Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Általános 2010 aug. 17 13:42 #6141

Pamag!
Gyalogos üzem mód a tervezés tárgya. :D

Robi! Aki nem profi az iGO-ban, az nem látja egyből!
De ha leveszünk kb. 2 km-t, amit aszfalton megtehetsz, akkor már csak 5 km lesz a séta.
Hajrá! Várjuk a beszámolót! :D

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2010 aug. 17 12:21 #6140

Pamag!
Gyalogos üzem mód a tervezés tárgya. :D

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2010 aug. 17 12:15 #6139

Az adatok megukért beszélnek.
Hát elgondolkodtató a dolog.
..............

Autóval valószínűleg nem járható, mert gondolom akkor már sokan használnák ezt az utat.
Autóval esetleg az öböl végéig, az integetős mólóig lehet elmenni, onnan lehetne megpróbálni gyalog. De tényleg meg kell gondolni.
8)

Re: Általános 2010 aug. 17 10:02 #6138

Az adatok megukért beszélnek.
Hát elgondolkodtató a dolog.

Re: Általános 2010 aug. 17 07:11 #6137

Két hét múlva indulunk Thassosra.Jön valaki akkor?

Re: Általános 2010 aug. 15 21:48 #6134

Térkép szerint a márványbányákon keresztül is le lehet jutni gyalogúton Ag.Pantelemoinasból indulva.
A kiindulópont pontos koordinátái: N40°44.518' E24°43.487'
<!-- ia0 -->thassos.marvanypartra.2.jpg<!-- ia0 -->

IGEN, DE AZ MUNKATERÜLET, ÉS MÁRVÁNYBÁNY, AHOVÁ A MAGÁN AUTÓVAL BEHAJTANI TILOS.
JÁRT UTAT JÁRATLANRA NE CSERÉLJ!!!!!

Hát ezért írtam, hogy gyalogúton :)

Re: Általános 2010 aug. 15 17:47 #6131

Nem vagyok egy alkesz,de a szigeten lehet kapni házi cipurot valahol?

Ágival mikor voltunk a dzsiptúrán a méz árúsnál volt azt hiszem.Mi a házigazdánnál ittunk.

De nekem akkor kell mior odaérek,és nem akkor mikor megyek Jeep-elni. :lol:

Re: Általános 2010 aug. 15 14:16 #6128

Kovimi77!
Szoktál még itt lenni???
Boldog születésnapot!

Utolsó látogatás: 2009 aug. 20 08:32 csütörtök :(
Úgy sem olvasod, de azért Boldog születésnapot!

Re: Általános 2010 aug. 15 13:22 #6127

........... A fizetőshöz is földút van?
....................

Tudtommal az egész szigeten csak Makryammos (magasabb kategóriájú hotel, üdülőtelep) strandja fizetős. Azért, mert a hotel tartja karban. Az viszont Sk.Potamiából semmiképpen sem gyalogos távolság - Limenasból esetleg ki lehet sétálni, de onnan sincs közel. Viszont aki autóval megy a márványpartra, elmegy mellette.
:úszógumi:

Re: Általános 2010 aug. 15 12:46 #6126

Szia Cserrobi!
Mi is szeretünk kirándulni csak a nagy meleg,de ahogy láttam az időjárást 28-tól hűl a levegő, így nem fog lógni a nyelvünk.

Re: Általános 2010 aug. 15 12:32 #6124

Cserrobi!
Ti kocsival mentek,ha jól láttam és mégis gyalog tervezed?

Szia! Én imádok gyalogolni és kirándulni.(nejem sajnos nem) Ha megközelíthető akkor igen gyalog fogom megtenni ezt a távolságot. :túra:

Re: Általános 2010 aug. 15 12:28 #6123

Mi sem fogjuk kihagyni a Márványpartot, az biztos! Vagy kocsival vagy gyalog,de ott a helyünk. A fizetőshöz is földút van?
Cserrobi!
Ti kocsival mentek,ha jól láttam és mégis gyalog tervezed?

Re: Általános 2010 aug. 15 08:45 #6121

Gyalogtúráról:

Hát persze hogy ne 40 fokban jusson bárkinek is eszébe. És innivaló szükséges, és a sör erre nem jó. Az otthon várjon a hűtőben!

Ahogy néztem, az az út az öblünktől Vathi felé eléggé az erdőben megy, valószínűleg van kellő mennyiségű árnyék. De mondom : valószínűleg...!!! Tudni nem tudom.

<!-- ia0 -->márványpartra.jpg<!-- ia0 -->

Re: Általános 2010 aug. 15 08:39 #6120

Kovimi77!
Szoktál még itt lenni???
Boldog születésnapot!

Re: Általános 2010 aug. 14 23:05 #6119

De fel ám! Viszek söröcskét a tatyóba.

De csak 2 db-ot. A többi Mythos lesz a Super Marketből. :lol:
:Mythos

Jól megjegyezted a mondatomat.
Igen,úgy szoktam csinálni,hogy itthon behűtök jó hidegre 2 sört és mikor kiérünk és becsekkolunk,akkor fel is pattintok egy doboz sört vagy kettöt.
Aztán gyors kipakolás és irány a strand és remélhetőleg itt is lesz a part közelébe jó hűtött :Mythos és már akkor jól is érzem magam.
Fáradtság+ 3 sör=bubuka a parton :örül: :örül: :örül:

Re: Általános 2010 aug. 14 22:47 #6118

De csak 2 db-ot. A többi Mythos lesz a Super Marketből. :lol:
:Mythos

Re: Általános 2010 aug. 14 22:42 #6117

GYALOGTÚRA ESETÉN FELKÉSZÜLTÉL A 40 FOKOS MELEGEKRE????
:Thassos-fan:

Re: Általános 2010 aug. 14 21:55 #6115

Én is mondok valamit!
Ne a kis márványpartra menjetek!
<!-- ia0 -->marvanypartra.jpg<!-- ia0 -->

Leírás itt: www.thasos.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=61:marvanypart&catid=37:latnivalok&Itemid=76 - www.thasos.hu/index.php?option=c ... &Itemid=76

Re: Általános 2010 aug. 14 15:26 #6112

MÁRVÁNYPART tényleg kihagyhatatlan!
Mi tavaly mindig a távolabbihoz mentünk ott kevesebben voltak! :)
A hegyi túráról annyit, nyilván Ági maga mellett beszél, simán felértünk egy kombi Lacettivel sehol semmi veszélyes nem volt!!!
Biztos abban is van valami, hogy nincs segítség kérés lehetőség, viszont szabadon ütemezi be az ember hol mennyi időre áll le!
Megérte felmenni

SAJNOS NEM HAZABESZÉLEK. ÉS MÁR SEGÍTSÉG KÉRÉS LEHETŐSÉG IS VAN. SAJNOS. A BETONBA ÖNTÖTT BÁRBAN A MÁRVÁNY PARTON...

Re: Általános 2010 aug. 14 15:20 #6111

Nézegettem a térképet és oda nem lehet átmenni gyalog? :D

Hova? A márványpartra?
Lehetni lehet, gyalogút vezet át, de a terep miatt szerpentines, látszik a műholdas térképen, az öböl végétől (az integetős mólótól) úgy 4-5 km lehet a Vathi öble. Aztán persze vissza is kell jönni... kirándulásnak, túrának jó lehet.
:melegedő:

GYALOGTÚRA ESETÉN FELKÉSZÜLTÉL A 40 FOKOS MELEGEKRE????
:Thassos-fan:

Re: Általános 2010 aug. 14 15:19 #6110

Térkép szerint a márványbányákon keresztül is le lehet jutni gyalogúton Ag.Pantelemoinasból indulva.

IGEN, DE AZ MUNKATERÜLET, ÉS MÁRVÁNYBÁNY, AHOVÁ A MAGÁN AUTÓVAL BEHAJTANI TILOS.
JÁRT UTAT JÁRATLANRA NE CSERÉLJ!!!!!

EZÉRT THASSOS A THASSOS.:Thassos-fan:

Re: Általános 2010 aug. 14 13:45 #6109

Re: Általános 2010 aug. 14 11:32 #6108

Kedves Pamag!

Akkor ezt, még ha nehéz is a terep 2 óra alatt meg lehet járni.
2 óra gyaloglás után csobbanni egyet az ám az igazi.
Igaz vissza is kell jönni, de majd stoppolunk visszafelé. :mrgreen:

Üdv: Robi

Ui: Ági majd ad tanácsot ezügybe! (remélem)

Re: Általános 2010 aug. 14 11:25 #6107

Hova? A márványpartra?
Lehetni lehet, gyalogút vezet át, de a terep miatt szerpentines, látszik a műholdas térképen, az öböl végétől (az integetős mólótól) úgy 4-5 km lehet a Vathi öble. Aztán persze vissza is kell jönni... kirándulásnak, túrának jó lehet.
:melegedő:

Re: Általános 2010 aug. 13 23:41 #6105

Oldalmegjelenítési idő: 0.322 másodperc