulunk addig még annyi dolgom van mindennel el vagyok maradva :)

Üdv:Robi

Re: Általános 2009 jún. 09 17:30 #2706

Egészségetekre! meg a mi egészségünkre is!
:koccintás:

Cserrobi! nagyon jó utat! és nagyon jó nyaralást!
És igenis kérünk képeket !!!!!!!!
:fotó: :szgep:

Re: Általános 2009 jún. 09 17:16 #2705

Aki még nem járt görögben: a Mythos brutálisan jó sör. Nehogy Amstelt igyatok...

Hát igen az elég nagy vétek volna :) Én a ciputot szeretem és nem akartam beálítani magam alkesznak azért írtam csak ennyi sört.:D

Re: Általános 2009 jún. 09 16:58 #2703

Re: Általános 2009 jún. 09 16:57 #2702

A féllitert nem egyszerre, hanem minden fórumtársra egy kortyot...!

Re: Általános 2009 jún. 09 16:56 #2701

Két Mythos...? Nem értékelsz le egy csöppet minket? Én fél liter cipúrót ittam az egészségetekre. Ja, az délen raki névre hallgat, és ha szereted a magyar pálinkát, ki ne hagyd...!!!

Re: Általános 2009 jún. 09 16:54 #2700

Hát egy kicsit beeeeeeee :D Igen készítem a terepet nekik :P.Az album hát nem vagyok egy feltevős manus,de gondolkodom a dolgon.A jókivánságodat meg nagyon szépen köszönöm és a fórum társak egészségére iszim kint egy Mythost vagy kellőt :lol:

Hááát, legalább hárman segítünk föltenni a képeket. Emlékezz a fórum mottójára: a megszerzett infót kötelező továbbadni... Meg, ha jól érzed magad, miért is ne osztanád meg másokkal... Azt mondták arra a képre, ahol lefelé jövök a Danival a kompról, hogy vigyorgok. Ja, már felfelé is, csak úgy maradtam. Egy hétig. Remélem ez némely képen átjön. Bár nálunk nincs olyan, hogy Zs a pálma előtt, Zs a kikötőben, Zs mindenütt, beállítva. Óhatatlanul van pár ilyen is, de bánom, hogy nem volt nyolc szemem és öt fényképezőm, hogy Minden apró fílinget elhozzak. Úgyhogy nyugodtam tedd csak fel a képeidet, mert szerintem itt mindenkit minden érdekel.
És mégegyszer, jó utat, vigyázzatok magatokra!

Re: Általános 2009 jún. 09 13:59 #2696

Basszus...! Ezt benéztem. Öregszem, hiába... Akkor készítsd a terepet a nővéreméknek, mert ők is oda mennek. Akkor a kamera ugrott, mert momentán nem tom megoldani. De azért ugye egy album kijön a buliból...?
Jó utat, sok élményt, jó kajákat, stb...

Hát egy kicsit beeeeeeee :D Igen készítem a terepet nekik :P.Az album hát nem vagyok egy feltevős manus,de gondolkodom a dolgon.A jókivánságodat meg nagyon szépen köszönöm és a fórum társak egészségére iszim kint egy Mythost vagy kellőt :lol:

Re: Általános 2009 jún. 09 13:55 #2695

Cserrobi!
Feltétlen írd be, mikor integetsz,

2009.06.14 TOLO és mire odaérek légyszives szereltesd fel a kamerát :lol:
Bocs ezt nem hagyhattam ki :wink:

Basszus...! Ezt benéztem. Öregszem, hiába... Akkor készítsd a terepet a nővéreméknek, mert ők is oda mennek. Akkor a kamera ugrott, mert momentán nem tom megoldani. De azért ugye egy album kijön a buliból...?
Jó utat, sok élményt, jó kajákat, stb...

Re: Általános 2009 jún. 09 12:23 #2693

Cserrobi!
Feltétlen írd be, mikor integetsz,

2009.06.14 TOLO és mire odaérek légyszives szereltesd fel a kamerát :lol:
Bocs ezt nem hagyhattam ki :wink:

Re: Általános 2009 jún. 09 10:06 #2692

Cserrobi!
Feltétlen írd be, mikor integetsz, és az meg az én kérésem, hogy az időszak első 10 percére próbáld időzíteni, hogy ne kelljen végigsasolni a félórát. (lévén néha munkaidő). Délben jobb, bár meleg van, de akkor kihalt a környék. Húsz méterrel odébb meg van árnyék gazdagon. Apropó, onnan is nagyon szép a kilátás... Ha van kedvetek, menjetek föl a kamerához, szép a látvány, és nem vált tíz másodpercenként...

Re: Általános 2009 jún. 09 10:02 #2691

Balázs!
Az integetős képet eredeti méretben feltettem a Picasára, a Limenaria album végére. Sajna nekem is csak ilyen minőségű, de legalább teljes méret. Ha lesz új jelentkező, és megcsíoem, ugyanígy felteszem eredeti méretben.

Re: Általános 2009 jún. 09 06:57 #2690

Kedves Ági!
Semmi gond nincs persze hogy szent a béke :D .Hát nekem az a véleményem ha én ültem volna ott a napágyon akkor én biztos felálltam volna és átadtam volna neked az ülőalkalmatosságomat,de oda is kuporodhattál volna mellém :) (talán jövőre).
A vendéglős ez meg mennyen a f.....be,nem való vendéglátósnak ki is tagadom a társaságomból és nem megyek oda enni ha ott leszek.
Holnapután mi is indulunk tehát fel kéne vérteznem magam mert még semmit nem csináltam.
Azért sokat ne dolgozz mert nem egészséges :)
Üdvözletem a messzi távolból.
Kellemes szép napot kívánok neked és a kedves családodnak.

Re: Általános 2009 jún. 09 06:47 #2689

Hű, hogy szégyenlem magam.... :oops: Tényleg nekem csak az a vendég, aki magázodva hivatalosan beszél hozzám. Ő, kérui , hogy vendég legyen. vasárnap, épp egy ilyebn incidens ért. Az Aetrionban 2 hozzám jött barátokon kivül vendégek ültek körülöttem az első szállás látogatás idején. Mindenki napágyon üldögélve. Én nem találva ülő alkalmatosságot, a tulaj terasza elől kaptam fel egy széket és az ölembe a könnyvel az ismertetőt tartottam. A tulaj kirohan, és én háttal lévén neki, nem láttam mire készül, csak a többiek döbbent tekintetét láttam, ill a tulaj rámrivaló hangját. Mit képzelek én, hogy ráülök az ő székükre. majd leesrem a földre úgy kikapta alólam a stzéket. Mire én is döbbenten mondtzam neki, hogy csak nem gondolja, hogy a vendégek közé fekszem az első tájékoztatóm idején. És ott valóban vendégek voltak. Távolságtartó idegen szemmel rám néző. Lehet ez volt még bennem, amikor feléd írtam a köszöntöt. Kostmár mindig csak ilyen roham munkában vagyok itt a gépnél. Ezért hát nézd el. Veletek nem kérnék külön széket és asztalt, hanem arráb tolnálak a napágyon, hogy én is oda kucorogjak, mig beszélgetünk... Szent a béke?

Re: Általános 2009 jún. 07 22:58 #2683

Re: Általános 2009 jún. 07 22:52 #2682

Re: Általános 2009 jún. 07 19:36 #2681

Norcsinak boldog születésnapot! És ha Norbert, akkor utólag boldog névnapot is!
:legjobbakat:

Cserrobi! Boldog névnapot!
:legjobbakat:

Úgy bizony!

Re: Általános 2009 jún. 07 17:43 #2680

:örül: :örül: :örül: :örül:
Köszönöm neked is a kis privát albumot!

Oldalmegjelenítési idő: 0.170 másodperc