Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Általános 2010 júl. 15 11:54 #5792

azért nem ajánlanám a márványbányán az átkelést,mert pl tilos ami engem nem szokott zavarni.
1szer leakadt az opcsi eleje,20 centis porban nem lehet látni mi van az úton.
egyébként jól néz ki és még márványt is lehet gyüjteni :)
megfelelő kocsival járható,de csak 7végén mert 7közben szerintem dolgoznak.
ja,és a bánya végén volt kiírva:ne menj be,tilos,robbantás és egyebek.

Hm. Nem gondolod, hogy azért tilos valami, mert veszélyes? Nem mindig azért hoznak valamire szabályt, hogy bosszantsák azt, akinek be kell tartani... :wink:

Csak azt áruld el, kérlek, mi az az opcsi ??? :conf

És még merre jártatok, mit láttatok?

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2010 júl. 15 08:57 #5791

azért nem ajánlanám a márványbányán az átkelést,mert pl tilos ami engem nem szokott zavarni.
1szer leakadt az opcsi eleje,20 centis porban nem lehet látni mi van az úton.
egyébként jól néz ki és még márványt is lehet gyüjteni :)
megfelelő kocsival járható,de csak 7végén mert 7közben szerintem dolgoznak.
ja,és a bánya végén volt kiírva:ne menj be,tilos,robbantás és egyebek.

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2010 júl. 14 19:22 #5790

Tegnap este szerencsésen megérkeztünk.
Remélhetőleg hamarosan jelentkezem beszámolóval. :)

Előljáróban annyit, hogy szép volt, jó volt, visszamennék.
Már indulnék is, bár azért messzebb van, mint Thassos.

Re: Általános 2010 júl. 14 19:20 #5789

Kb. mennyi pénzt kell letétben hagyni autóbérléskor (3 nap)?

Kétszer béreltünk 1-1 napra Suzuki Jimny-t, egyszer sem kellett pénzt letétbe hagyni.

Re: Általános 2010 júl. 14 18:50 #5788

...a márványbányán keresztül mentem a márványpartra.
senkinek nem ajánlom!!!...

Miért is nem?

Re: Általános 2010 júl. 14 16:39 #5787

Szia Ági!

Kb. mennyi pénzt kell letétben hagyni autóbérléskor (3 nap)? Ugye, jól emlékszem, hogy idén az Avis-val vagytok kapcsolatban. Ők megtalálhatóak Skala Potamia-ban is? A neten Skala Panagiánál láttam a térképen.

Köszönöm előre is!
Manna

Re: Általános 2010 júl. 14 15:02 #5786

...................... augusztusban visszamegyünk.
--flekni--
U.I.:Barátnőm szerint van olyan mint ciprus,ha nem jobb!!!!

Hát persze hogy jobb :!: :!: :!: miazhogy :!:
Szia Flekni!
Örülünk Neked! De addig is, amíg visszamész, megosztanád velünk a szigeti kalandjaidat? Ha nem megy hosszan, akkor csak röviden, de piszok kíváncsiak vagyunk!
:számítógépes:

Re: Általános 2010 júl. 14 14:10 #5785

A sziget nagyon szuper!!!
Rengeteg a látnivaló,ezt a szigeten megtett 890km igazolja.
a márványbányán keresztül mentem a márványpartra.
senkinek nem ajánlom!!!
pefkariban kempingeztünk és ha minden jól megy augusztusban visszamegyünk.
--flekni--
U.I.:Barátnőm szerint van olyan mint ciprus,ha nem jobb!!!!

Re: Általános 2010 júl. 09 19:20 #5763

Vasárnap este indulunk!! :mrgreen:

Nektek is ugyanazt, mint Almának!
:ébresztő: :ébresztő:
Jó nyaralást! Várunk utána pár szó beszámolót! :)

Re: Általános 2010 júl. 09 13:34 #5761

Vasárnap este indulunk!! :mrgreen:

Re: Általános 2010 júl. 09 13:13 #5760

Mi már nagyon készülődünk! Holnap este indulunk Thassosra!! :)

Alma!
Nagyon jó utat és a szigeten emlékezetes kalandokat!
Utána pedig légyszi pár szót róla!
:ébresztő:

Balázs!
Te csak használd ki az utolsó percet is!
:fotó:

Re: Általános 2010 júl. 09 12:42 #5759

De nagy a csönd !!!!

Emberek! Hát senki sincs itt? senki nem készül Görögországba? :(

Én nem készülök, én itt (Nektek ott) vagyok. :D
Lassan haza kell készülni. :(
De hallom megint volt valami sztrájk, remélem itt hagynak a komposok és nem visznek át a szárazföldre. :)

Re: Általános 2010 júl. 09 11:21 #5758

Mi már nagyon készülődünk! Holnap este indulunk Thassosra!! :)

Re: Általános 2010 júl. 09 10:13 #5757

De nagy a csönd !!!!

Emberek! Hát senki sincs itt? senki nem készül Görögországba? :(

Re: Általános 2010 júl. 06 18:40 #5751

..........akkor meglátod hová megyek. :D
..............

:lol: :igen: :lol: :igen: :lol:

Re: Általános 2010 júl. 06 12:40 #5750

Kedves Pamag !!!

Ha átnézel, a túl végre akkor meglátod hová megyek. :D
Az már biztos, hogy augusztus 23-án indulunk este kocsival.(remélhetőleg 2 hétre)
Csak azt nem tudom, hogy hányan megyünk és sajnos indulás előtt egy héttel fogom megtudni.
Így sajnos nem tudok Ági-nál foglalni :(

Üdv: Robi

Re: Általános 2010 júl. 06 12:26 #5749

........
Na most nekilátok nyaralást keresni Görögországba :örül:

Ha az izgalmakat kedveled, akkor nekiállsz keresőből kigyűjtött szállásokat és térképeket böngészni és levelezni Görögország kevésbé turistás részein...
Ha a biztosat kedveled, akkor írsz Áginak, és végre elmész Thassosra!
:Thassos-fan:
A tervezgetés is gyógyít! :kakukk:

Re: Általános 2010 júl. 06 12:18 #5748

.............hogy akkor már repjegyet kell vennem, hogy átvehessem :) .............

Hát hova készülsz? A világ végére? és az idők végezetéig?
Valami munka van kilátásban?
:kutyasétáltató:

Re: Általános 2010 júl. 06 08:53 #5746

Lemondtam Bulgáriáról!

Na most nekilátok nyaralást keresni Görögországba :örül:

Re: Általános 2010 júl. 06 08:50 #5745

Kölyökk!
Nagyon titogzatos vagy!!!
Már erre mifelénk se jársz?Szoktunk nézni a promóknál ,de nem találunk!

Re: Általános 2010 júl. 05 22:59 #5743

Robi,
köszönöm, és csak így tovább! Örülök, hogy ezt írtad, és remélem, totál komolyan is gondolod! Nekem segített, amikor gáz volt a testemmel! Gondolj sokat Thassosra, és tűzd ki a célt: ekkor-akkor megyek, akármi lesz! Tuti kutya bajod nem lesz az indulás előtt már 2 nappal! :)
Ildi, valóban, nem ugyanaz... Az itthon kapható ouzók sokszor nem is Görögben készültek, ronda az üvegük, és ha beleszagolok, és az illatuk sem ugyanolyan... (Tapasztalat :))
Éppen ezért, Pamag, én képes vagyok rá szeptemberig is várni - csak félő (őszinte leszek, ezt szeretném, de nagyon), hogy akkor már repjegyet kell vennem, hogy átvehessem :) De meg fogja érni!
Előre is köszönöm!

Re: Általános 2010 júl. 04 17:36 #5733

........Vagy az nem ugyanaz ? :koccintás:

NEM UGYANAZ !!! :!: :!: :!:
Az utolsó, díszesebb üveget nemrég ajándékoztam el... :( - nekem nem volt szívem meginni... :(
Kölyök! Bár csak szeptemberben megyek, de majd hozok Neked! Thassosit! vagy legalábbis a környékre valót! :pezsgő:

Re: Általános 2010 júl. 04 16:30 #5732

[kölyökkk]Sziasztok!
Hadd legyen egy nagy kérésem! Egy kis ouzot ki hozna nékem? Természetesen kifizetem :) (Én fehérvári vagyok, ezért főleg a dunántúlról indulóktól kérem ezt, bár akár Debrecenbe is leutazom érte
Szerintem elég lenne a legközelebbi Tesco-ig utaznod ! :D Ott is finom ouzot árulnak .Vagy az nem ugyanaz ? :koccintás:

Re: Általános 2010 júl. 04 15:50 #5731

Robi, látom, megműtöttek. Remélem jobban vagy! És persze boldog szülinapot Önnek, Robi

Szia!

Bocsi, a bácsit azt kitöröltem:P
Köszönöm a jókívánságodat!
Ami a gyógyulásomat illeti, hát azt hittem jobban fogom viselni a dolgokat, de hát ez van.
Kicsit itt vagyok, és olvasgatok, aztán megyek fekszem egy kicsit és így tovább.
Na,de nem sírok, mert másnak sokkal nagyobb gondjai vannak mint nekem,tehát csak előre.
További kellemes szép napot kívánok neked.

Üdv: Robi

Re: Általános 2010 júl. 04 15:42 #5730

Sziasztok!
Hú, nagyon régen írtam ide... Kicsit sok munka jött össze, és sajnos meghalni sem volt időm.
Bár tavaly nagyon szerettem volna, idén sajnos anyagi okok miatt előreláthatóan nem lesz lehetőségem Thassosra utazni. (Bár nyaralásból sosem elég, most a családdal Erdélybe megyünk. Én nagyon várom már, soha nem voltam még ott - és csak csodákat hallottam róla. Jut eszembe: ötletek, tippek hadát szívesen fogadom :D )
Robi, látom, megműtöttek. Remélem jobban vagy! És persze boldog szülinapot Önnek, RobiBácsi :D
Verus, nektek meg gratulálok én is! Anyuéknak is idén volt a huszonötödik. :)

Szorul a szívem, ahogy görgetek lefelé, és látom, többen már megérkeztetek thassosi nyaralásotokból... :S
De! Aki most megy ki! Vagy majd!
Hadd legyen egy nagy kérésem! Egy kis ouzot ki hozna nékem? Természetesen kifizetem :) (Én fehérvári vagyok, ezért főleg a dunántúlról indulóktól kérem ezt, bár akár Debrecenbe is leutazom érte :D)

Oldalmegjelenítési idő: 0.445 másodperc