Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Általános 2010 febr. 28 18:43 #5012

Lehet, de nem lesz. Majd a magyar iroda benyeli a plusz hasznot..... :(
De ez csak az én rosszmájú gondolatom.....

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2010 febr. 28 17:54 #5011

Olcsóbb lehet?!
De azért senki nem csökkent,lehet,hogy akik a last minutra várnak most jól járnak? Már mindegy nekünk,lefoglaltuk a szállást,azt hiszem sokan így tettek.

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2010 febr. 28 17:40 #5010

Idén olcsóbb lehet Görögország
www.origo.hu/utazas/20100226-gorogorszagi-utazas-nyaralas-tenger-nyar.html

Ez egy cikk az Origón
És úgy címkézik, hogy Kedvcsináló videó Görögországról - édes istenem, kedvem az hogyne lenne... most rögtön indulnék, ha csak a kedven múlna...
:szerelmes:

Re: Általános 2010 febr. 26 21:35 #5005

Nekem még egyeztetnem kell a lányommal, szinte biztos, hogy nem péntek lesz belőle.
(Áprilisban Krakkóba készülünk, a lengyeleknél akarunk kérdezősködni együtt.)

Re: Általános 2010 febr. 26 18:17 #4997

Más:
Jön valaki az utazási kiállításra????

Én tervezem, de még nem tudom mikor és hogyan. :( Lehet, hogy péntek du. lesz belőle, egy gyors körberohanással.
Pamag is tervezi.
Ezek szerint Te is. :)

Mi is pénteken megyünk.
:Thassos-fan:

Re: Általános 2010 febr. 26 08:49 #4994

igen én is tervezem,de nem tudom mikor.lehet,hogy pénteken megyünk mi is.
Akkor aká össze is futhatunk?Pamag is hátha úgy jön!!?

Re: Általános 2010 febr. 26 08:40 #4993

Más:
Jön valaki az utazási kiállításra????

Én tervezem, de még nem tudom mikor és hogyan. :( Lehet, hogy péntek du. lesz belőle, egy gyors körberohanással.
Pamag is tervezi.
Ezek szerint Te is. :)

Re: Általános 2010 febr. 25 20:35 #4982

Mégegyszer köszönöm mindekinek a jókívánságokat! Olyan sokan köszöntöttek,hogy lehet örökké élek !? :D

Kedves Ildikó! Ha sokat jársz ide, biztos igaz is lesz.

Mert hogy én is csatlakozok az előttem szólókhoz, és nagyon sok boldogságot kívánok neked!

:Thassos-fan:

Re: Általános 2010 febr. 24 11:09 #4968

Mégegyszer köszönöm mindekinek a jókívánságokat! Olyan sokan köszöntöttek,hogy lehet örökké élek !? :D

Re: Általános 2010 febr. 24 08:08 #4967

Isten éltessen sokáig!
:szerenád:

Re: Általános 2010 febr. 23 18:41 #4965

Ildi!!
Kívánok én is nagyon boldog szülinapot!! :örül: :pompomlány:

Re: Általános 2010 febr. 23 17:32 #4964

Balázs,
köszi, válaszoltam is. Lehet, hogy nálam valamit letiltott alapból a rendszer, mert kicsit meg lett buherálva az internetem :D

Ildi, Boldog Szülinapot ;)

Re: Általános 2010 febr. 23 13:16 #4963

Kb 120x próbáltam Neked privát üzit írni, de egyszerűen nem megy el. Kiírja, hogy nem létezik ilyen nevű, meg van, hogy nem is ír ki semmit, de látszólag nem küldi el, ezért jobb híjján ide írom (lehet megkeresem az e-mail címedet is, az a biztos)

Nekem sem megy a privát küldés, ezért ide írom

Ezt nem értem nekem megy.
Mindjárt küldök mindkettőtöknek egy-egy privát üzenetet a fórumon, meg az oldalon is.

Re: Általános 2010 febr. 23 11:13 #4962

Köszönöm Nektek ! ( A virágokat elmentettem és háttérképeim lesznek)

Re: Általános 2010 febr. 23 10:25 #4961

Csatlakozom az előttem szólókhoz!

tfildikó! BOLDOG SZÜLINAPOT!

Re: Általános 2010 febr. 23 09:45 #4960

tfildikó !

Boldog szülinapot!

Re: Általános 2010 febr. 23 07:59 #4959

Kölyökkk!
A szállásajánlatokat köszönöm. Nagyjából már átnéztem őket. Ráadásul nem is biztos, hogy megyünk fehérvárra :?: , így még várok a foglalással. Lehet, csak az utolsó pillanatban dől el...

Re: Általános 2010 febr. 23 07:56 #4958

tfildikó!
Isten éltessen
!!

hamarosan névnapod is lesz (nekem is hi..hi..hi... :D )

Re: Általános 2010 febr. 23 00:18 #4957

Boldog születés- és névnapokat mindenkinek! ;)

Re: Általános 2010 febr. 23 00:16 #4956

Mindjárt sikítok!

Kölyökkk!!! Kb 120x próbáltam Neked privát üzit írni, de egyszerűen nem megy el. Kiírja, hogy nem létezik ilyen nevű, meg van, hogy nem is ír ki semmit, de látszólag nem küldi el, ezért jobb híjján ide írom (lehet megkeresem az e-mail címedet is, az a biztos)

Szállást (olcsót és jót) keresek Székesfehérváron. A szálloda és a panzió nagyon drága. 1éjszakára kellene és két főre, mert méhésztalálkozó lesz fehérváron a jövő hét végén. A férjemmel úgy gondoltuk, hogy elmegyünk, de mivel messze van, odautazunk előző délután.

Szóval ebben kérném a segítséged. Ha van valami ismeretséged vendégház ügyben, légyszíves írd meg. (kollégium nem jön szóba).

Más is írhat ám!!!!

Segítségedet előre is köszönöm!

Szia,
ne haragudj, amiért csak most reagálok, ám idő híján nem tudtam feljönni ide! (Nekem sem megy a privát küldés, ezért ide írom)
Ha még nem intéztetek semmit, akkor a Dominó Panziót ( www.domino.shp.hu/hpc/web.php?a=domino - www.domino.shp.hu/hpc/web.php?a=domino ), valamint a Bregyó mellett lévő apartmant tudom ajánlani (erről most írtam mailt a művészeti vezetőmnek, holnap elvileg meglesz az elérhetősége), ám érdemes ezt a linket is megnézni: szallas-szekesfehervar.hungaryrooms.com - szallas-szekesfehervar.hungaryrooms.com !
Amint meglesz a Bregyós infó, küldöm!

Re: Általános 2010 febr. 22 14:26 #4955

Ági!
Megvolt a sárkány-eregetés? Hogy sikerült?
Szívesen eregettem volna én is Thassoson :)

Re: Általános 2010 febr. 20 15:31 #4951

Köszönöm Balázs, nem akartalak ám zaklatni!
:lol:

No ezt aztán senki nem érti, hogy minek szól. :lol:
De nem baj. :D

Re: Általános 2010 febr. 20 15:04 #4950

Köszönöm Balázs, nem akartalak ám zaklatni!
:lol:

Re: Általános 2010 febr. 20 12:57 #4947

köszi a köszöntést, én is Zsuzsanna vagyok, de ez a nick nevemből nem derül ki, :D

Dézsé! (És ha van még más Zsuzsánk) Boldog névnapot utólag is!
Itthon nem felejtettem el. :D

Re: Általános 2010 febr. 20 12:29 #4946

Kedves Dézsé és a többi Zsuzsannának!

Neved napján mit is mondhatnék?
Mindent mit szeretnél
Adjon meg az ég!
Legyél Boldog
Míg világ a világ!
E vers most a Tiéd,
Mert nincs nálam virág.

Gergőnek Boldog szülinapot!

Oldalmegjelenítési idő: 0.411 másodperc