Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Általános 2010 febr. 20 10:26 #4945

Ma van anya névnapja!

Holnap meg az én szülinapooooom!!!!!!! Éljen! :örül:

De sajnos nagyon rossz idő van egész nap :( :Esernyő:

Boldog szülinapot Gergő!!! Anyukádnak is boldog névnapot!
Remélem, valami klassz, görög nyaralás is lesz az ajándékok között!!!

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2010 febr. 20 08:04 #4944

Boldog névnapot kívánok utólag (ismét) minden Zsuzsannának!
És boldog szülinapot Gergőnek, és minden ma szülinapozónak!

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2010 febr. 20 00:45 #4943

köszi a köszöntést, én is Zsuzsanna vagyok, de ez a nick nevemből nem derül ki, :D

Gergő, sok sok 10 évet kívánok még neked, Isten éltessen :taps:

Re: Általános 2010 febr. 19 22:06 #4941

Ma van anya névnapja!

Tényleg... de mivel édesanyád nagyon ritkán ír ide, nem esett le a tantusz, hogy van Zsuzsannánk.
Neki is, és minden Zsuzsának :

(Kisfiú Gergők meg akkor lesznek felköszöntve, ha ilyen későn már ágyban és nem a számítógépnél vannak.... :lol: )

Gergő!
Isten éltessen! Érj meg sok, nagyon sok hosszú évet, és nagyon sok örömöd, boldogságod legyen, vidám légy, és sokan szeressenek!

Re: Általános 2010 febr. 19 21:42 #4939

Ma van anya névnapja!

Re: Általános 2010 febr. 19 20:20 #4936

Óóóóó.... Fehérvár....
Jaj de régen volt... de én kollégista voltam... (ma már rá se ismerek a városra)
(Úristen, 40 éves találkozónk lesz tavasszal...)
:labdazos:

Re: Általános 2010 febr. 19 19:39 #4934

Csak annyit hadd tegyek hozzá az előzőekhez:
Lelkileg más dolog, hogy valaki visszamegy az előző nyaralása helyszínére - vagy ebben az évben ismét ott nyaral, mert úgy jön ki a lépés.
Aki vissza vágyik, az nagy valószínűséggel nem találja meg ugyanazt, amit előző alkalommal, és amit keres - ezért csalódhat.
Aki viszont idén is oda megy (mint pl. évtizedekig a Balatonra...), az a lelkét -nem is tudatosan ugyan- felkészítette már arra, hogy új év, új alkalom, új kalandok várnak rá.

Jaj, nagyon kívánom, hogy mindannyian nagyszerű új kalandokra emlékezzünk majd!
:dumcsi

Igen, én is mindig csalódtam, ha valahová sok évvel később mentem. Azt már én is megfogadtam, hogy oda ahol pl: 10 éve voltam, mégegyszer nem megyek!
Ha valahová hazamegyek, ott mindig jó! Akkor a beállt változások nem ráznak meg. Más együtt nőni a változásokkal, meg más sok évvel később a régi emlékeket keresni.
Az én véleményem is az, amit nagyon megszerettetek, oda mindig vissza kell menni egy kicsit. Egy kicsit oda, és több időre máshová, abban bízva, hogy ott is lesz egy új otthonod.

Így voltam én Korfuval.Olyan jól éreztem magam akkor és fájt a szívem 10 évig mire vissza mentünk.Akkora csalódás volt,semmi nem jött össze az út borzalom a szállás szintén.Akkor busszal mentünk és el is döntöttem,hogy soha többet busszal,sehová.Pedig az utazási irodától kárpótlásként kaptunk egy hetet Stavrosba, 10 szer voltunk és ez az utazás még Stavrora is rá nyomta a béllyegét.Tavaly Thassos után bese mentünk ez volt az elsö ,pedig már haza jártunk.Ezt az űrt most Thassossal pótoljuk,kicsit vissza,most nem is lesz más.

Re: Általános 2010 febr. 19 19:20 #4933

Válaszoltam Honey!

Re: Általános 2010 febr. 19 18:39 #4932

Mindjárt sikítok!

Kölyökkk!!! Kb 120x próbáltam Neked privát üzit írni, de egyszerűen nem megy el. Kiírja, hogy nem létezik ilyen nevű, meg van, hogy nem is ír ki semmit, de látszólag nem küldi el, ezért jobb híjján ide írom (lehet megkeresem az e-mail címedet is, az a biztos)

Szállást (olcsót és jót) keresek Székesfehérváron. A szálloda és a panzió nagyon drága. 1éjszakára kellene és két főre, mert méhésztalálkozó lesz fehérváron a jövő hét végén. A férjemmel úgy gondoltuk, hogy elmegyünk, de mivel messze van, odautazunk előző délután.

Szóval ebben kérném a segítséged. Ha van valami ismeretséged vendégház ügyben, légyszíves írd meg. (kollégium nem jön szóba).

Más is írhat ám!!!!

Segítségedet előre is köszönöm!

Re: Általános 2010 febr. 19 18:28 #4931

Lelkileg más dolog, hogy valaki visszamegy az előző nyaralása helyszínére - vagy ebben az évben ismét ott nyaral, mert úgy jön ki a lépés.
Aki vissza vágyik, az nagy valószínűséggel nem találja meg ugyanazt, amit előző alkalommal, és amit keres - ezért csalódhat.
Aki viszont idén is oda megy (mint pl. évtizedekig a Balatonra...), az a lelkét -nem is tudatosan ugyan- felkészítette már arra, hogy új év, új alkalom, új kalandok várnak rá.

Igen, én is mindig csalódtam, ha valahová sok évvel később mentem. Azt már én is megfogadtam, hogy oda ahol pl: 10 éve voltam, mégegyszer nem megyek!
Ha valahová hazamegyek, ott mindig jó! Akkor a beállt változások nem ráznak meg. Más együtt nőni a változásokkal, meg más sok évvel később a régi emlékeket keresni.
Az én véleményem is az, amit nagyon megszerettetek, oda mindig vissza kell menni egy kicsit. Egy kicsit oda, és több időre máshová, abban bízva, hogy ott is lesz egy új otthonod.

Re: Általános 2010 febr. 18 14:29 #4924

Re: Általános 2010 febr. 18 13:34 #4923

Honey és Sheidi,
nektek is nagyon köszönöm! :)

Szerintem természetes, amit Sheidi érzel, mert szerintem mindnyájan így vagyunk ezzel! A kérdés már csak az -az én szegmensemből-, hogy fog-e rá telleni, vagy sem?
:O

(Csak nekem nem jelennek meg az emotikonok?)

Re: Általános 2010 febr. 18 11:29 #4922

Minél közelebb van a nyár, annál inkább nosztalgiázunk, hogy mégis vissza kéne menni.
Nem tudom, hogy ez normális dolog-e, de ez van.
:D :Thassos-fan:

Re: Általános 2010 febr. 18 11:25 #4921

Szia Kölyökk! Én is nagyon sok boldogságot és kalandokkal teli évet kívánok neked!

Re: Általános 2010 febr. 15 17:24 #4912

Most én maradtam le! Kölyökkk! Isten éltessen (ez az egy nap csúszás még biztos belefér).
Egy kicsit irígylem a most 20 éves barátotokat, hogy ilyen barátai vannak (mint Ti). Feledhetetlen volt biztos az a nap számára. :D

Szekalmit mindannyian nagyon hiányoljuk és azt hiszem aggódunk is érte!

Re: Általános 2010 febr. 14 23:40 #4911

Köszönöm. Sok volt a meló, hogy így elvesztél?

Igen, kissé felpörögtek az események... De élveztem!

Pamag, Ági, Bocsika, Dézsé, Balazsh és Gergő,

nagyon köszönöm, hogy megemlékeztetek rólam!

Ma tartottunk egy nagyon szűk körű baráti összejövetelt ebből kifolyólag - jó volt, ám látszott mindenkin a tegnapi színpadtársam 20. szülinapjának végkimenetele. Szerveztünk neki egy város-túrát, ahol bizonyos állomásokon kellett részt vennie zöld parókát és egy pólót viselve: 20 éves lettem, és így szívatnak a barátaim
Már a próba végén kapott egy fenyegető telefont, majd egy helyszínt és időpontot, ahol egy 5 oldalas fenyegető levélben hoztuk tudtára, hogy csak akkor léphet a 20 évesek táborába, ha végighalad az állomásokon - persze minden dokumentálva. Szegény...
Persze a buli itt még nem ért végett -bár ő azt hitte, mert minden állomás végén elköszöntünk, aztán megnyugtattuk, hogy szerdán találkozunk majd-, titokban elmentünk a lakásukra, ahol fergeteges partyt csaptunk :D

Szekalmival mi a helyzet - nagyon régen nem hallottam róla!

Re: Általános 2010 febr. 14 16:27 #4906

Én is boldog szüli és névnapot kívánok neked kölyökk!

Re: Általános 2010 febr. 14 15:49 #4905

Kölyök!
Hasonló jókat kívánok én is!

Re: Általános 2010 febr. 14 14:07 #4904

Kicsit lemaradtam.....Balázs utólag is minden szépet, jót neked :-)
Kölyök, neked is sok boldogságot :D

Re: Általános 2010 febr. 14 13:55 #4903

Kölyökk!!!
Mi is kívánunk neked,vidám boldog,sikeres életet!!! :pohárköszöntő:

Re: Általános 2010 febr. 14 10:40 #4902

Hogy tudja Magdika mindenkiről mire fogékony!
Én Kölyök a hosszú télre egy kis virágot küldök neked!
Nagyon sok boldog és kalandus éveket kívánok! :virágszippantós:

Re: Általános 2010 febr. 14 10:04 #4900

K Ö L Y Ö K !!!

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT !

BOLDOG NÉVNAPOT !

Sok utazással teli, hosszú, boldog éveket kívánok!

Re: Általános 2010 febr. 13 19:41 #4898

Balázs ! Isten éltessen! :pompomlány: :pompomlány: :pompomlány:

Re: Általános 2010 febr. 13 13:33 #4897

Balázsnak én is boldog születésnapot, és kicsit megcsúszva névnapot is!

Köszönöm. Sok volt a meló, hogy így elvesztél?

Re: Általános 2010 febr. 13 12:38 #4896

Balázsnak én is boldog születésnapot, és kicsit megcsúszva névnapot is!

Oldalmegjelenítési idő: 0.145 másodperc