Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Általános 2010 júl. 19 19:22 #5824

Sziasztok,

Kb. 2 éve is jártam itt a fórumon, akkor úgy volt, hogy sikerül Thassosra eljutni, de sajnos nem ment.
Most viszont már be is fizettük az utunkat a barátnőmmel és 23-án busszal indulunk :)
(Skala Potamia, Aethrion - az Apollonnal)
Így visszatértem olvasgatni, hogy valamelyest képben lehessek.

Azt szeretném kérdezni,
- hogy van-e vegetáriánus étkezési lehetőség?
- mennyire tudnak a szigeten angolul/magyarul? (én ugyanis semmit sem tudok görögül, lévén életemben először teszem a lábam Görögországba :) )
- vajon Ági lesz, aki fogad minket buszos Apollonos vendégeket? :)

Már nagyon várom az utazást, 2003 óta nem láttam tengert, homokos partot meg lehet még soha. Pár tengerparti utam során valahogy mindig kavicsos, sziklás
helyre keveredtem.

üdv
Tara

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2010 júl. 19 16:48 #5823

Elkezdtem a beszámolót, egyenlőre az út van meg. Szépen lassan folytatom a többit is.

www.thasos.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=353:off-kefalonia-2010-off&catid=48:elmenybeszamolok&Itemid=74 - www.thasos.hu/index.php?option=c ... &Itemid=74

Eddig Oké! :taps: Várjuk a folytatást! :)

Egyébként , mivel mostanra minden ismerősünk-barátunk visszajött a nyaralásról és mindenki máshol járt,ezért időről-időre összeülünk és újra éljük a nyaralásokat.
Voltak már velünk többen Horvátországban. Az este Egyiptomban jártunk. Hétvégén, Görögország lesz soron. :D
Ja és terítéken van Balázs jóvoltából Kefalónia. :D

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2010 júl. 19 15:40 #5822

Elkezdtem a beszámolót, egyenlőre az út van meg. Szépen lassan folytatom a többit is.

www.thasos.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=353:off-kefalonia-2010-off&catid=48:elmenybeszamolok&Itemid=74 - www.thasos.hu/index.php?option=c ... &Itemid=74

Re: Általános 2010 júl. 19 11:02 #5821

Ma befizettem a nyaralásunkat, augusztus 6-án indulunk Thassosra, az Aethrion Apartmanba! 8)
Már csak három hét, jupppííí!

Nagyon jó választás mindkettő!!!!! (Mi is az Aetrionba voltunk tavaly 2 hetet.) :D
Kiváló a legközelebbi strand. Ha mégegyszer mennénk, valószínű ugyanitt szállnánk meg.

Re: Általános 2010 júl. 19 10:38 #5820

Ma befizettem a nyaralásunkat, augusztus 6-án indulunk Thassosra, az Aethrion Apartmanba! 8)
Már csak három hét, jupppííí!

Re: Általános 2010 júl. 19 08:59 #5819

Kedves Pamag!

Kicsit megkésve, de én is boldog születésnapot kívánok Neked!

Re: Általános 2010 júl. 18 10:57 #5814

Hát ennek nem találok megfelelő topikot, (csak ezért fölösleges lenne nyitni), de szeretném megosztani mindenkivel.

Tulajdonképpen online múzeum :
...A küldemény több mint 5.000 művész, több mint 100.000 festményét tartalmazza.
Tulajdonképpen ez egy online Web Múzeum . ...

www.mystudios.com/artgallery/

:festeget :szobrász:

Re: Általános 2010 júl. 18 10:47 #5811

Kedves Pamag !

Mivel tegnap lemaradtam,Így a születésnapod után és a közelgő névnapod előtt kívánok duplán minden szépet és jót ! :pohárköszöntő:

Köszönöm szépen! :lol: :szivárványos:

Re: Általános 2010 júl. 17 17:31 #5810

Kedves Pamag !

Mivel tegnap lemaradtam,Így a születésnapod után és a közelgő névnapod előtt kívánok duplán minden szépet és jót ! :pohárköszöntő:

Re: Általános 2010 júl. 17 15:25 #5809

ja,és igen az opcsi az 1 opel meriva.

Aha. Köszönöm!
Amúgy mi is szoktuk becézgetni a járgányokat... a mostani a Piros Nyíl...

Re: Általános 2010 júl. 17 08:58 #5808

ja,és igen az opcsi az 1 opel meriva.

Re: Általános 2010 júl. 17 08:55 #5807

az opcsi jelen esetben keresztnévnek minősül mint pl:aladár.én sem kedvelem ezt a idióta nyelv újítást.
én mindig adok nevet a járgányaimnak.van BMW is az bömbi,de volt már öreglány és csótány nevű motorom is.

Re: Általános 2010 júl. 17 03:16 #5806

Na, pár perc és indulok, előtte egy bevált tipp a szúnyogok ellen - néha* hatásos
A szabadon hagyott/egész testünket kenjük be vanília-aromával - és olyanok leszünk, mint egy süti :d - vagy olyan parfümmel, ami tartalmaz nagyon édes illataromákat is (én Whisky-set használok, van benne vanília is).
*Csak azért néha hatásos, mert mondjuk a fehérvári szúnyogok kedvesek és jól neveltek, de a balatoni korcs mutánsoknak aztán akár vaníliás-oldatban is fürödhet az ember :D

na, szép napokat

Re: Általános 2010 júl. 16 23:10 #5805

Köszönöm szépen a köszöntéseket! :lol: :lol: :lol:

Megjöttünk a színdarabról - hát olyan egynyári, egyestés... de egész jó volt. Teletűzdelték mai poénokkal... hát istenem, volt benne erőltetett is, de a színészek derekasan dolgoztak. Egyestés nevetés!
Leánykámtól kaptam szúnyogriasztó karkötőt - hát azt a karomat nem is csípték, csak az összes többi részemet, ruhán keresztül is... :boxer

Re: Általános 2010 júl. 16 22:08 #5804

Azért pár szóval itt is elmesélheted ám, mit láttál Erdélyben! :D

Természetesen ;)
BOLDOG SZÜLINAPOT NEKTEK!!!

Na, még 4-5 óra, és au revoir kis hazánk :)

- ja, amúgy Thassoson kicsit jobban bírtam ezt a hőséget... :S

Re: Általános 2010 júl. 16 19:21 #5803

PAMAG!

Isten éltessen sokáig, erőben, egészségben! (és internetben, mert akkor sokkal rosszabb lesz az oldalunk :( )
Mi lenne velünk nélküled?
:Thassos-fan:

Re: Általános 2010 júl. 16 15:52 #5802

Sok boldog szülinapot kívánok én is legelőször PAMAGUNKNAK, majd Krisztinának.
És hogy mindannyian eggyütt ünepelhessünk e tortát tesszük a közös asztaklunkra.
A VILÁG LEGNAGYOBB TORTÁJA!

Re: Általános 2010 júl. 16 11:29 #5801

Szia Balázs!

Jó, hogy végre itt vagy! Ha kipihented magad és aklimatizálódtál (bár mostanában itt is akkora a hőség, mint göröghonban) kíváncsian várunk egy rövidebb-hosszabb élményekkel teli beszámolót!!! Légyszives!!!!!

Re: Általános 2010 júl. 16 09:31 #5800

Kriszta!

Boldog születésnapot!

Re: Általános 2010 júl. 16 09:27 #5799

Köszönöm! Jaj de gyönyörűek!

Ajándékul ma este megnézünk Aquincumban egy színdarabot - Zeuszos, mitológiai... azt írják, pajzán komédia, kíváncsi vagyok rá, mennyire. Amfitrüón a darab címe (Amfitrüón feleségét elszerette Zeusz, amíg a férj nem volt otthon, úgy, hogy a férj alakját öltötte magára - ezek után még aznap hazaért a férj is. A szerelmeskedésből ikerpár született - hm, több iker is van a mitológiában - , Héraklész lett Zeusztól, a másik fiú a férjtől.)
:lol:

Re: Általános 2010 júl. 16 08:18 #5797

DRÁGA PAMAG!!!

Isten éltessen a születésnapodon!!
Minden kívánságod teljesüljön és minden napod szeretetben és boldogságban teljen!!!!

Krisztának is boldog születésnapot ám!!!!

Re: Általános 2010 júl. 15 20:59 #5796

...... az opcsit az opel megfelelőjének gondolom.................

Jaaaaaaa....
De komolyan, ez a divat már követhetetlen , és kezelhetetlen méreteket kezd ölteni... nagyon sokszor fogalmam sincs, hogy az ilyen rejtvényfejtésnek mi a megoldása, annyira túlzásba viszik néha.
Jó, persze, az én gyerekkoromban még a klassz-on meg a frankó-n háborogtak az öregek - de ez a sok -csi-zés sokszor értelmezhetetlenné teszi a szöveget, különösen írásban.
:cry:

Re: Általános 2010 júl. 15 20:51 #5795

Kölyök!
Valósuljanak meg a céljaid! :éljen:

Jó nyaralást!
Azért pár szóval itt is elmesélheted ám, mit láttál Erdélyben! :D

Re: Általános 2010 júl. 15 19:36 #5794

Sziasztok :) Ismét itt :D

Kölyökk!
Nagyon titogzatos vagy!!!
Már erre mifelénk se jársz?Szoktunk nézni a promóknál ,de nem találunk!

Szia Bocsika, a promóknál mindig más helyszíneken vagyok, hol a Camponában, hol a Fogarasi úton, hol Érden - össze-vissza. De ha megint arra megyek, ahol találkoztunk (az a Camponában volt, ugye???) akkor jelzem természetesen ;)
Titokzatosságomat lelövöm, mert nem teszem meg most ezt a lépést: úgy volt, hogy szeptemberben kiköltözöm Svédországba. De most nem mehetek, mert akkor feleslegesen dolgoztam 7-8 évet a célomért - ami most kezd jó úton haladni.

és az idők végezetéig?
Valami munka van kilátásban?
:kutyasétáltató:

Szia Pamag, nem munka miatt - besokalltam. Elegem lett, hogy nincsenek lehetőségeim, de aztán nekikezdtem egy hatalmas projektnek, illetve olyan kapcsolati tőke pottyant a kezembe hirtelen, hogy ha most nem használom ki, és eltűnök, akkor ennyi, vége, és a cél álommá avanzsálódik.

Holnap éjjel indulok!!! Csak éppen nem Göröghonba, hanem Erdélybe ;)

Re: Általános 2010 júl. 15 15:55 #5793

Pamag! Én az opcsit az opel megfelelőjének gondolom.

Bizony a márványbánya nem egy leányálom a közlekedőknek. Alattam 2x farolt ki a robogó :oops:

Oldalmegjelenítési idő: 0.299 másodperc