Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Általános 2010 okt. 31 10:07 #6577

Átállítottátok az órát?

Én a saját fórumbeállításaimnál (felhasználói vezérlőpult) is átállítottam a beállítást a nyári időszámítás nincs érvényben opcióra.

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2010 okt. 30 17:51 #6576

Ami a Robinak a citatum az nekem a Hankiss Ános: Hajnali három és a Forrest Gump bölcsessége .Mind a két könyv
nagyon remek.

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2010 okt. 30 15:59 #6575

............Felrakták a képemet a beleegyezésem nélkül.
Volt is balhé!

Hát elhiszem, hogy ezen berágtál. Az ilyesmit szabályozni kéne... de pont az internet sokmindenre alkalmas.

Egyébként úgy látom (az iwiwen), hogy két véglet létezik. Az egyik fölpakolja a legintimebb dolgait is, hadd csámcsogjon rajta mindenki - a másik a nevén kívül nem közöl semmit, se egyetlen fényképet, se életkort, se munkahelyet, se semmit... aztán egy Nagy József típusú névnél döntsem el, hogy ő az, akit ismerek, vagy a fia, vagy csak névrokon... valami minimálisat szerintem illik megadni, amiből azonosítani lehet.

Adonisz.... affenét... a többség szerintem átlagos külsejű... kivételek vannak, pozitívak! :lol:

Re: Általános 2010 okt. 30 15:42 #6574

Azért köszi Robi, hogy mégis elfogadtál engem is. :D

Honey, ezek a kis apró titkok, amik nem is titkok már, igaz? :lol:

Pamag, gyorsan megtaláltál. :lol:
Köszi.

Juj, Balázst majdnem kihagytam, neked is köszi! :)

Re: Általános 2010 okt. 30 13:35 #6573

Bár Robi továbbra is inkognitóban marad(t).

Igyekszek minden adatot kivenni világhálóról :D .
Nem vagyok egy Adonisz és nem akarok álmatlan éjszakákat szerezni senkinek sem.
Egyszer talán megmakacsolom magam és küldök neked egy képet.
Különben ebből már volt egy kis afférom a társlapon.
Felrakták a képemet a beleegyezésem nélkül.
Volt is balhé!

Re: Általános 2010 okt. 30 11:10 #6572

Na én is bejelöltelek benneteket, a példa ragadós. :D
Látom, hogy van aki már vissza is jelölt.
:lol:

Igen, igen!!!!! Először egy pillanatra elgondolkodtam, hogy ki is lehet(sz), de szerencsére elég hamar beazonosítottalak, miután megnéztem az adatlapodat!!! :D
Olyan jó, hogy arcok is társulnak a nickek mellé. Főleg, hogy már némiképp ismerjük egymást. Bár Robi továbbra is inkognitóban marad(t).

Re: Általános 2010 okt. 30 10:23 #6571

Na én is bejelöltelek benneteket, a példa ragadós. :D
Látom, hogy van aki már vissza is jelölt.
:lol:

Legyen szép hétvégétek a szomorú ünnep ellenére is!

Re: Általános 2010 okt. 30 03:12 #6570

500 vendég,szerinted? :mérges:

Szerintem? Lesz az még több is. :lol: :D :oops: :roll:

Na az b....na be! :roll:
Ez szerintem untig elég mindenkinek.

Re: Általános 2010 okt. 30 01:16 #6569

Ez az én kedvenc oldalam, és most megosztanám veletek!

www.citatum.hu/ - www.citatum.hu/

Balász!
Remélem neked is bejön ez az oldal,ha már fŐdim vagy. :)

Re: Általános 2010 okt. 29 14:43 #6568

Képzeld el, hogy az élet egy játék, amiben öt labdával zsonglőrködsz. A labdák neve: munka, család, egészség, barátok és tisztesség. Mindegyiküket a levegőben tartod. Ám egy nap megérted, hogy a munka gumilabda. Ha leejted, felugrik. A többi - a család, az egészség, a barátok és a tisztesség - üvegből van. Ha az egyik lepottyan, megmásíthatatlanul megkarcolódik, megreped vagy akár ezernyi darabra is törhet. Csak akkor kezdheted megteremteni az egyensúlyt az életedben, ha valóban megérted az öt labda leckéjét.

Ez tetszik! :!: :idea:
Hol lehet még ilyen okosakat olvasni?

Re: Általános 2010 okt. 29 12:57 #6567

Képzeld el, hogy az élet egy játék, amiben öt labdával zsonglőrködsz. A labdák neve: munka, család, egészség, barátok és tisztesség. Mindegyiküket a levegőben tartod. Ám egy nap megérted, hogy a munka gumilabda. Ha leejted, felugrik. A többi - a család, az egészség, a barátok és a tisztesség - üvegből van. Ha az egyik lepottyan, megmásíthatatlanul megkarcolódik, megreped vagy akár ezernyi darabra is törhet. Csak akkor kezdheted megteremteni az egyensúlyt az életedben, ha valóban megérted az öt labda leckéjét.

Nahát Robi , ezt szépen leírtad! :igen:

Re: Általános 2010 okt. 29 11:51 #6566

Szerintem? Lesz az még több is. :lol: :D :oops: :roll:

Re: Általános 2010 okt. 29 11:39 #6565

Ajjaj Robi!

Re: Általános 2010 okt. 29 11:16 #6564

Hát nem csak a hétvégén nem pihenünk,hanem 7-ig dolgozunk mivek ősziszünet van.
De azt választottuk (sanos),tehát csinálni kell.
Ez a szakma más sajnos nem az igazi! :(

Re: Általános 2010 okt. 29 11:09 #6563

Ajjaj Robi! Akkor Te nem sokat pihensz ezen a hosszú hétvégén. Szálloda vagy étterem ? Ez utóbbi gondolom nem kapacitált hely 500 emberre :?:

Re: Általános 2010 okt. 29 10:48 #6562

Instrukció ma délutántól mindenki számára:

Re: Általános 2010 okt. 29 10:47 #6561

Javaslom a tükör lefordítását és használni a két külső tükröt :D !

De pont a külsőből tükröződik pont bele a szemem közepébe... :mrgreen:

Izé. A legkevesebb problémám azzal van, mikor egy normál kétsávos úton jön szembe egy autó, amelyik világít, és el kell menni mellette. Ezt nagyon hamar megtanulja az ember, hogy hogyan ne vakuljon meg tőle.
De mikor többszáz méteres sorban 3-4 tucatnyi jármű jön szembe konvojban... és mindig akad, akinek túl sürgős és ki akar ugrani előzni, akkor is, ha nem lehet... mögöttem meg rámáll a másik, de nem tud előzni, csak világít a tükrömbe...
Inkább a fénypontok ugrálása zavar. Amikor még messzebb van és jön és figyelni kell, hogy hol van.
Most leginkább az keserített el, hogy azt gondoltam, az autópályán jobb lesz a helyzet. Jöttünk már ezen az úton... de most sokkal nagyobb volt a forgalom. A másik úttesten szemből szünet nélkül vonultak-ugráltak a lámpák... és még az se volt, hogy legalább előttem is megvilágítsa az utat, mikor közel ér...

Szóval egy egész éjszakai ilyen feszült figyelést nem tudok és nem akarok vállalni. Mikor ezen a 200 km-en is kifáraszt.
A férjem jószerivel a kezdetektől nem vezet sötétben, sose látott jól szürkülettől, az mindig rám maradt. De rendszeresen nem kell olyankor mászkálnunk. Ezért nem tudom, mert nem volt alkalom, hogy ő is dühöngjön, hogy az ő jóval magasabban tartott fejét-szemét is ugyanúgy éri-e a tükörből a fény.
:idea:

Re: Általános 2010 okt. 29 08:19 #6560

Instrukció ma délutántól mindenki számára:

Re: Általános 2010 okt. 28 23:44 #6559

Javaslom a tükör lefordítását és használni a két külső tükröt :D !

Re: Általános 2010 okt. 28 20:42 #6558

......nem a másik kocsi lámpáját kell figyelni,hanem az út szélét.
..............

De akkor is bántja a szememet. Akárhova nézek. Hiszen alapvetően előre nézek... Zavart régebben is... csak ritkán járunk sötétben, rendszerint csak a Pécsről hazafele út ilyen. Hiszen ha csak itt-ott jön szembe valaki, az más... de órákon át sűrű tömött sorban...
Meg amikor a mögöttem jövőnek a lámpája a tükörből vakít meg.
De úgy látom, azért nem vagyok egyedül ezzel...
:wink:

Re: Általános 2010 okt. 28 18:26 #6557

...
A titok abba rejlik,hogy nem a másik kocsi lámpáját kell figyelni,hanem az út szélét.
Így nem fog zavarni a fény...

Az én tekintetemet annyira vonza a szembejövők fényszórója, hogy iszonyat. Szó szerint szinte szorosan koncentrálni kell, hogy az út szélét nézzem. Egyébként is azt kell jobban, nehogy egy öngyilkosjelölt kivilágítatlan biciklis éppen ott kódorogjon. A sötétben vezetésnél egyet utálok jobban: ha sötétben és esőben kell vezetni! KO!!
Na, még a szürkület se jobb!! Akkor inkább talán a sötét.

Re: Általános 2010 okt. 28 11:31 #6556

Kedves Pamag!
A titok abba rejlik,hogy nem a másik kocsi lámpáját kell figyelni,hanem az út szélét.
Így nem fog zavarni a fény!
De az is meglehet,ha én is a 6x-nél fogok járkálni ,akkor már engem is zavarni fog a dolog.
Üdv: Robi

Re: Általános 2010 okt. 28 09:48 #6555

Közeledik a halottak napja.

Tegnap Pécsett jártunk, temetőlátogatáson.
(Nem tudja valaki, hogy lehet kiirtani a sírkőről a mohát? ilyet még soha nem láttam, ahogy most kinézett...)

Hazafelé rohadt fárasztó volt. Hiába autópálya, sötétben a túloldalon szembejövők lámpája akkor is vakít. Nagyon úúúúútálom, és nagyon elfáradok tőle.
Többen szerettek éjszaka utazni. Őszintén kérdezem : miért? Titeket nem fáraszt a vakítás?
Persze egész más, ha órákig senkivel nem találkozik az ember, és használhatja a fényszórót... míg sűrű forgalomban esélyem sincs egy percre sem bekapcsolni. És az éjszaka közepén lehet, hogy kevesen járnak, de sötétedés után még igen...

Re: Általános 2010 okt. 27 00:33 #6554

Kedves Honey!

Hát én sajnos ,de ez van. :(

Re: Általános 2010 okt. 26 20:00 #6553

Ezt már éppen én is kérdezni akartam. Mindenki eltünt, dolgozik vagy Dubai-ban van.....!!!???
Holnap már szerda. Az én gondolataimban onnan (szerdától) számítva már közeledik a hétvége. :D

Oldalmegjelenítési idő: 0.191 másodperc