Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Általános 2010 febr. 06 15:23 #4851

ÁGI!

Nem volt ma délelőtt földrengés Thassoson????

Ha válaszolsz megmondom miért kérdezem. :)

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2010 febr. 06 11:06 #4848

Minden kamasznak van baja a világgal... mire megtalálják magukat, hogy kihez-mihez és milyen mértékben alkalmazkodjanak... változnak. De az alapvető jellemvonásaik ilyenkor már megvannak.
Ági, ne aggódj egy cseppet sem, ez a kis epizód megmutatta, hogy a fiúk lelkében megvan a szükséges jóság! Amikor szükség lesz rá, elő fog jönni.
Elképzeltem a jelenetet..... :P
:labdazos:

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2010 febr. 06 10:42 #4846

Mosolyogva olvastam Ági amit írtál. Hasonló gondokkal mi is küzdünk :-) Azt hiszem minden kamasszal megáldott anyuka tudja miről van szó :-) Bár az én gyerkőceim csak hétvégén számítógépezhetnek, vagy csak tanulási célból hétköznap. De szünidőben bármikor. Nos ez nyáron odáig fajult, hogy napközben nagylányom ki sem mozdult a lakásból, és este mikor lement a nap akkor mentek ki a szomszéd kamasz lánnyal fürdeni a medencébe. Mint akik félnek a napsütéstől :-)
Aztán szomszédasszonnyal megfejtettük, hogy valószínűleg ciki minden nekik, szégyenlősek, legalábbis a lányok. Ciki a hajam, ciki a ruhám, ciki önfeledten hancúrozni a vízben nappal, ciki emberek közé menni stb :-) Lányom most készül a középiskolába, gondolom az sokat változtat majd rajta :-) Csak aztán nehogy átessen a ló másik oldalára :mrgreen:

Re: Általános 2010 febr. 05 21:37 #4843

Hát, tudod, ezt a széltoló legkisebbgyermekünk is megállapította a napokban... Mondván, emlékszel anya, milye jókat játszottunk még egy két éve a templom és az iskola udvarán? De mostmár az nem illik. Az kisfiús. Mi is alig tudjuk őket kirángatni... A két kajla kölyök a napokban hosszas kérlelés után eljött velünk megnézni a kiskecskéket, hogy hogy szopnak.Aa kisördögfiókákat mikor kiengedtük megtorpantak a két ütödött fiúnk előtt. Azok ugyanolyan meredten nézték a két kis állatot.Ha láttátok volna őket.. Két kamasz, kis és nagy kamasz, akik egy pillanatra elengedték magukat. A végén ők etették meg a kecskéket, kicikizve persze őket, hogy milyen pampogást csinálnak a tejjel, meg hogy kikenik magukat. Készítetek telefonos felvételt is, hogy a suliba poénkodjanak. És ennyi... Azelőtt sem, azóta sem. A Tv, a kompjuter, a kávézó és a mobiltelefon. Ez tölti ki napjaikat. Hát ezért is kívánom a pokolba aki ezeket a készülékeket felfedezte...!!!!Nem csak a havat, hanem egyátalán a természetet felejtik el. Bár én abban bírom, hogy talán kiforrja egy idő uán magát, és megtérnek.

Irigylem azt a szülőt aki határok közé tudja szórítani a gyermekét e téren.

Szia Ági!

Jó Nektek ,hogy már napközben tavaszt érezhettek !
Nálunk még hideg van,alig 0 fok felett napközben ,de inkább alatta,így a hó megvan,sőt
erre a hétvégére is havazást jósolnak.
Múlt hétvégén elővettük a szánkót és nagy nehezen rábeszéltük a nagy lányainkat, egy kis szánkózásra.Eleinte nehezen ment ,de aztán mindketten kedvet kaptak.
Nem tudom kinek mi a tapasztalata, de én úgy látom ,hogy mi negyvenesek,jobban örülünk a hóesésnek,mint a gyerekek. Ők nagyon nehezen mozdulnak el a számítógép mellől,és mennek kis szánkózni,hóembert építeni, hógolyózni.
Pedig a télnek is megvan a szépsége,varázsa. Még egy kicsit élvezzük és már itt is lesz a tavasz!

Szép hétvégét mindenkinek!

Re: Általános 2010 febr. 05 13:02 #4841

Szia Ági!

Jó Nektek ,hogy már napközben tavaszt érezhettek !
Nálunk még hideg van,alig 0 fok felett napközben ,de inkább alatta,így a hó megvan,sőt
erre a hétvégére is havazást jósolnak.
Múlt hétvégén elővettük a szánkót és nagy nehezen rábeszéltük a nagy lányainkat, egy kis szánkózásra.Eleinte nehezen ment ,de aztán mindketten kedvet kaptak.
Nem tudom kinek mi a tapasztalata, de én úgy látom ,hogy mi negyvenesek,jobban örülünk a hóesésnek,mint a gyerekek. Ők nagyon nehezen mozdulnak el a számítógép mellől,és mennek kis szánkózni,hóembert építeni, hógolyózni.
Pedig a télnek is megvan a szépsége,varázsa. Még egy kicsit élvezzük és már itt is lesz a tavasz!

Szép hétvégét mindenkinek!

Re: Általános 2010 febr. 04 17:12 #4840

Éjszaka fagyok vannak, de 10 óra után 20 fok fölé ment már másodok nap.
Megindult mindenki a szabadban végzendő munkák ellátására. Addig míg süt a nap, perzsel, majd leugrik a null fokhoz.
Sanmoutrákit csodáljuk minden napfelkelte és naplemente közeli időben. Olyankor tisztán kivehető a sziget. Olyan mint egy jéghegy a kék vizen. Az aljától a csúcsig teljes hó fedi...
A ti havatok már elolvadt?

Re: Általános 2010 febr. 04 09:29 #4839

Még egyszer köszönöm mindenkinek a jókívánságokat!

De figyeljetek, mert mindjárt itt a szülinapom is. :wink: :) :D :lol:
Persze senkinek semmi hátránya nem születik abból, ha nem veszi észre. :)

Re: Általános 2010 febr. 04 09:26 #4838

Ez biztos csak valami vicc. Olyan ember nincs, aki nem szereti a :Mythos -t.

Nem. A sört abszolút nem iszom. Se az íze, se a szaga nem jön be. Ez most :oops: :?: :?:

Re: Általános 2010 febr. 04 04:59 #4837

Sziasztok,

Sok Boldog Névnapot Kívánok Balázsnak és Áginak, ill. a mostanában ünnepelő Fórumos Társaknak!!!!!

Én szamár, lekéstem.... :oops:<!-- ia0 -->P1.jpg<!-- ia0 -->

Re: Általános 2010 febr. 03 20:41 #4834

Hű, meggyűlt a bajom ezzel az új formátummal,de itt vagyok !
Az idei úticél: Omis-Pisak .Ha valaki járt már arra szívesen veszem a beszámolóját.
Az a helyzet, hogy eddig még mindig, mindenhol nagyon jól éreztük magunkat és bármikor ,bárhová szívesen visszamennénk, de szeretünk felfedezni új tájakat,megismerni új embereket.
Most az állásunk: Görögország :3 x Horvátország:3x Olaszország :1x

Szia!
Nekem csak ennyi van Omisból, mert éjjel álltunk meg útközben, de azt hiszem a kép így is szép.

Re: Általános 2010 febr. 03 20:33 #4833

Bocsi a hosszú hallgatásomért!

Nagyon sok boldog névnapot és születésnapot kívánok azoknak a kedves topic társaknak, akiknek az elmúlt egy hónapban volt az ünnepük.
Tudom, hogy ez így nagyon általánosítható, s talán személytelen is, de nem szeretnék senkit kihagyni a felsorolásból.

A lényeg a gondolat, hogy mindenkinek a jót a szebbet kívánom, mint ami van/volt.

Balázsnak például nem fogok sört küldeni. Kapja azt, amit és akitől szeretné.
Jó egészséget, jó nyarat mindenkinek.
Rohadtul nem bírom már a telet.
:Thassos-fan: :ébresztő: :pompomlány: :szerenád:

Re: Általános 2010 febr. 03 14:27 #4832

Balázs nagyon sok boldog névnapot kívánok! :virágszippantós: :Thassos-fan:

Re: Általános 2010 febr. 03 14:17 #4831

De el kell árulnom valamit. Nem szeretem a sört. :oops:
Nem is tudom, milyen a Mythos. Csak hallomásból tudom, hogy van aki szereti.

Ez biztos csak valami vicc. Olyan ember nincs, aki nem szereti a :Mythos -t.
Névnapod alkalmából én is minden jót kívánok! Thassos felett szétzavartam a felhőket! :)

Re: Általános 2010 febr. 03 14:06 #4830

Balázs!
Akkor a :Mythos helyett sok-sok: :gyros: Bocsika!!!

Re: Általános 2010 febr. 03 10:58 #4829

KÖSZÖNÖM A JÓKÍVÁNSÁGOKAT! :)

De el kell árulnom valamit. Nem szeretem a sört. :oops:
Nem is tudom, milyen a :Mythos. Csak hallomásból tudom, hogy van aki szereti.
Sőt úgy általában nem élek az alkohollal. Csak ünnepekkor egy-egy koccintás erejéig fogyasztom.

Re: Általános 2010 febr. 03 10:18 #4828

Balázs !!!

Boldog névnapot!

Re: Általános 2010 febr. 03 10:12 #4827

Balázs!!!
Nagyon boldog névnapot kívánok: :legjobbakat: Nyárra sok :Mythos ,erőt egészséget az életben!!!

Re: Általános 2010 febr. 03 09:26 #4826

BALÁZS!!

NAGYON SOK BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!!!!!

Re: Általános 2010 febr. 02 08:54 #4815

A katalógusokon már én is túl vagyok,de nem tudtak eltériteni a Szigettől.Már elküldtem Áginak a szállás foglalást remélem,hogy nem jön közbe semmi.Ugyan csak 1hétre mehetünk a munka miatt,de így is belenyugodtam.Kicsit nyugtalanít,hogy sok irodánál megjelent Thasos,így elveszíti számomra igen fontos tulajdonságát,a kevés honfi társunkat,de csak lesz valahogyan.Már nagyon várom.Szeretm ilyenkor be biztosítani magam így kisebb az esélye annak,hogy nem megyünk.Van mire sporolni. :örül: :Thassos-fan:

Re: Általános 2010 febr. 02 08:17 #4814

A múlt héten magkaptam az Apollonos prospektust. Úgy látom, az árak nem emelkedtek vagy csak alig.
Már kb 100x végiglapoztam. Új hely Parga, ahová eddig még nem utaztattak. Az egyik ismerősömék kacérkodtak Thassossal, de számomra érthetetlen okból elvetették az öteletet, hogy ide utazzanak. Kár.
Számunkra az egyik legjobb ( vagy a legjobb!!!!) nyaralás volt a thassosi. De erről már többször is írtam, ezért nem részletezem.
A párom szerint az idén a méhészet nem indul fényesen. Bár még messze a tavasz, de a környékbeli repcét kiszántották, így csak a méhek vándoroltatásával lesz repcemézünk. Az akác is kétséges. Mindig necces, hogy elfagy. Ha meg sok a virág, Isten tudja milyen okból, de alig mézel...
Szóval, nem is tudom.... De azért én reménykedem, mert ha lesz méz, lesz nyaralás.... :shock:

Re: Általános 2010 febr. 01 15:32 #4811

Imádlak ezért a precizitásodért!
Rád mondják, ha nem lennél, ki kellene téged találni!
Irigyellek benneteket a havatok miatt!
Nálunk most holnaptól mondják újból, de vajon megérkezik?...

De most miért? :)
Kíváncsi voltam, megmértem, és ha már a fényképezőgép kéznél volt, hát lefényképeztem.
Majd küldök még képeket a nagy hóról.
Egész nagy kupacokat kellett összelapátolni. :)

Re: Általános 2010 febr. 01 15:04 #4807

A mai hóhelyzet nálunk. :) vagy :(
<!-- ia0 -->hóhelyzet.jpg<!-- ia0 -->

:D :lol: :P
Először csak a fotóra figyeltem fel. Majd kinyitottam közelebről, és úgy meglepődtem, hogy még a honlapot is kikapcsoltam... Most újból kinyitottam, hogy megnézzem ki volt oly okos, hogy ilyen találóan mutassa a hó nagyságot.
Hát ki más?! :Sirvaröhög:
Imádlak ezért a precizitásodért!
Rád mondják, ha nem lennél, ki kellene téged találni!
Irigyellek benneteket a havatok miatt!
Nálunk most holnaptól mondják újból, de vajon megérkezik?...

Re: Általános 2010 jan. 31 08:03 #4801

Itt is lepottyant vagy 10 cm,reggel 3,30-kor már hánytam a verdáról a havat :|

Re: Általános 2010 jan. 30 20:34 #4799

A mai hóhelyzet nálunk. :) vagy :(
<!-- ia0 -->hóhelyzet.jpg<!-- ia0 -->

Re: Általános 2010 jan. 27 19:25 #4793

Apropó : ezen az új fórumkinézeten nem látom, hogy lenne olyan rovat, hogy születésnap. Nem mintha baj lenne...
:nyelvnyújtós:

Van! De csak akkor jön elő, ha van születésnapos. :)
Kipróbáltam. :D

Oldalmegjelenítési idő: 0.503 másodperc