Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Általános 2010 szept. 13 08:27 #6377

Az biztos,ha visszatérünk erre a szigetre akkor megint megcsináljuk az tuti.

És visszatértek?
:)

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2010 szept. 12 23:44 #6374

Egyébként pamagéknak már nem olyan jól működik a futómű, mint nekünk....

Balázs!
Egy biztos! Az oda vezető út az csodás és amikor odaérsz kitikkadva a márvány partra és leheveredsz a napágyra és kikéred a sörödet és a frappédat és nyugodtan kortyolgatos és nézed a fehér márványt hogy nyaldossa a tenger víze,na ezt nem lehet itt mefizetni és leírni ezeket az élményeket.
Az biztos,ha visszatérünk erre a szigetre akkor megint megcsináljuk az tuti.
Üdv: Robi

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2010 szept. 12 19:14 #6373

Sziasztok!
Megérkeztünk pénteken mi is ebbe a jó időbe. Sok szép helyen jártunk,de sajnos maradt ki sok minden,pedig sokat voltunk úton. A Marble beach meg volt,de mi kocsival vállaltuk csak be. Limenas felől nem volt rossz az út,lassan kellett menni.
Kimaradt az Ypszarió, a Szirének medencéje és lecsúsztunk Kavaláról,de majd legközelebb! Nagyon jól éreztük magunkat.

Re: Általános 2010 szept. 12 18:50 #6372

Ne vegyél rá mérget! Csodás képeket lehet csinálni és nem is vészes a gyalog út.

Most, hogy mondod, a képeidre is kíváncsiak vagyunk ám! :)
Egyébként pamagéknak már nem olyan jól működik a futómű, mint nekünk....

Re: Általános 2010 szept. 12 17:03 #6369

Szia Zsuzsa! Üdv. itthon!Mi meghoztuk a jó időt :D

Re: Általános 2010 szept. 12 15:42 #6368

Szerintem Ő biztosan nem teszi meg. :)

Ne vegyél rá mérget! Csodás képeket lehet csinálni és nem is vészes a gyalog út.

Re: Általános 2010 szept. 12 15:27 #6366

Üdv Néktek itthon!
Várjuk a hosszabb beszámolókat! :)

Re: Általános 2010 szept. 12 13:24 #6364

Sziasztok!
Ma 11 órakkor érkeztünk haza, a szerbek megszívatták a busz utasait.Nagyon köszönöm Balázsh. a felvételt! A Márványpart ficakjában sikerült nekünk is eljutni a kajakkal oda vitt a hajókiránduláskor a nagyhajó is , de amikor mi voltunk akkor a paron hat ember volt, egy motoros hajó és egy háromtestű, olyan csend volt mint az űrben, meg sem mertünk szóllalni.Csoda szép volt.Aki gyalog eljutott oda azelött kalapot emelek, nekünk hat óra volt a vizen.

Re: Általános 2010 szept. 12 08:58 #6362

Sziasztok! Tegnap este 10órakor értünk haza, két órás röszkei várakozás után.Röviden annyit, hogy nagyon jó volt a nyaralás.Később szeretnék én is írni egy kicsit bővebb beszámolót, de előbb észhez kell térnem.Itthon hideg van!!!!Még annyit, hogy negatív élményünk nem volt, csak a darazsak, de velük is megbarátkoztunk, mert rájöttünk, hogy a húst szeretik, igy mindig hagytunk nekik a tányéron egy kis darabot.Bár a lányomat mindjárt a második nap megcsípte,de szerencsére nem allergiás rá. Féltem az idő miatt, de nem kellett volna.Csütörtökön már olyan meleg volt, hogy sütötte a homok a lábunkat.
Csao

Re: Általános 2010 szept. 12 08:52 #6361

Pamaggal sajnos nem találkoztam,de írtam neki SMS-t,hogy megtehető gyalog a márvány part.

Szerintem Ő biztosan nem teszi meg. :)

Re: Általános 2010 szept. 12 00:19 #6360

Robi!
Üdv itthol.Nem erőltetted túl a térded műtét után?/vagy nem ezt műtötték?!
Pamaggal találkoztál vagy elkerűltétek egymást?

Szia Bocsika!
Az orrocskámat műtötték és nem a térdemet,de sajnos itthon kicsavarodott egy kicsit,de annyira nem foglalkoztam vele.
Hát ezekszerint kellett volna! De ez már késő bánat. :futyul:

Pamaggal sajnos nem találkoztam,de írtam neki SMS-t,hogy megtehatő gyalog a márvány part.

Üdv: Robi

Re: Általános 2010 szept. 11 20:12 #6358

Robi!
Üdv itthol.Nem erőltetted túl a térded műtét után?/vagy nem ezt műtötték?!
Pamaggal találkoztál vagy elkerűltétek egymást?
Nekem is írt hogy megérkeztek!! :örül: Nagyon szorítottsam nekik úgy látszik nem hiába egységben az erő.
Ági!
puszi nektek, :Thassos-fan: örűljetek egymásnak!!

Re: Általános 2010 szept. 11 13:50 #6357

Balázs!
Írni fogok valamit,de sajnos sok mindent nem tudok írni mert sajnos a térden bedagadt odakint(duplája lett).
De ez szerintem azért történt mert így vissza kell mennü erre a csodálatos szigetre.
Azért kocsival még elmentünk erre meg arra,de a betervezett dolgok sajnos elmaradtak.
De a márvány partot hála az égnek megtudtam csinálni .
Rengeteg babérlevelet szedtünk!

Re: Általános 2010 szept. 11 13:32 #6356

Ezt akkor majd beleírom a leírásba.....
Köszi!

Nem erőszak a disznótor! Nem kell feltétlenül írni, de idén még nem sokan nyomkodták a klaviatúrát hazaérkezés után... :(

Az írásod szerint akkor nem bántátok meg, hogy Thassos-t választottátok....

Re: Általános 2010 szept. 11 13:14 #6355

Részletekben kell majd összevadászni az infókat?

Mondtam, hogy nem vagyok egy íródeák!
Az alsó út az rövidebb, de van egy szakasz, ami mászókás.
A felső út egy kicsit hosszabb, de ott nem kell mászni.
Odafelé az alsó visszafelé a felső úton jöttünk.
Csodás volt!

Re: Általános 2010 szept. 11 13:08 #6354

Üdv mindenkinek! Rövid vagyok,de velős! Minden szép és jó volt! :örül:

Ennyi?
Láttam gyalog megvolt a márványpart.... :(
Részletekben kell majd összevadászni az infókat? :D

Rövid vagyok

Ezt meg ne reklámozd. :D :oops: :mrgreen:

Re: Általános 2010 szept. 11 07:46 #6353

pamag szerencsésen megérkezett Thassosra.
Kaptam tőle sms-t.
Azt is írta, hogy goromba szél fúj. :(

Balazsh, köszi, hogy közzétetted!
Szorítottam Nekik a jó és biztonságos útért. 8)

Re: Általános 2010 szept. 11 00:20 #6352

Üdv mindenkinek! Rövid vagyok,de velős! Minden szép és jó volt! :örül:

Re: Általános 2010 szept. 10 21:48 #6351

pamag szerencsésen megérkezett Thassosra.
Kaptam tőle sms-t.
Azt is írta, hogy goromba szél fúj. :(

Re: Általános 2010 szept. 10 17:03 #6350

Sziasztok!
Ma reggel megérkeztünk Pargáról. Majd a másik topikban írok kicsit bővebben is róla.Egyet azonban kijelenthetek: Szép és jó volt, de Thassos maradt a kedvenc. :D

Üdv. itthon!
Valóban szép idő fogadott. :(
Várjuk a beszámolót! Ha gondolod lehet úgy is mint tavaly és kiteszem a beszámolók közé.

Re: Általános 2010 szept. 10 13:14 #6349

Honey !

Üdv. újra itthon !
Gondolom, milyen jól esett a napfényes nyárból ,az esős-borongos őszbe hazajönni. :cry: Kiváncsian várom az élménybeszámolód ! :roll:

Re: Általános 2010 szept. 10 12:48 #6348

Sziasztok!
Ma reggel megérkeztünk Pargáról. Majd a másik topikban írok kicsit bővebben is róla.Egyet azonban kijelenthetek: Szép és jó volt, de Thassos maradt a kedvenc. :D

Re: Általános 2010 szept. 08 10:24 #6336

Gondolok majd ott rátok! :lol: (hogy éppen kit esz meg a sárga irigység... :nyelvnyújtós: )

Például engem . :D
Szerencsés utazást ! ciao

Re: Általános 2010 szept. 07 22:55 #6333

pamag!
Jó utat!
Vigyázz az autóra, akkor nektek sem lesz bajotok az úton! :autóvezető:
Ha valami van, üzenj Ágival!

Re: Általános 2010 szept. 07 21:52 #6330

Komolyabbra véve a szót - az előző témához:
2007-ben egy parti házban laktunk. Többször láttuk, amint meg-megálltak (leginkább német) turisták, sokszor autóval, és zsákszámra szedték össze a köveket. Biztos vitték haza a sziklakertbe... :wink:

Oldalmegjelenítési idő: 0.186 másodperc