Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Általános 2010 júl. 27 21:41 #5941

Be van lőve Thassos-ra! :örül: :D

Azért sokat ne adj neki, mert aztán félrevezet. :D :shock: :lol:

6 navi csak odavisz valahogy

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2010 júl. 27 21:35 #5940

Sziasztok! Mit tudtok a fuvarozók sztréjkjáról? Meddig tart még? Félek, hogy tönkre megy a nyaralásunk. Arra nem is merek gondolni, hogy tankolunk a bérelt autónkkal....arra meg pláne nem, hogy a buszunk talán ki sem jut, mert a bevihető üzemanyag mennyisége is korlátozva van....
www.rtlklub.hu/hirek/kulfold/cikk/329555

Szerinted meddig tarthat?
Max. pár napig.

Tudjátok mit érzek? Itthon folyamatos ellen reklámot kap Görögország. :(
A horvátokat, meg mindenhol reklámozzák. Vajon milyen érdekek mozognak a háttérben?
Legjobban a kanyaró járvány tetszett, mivel idén volt már 125 db. :(
Nem értek hozzá, de 125 db-ot még nem neveznék járványnak.

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2010 júl. 27 21:20 #5939

Sziasztok! Mit tudtok a fuvarozók sztréjkjáról? Meddig tart még? Félek, hogy tönkre megy a nyaralásunk. Arra nem is merek gondolni, hogy tankolunk a bérelt autónkkal....arra meg pláne nem, hogy a buszunk talán ki sem jut, mert a bevihető üzemanyag mennyisége is korlátozva van....
www.rtlklub.hu/hirek/kulfold/cikk/329555

Re: Általános 2010 júl. 27 21:19 #5938

Azért sokat ne adj neki, mert aztán félrevezet. :D :shock: :lol:

Re: Általános 2010 júl. 27 19:34 #5937

Egy jó csálingernek ez nem távolság!!! :wink:

Meg még kamázok is vezetni.
Nem azért írtam,hogy sok,hanem azért mert egy karit már össze is raktam ma az útra és betettem a kocsiba.
Ezt már nem bántom.

Nagyon helyes,az útirány biztosan nem bánjátok meg!!!
Napernyőt feltétlen nem lesztek messze a parttól,igy nem sokat cipeled,és eső ellen is jó!!! :úszógumi:

Re: Általános 2010 júl. 27 19:16 #5936

Szia Andrea!

Csak nem augusztus 6-án indultok Ti is az Aethrion-ba??? Csak mert mi is! :D
Már nagyon várom, minden nap ezzel kelek, ezzel fekszem! :)

Szia Manna!
Igen, mi is augusztus 6-án indulunk az Aethrion-ba 2 hétre, egyénileg, 2 család egy autóval. :D :örül:
Már nagyon-nagyon várjuk, tegnap este elkezdtem írni a bevásárlólistát, mit is kell vinni...stb.
Ti mivel jöttök?

Re: Általános 2010 júl. 27 18:18 #5935

Meg még kamázok is vezetni.
Nem azért írtam,hogy sok,hanem azért mert egy karit már össze is raktam ma az útra és betettem a kocsiba.
Ezt már nem bántom.

Re: Általános 2010 júl. 27 18:15 #5934

Most raktam össze a navimat az útra és 1055 km ír a drága.
Egyedűl jó kis vezetés lesz. :lol:

Az semmi. Én 1440-et nyomtam lefele.
Visszafelé kicsit többet, de azt két ütemben.
Hazafele ez volt a végeredmény:
<!-- ia0 -->ut.jpg<!-- ia0 -->
Az állásidőben volt, komp, Olympia, éjszakázás Paralián, meg a szokásos rövid megállók.
A - magasságnak meg ne higgy!!

Robi!!! Nem szoktál te ennyi km -től pánikba esni ,én is kibírtam pedig nő is vagyok és egyedűl is ment egy s.gel pestről.

Re: Általános 2010 júl. 27 18:11 #5933

Bocsika 2010-es élménybeszámolója elkészült.

Itt olvasható: www.thasos.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=355:ujra-thassoson-bocsika-2010&catid=48:elmenybeszamolok&Itemid=74 - www.thasos.hu/index.php?option=c ... &Itemid=74

Bocsika!
Jól viselkedett a Jimny? Jól bejárattuk? Mi is ezzel a zöld csodával voltunk először jeep túrán. De akkor még csak pár km volt benne, teljesen új volt, azt mondták előtte nap hozták a szalonból. :) Ja, és láttuk tavaly is a Paradiso Beach-en.
A 1225-ös rendszámú akkor még szintén új ezüst színűvel pedig a haverék mentek. :)

Kaptatok Ti is olyan jó térképet a Hertz-től, mint mi?

Köszönöm Balázs!
Jól viselkedett,de én elfogult vagyok a suzival,mert nekem is az van.
Nem kaptunk térképet,de hát Ági ott volt,meg tavaly volt a péknél onnan beszereztem,idén csak az Iris Goldos volt.

Re: Általános 2010 júl. 27 14:02 #5932

Balázs!

Igen, már készül is a válasz, csak ugye közben dolgozom is. :)

Re: Általános 2010 júl. 27 14:01 #5931

Balázs!

Re: Általános 2010 júl. 27 13:57 #5930

Napernyőt vigyek? Lelehet bökni? :lol:

Persze, hogy lehet! Homokos a part!
És kell is, mert különben pecsenyekacsa leszel. :)

Re: Általános 2010 júl. 27 12:53 #5928

Napernyőt vigyek? Lelehet bökni? :lol:

Re: Általános 2010 júl. 27 12:53 #5927

Az semmi. Én 1440-et nyomtam lefele.
Visszafelé kicsit többet, de azt két ütemben.
Hazafele ez volt a végeredmény:
<!-- ia0 -->ut.jpg<!-- ia0 -->
Az állásidőben volt, komp, Olympia, éjszakázás Paralián, meg a szokásos rövid megállók.
A - magasságnak meg ne higgy!!

Re: Általános 2010 júl. 27 12:33 #5926

Azért búvárszemcsit is vigyetek, mert van mit látni a víz alatt.

Azt mindig viszünk,az meg hogy miért denár hát mert szeretek mindig az ország pénzével potyenelni.

Re: Általános 2010 júl. 27 12:19 #5925

Balázs!
Gyertek megint hozzánk,ott is lehet csobbanni. :örül:

Drága mulatság az!
Háromszor annyiból, ötször annyi napot nyaraltunk, plusz 1300 km-rel délebbre.

Re: Általános 2010 júl. 27 12:17 #5924

Nekünk még 27,de még semmi sincs meg csak a Macedón denár.
Valahogy rá kéne hangolnom magam a dologra,de lehet hogy ez így lesz jó nyaralás,hogy nem készülök rá.
Vinni úgy sem viszünk semmit,csak a göncöket.

Mester! Denár meg minek? (De ez csak költői kérdés, nem kell válasz!)
Jó lesz az hidd el! Úgysem voltál még Thassoson, végre megtudod, hogy mi a tuti. :D
Azért búvárszemcsit is vigyetek, mert van mit látni a víz alatt. :!:

Re: Általános 2010 júl. 27 12:15 #5923

Balázs!

Gyertek megint hozzánk,ott is lehet csobbanni. :örül:

Re: Általános 2010 júl. 27 12:14 #5922

Csobbanhatunk! :örül:

Csobbannák én, de idén sajnos ilyen helyen már nem fogunk. :(

Re: Általános 2010 júl. 27 12:06 #5921

Bocsika 2010-es élménybeszámolója elkészült.

Itt olvasható: www.thasos.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=355:ujra-thassoson-bocsika-2010&catid=48:elmenybeszamolok&Itemid=74 - www.thasos.hu/index.php?option=c ... &Itemid=74

Bocsika!
Jól viselkedett a Jimny? Jól bejárattuk? Mi is ezzel a zöld csodával voltunk először jeep túrán. De akkor még csak pár km volt benne, teljesen új volt, azt mondták előtte nap hozták a szalonból. :) Ja, és láttuk tavaly is a Paradiso Beach-en.
A 1225-ös rendszámú akkor még szintén új ezüst színűvel pedig a haverék mentek. :)

Kaptatok Ti is olyan jó térképet a Hertz-től, mint mi?

Re: Általános 2010 júl. 27 11:49 #5919

Üdv mindenkinek!
....autó bérléséhez nemzetközi jogosítvány szükséges. Ez vonatkozik a robogóra is? Mennyire veszik ezt szigorúan? Mi azt terveztük, hogy érkezésünk után máris bérelünk egy robogót és felderítjük a szigetet, amennyire csak tudjuk....

Kedves Péter!
A robogóbérléshez nem kell nemzetközi jogsi. Nekem új típusú, kártyás van, a férjemnek meg a 20 évvel ezelőtti típusú, mindkettőt elfogadták.Ráadásul ezek B kategoriás jogsik. Robogóra elég. Mi 2 robogót béreltünk összesen 7 napra (3 főre)és mondhatom nagyon megérte. MInél több napra bérled, annál olcsóbb. 1 napra kb. 12 euro (50 ccm). Szerintem kettőtöknek jobban megéri a robogó, mint az autó, mert elég 1 mocit bérelnetek.
A robogózásról annyit még, hogy némi rutin nem árt, mert nagyon sok a szerpentin és bár attól függ, hogy hová szeretnétek elmenni vele, több helyen meredek és nem mindig jó minőségű út vezet 1-1 öbölbe. Elviekben se motorral se kocsival (béreltekkel) nem szabad lemenni az aszfaltútról, de szerintem ezt senki se tartja be. A bukósisak ugyan bagatell és csak a túristák viselik (már aki), de szerintem fontos. Én megtapasztaltam. Ráadásul a rendőrök is büntetnek, ha nem viseled.

Re: Általános 2010 júl. 27 11:26 #5918

Ez a csobbanhatunk kép... FANTASZTIKUS!!!!
Nem sokára már én is csobbanhatok.... Már csak 9 nap..... :örül: :lol: :taps:

Szia Andrea!

Csak nem augusztus 6-án indultok Ti is az Aethrion-ba??? Csak mert mi is! :D
Már nagyon várom, minden nap ezzel kelek, ezzel fekszem! :)

Re: Általános 2010 júl. 27 09:20 #5917

Sziasztok!
Lenne még egy fontos kérdésem, hogy az Aethrion apartmant mikor melyik oldalról süti a nap? Melyik a tenger felőli oldala, ahol a neve ki van írva, vagy a hátsó udvari rész?
Köszi!

:Köszi:

Szióka!
Most volt időm bekukucskálni.
Az Aethrion szálláson belül nem tudhatod, hogy hová kapod a lakásotokat. Az iroda osztja otthon be. Én a szoba listát otthonról készen kapom, azszerint vezetlek benneteket a lakásba.
Van keleti fekvésű, északi fekvésű és déli fekvésű szoba is. de ennek nincs jelentősége. Nagyon nagy kert van ahol a kisörökmozgód kedvedre fog tud játszani a szálláson belül teljesen biztonságos körülmények között. Ha tudod annyit kérj otthonról, hogy a földszinti stúdióknól kapjatok.Akkor tényleg szabad mozgásotok lehet.

Re: Általános 2010 júl. 27 08:48 #5915

Már csak 9 nap.....

Nekünk még 27,de még semmi sincs meg csak a Macedón denár.
Valahogy rá kéne hangolnom magam a dologra,de lehet hogy ez így lesz jó nyaralás,hogy nem készülök rá.
Vinni úgy sem viszünk semmit,csak a göncöket.

Re: Általános 2010 júl. 27 08:43 #5914

Ez a csobbanhatunk kép... FANTASZTIKUS!!!!
Nem sokára már én is csobbanhatok.... Már csak 9 nap..... :örül: :lol: :taps:

Oldalmegjelenítési idő: 0.229 másodperc