Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Általános 2010 jún. 27 12:01 #5686

Az itt olvasó LÁSZLÓknak boldog névnapot! ciao

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2010 jún. 27 11:46 #5685

Akkor most már lehet csibészkedni! :örül: :örül: :örül:

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2010 jún. 27 10:43 #5684

1 óra 20 perc és indulunk!
A VPOP oldalán semmi rossz hír Röszkéről, igaz jó régi az adatuk. :( Marad a telefon.
www.vam.hu/viewBase.do?elementId=6720 - www.vam.hu/viewBase.do?elementId=6720

Ma már tényleg nem jövök többet. :)

Legyen jó mindenki!

Re: Általános 2010 jún. 25 21:59 #5677

Köszönjük!
Éjszaka is fogadóképes vagy a Mythosra? :P

Szerinted! Éjjeli bogárka vagyok,ha nem vetted volna észre :P

Re: Általános 2010 jún. 25 21:57 #5676

Köszönjük!
Éjszaka is fogadóképes vagy a Mythosra? :P

Re: Általános 2010 jún. 25 19:22 #5674

Balázs!

Jó nyaralás kívánok az egész családnak!

Üdv: Robi

Ui: Belefér benézhettek hozzám,csak kint ne hagyd a kocsiba a Mythost :P :örül:

Re: Általános 2010 jún. 24 10:14 #5669

.................Bocsika beszámolóját nagyon várják a Hellaszon (is).
..................

Bocsika most a napokban vizsgázik, drukkoljunk neki !

Re: Általános 2010 jún. 24 09:20 #5668

Figyelem! Figyelem! Szolgálati közlemény!
Bocsika beszámolóját nagyon várják a Hellaszon (is).
Részemről most ne siess, mert nem fogom tudni feltenni, csak 15-e után, de ha pamaggal egyeztetsz, szerintem Ő felteszi.

Re: Általános 2010 jún. 24 09:16 #5667

Szégyelljed erősen! :lol:
Hát ez ütős volt, nagyon jól szórakoztam! :D :roll:

Lehet, hogy a név kötelez? :? :oops: :futyul:

Re: Általános 2010 jún. 24 08:56 #5666

Nem tudjátok véletlenül,hogy van-e olyan szállásadó a Golden Beach közelében,aki beszél Magyarul?

A honlapon körülnéztél? :wink:
Kezdem szégyelni magam. :oops: :oops: :oops:

Szégyelljed erősen! :lol:
Hát ez ütős volt, nagyon jól szórakoztam! :D :roll:

Re: Általános 2010 jún. 24 07:24 #5665

Csak kérdeztem. Köszi.

Re: Általános 2010 jún. 23 16:57 #5664

Sziasztok!

Nem tudjátok véletlenül,hogy van-e olyan szállásadó a Golden Beach közelében,aki beszél Magyarul?
Köszi! :o

Mármint a görög? :?: szerinted a magyar világnyelv? (angolul-németül többnyire tudnak valamennyire)
De miért nem elég Neked Ági közvetítése? :?:

Re: Általános 2010 jún. 23 16:43 #5663

A honlapon körülnéztél? :wink:
Kezdem szégyelni magam. :oops: :oops: :oops:

Re: Általános 2010 jún. 23 11:46 #5662

Sziasztok!

Köszi! :o

Re: Általános 2010 jún. 23 11:39 #5661

Szia Manna! ciao

BARBOUNIA. Vörös milyen halnak is mondjátok ezt? - márna. :éhes:

Re: Általános 2010 jún. 23 11:35 #5660

.....................Komp Limenaszból Kavalába közlekedik, mivel úgy láttam a szárnyashajó elég ritkán jár és elég drága? Kavalában a piac csak szombaton van, mert valahol olvastam szerdát is?

Nem fogtok csalódni a szigetben!
Komp : Keramoti-Kavala között, valamint Prinos-Kavala között. Szárnyashajó Limenas-Kavala között közlekedik.
(Mi azt csináltuk anno, hogy Prinosba mentünk, leparkoltunk a kikötőnél, és komppal átmentünk Kavalába. Akár busszal is megvalósítható.)
Piac : Kavalában szombaton van, Thassoson Prinosban hétfőn.
:almafa:

Re: Általános 2010 jún. 22 21:45 #5656

Köszönöm! :)

Akkor úgy látszik, ár szempontjából pont melléfogtuk. Ide ültünk be először, és itt is ragadtunk, szimpatikusak voltak. Mi úgy 35 EUR körül fizettünk, úgy emlékszem (2 éve). Ennyiért ketten vacsoráztunk, általában tenger gyümölcseit, étvágykeltőnek salátát, és mindig ittunk is mellé, sör vagy üdítőt. Viszont nekünk mindig hoztak a végén Metaxát vagy szőlőt vagy desszertet. Na mindegy, idén majd jobban szétnézünk, megkeressük az Edda pólós helyet. :-)
Az legalább jó hír, hogy megbízható az étel minősége, finomak voltak!

Re: Általános 2010 jún. 22 21:25 #5655

Sziasztok!

Köszönöm szépen a szülinapos köszöntéseket, nem is számítottam rá, csak meglepve olvasom, hogy jé, itt rólam van szó... :-) :P Itt vagyok ám, olvasgatom naprakészen a fórumot, csak nem volt hozzászólni valóm.
Ha már írok, egy kis kérdés: a Theagenis éttermet ismeritek Skala Potamiaban? Megtaláltam a neten (van kiülős rész is, ahol olajfák alatt lehet enni, nagyon barátságos):
www.thassos-greek-island.com/skala-potamias-restaurants.html - www.thassos-greek-island.com/ska ... rants.html
Fura, hogy még nem olvastam itt róla a honlapon, pedig mi szinte minden este ide jártunk, olyan finoman főztek. Ugye ők nem fagyasztott kaját használnak...? Már nagyon vágyom a friss tengeri ízekre, amilyet itthon sajnos nem lehet elővarázsolni tengerpart hiányában.
:Thassos-fan:

Ez aranyos volt! Hogy milyen jól is esik egy ilyen meglepetés! Igen, sok boldog szülinapot kívánok én is.
A Theogenis, nagyon jó kis taverna. Saját állatai vannak, birkák, kecskék és halas. Azt nem mndom hogy olcsó hely. Talán azért nem írnak róla, mert megnézve az étlapot, az egyik legdrágább étterem. Tiszta, gyors, hangulatos. És finom. De extrákat még én sem kapok. Egyszer kétszer étkezek ott egy évben. Volt, hogy még először elvártam, hogy számlát kérve egy kis édességet hozzanak. Nem hoztak. Kértem. Hogy kihozták-e, azt nem tudom. egy negyed óráig vártam, addig nem jött. Utána elszegyeltem magam, hogy talán csak én vagyok ilyen torkos, így ott hagytuk. Arra emlékszem,hogy akkor a kedvenc halamat ettem: BARBOUNIA. Vörös milyen halnak is mondjátok ezt? Ebbő kettő adag , egy saláta, két üdítő volt 50 Euró. Ez azért volt normál, mert ez a hal mindenütt drága.
Ez volt tavaly. Most is ennyi.
Nem nem fagyasztott. Friss mindene van!
A faluban ennek ill a Ganvousszának van a legjobb hírneve.
Árban is ilyenek.
1. THEOGENIS (legdrágább.)
2. GANVOUSSZA ( kicsit olcsóbb. Nagy adagok, és itt a kedvenc édeségem amit nem kell kérni, hanem hozzák maguktól, a sütőben sütött karamelles alma. Ez valami álom!)

Re: Általános 2010 jún. 22 21:13 #5654

Sziasztok!

Köszönöm szépen a szülinapos köszöntéseket, nem is számítottam rá, csak meglepve olvasom, hogy jé, itt rólam van szó... :-) :P Itt vagyok ám, olvasgatom naprakészen a fórumot, csak nem volt hozzászólni valóm.
Ha már írok, egy kis kérdés: a Theagenis éttermet ismeritek Skala Potamiaban? Megtaláltam a neten (van kiülős rész is, ahol olajfák alatt lehet enni, nagyon barátságos):
www.thassos-greek-island.com/skala-potamias-restaurants.html - www.thassos-greek-island.com/ska ... rants.html
Fura, hogy még nem olvastam itt róla a honlapon, pedig mi szinte minden este ide jártunk, olyan finoman főztek. Ugye ők nem fagyasztott kaját használnak...? Már nagyon vágyom a friss tengeri ízekre, amilyet itthon sajnos nem lehet elővarázsolni tengerpart hiányában.
:Thassos-fan:

Re: Általános 2010 jún. 22 20:46 #5653

Nagyon szépen köszönöm a kutatómunkát. Sajnálom, hogy csak ilyen kevés információ van róla. Remélem azért nem fogunk csalódni, hiszen gyönyörű a sziget a képeken is, hát akkor élőben! Kocsit szeretnénk bérelni és majd azzal felfedezni a szigetet, a Ti élménybeszámolóitok alapján. Sajnos Ági segítségét nem tudom kérni, hiszen elég távol leszünk egymástól, és nem is tartozunk oda, pedig felcsillant a szemem, amikor az Aeolusról írt. Remélem nekünk is lesz jó és lelkes idegenvezetőnk.
Komp Limenaszból Kavalába közlekedik, mivel úgy láttam a szárnyashajó elég ritkán jár és elég drága? Kavalában a piac csak szombaton van, mert valahol olvastam szerdát is?

Re: Általános 2010 jún. 21 22:15 #5652

Az előbbi kutakodás eredményeként egy bejáratott honlapon találtam komp- és szárnyashajó-menetrendet. Hát nem sok szárnyashajó jár Kavalába... nekem isten bizony úgy rémlik, hogy ezelőtt sokkal több indult (bár még soha nem utaztam vele)...
www.thassos-island.com/tourism/ferry/index.htm?route=LIM-KAV

Re: Általános 2010 jún. 21 22:10 #5651

..................Kérlek benneteket, ha valaki tud róla írjon róla. ......................

Háááááát.... azt a részt tulajdonképpen nem ismerjük.
Az Aeolus az idei évben először szervez utat Limenasba. Tavaly egyetlen évig volt néhány szállásuk Limenáriában, a sziget túlsó felén, idén ide telepedtek.
Tehát a házról semmit nem tudunk. Hacsak csoda nincs, és valaki véletlenül olvassa, aki ismeri...
A Tarsanas beach (és egy hasonló nevű taverna) Limenas nyugati szélén van. Tehát ha feljövünk a komptól az országúti elágazásig, akkor jobbra, Rachoni és Prinos irányába kell indulni. A Google Earth képe alapján ez egy kicsi strand. Találtam egy képet róla:
<!-- ia0 -->Tarsanas strand.jpg<!-- ia0 -->
A Google-on keresve meg ennyit találtam a házról:
www.greatlatedeals.co.uk/Holiday/HolidayCriteriaEstab.aspx?EstabId=1505012
Többet az istennek se lehet találni. :wink:

Re: Általános 2010 jún. 21 19:10 #5648

Sziasztok!
Már régen olvasom a Fórumot,de még most szólok először hozzá. Aug.végén Limenasba, a La Luna stúdióba megyünk az Aeolussal. A neten elég kevés infomációt találtam a szállással kapcsolatban és a közelében lévő Tarsanas beachről. Kérlek benneteket, ha valaki tud róla írjon róla. Előre is köszönöm.

Erről szerintem nem sok infót kapsz itt. :(
Még soha nem olvastam róla, pedig minden betűt elolvasok. :)

Re: Általános 2010 jún. 21 15:31 #5647

Sziasztok!
Már régen olvasom a Fórumot,de még most szólok először hozzá. Aug.végén Limenasba, a La Luna stúdióba megyünk az Aeolussal. A neten elég kevés infomációt találtam a szállással kapcsolatban és a közelében lévő Tarsanas beachről. Kérlek benneteket, ha valaki tud róla írjon róla. Előre is köszönöm.

Re: Általános 2010 jún. 21 12:53 #5646

Manna!
Boldog szülinapot!

Ha esetleg olvasod, írhatsz is nyugodtan. :)
De szerintem nem olvasod, mert csak áprilisban voltál aktív 3 napig. :(

Oldalmegjelenítési idő: 0.196 másodperc