Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Általános 2010 júl. 27 08:27 #5913

Köszi a gyors választ, akkor nem váltjuk ki feleslegesen!

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2010 júl. 27 08:24 #5912

Üdv mindenkinek!
Új tag vagyok ezen a fórumon. Regisztrációm oka, hogy barátnőmmel augusztus 13-án utazunk Thassos szigetére.
Tavaly Korfun voltunk, nagyon megtetszett maga a sziget, a görög emberek mentalitása-hozzáállása a dolgokhoz, így nem volt kérdéses, hogy idén is Görögországot választjuk. Már csak a helyszínt kellett kiválasztanunk, ami idén Thassosra esett.
Mi nem akartunk autóval utazni, mivel csak ketten lennénk rá, így megkerestük a legkedvezőbb árú nyaralást a szigetre és be is fizettük rá magunkat.
Limenas városában lesz a szállásunk, Popis apartmanház a neve. sok jót hallottunk erről az apartmanról, reméljük hogy mi sem fogunk csalódni benne!
Olvasgattam pár dolgot a szigettel kapcsolatban, sajnos azt is hogy autó bérléséhez nemzetközi jogosítvány szükséges. Ez vonatkozik a robogóra is? Mennyire veszik ezt szigorúan? Mi azt terveztük, hogy érkezésünk után máris bérelünk egy robogót és felderítjük a szigetet, amennyire csak tudjuk....
Válaszotokat előre is köszönöm!
További szé napot! 8)

Nem kell nemzetközi jogosítvány!!!
Az autó bérlés is majdnem annyi mint a motor talán 3eu volt a motor,és egy kisebb autó/1000cm3/ között.

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2010 júl. 27 08:17 #5911

Üdv mindenkinek!
Új tag vagyok ezen a fórumon. Regisztrációm oka, hogy barátnőmmel augusztus 13-án utazunk Thassos szigetére.
Tavaly Korfun voltunk, nagyon megtetszett maga a sziget, a görög emberek mentalitása-hozzáállása a dolgokhoz, így nem volt kérdéses, hogy idén is Görögországot választjuk. Már csak a helyszínt kellett kiválasztanunk, ami idén Thassosra esett.
Mi nem akartunk autóval utazni, mivel csak ketten lennénk rá, így megkerestük a legkedvezőbb árú nyaralást a szigetre és be is fizettük rá magunkat.
Limenas városában lesz a szállásunk, Popis apartmanház a neve. sok jót hallottunk erről az apartmanról, reméljük hogy mi sem fogunk csalódni benne!
Olvasgattam pár dolgot a szigettel kapcsolatban, sajnos azt is hogy autó bérléséhez nemzetközi jogosítvány szükséges. Ez vonatkozik a robogóra is? Mennyire veszik ezt szigorúan? Mi azt terveztük, hogy érkezésünk után máris bérelünk egy robogót és felderítjük a szigetet, amennyire csak tudjuk....
Válaszotokat előre is köszönöm!
További szé napot! 8)

Re: Általános 2010 júl. 27 08:10 #5910

Köszönöm szépen a jókívánságokat. Aranyosak vagytok.

Anna

Re: Általános 2010 júl. 27 06:53 #5909

Csobbanhatunk! :örül:

Re: Általános 2010 júl. 26 20:57 #5908

......... bár most nem sikerült a nyaralás Thassosra, .............

Szia Anikusz!
Akkor Neked egy kis képzeletbeli utazás:

Re: Általános 2010 júl. 26 20:13 #5907

Kedves Pamag és Balázs!

Köszönöm szépen a névnapi jókívánságokat és bár most nem sikerült a nyaralás Thassosra, aki ezután indul kívánok nekik nagyon szép nyaralást.
A többi Annának, Anikónak meg sok Boldogságot, szépet, jót, teljesüljön, amit szeretnének!

Re: Általános 2010 júl. 26 20:05 #5906

Szia Balázs!
Köszi a gyors választ!
Ez azért fontos, mert van egy 6 éves kisfiam aki örökmozgó, és kiváncsi voltam hogy délután, estefelé mikor bejövünk a strandról ki tud e menni játszani, vagy épp akkor tűz oda a nap. :)

Re: Általános 2010 júl. 26 19:04 #5905

Tudom sajnos akkiora lett,hogy mind vissza dobta,szétszedjük és újra küldöm!

Rendben!
De ha van freemail címed akkor ott is elküldheted.
Vagy van a <!-- w --><a class="postlink" href="www.addat.hu-www.addat.hu oda is felteheted....

Re: Általános 2010 júl. 26 19:02 #5904

Sziasztok!
Lenne még egy fontos kérdésem, hogy az Aethrion apartmant mikor melyik oldalról süti a nap? Melyik a tenger felőli oldala, ahol a neve ki van írva, vagy a hátsó udvari rész?

Ahol a neve ki van írva az a nyugati oldal, a hátsó udvari rész a keleti, és ez van a tenger felé.
Ez milyen szempontból lényeges?

Re: Általános 2010 júl. 26 19:01 #5903

Megszületett a beszmolóm Balázs küldöm remélem minden rendben lesz!

Még nem ért ide. :(

Tudom sajnos akkiora lett,hogy mind vissza dobta,szétszedjük és újra küldöm!

Re: Általános 2010 júl. 26 18:48 #5902

Sziasztok!
Lenne még egy fontos kérdésem, hogy az Aethrion apartmant mikor melyik oldalról süti a nap? Melyik a tenger felőli oldala, ahol a neve ki van írva, vagy a hátsó udvari rész?
Köszi!

:Köszi:

Re: Általános 2010 júl. 26 13:20 #5901

Csatlakozom az előttem szólóhoz.

Kedves Anna (aki nemrégiben csatlakozott hozzánk) !
De azért az ismeretlen többieknek és az Anikóknak is!

Boldog névnapot kívánok Nektek!

Re: Általános 2010 júl. 26 10:14 #5900

Annák, Anikók!

Boldog névnapot!

Re: Általános 2010 júl. 25 21:56 #5899

Még nem ért ide. :(

Re: Általános 2010 júl. 25 20:07 #5898

Re: Általános 2010 júl. 25 13:51 #5897

Balázs!
Már készülget a beszámolóm,kicsi türelem még most a konyhát vertük szét.De készül!!!

Nem sürgetlek én, félre ne érts!
Van nekem mivel foglalkozni. Nyáron még a diplomamunkámat is meg szeretném csinálni.... :)

Re: Általános 2010 júl. 25 10:00 #5896

Balázs!
Már készülget a beszámolóm,kicsi türelem még most a konyhát vertük szét.De készül!!!

Re: Általános 2010 júl. 24 21:40 #5895

Sziasztok! :D
Köszönöm szépen a segítségeteket, megnéztem az beszámolókat és a képeket az Aethrion apartmanról. Nagyon tetszik, és biztosan jól fogjuk magunkat érezni Thassoson. Ezen a szigeten még csak fakultatív program keretében jártunk, de már akkor elhatároztuk, hogy ide vissza kell jönni. Hát ez az idő most jött el! Elég sok fele jártunk már Görögországba, de a képek alapján ez a sziget egy kis gyöngyszem. Már nagyon készülünk a nyaralásra. Már nemsokára augusztus 6. lesz. :örül:

De jó nektek! Jó nyaralást! :D

Re: Általános 2010 júl. 24 18:19 #5894

Sziasztok! :D
Köszönöm szépen a segítségeteket, megnéztem az beszámolókat és a képeket az Aethrion apartmanról. Nagyon tetszik, és biztosan jól fogjuk magunkat érezni Thassoson. Ezen a szigeten még csak fakultatív program keretében jártunk, de már akkor elhatároztuk, hogy ide vissza kell jönni. Hát ez az idő most jött el! Elég sok fele jártunk már Görögországba, de a képek alapján ez a sziget egy kis gyöngyszem. Már nagyon készülünk a nyaralásra. Már nemsokára augusztus 6. lesz. :örül:

Re: Általános 2010 júl. 24 14:11 #5892

Sziasztok!
Valóban az Aeolussal megyünk aug. 28-án indulunk. Mi megvagyunk elégedve velük,eddig még nem csalódtunk bennük. Az idő és árfekvésük nekünk megfelelő. Igaz, hogy a buszvezetők nem beszélnek, vagy nem akarnak beszélni magyarul, de eddig még nem volt problémánk emiatt. Klubtagok vagyunk (5X megyünk velük),helyjegyet ingyen kapunk és kérésünket (emeleti apartman) eddig mindig teljesítették. Szállással kapcsolatban nincs nagy igényünk, a lényeg, hogy tiszta legyen. Fakutatívok nekünk nem jönnek be,inkább magunk szeretünk menni, így oda és annyi ideig maradunk amíg nekünk tetszik. Idegenvezetőink udvariasak, szolgálatkészek voltak, segítettek az autóbérlésben és magyarul tudtak. Velünk nem volt sok gondjuk.
Balázs a beszámolódat olvasom! Mi csak fakutatívon voltunk Kefalónián,nem sok mindent láttunk(tavat és Argostolit), de lehet, hogy valamikor ez lesz az úticélunk, hiszen már busszal is lehet menni.

Re: Általános 2010 júl. 23 22:47 #5890

Viszont azt tapasztalom, hogy idén nagyon kevés a beszámoló, a képek feltöltése, vajon miért, vagy majd később jönnek?
Mindenkinek jó, mozgalmas nyaralást kívánok, és akiknek már letelt osszák meg az itthon levőkkel élményeiket. Előre is köszönöm.

Ez egy jó kérdés.
Nem tudom miért nem írnak az emberek pár sort, hogy feltegyem az élménybeszámolók közé. Szívesen megtenném.
Sajnos sok ember csak addig aktív, míg el nem indult, utána már többen elfelejtik, hogy esetleg az ő tapasztalatuk is jól jönne másoknak. :(

De szerintem idén nincsenek is olyan aktív új tagunk, akik miatt pörögne a fórum. Pedig már a dupla regisztrációt (fórumra és oldalra külön) is megszüntettük.
A törzstagoknak meg már nem sok új megbeszélni valójuk van.
De az is lehet, hogy idén többen átnézik az oldalt, és nem kérdeznek annyit.

Egy beszámolót azért várok, Thassosról is, amit egyszer csak megkapok. Ugye bocsika?

Egyébként Ti gondolom az Aoleus (vagy hogy kell írni) irodával mentek, onnét meg nem igen volt még tapasztalat egyéb fórumokon sem.

Mivel én idén kihagytam Thassost, nem írok beszámolót.
Viszont írom már az ideit, hamarosan fotók is lesznek (de az Neked most nem segít).

Re: Általános 2010 júl. 23 21:24 #5884

Egy kis bemutatkozásnak is örűlnénk nem de!!

Deee!
Aki még nem tette meg, attól jöhet ide: <!-- l --><a class="postlink-local" href="www.thasos.hu/forum/viewtopic.php?f=8&t=18-viewtopic.php?f=8&t=18
Nem kötelező, de szeretjük.. :)

Megtettem! :D

Re: Általános 2010 júl. 23 08:55 #5879

Ma délben indul a buszunk :örül:

Szerencsés utat és jó nyaralást!

Re: Általános 2010 júl. 23 08:54 #5878

Egy kis bemutatkozásnak is örűlnénk nem de!!

Deee!
Aki még nem tette meg, attól jöhet ide: <!-- l --><a class="postlink-local" href="www.thasos.hu/forum/viewtopic.php?f=8&t=18-viewtopic.php?f=8&t=18
Nem kötelező, de szeretjük.. :)

Oldalmegjelenítési idő: 0.219 másodperc