Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Autóval Thassos-ra 2010 jún. 08 19:51 #5530

Miért nem megy az üzim?? Már írtam ma kétszer ugyanazt,de nem ment be..:(

Nem tudom... :cry:
de próbáld meg újra, hátha csak rosszat nyomtál :roll:

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Autóval Thassos-ra 2010 jún. 08 17:32 #5529

Miért nem megy az üzim?? Már írtam ma kétszer ugyanazt,de nem ment be..:(

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2010 jún. 08 06:49 #5525

Bolgog ünnep napokat kívánok mind kettőtöknek!!!!!

Egy kérdés.
A fiam útlevele úgynéz ki nem lesz kész mire indulna haza. Mit gondoltok, próbáljam a személyi igazolvánnyal, mert az kész lesz....
Merjem, nem merjem? Jött közületek valaki a szerbeknél és Skopjánál személyivel???

Re: Általános 2010 jún. 07 17:05 #5519

Balázs ! Gratulálok a vizsgáidhoz! :örül:

A születés és névnaposoknak minden szépet és jót kívánok ! :legjobbakat:

Re: Általános 2010 jún. 07 16:57 #5517

Végeztem, túl vagyok minden vizsgán!
Még egy kicsit regenerálódok és itt leszek. :)

Boldog születésnapot Norcsinak, és boldog névnapot cserrobinak! :)

Re: Általános 2010 jún. 07 15:34 #5515

Na nézd csak!
Születésnapos : Norcsi !

Isten éltessen sokáig, egészségben, jókedvben, hogy sok kalandban lehessen részed!
És Norbert napra (ha az a neved) is sok boldogságot !

De Róbertünk van:

Cserrobi !
Boldog, boldog névnapot!

Re: Általános 2010 jún. 03 23:49 #5498

Balázs!
Vizsgákkal minden ok?

Eddig igen, ilyen jól még egyszer sem álltam. Van 2 db 3-as, 3 db 4-es és 5 db 5-ös. :) :oops:
De még hétfőn van egy, remélem az is meggörbűl. Egy kettessel most kiegyeznék.....

Na! Gratulálok! :Keres: :éljen:
Csak görbüljön!

Re: Általános 2010 jún. 03 19:55 #5496

Balázs!
Vizsgákkal minden ok?

Eddig igen, ilyen jól még egyszer sem álltam. Van 2 db 3-as, 3 db 4-es és 5 db 5-ös. :) :oops:
De még hétfőn van egy, remélem az is meggörbűl. Egy kettessel most kiegyeznék.....

Re: Általános 2010 jún. 03 17:58 #5494

Balázs!
Vizsgákkal minden ok?

Re: Általános 2010 jún. 03 17:48 #5493

Köszönjük a jó kívánságokat!
Most már egyre jobban égünk az utazási lázba.
Sajnos megnéztük a 7 napos előrejelzést,túl sok jóval nem kecsegtettek minket.
Azt hiszem most ránk fér,hogy drukkoljatok nekünk. Vasárnap vihart jósaltak és sok esőt felhőt és szelet.
Mindenkinek kívánok én is jó utat. Esemény menteset és kellemes pihenést akinek lesz annak nyaralást is.
Hasznos dolog használjátok a webkamerákat, ott ahol van.
16 nap múlva jövünk. :Esernyő:

Re: Általános 2010 jún. 03 14:25 #5491

Mindenkinek, aki hamarosan indul (bocsika, vandaba, Gabriloosz,....) jó utat, és felejthetetlen nyaralást kívánok én is!

A többieknek meg azt, hogy figyeljenek, mert jövő héttől többet leszek. :)

Re: Általános 2010 jún. 02 19:54 #5488

...............Hasznos trükk kullancs eltávolításra:
......................................

Húúúú, nagyon köszönjük !!! :öreges:

Bocsika, figyelek szombaton!
:pápá:

Re: Általános 2010 jún. 02 18:24 #5487

Nem rég küldte egy kedves barátom, Ti is hasznát vehetitek. Szerencsére még nem volt alkalmam kipróbálni, de beválhat.

Hasznos trükk kullancs eltávolításra:
Régi Őrségi(az Őrségben élünk,rengeteg kullanccsal,de itt senki nem fél...már hozzánk tartzoznak!) kullancs eltávolítási technikát szertnék Önökkel megosztani!
A belénkfúródott kullancsot minden erőszak nélkül egy szál gyufával könnyedén eltávolíthatjuk! Nyálazzuk meg a gyufa fejét, majd közvetlenül a kullancs teste mellett lassan körözzünk,mintha kenegetnénk.A kullancs pár másodperc múlva átmászik a gyufára-mert nagyon szereti a foszforos illatot,képes elhagyni miatta a tesünket!Lehet, ez nem tudományos eltávolítás,de a lehető leg emberségesebb, és biztosan mindig sikeres, sőt a kullancs feje még véletlenül sem marad bennünk! Itt az Őrségben ez jó paraszti tapasztalat útján terjedő módszer.

Re: Általános 2010 jún. 02 18:09 #5486

Igen mi is holnap indulunk,talán talákozunk is,már számot cseréltünk.
NAGYON JÓ IDŐNK LESZ!!!! :lol: Szombaton délben integetünk Pamag figyelj!

Re: Általános 2010 jún. 02 13:31 #5484

...............Egyébként meg, reszkess Thasoss holnap útra kelünk! Jövünk! :lol:

Jó utat! és fergeteges kalandokat!
Azt hiszem, Bocsika is holnap indul. Neki is ugyanazt!

Re: Általános 2010 jún. 02 13:06 #5483

Szerencsés utat ! Szép nyaralást,kánikulát kívánok !

Köszi! Állítólag hétvégétől már meleg lesz, optimisták vagyunk :D

Re: Általános 2010 jún. 02 12:29 #5482

Egyébként meg, reszkess Thasoss holnap útra kelünk! Jövünk! :lol:

Gabrilosz!

Szerencsés utat ! Szép nyaralást,kánikulát kívánok !

Re: Általános 2010 jún. 02 10:36 #5480

Biztos ő akkor NAGY SÁNDOR leszármazottja, hívjuk ezentúl Nagy Sándornak :?: 8)
Tényleg minden tiszteletem az ilyen embereké, bár nemtom mennyi idős de ahogy Ági írásából kiveszem nem a 20-as éveit taposhatja.
Kívánok neki még sok évtizednyi hegymászást.

Egyébként meg, reszkess Thasoss holnap útra kelünk! Jövünk! :lol:

Re: Általános 2010 jún. 02 08:09 #5477

Nem a térképpel már 8 .30 kor nem értem utol Sándort. Mindenki mosolygott mikor beviharoztam, hogy Sándor talán nem is alszik, csak a hegyen bolyong. Mára biztos átnézi hol is volt valójában...

Tegnap megint tanultam. Az Ypszárió tetején bimbós pöffeteg mezőt találtunk. De nem szedtük, mert mondták már elszínesedett az alja, így nem jó.
Hm. Mikor lesz az, hogy számomra ismeretlen gombát is megkóstolhatok?
Volt egy édes storink.
Megint belebotlottunk egy óriási teknőcbe. Ahogy vizsgálgattuk 3 borsonyira felfújt kullancs szívta a teknőc popóját. Megpróbáltuk kioperálni. Hát mi lett belőle? Egy pohárnyi tejszerű kakit kaptunk ajándékba tőle...

Volt egy kis viharunk is hazafelé. De a kirándulás nagyon jó sikerült.
Mára már száz ágra süt a nap.

Vihar, valószínű rád emlékezve volt ez a kis égi csetepaté?

Vihar: ISTEN ÉLTESSEN SOKÁIG!!!!

Re: Általános 2010 jún. 01 17:04 #5476

vihar66! Boldog szülinapot!
Látom a dupla számokat szereted. :) :oops:

Re: Általános 2010 jún. 01 14:18 #5475

Gratulálok a hegymászóknak!
:túra:

Ismét van születésnapos : vihar66, aki kempingezni szokott.
Isten éltessen nagyon sokáig, nagyon sok utazással, nagyon jó egészségben!
:melegedő:

Re: Általános 2010 jún. 01 08:12 #5473

Ági!
Nem tudod elképzelni az én lányomnak micsoda élmény tavaly óta,hogy 6és fél évesen megmászta az Ypszáriót!!
Most is szertené,nem tudom mi lesz?Ha valamit nagyon szertne,ez a bácsi akkor biztosan tudja miért már nem heves fiatal,te minden veszélyt elmondtál,akkor a segízségeddel biztosan sikerűl! :Keres: :örül: Remélem a térképpel utólérted.

Re: Általános 2010 jún. 01 06:21 #5472

Azt hiszem mindannyiunk nevében illik most egy tiszteletteli gratuláció.
Az egy héttel ezelőtti csoprtból Zanin Andris bácsiék, akik az Athrion szállás minden évben visszetlérő vendégei, az idén kifogtak egy hegymászó szenvedéllyel bíró szoba szoszéd társat. Emlékeztek, hogy meséltem akkor, hogy agyon kérdeztek a hegyeinkről. Én úgyan óvtam és tiltottam őket, abban bízva, hogy ez majd sikerrel megy.
Andris bácsi állandó olvasónk, és emlékezetébe vésve egy két ismertetőnket a szomszéddal Sándorral megkaptatták az Ypszárió nyergeit.
35 fokos melegben, a 20 éves fiatalokat meghazudtoló iramban.
Életkorukról annyit árulok el, hogy az örök ifjak korába tartoznak!
Andris bácsi, Bravó, bravó, bravó!

És ez nem volt nekik elég. A legutolsó legrosszabb turista térképpel ezután utnak indulva immár csak Sándor, Potamiából megindult Theologosba!
Ági néni sejtem, hogy azóta hazaértél, kipihentétek magatokat , és most olvasol. Az a hátsó gondolatom van, hogy ti ott kis okos kupaktanácsot tartottatok, és egymást jól felbiztattátok. Lehetett volna baj is belőle. Szerencsére jól sült el.

Sándor tehát elindult Potámjából Theologosba. A régi kitáblázások már nem élnek. Elmagyarázása alapján egy óriási kerülőt tett, ill, rákeveredett a Marjesi útra. Onnan megtalálta a Theologosi hegynyerget.
Agios Kiriaki kápolnáig jutott el, ahonnan már egy ugráslett volna Theologos.

Sándor bácsinak felajánlottam, ma elviszem őket is a Jeep útra, hogy álmát valóra váltsam.
Hát tudjátok meg egy nagy nagy kosarat kaptam tőle.
Nem nyugszik Sándor!
Most viszem számára azt a térkézet, amin keresztül megtalálhatja majd a rövid utat. Agios Joannis,-Ágios Kiriaki_Theologos.
Mert, hogy ezt az útvonalat kellett volna követnie.
Sándor bácsi gyermekkorától a magashegyek megszállotja, és valóban gyakorlott hegymászó. Ezt mostani elmondása során bizonyította.
Remélem térképemmel még utolérem.
Azok, akik csak egyszerú túra gyakorlattal rendelkeznek, és szintén ezeken az utakon törik fejüket, őket óva inteném.
Viszont azt el kell ismernem, hogy tényleg vannak nem mindennapi vendégeim.
Nagyon nagy szeretettel emlékezem vissza egy nyíregyházi családból az apura és kicsiny fiára. Szabolcsra. Ők bicajjal tekerték körbe ezeket a hegyeket és a teljes szigetet.
Azokra a búváraimra, akik oly ügyességgel fedezték fel a tenger fenekét, ami, még a helyiektől sem várható ez el. Mind ez úgy, hogy nekünk otthon sem tengerünk, sem igazi hegyünk nincs már.
Büszke vagyok ezek miatt.
És örülök, ha ilyeneket hallok, és ilyen vendégeink vannak.

Más.
Tegnap kis csoportom során Pegazus lovával találkoztunk össze.
Hogy hogy nem, Pegazus az egyik vendégünket kiszemelte, és hazaköltözik majd vele otthonába...
Ej, ez a Pegazus ló!!!
:?: :?: :?:
:Thassos-fan:

Re: Általános 2010 máj. 30 10:54 #5462

Drága Pamag!!!
Senki nem figyel ha te nem.
kívánok nagyon boldog NÉVNAPOT UTÓLAG IS! :martinis: :taps:

Köszönöm, aranyos vagy! De a júliusi az igazi, akkor tartom.

Re: Általános 2010 máj. 30 09:35 #5461

Drága Pamag!!!
Senki nem figyel ha te nem.
kívánok nagyon boldog NÉVNAPOT UTÓLAG IS! :martinis: :taps:

Oldalmegjelenítési idő: 0.334 másodperc