Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Általános 2010 febr. 13 09:45 #4895

...............:
Fordította: Ági, pamag, webfordító
....................:)

Jaj dehogy. Ági fordította. Én csak a nyers fordítást próbáltam fordítani magyarra. :D

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2010 febr. 12 17:33 #4892

Azt elfelejtettem, hogy:
Fordította: Ági, pamag, webfordító
A magyar nyelv szabályainak megfelelővé tette: pamag
Feltette a lapra képekkel: jómagam :)

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2010 febr. 12 16:03 #4891

Neked is köszönöm Honey!

De most már mindenki olvassa az Ági legújabb blog bejegyzését!
Ha valami hibát találtok benne, akkor szóljatok! Köszönöm!

Re: Általános 2010 febr. 12 15:16 #4890

Köszönöm szépen mindenkinek! :)

Valóban hamar követi a névnapodat a szülinapod! Isten éltessen és a legeslegjobbakat kívánom Neked!!!
:taps: :éljen:

Re: Általános 2010 febr. 12 14:28 #4889

Köszönöm szépen mindenkinek! :)

Re: Általános 2010 febr. 12 12:42 #4888

Boldog szülinapot!!!
-

Re: Általános 2010 febr. 12 11:49 #4887

Én itthon húzom meg a a fülét, de azért itt is boldog szülinapot! :örül:

Re: Általános 2010 febr. 12 10:07 #4886

BALÁZS !

Boldog, boldog, boldog születésnapot,
kívánom, hogy legyen még sok ilyen szép napod!

:legjobbakat:

Re: Általános 2010 febr. 12 08:54 #4884

Születésnaposunkat jó egészséget,boldog családot, és nyaralásban gazdag éveket Kívánok :örül:

Re: Általános 2010 febr. 11 21:43 #4883

De most látom neked lassan aludnod kellene!
Édes álmokat kívánok!

Igazad van! Minden este küzdünk velük, hogy fürdés, ágyazás, fogmosás, fekvés..... :(
Még mindig csivitelnek. Még szerencse, hogy holnaptól síszünetük van. :)

Re: Általános 2010 febr. 11 20:51 #4881

Ne csúfoljátok apát ő nem iszik sört!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :( :( :? :?

Látod Gergőm, apa nincs egyedül! Én sem iszok alkoholt! Csak ha nagy nagy meleg van, akkor egy pohárkával, ami jól fejbe is csap!
Mennyivel finomabb egy hideg limonádé? Igaz?
De most látom neked lassan aludnod kellene!
Édes álmokat kívánok!

Re: Általános 2010 febr. 11 20:38 #4879

Ne csúfoljátok apát ő nem iszik sört!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :( :( :? :?

Re: Általános 2010 febr. 10 10:49 #4870

Akár tejnek,akár teának!!

Ne tetézd a bajt! :roll:

Re: Általános 2010 febr. 10 10:28 #4868

Találtam valami érdekeset. nem kifejezetten görög program, ezért nem oda írom.

www.fszek.hu/konyvtaraink/del-pesti_regio/ii_rakoczi_f__ut_106_/hirek_-_rendezvenyek/?article_hid=37321

...Megismerjük a szőlőtermesztés, a borkészítés, a borral való kereskedés és a borfogyasztási szokások több évszázados történetét az ősi Egyiptom és Görögország borászati ismereteitől egészen napjainkig. ...

Re: Általános 2010 febr. 10 08:26 #4867

Reméljük nem törik össze az is !!
A felajámlás él júliusig csak szólj!!!

Re: Általános 2010 febr. 09 21:56 #4866

Balázs!
Saajnos az üveg korsók is elfáradnak én csak tudom velük dolgozom!Látom a többiek nem vették a részletet,de ígérem én hozok neked másikat,ha te nem mész!!! :roll:

Köszönöm a felajánlást!
Talán Ági előbb megszán és postáz nekem egyet. :)
Vagy nem?

Re: Általános 2010 febr. 09 13:41 #4862

Balázs!
Saajnos az üveg korsók is elfáradnak én csak tudom velük dolgozom!Látom a többiek nem vették a részletet,de ígérem én hozok neked másikat,ha te nem mész!!! :roll:

Re: Általános 2010 febr. 08 20:13 #4861

:nyelvnyújtós: :nyelvnyújtós: :nyelvnyújtós:
Könnyű a kicsit kicsúfolni. :(

Mindennapos használatban volt! Vizet, teát, meg hasonló alkoholmentes italokat ittam belőle!
Nem a párom törte össze, hanem én. :(
Éppen vizet töltöttem volna bele, mikor nem tudom, hogy hogyan de kicsúszott a kezemből. A lábammal még lassítottam az esésen, de nem jártam sikerrel.

Egyébként nekem pont jó méret volt a 4 dl (tehát nem fér bele egy üveg sör!), egy vacsorához általában elég volt annyi víz. :)
A fiamnak egy 2,5 dl-es van, de azt nem veszem el tőle, mert kicsi és mert az Övé! :)

Ha már magyarázkodni kell, akkor régen rossz!!!

Re: Általános 2010 febr. 08 16:14 #4860

A fiadnak még megbocsájtjuk ha vizet meg teát iszik belőle...
De Neked....!!! Ne is haragudjon a világ... :lol:
Alkoholmenteset inni egy korsóból... én a helyében már régen széttörtem volna, nem vártam volna három évig! :D

Re: Általános 2010 febr. 08 14:24 #4859

:nyelvnyújtós: :nyelvnyújtós: :nyelvnyújtós:
Könnyű a kicsit kicsúfolni. :(

Mindennapos használatban volt! Vizet, teát, meg hasonló alkoholmentes italokat ittam belőle!
Nem a párom törte össze, hanem én. :(
Éppen vizet töltöttem volna bele, mikor nem tudom, hogy hogyan de kicsúszott a kezemből. A lábammal még lassítottam az esésen, de nem jártam sikerrel.

Egyébként nekem pont jó méret volt a 4 dl (tehát nem fér bele egy üveg sör!), egy vacsorához általában elég volt annyi víz. :)
A fiamnak egy 2,5 dl-es van, de azt nem veszem el tőle, mert kicsi és mert az Övé! :)

Re: Általános 2010 febr. 08 14:05 #4858

... de az nem normális dolog, hogy egy korsó... egy SÖRÖSKORSÓ három évig szárazon álljon!
Csoda, hogy összeaszalódott?!
Minek a korsó annak, aki nem szereti a sört? Nemtán dísznek :D
...

Ja! Valóban!!!!!!!! : :Mythos :koccintás:

Re: Általános 2010 febr. 08 13:25 #4857

Para vagy nem para... de az nem normális dolog, hogy egy korsó... egy SÖRÖSKORSÓ három évig szárazon álljon!
Csoda, hogy összeaszalódott?!
Minek a korsó annak, aki nem szereti a sört? Nemtán dísznek :D
Ja, és hogyan történt a katasztrófa? Felbosszantottad valamivel a párodat?

Re: Általános 2010 febr. 08 12:44 #4856

Balázs!
Ez lehet, hogy paranormális jelenség! Minden esetre érdekes, hogy a korsód összetört (gondolom spontán), Thassoson meg égiháború dúlt! :?: :conf :thassos-mad

Re: Általános 2010 febr. 08 10:33 #4855

Délelőtt nem, de este 22.00 órakkor kezdödött egy olyan égi játék itt fent a hegyen, hogy beremegtek az ajtók és ablakok. 23.órára meg fehérlett a táj.Ilyet még nem láttam. Menydörgés , havazás és 5 Celsius fok...

Akkor csak itthon volt. :(
Tudod mi történt?
Ez:<!-- ia0 -->korsok.jpg<!-- ia0 -->
Több mint három éve használtam. Még 2006-ban vettük.
Most nagyon szomorú vagyok..... :( :( :(

Re: Általános 2010 febr. 07 09:10 #4853

ÁGI!

Nem volt ma délelőtt földrengés Thassoson????

Ha válaszolsz megmondom miért kérdezem. :)

Délelőtt nem, de este 22.00 órakkor kezdödött egy olyan égi játék itt fent a hegyen, hogy beremegtek az ajtók és ablakok. 23.órára meg fehérlett a táj.Ilyet még nem láttam. Menydörgés , havazás és 5 Celsius fok...
Napközben az eső esett. Egész nap.
Beremegett a webkamera, innen gondolod a földrengést? Vagy azt hallottad, hogy ebéd után,- ami magyar csirke paprikás volt nokedlival- horpasztunk?!

Oldalmegjelenítési idő: 0.197 másodperc