Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Általános 2010 aug. 13 23:17 #6102

A hegyi túráról annyit, nyilván Ági maga mellett beszél, simán felértünk egy kombi Lacettivel sehol semmi veszélyes nem volt!!!

Én mikor jeepel voltam fent (eddig 2-szer), akkor azt mondtam, hogy saját autóval nem mennék. Az út 90%-án igen, de volt egy-két rész, ahol különösen rossz volt az út minősége...
De mindenki maga dönti el, hogy mit ad a kocsijának.

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2010 aug. 13 21:06 #6101

MÁRVÁNYPART tényleg kihagyhatatlan!
Mi tavaly mindig a távolabbihoz mentünk ott kevesebben voltak! :)
A hegyi túráról annyit, nyilván Ági maga mellett beszél, simán felértünk egy kombi Lacettivel sehol semmi veszélyes nem volt!!!
Biztos abban is van valami, hogy nincs segítség kérés lehetőség, viszont szabadon ütemezi be az ember hol mennyi időre áll le!
Megérte felmenni

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2010 aug. 13 17:57 #6099

Re: Általános 2010 aug. 13 17:55 #6098

Re: Általános 2010 aug. 13 17:54 #6097

Re: Általános 2010 aug. 13 17:48 #6096

Egyetértek prisoft-tal. Ha kihagyod a márványpartot, életed egyik legszebb tengerének a látványát veszíted el!

Re: Általános 2010 aug. 13 11:27 #6093

Nem igazán a hegyekre gondoltam,hanem pl. a márványpartra,ahol írtáttok,hogy vastagon van az úton a márványpor stb.

Nyilván ha folyamatosan a márványporon járnak a kocsival, hamarabb eldugul a légszűrő, meg az egész kocsi beporosodik. Ez olyan mintha itthon folyton a földúton száguldoznánk. Ezért mondja a kölcsönzős, hogy nem szabad.
De én saját kocsival kijárok itthon horgászni is, meg egyéb földúton is közlekedek, még sincs semmi baj ezzel.
A márványpartra is elgurultam szép lassan, nem vészes. Ha meg száguldoznak rajta, nyilván porol.
Utána lecsapatod a kocsit :wink:

Megmondom az őszintét: én semmi pénzért nem hagynám ki a márványpartot, ha tetszik a kölcsönzősnek, ha nem!
De a Te döntésed! :)

Re: Általános 2010 aug. 13 10:18 #6092

Szép jó napot!

Re: Általános 2010 aug. 12 21:26 #6091

Nem igazán a hegyekre gondoltam,hanem pl. a márványpartra,ahol írtáttok,hogy vastagon van az úton a márványpor stb.

Hát oda szerintem lehet... de majdcsak nyilatkozik valaki, aki pontosabban tudja... :kiaz:

Re: Általános 2010 aug. 12 20:52 #6090

Re: Általános 2010 aug. 12 20:07 #6089

.....Tud valaki híreket kocsibérlésről? Mennyibe kerül? Valóban nem lehet földúton járni vele?

Sajnos nem tudom az árát.
A földutat érzésem szerint úgy kell érteni, hogy valódi terepen, fönt a hegyen nem szabad használni - és nem a szállás földutas bekötőútjáról van szó, hanem lakott területen kívüli kirándulásokról.

Ági 2008.jún.6.-i bejegyzése: (a jeeptúra útvonaláról van szó)

Nagyon nagy baj lehet abban, hogy ha valakinek ott megsérül az autója, vagy porossan viszi vissza!!!!! Csak aszfaltutra használható a béreltjármű. Már a porosság esetén is ráhúzhatják a bérlőre, hogy nem rendeltetésszerűen használta.
Bazsi, felbiztatod ezzel a vendégeket, hogy vágjanak neki. Nem szabad. Egyetlen bérautóban sem fogok ezután segíteni, mert nem veszem magamra az okozott kárral járó gondokat. Senki életét nem akarom tönkre tenni. NEM BÍRJA KI A BÉRAUTÓ MÉG A TÓ FELŐL SEM. ÉS MINDEN JEEPPESNEK JOGA VAN FELJELENTENI A SZEMÉLYAUTÓVAL KÖZLEKEDŐKET A BÉRLŐNÉL. LEGYEN AZ BÁRKI. ÉS ÉN IS MEGTESZEM! AZ ÉLETÜKET IS KOCKÁZTATJÁK. SEGÍTSÉGET SEM TUDNAK HÍVNI., MERT SOK HELYEN NINCS TÉRERŐ.
E HÉTEN OLYAN VENDÉGEKET VITTEM, AKIK TEHERAUTÓT IS VEZETNEK RENDSZERESEN. ÁTAKARTAM ADNI KÖNNYEBB TEREPEN AZ AUTÓT A SAJÁT FELELŐSSÉGEMRE, HOGY EGY KICSIT PIHENJEK. NEM VÁLLALTA!
...................... AKI AZON AZ UTVONALON NEM A CSOPORTTAL MEGY, NEM TUDOK SEM A RENDŐRSÉGRE MENNI JEGYZŐKÖNYVET ÍRNI. MINDENKI JÓL GONDOLJA ÁT HA FELINDUL A HEGYEKBE. VALÓBAN PÁRATLAN ÉLMÉNY, DE CSAK FELELŐSÉGTUDÓ EMBER INDULJON NEKI.
Ági

Re: Általános 2010 aug. 12 19:34 #6088

Sziasztok!
Tud valaki híreket kocsibérlésről? Mennyibe kerül? Valóban nem lehet földúton járni vele?

Re: Általános 2010 aug. 12 19:31 #6087

Ezekszerint én leszek az uccsó embÖr ott a szigeten, mikor mi megyünk :(
De legalább nem lesz tömeg! :örül: :örül:

Szia!
Mi még 5 nappal utánad megyünk,nem Ti lesztek az utolsók!

Re: Általános 2010 aug. 12 16:12 #6086

Egészen jól táncoltak a webkamerába!!! :lol:

Holnap késő délután mi is indulunk!! :örül:

Szerencsés utat!
Vasárnap délben már Ti is táncolhattok a mólón. :párostánc:

Re: Általános 2010 aug. 12 11:35 #6085

Köszönjük.

Két éve nem voltunk szabin, nagyon várjuk már. Remélem minden szuper lesz.

Re: Általános 2010 aug. 12 11:23 #6084

..........Holnap késő délután mi is indulunk!! :örül:

Nagyon jó utat! és emlékezetes, nagyon jó kalandokat! :lol:

Re: Általános 2010 aug. 12 11:17 #6083

Egészen jól táncoltak a webkamerába!!! :lol:

Holnap késő délután mi is indulunk!! :örül:

Re: Általános 2010 aug. 11 09:34 #6077

Vandus !

Boldog születésnapot!

Találd meg az örömöt életedben mindig! Legyen sok barátod!

Re: Általános 2010 aug. 11 06:21 #6076

Vandus02!

Bár Te is és anyukád is jó régen voltatok bejelentkezve, azárt lehet, hogy olvasod.
Az idei beszámolótok is elmaradt! :( Nem szép dolog. :cry:

Boldog születésnapot!

Most nem előzőtt meg pamag. :)

Re: Általános 2010 aug. 07 19:46 #6059

Mi nem arra megyünk :D.
Csak is a megszokott útvonalon.

Jól teszitek!
Járt utat járatlanért el ne hagyj!

Re: Általános 2010 aug. 07 12:58 #6058

Egy-egy napra oda-vissza elég belőle.....

Mi nem arra megyünk :D.
Csak is a megszokott útvonalon.

Re: Általános 2010 aug. 07 12:28 #6057

Megmondom öszintén nagyon rajta voltam a dolgon,de egy ismerősöm volt kint és azt mondta, hogy ez még mindig Balkán.
Így lemondtam a dologról!

Én azt mondom jól döntöttél!
De jön majd pamag és ....
Egy-egy napra oda-vissza elég belőle.....

Re: Általános 2010 aug. 06 23:03 #6054

Jut eszembe!
Milyen jó, hogy pamag nem sietett a bulgáriai leírásokat megküldeni, hisz az elvtársnak megjött a jobbik esze.
Ugye cserrobi? :D

Megmondom öszintén nagyon rajta voltam a dolgon,de egy ismerősöm volt kint és azt mondta, hogy ez még mindig Balkán.
Így lemondtam a dologról!

Re: Általános 2010 aug. 06 16:57 #6051

Na, most meg a szél jön. :(

De ki itt a moderátor, ez itt nem az időjárás jelentés! :)
Kopp a fejemre! :fejfájós:
:boxedzés: :stukker: :vívó:

Re: Általános 2010 aug. 06 16:46 #6050

Amikor balázs a viharról írtál reggel, itt még 7 ágra sütött a nap és nem igazán értettem rögtön, hogy milyen viharról is írsz. Azóta ideért a vihar, kb. délután 2-re. Kis dörgéssel, néhány villámmal és pár csepp esővel. Oszt annyi!!!
No, de nem is ez a lényeg. Hanem az, hogy aug. 30-án indulunk GÖRÖGORSZÁGBA!!!!!!!! Méghozzá Parga-ra. Nagyon sok szépet olvastam ám már róla és kb. 20 oldalas jegyzetet is összeszedtem már, amit csak szerkeszteni kell a képek és a leírások, térképek, tudnivalók miatt.
:D

Itt akkorra leszakadt az ég. Ömlött az eső, remegtek a falak. 1,5 óra alatt 18 védelmi működésem volt, ami azt jelenti, hogy 18 esetben ment el a villany a kedves fogyasztóknak 1 mp-re. Persze nem mindig ugyan azoknak! Én a hálózaton láttam, hogy hogyan érkezik, majd távozik a vihar. Kezdte Piliscsabán, és jött végig (Pilisvörösvár, Üröm, Pomáz), majd távozott Szigetmonostornál. Mindezt kétszer egymás után!

Akkor ezek szerint mégis sikerül idén is eljutni Görögországba! :örül: :örül: :örül:
OFF Én éppen a szeptember végi Római 3 napos 15. házassági évfordulónkat tervezem.

Oldalmegjelenítési idő: 0.236 másodperc