Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Általános 2010 márc. 28 19:00 #5186

Verus!

Görög zenében és táncban gazdag boldog szülinapot! :)

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2010 márc. 28 13:18 #5185

ARANYOSAK VAGYTOK, KÖSZÖNÖM SZÉPEN!!!! :roll: :D

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2010 márc. 28 13:04 #5184

Verus !
Boldog születésnapot !!! :legjobbakat:

Re: Általános 2010 márc. 28 11:10 #5183

V E R U S ! ! !

Nagyon boldog születésnapot! Ne múljon el év az életedben görög nyaralás nélkül!

Re: Általános 2010 márc. 28 11:02 #5182

Szia Szekalmi!

Jobbulást!
Hiányoztál!
Azért néha írjál pár szót!

Re: Általános 2010 márc. 28 07:22 #5181

Üdv .Szeklami ! :)

Nagyon hiányoltam az írásaidat!
Kívánom Neked ,hogy megfelelő életminőséget tudj elérni -megtartani még nagyon sokáig !
A billentyűt pedig szaporán tudd kezelni, hiszen kezdődik a szezon, szükség lesz a Te hasznos tapasztalataidra.

Szép Tavaszi napokat mindenkinek és élvezzétek ,de nagyon !

Ui: Szekalmi ! Ma a Te egészségedre fogok inni,nem cipurót,ouzót !!! :pohárköszöntő:

Re: Általános 2010 márc. 27 16:09 #5180

Szekalmi írta:
Szia Ági! Sokáig távol voltam a fórumtól, rajtam kívülálló okok miatt (nem sitten voltam - hehe...) Mindössze az egyik karom némileg lebénult, és a másik se akar lemaradni. De nem erről van szó. Köszönöm ezt a leírást! Régóta kerestem valami ilyesmit, de hogy épp itt találom...
Idén sajna nem tudunk menni, mert a városban is csak úgy tudok vezetni, ha nyitják-csukják az ajtót, és segítenek rükvercbe tenni, de ígérem, figyekem a fórumot. Bár jónéhány téma régóta nem frisüll... sajna. Mindenesetre a legközelebbi találkozásig is jó egészséget kívánok Neked és családodnak. És, ha nem nagy ügy, igyatok egy cipúrót az egészségemre...!
szekalmi

Úristen szekalmi! A frászt hoztad már ránk, olyan régen nem tudtunk rólad semmit! Remélem, hogy hamarosan jobban leszel!Én még priv. üzit is írtam valamikor (testvérednek is), de nem jött válasz, így komolyan aggódtam. Örülök, hogy újra köztünk vagy! :D
Ha még érdekel kiadvány, szívesen elküldöm ezt Neked (ill. annak, akinek még kellhet) az E nevű adalékokról:
/Privibe írjatok e-mail címet/
Dr. Gyarmati Zsuzsanna:
Élelmiszeradalékok,
avagy az E számok rejtélye

Re: Általános 2010 márc. 22 12:44 #5157

köszönjük!

Re: Általános 2010 márc. 22 12:40 #5156

És remélem nem csalódtak az időjárásban . amit nekük hoztunk, cipeltünk.

Tökéletes az időjárás, csak el ne romoljon.
Meg van minden Sándor, József és Benedek dicsérve. :D

Re: Általános 2010 márc. 22 11:28 #5151

Én megköszönöm minden kedves thassosi fórumozónak, de nem csak nekik, hanem akik ránk gondoltak a névnepi köszöntést. És remélem nem csalódtak az időjárásban . amit nekük hoztunk, cipeltünk.

Re: Általános 2010 márc. 21 20:41 #5150

Mi ez a nagy csend?
Mindenki kirándult a jó időben?

Re: Általános 2010 márc. 19 18:48 #5146

Sándor - József - Benedek !

Aki itt olvassa, annak nagyon boldog névnapot! :legjobbakat:

Osvát Erzsébet: Három cimbora

Sándor, József, Benedek
hozza már a meleget.
Mindhármukon hátizsák
Jönnek hegyen-völgyön át.
Elöl Sándor billeg-ballag,
a nyomában József baktat.
Hátul szuszog Benedek …
Cipelik a meleget:
Sándor viszi a mezőre,
József viszi az erdőbe.
A megmaradt meleget
tóba szórja Benedek.

Pamag, ez nagyon édes! KÖSZI ! Elmentettem, és megtanítom az ovisaimnak-miért nem ismertem ezt eddig!? Pedig Osváth Erzsébet versek gyakran bekerülnek a repertoárba!

Re: Általános 2010 márc. 19 18:45 #5145

Sheidi!
Én is csatlakozom az előttem szólókhoz!

Re: Általános 2010 márc. 19 18:02 #5144

Sheidi! Én is itt vagyok ám és szeretettel köszöntelek. (Már délelőtt is akartam írni, de nagy volt a kép, amit be szerettem volna illeszteni.)

Re: Általános 2010 márc. 19 15:10 #5140

Nagyon szépen köszönöm a kedvességeteket!

Pamagnak az idei krókusz:

és mindenkinek:

Re: Általános 2010 márc. 18 22:02 #5137

Csuda jó ez! Teli vagyunk ünnepekkel!!!
Nagyon sok boldog szülinapot kívánok!!!!

Re: Általános 2010 márc. 18 19:42 #5136

SHEIDI !

Születésnapod alkalmából minden szépet és jót kívánok !

Re: Általános 2010 márc. 18 18:19 #5134

Boldog névnapot és szülinapot az érintetteknek!

Re: Általános 2010 márc. 18 14:46 #5132

:oops: Pamagnak mindig igaza van, és pamag mindig figyel!

SHEIDI boldog szülinapot! :)

Re: Általános 2010 márc. 18 11:37 #5130

A Sándorok jól dolgoztak... :igen: :igen: :igen:

SHEIDI !

Boldog szülinapot! és sok hosszú, kalanddal, utazással telezsúfolt évet! és sok boldogságot!

Re: Általános 2010 márc. 18 07:24 #5127

Sándorok! Józsefek! Benedekek!
Boldog névnapot!
De aztán hozzátok azt a meleget, mert .......

Re: Általános 2010 márc. 17 22:34 #5123

Hűha!! Hogy telnek a napok!
Én is mindannyiotoknak sok boldog névnapot kívánok!
Még jó hogy ránéztem ide is. Épp most levelezgetek Józsefekkel és fogalmam sem volt róla, hogy megint milyen figyelmetlen voltam!!! :oops:

Re: Általános 2010 márc. 17 21:34 #5121

Sándor - József - Benedek !

Aki itt olvassa, annak nagyon boldog névnapot! :legjobbakat:

Osvát Erzsébet: Három cimbora

Sándor, József, Benedek
hozza már a meleget.
Mindhármukon hátizsák
Jönnek hegyen-völgyön át.
Elöl Sándor billeg-ballag,
a nyomában József baktat.
Hátul szuszog Benedek …
Cipelik a meleget:
Sándor viszi a mezőre,
József viszi az erdőbe.
A megmaradt meleget
tóba szórja Benedek.

Re: Általános 2010 márc. 13 19:05 #5115

Most miért??????????????

Re: Általános 2010 márc. 13 11:59 #5113

Hurrá! Indul a szezon! :örül: Mármint az F1. :)
Mindjárt kezdődik az időmérő.
Csak a Schumák ne jött volna vissza. :(

Oldalmegjelenítési idő: 0.192 másodperc