Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Általános 2010 márc. 12 20:08 #5112

Köszönöm szépen mindenkinek!
És tényleg édes az az elefánt, igazad van Ági!

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2010 márc. 12 19:38 #5111

Gergő!

Nagyon boldog névnapot !

Gergő, fogadom, hogy ennél édesebb elefántot még életedben nem láttál!!!!
Hát ez nem igaz Pamag, hogy milyen leleményesen válogatod meg ezeket a figurákat!!!!

Úgy nem baj, ha egybe válaszolok mindenre?!

Bazsi, mondanám, hogy arra gondoltam, hogy megviccellek, mint ahogy te tetted velem. De ez hazugság. Elnéztem a napot... Ez úgye már megszokott...

Hogy mi újság? Egy nagy sz...-ság! Ma a hiradóban arról adtak hírt, hogy 2 honapja a navarhos, tehát a katonai tengerészeti fő fő kapitány, a gazdasági válság közepette elrendelte, hogy a régi hagyományos állami kishajóját lecseréli egy 200.000.000 Eurós több árbocos hajóra. És ezt ugye nem tehette egyedül, többet szét kellett osztani ahhoz, hogy ne köpjék be. meg az autóját is lecserélte egy 150.000 Eurós 3000 -es terepjáróra. Ebből 20-at kellett szétosztania. Meg mint kiderült, februárban vágták fel az újévi pitát, amire 500.000 Eurós állami támogatást kapott, hogy a partin a kaviárból mindenkinek jusson.
A köznép meg szószerint guberálja a mindennapra valót. Hát ez van. De pl. megszűntették az amcsik a görögök számára a vizum kérést.
A reptéren a kávé 4.5-6 Euró. A szendvics 4.5. stb...
De van ennek ellenkezője is. A nagy városokban mostmár hogy működjenek a kávéházak 1.5-re levitték a kávé árat, és hozzáadnak pl egy melegszendvicset is.
Tehát a két ellentét.
Elkezdődtek a feljelentgetések pl. az orvosok, a vízszerelők és a számla nélkükl dolgozók felé...
No, itt is vannak hírek!!! aj, gyerekek, mindenütt így van ez. Az összes megszórítás azért van, hogy az a vékony réteg még könyebben éljen.
A derékszíj teljes meghúzása a kis vállalkozók és a köznépen van. A felső réteg, és az egyházi vonal az érintetlen!!!!

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2010 márc. 12 13:04 #5110

Balázs!
Ezen a fórumon olyan sok kedves ember jött össze.
Nem gondolod,hogy kellene egy új topik, mondjuk ,Köszöntők címmel ? :D

Szép hétvéget mindenkinek !
Ildi

De lehet.
És ki fogja végignézni a több mint 3000 hozzászólást itt az általánosban, hogy különválogassa????
Mert az már úgy lenne jó, ha a régiek is odakerülnének.

Re: Általános 2010 márc. 12 13:01 #5109

Balázs!
Ezen a fórumon olyan sok kedves ember jött össze.
Nem gondolod,hogy kellene egy új topik, mondjuk ,Köszöntők címmel ? :D

Szép hétvéget mindenkinek !
Ildi

Re: Általános 2010 márc. 12 12:25 #5108

Gergő!

Nagyon boldog névnapot !

Re: Általános 2010 márc. 12 09:43 #5107

Re: Általános 2010 márc. 12 09:07 #5106

Gergőnek!!
Nagyon boldog névnapot kivánok!! :legjobbakat:

Re: Általános 2010 márc. 12 08:42 #5105

Boldog névnapot Gergőnek !

Re: Általános 2010 márc. 12 06:53 #5104

Az Ildikóknak és Gergőknek én is, utólag - boldogat! :)

Igen, Ági, én is kíváncsi vagyok, mi hír ott! (Bár sokszor azt sem tudom, itt mi van :D)
Remélem jól vagytok!

Re: Általános 2010 márc. 11 21:33 #5103

Sok boldog névnapot a Gergőknek!
Ej, Gergők, miért rázzátok még mindig a szakállatok?!

Bazsi nagy fia, Gergő is ma ünnepel!
Gergőm sok puszit küldök!!!

Az a ma, az holnap lesz. :)
Vagy nálatok már 12-e van. :D

Mi van Görögországban? Sztrájkok, ....?
Jöhetne egy kis helyzetjelentés!
Akár hosszabb e-mailben is, és kiteszem a blogodba.

Re: Általános 2010 márc. 11 20:22 #5102

Sok boldog névnapot a Gergőknek!
Ej, Gergők, miért rázzátok még mindig a szakállatok?!

Bazsi nagy fia, Gergő is ma ünnepel!
Gergőm sok puszit küldök!!!

Re: Általános 2010 márc. 10 20:55 #5100

Sok boldog névnapot kívánok én is minden ILDIKÓNAK!!!!

Re: Általános 2010 márc. 10 19:06 #5099

NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!

Re: Általános 2010 márc. 10 18:46 #5098

Az Ildikóknak nagyon boldog Névnapot !

Re: Általános 2010 márc. 10 18:17 #5097

Hazaértem a suliból.
Én is kívánok minden Ildikónak.......... :)

Re: Általános 2010 márc. 10 12:06 #5096

Igen! Köszönöm a köszöntést! Neked is boldog névnapot és az összes fórumos Ildi-társunknak is! :D

Pamag! Jó volna, ha ez a kis hajó a jövőt jelképezné, amit éppen Tahassosra utazunk! Vagy így gondoltad Te is? Én majd olvasom a többiek beszámolóját és figyelem a webkamerát az idén... :cry:

Re: Általános 2010 márc. 10 10:52 #5095

Honey !

Ugye jól gondolom,hogy a druszám vagy ?
Isten éltessen sokáig !!!
Természetesen a többi Ildikót is !!!

Re: Általános 2010 márc. 10 10:41 #5094

Ildikó ink!

Boldog névnapot!

Re: Általános 2010 márc. 10 08:20 #5092

Ildikó!
Nagyon boldog névnapot kívánok!!! :éljen:

Re: Általános 2010 márc. 09 11:20 #5090

Ha átszámítjuk, ez közelíti az 500.-Ft-ot. Ez nem lehet érdekük, hogy a turisták ne utazzanak oda. Márpedig, ha ez így marad az egyénileg utazók biztosan nem fognak Görögországba menni.

Ebből pedig adódik majd az is, hogy az Utazási irodák is megemelik a buszos utak árát........ :(

Re: Általános 2010 márc. 08 21:05 #5089

Ági! Nézz email-t ! Írtam a sarti-i szállással kapcsolatban. Szeretnék segíteni, de ehhez az ismerősödnek is mozdulnia kellene ! Már neki is írtam, de nem tudom lépett-e. :?:

Re: Általános 2010 márc. 08 20:24 #5088

Gyerekek, megrontom egy kicsit az ünnepi hangulatot. A híradót hallgatom. Friss, remélhetőleg nem tartos infot mondok. Elszabadult a pokol az üzemanyag áraknál. 1,79 Euró/l az olommentes több helyen. A legolcsóbb agázolaj 1,14-1.30 Euró/l. A bulgárokhoz járnak át még Kavalából is felvásárolni üzemanyagot. Mindenki fel van háborodba, mert ez még nem az állam általi áremelés. Ha az is hozzájön, akkor a szabad piaci ár, - ami 2002-óta van- mindeni úgy emel árat, ahogy akar. Főleg azokon a helyeken emelik az árat, ahol az autósnak nincs máshová menni.
Otthon hogy állnak a benzinárak?

Március 10 - től 6 forintos emelés lesz, igy 330 forint körűl fog mozogni 1 liter a 95 - ösből.

A híradóban azt hallottam, hogy Görögországban csökkenteni fogják az árakat, a túristák megtartása miatt.
Meglátjuk mi lesz belőle.

Re: Általános 2010 márc. 08 20:22 #5087

Ha átszámítjuk, ez közelíti az 500.-Ft-ot. Ez nem lehet érdekük, hogy a turisták ne utazzanak oda. Márpedig, ha ez így marad az egyénileg utazók biztosan nem fognak Görögországba menni.

Re: Általános 2010 márc. 08 19:30 #5086

Na azért.... :boxedzés:

Re: Általános 2010 márc. 08 19:28 #5085

A fene egye meg, nem a táblázat jön be, hanem a kezdőlap. Megpróbálom újra a szlovén nyelvű oldallal, nekem ez van elmentve a kedvencekbe, és mindig jól nyílik meg.
www.amzs.si/?podrocje=18
:mrgreen:

Oldalmegjelenítési idő: 0.303 másodperc