Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Általános 2011 jan. 11 19:02 #6730

..........Én meg egy kicsit megformáztam. :)

Jelentem minden félévi vizsgámmal megvagyok. Már csak az államvizsga van hátra.
A diplomamunka bekötve, már csak le kell adnom.... :örül: :örül: :örül:

Köszönöm!
Neked gratula és drukkolás! :taps:

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2011 jan. 11 18:49 #6729

Kiegészítettem egy picit a mitológiai leírást - hozzáírtam a görög istenek római megfelelőit.
:irkálós:

Én meg egy kicsit megformáztam. :)

Jelentem minden félévi vizsgámmal megvagyok. Már csak az államvizsga van hátra.
A diplomamunka bekötve, már csak le kell adnom.... :örül: :örül: :örül:

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2011 jan. 10 23:33 #6728

Kiegészítettem egy picit a mitológiai leírást - hozzáírtam a görög istenek római megfelelőit.
:irkálós:

Re: Általános 2011 jan. 08 10:38 #6725

Jól van na,csak egy kicsit mÖgpiszkáltalak. :lol:

Tudom, hogy csak kötekedsz. :D
De majd lesz :vívó: :boxedzés: :box: :fejfájós:

Re: Általános 2011 jan. 08 02:55 #6724

Te is azt keresed!

Elárulok Neked valamit, nálam nem az a fő szempont

Jól van na,csak egy kicsit mÖgpiszkáltalak. :lol:

Re: Általános 2011 jan. 07 20:01 #6723

........... De sokan nem foglalkoznak azzal, hogy ki miből hozta létre, amiben ő elvan.

Na igen. Csak ez véleményem szerint nemcsak medence mellett érvényes - ez van egy sima albérlet esetén is. Mit számít, nem az enyém... :roll:

Re: Általános 2011 jan. 07 09:16 #6722

A tengerpart mellett előfordul, hogy olyanok keresnek medencét, akiknek a bőre valamilyen oknál fogva nem bírja a sós vizet. Ők az elsődleges célközönség... bááár szerintem többen vannak, akik csak azért akarják, hogy legyen, hogy felvághassanak rá...
Kb. ugyanez lehet édesvíz mellett is - lehet, hogy valaki eü.szempontból nem tud az élővízbe menni.
A magam részéről ezt csak az eszemmel vagyok hajlandó elfogadni :wink:

Köszönöm a hozzászólásokat, valami ilyesmire számítottam. Elfogadom, hogy valaki nem bírja a sós vizet, hogy nem szereti az élő vizet. Viszont nálunk kicsit más a helyzet. A szomszédok visszajelzései alapján elég nagy százalékban tivornyázásra használják az ilyen nyaralókat. A jól szituált városi vendég elereszti magát, ami még nem is olyan nagy baj. De sokan nem foglalkoznak azzal, hogy ki miből hozta létre, amiben ő elvan.

Re: Általános 2011 jan. 06 20:52 #6721

A tengerpart mellett előfordul, hogy olyanok keresnek medencét, akiknek a bőre valamilyen oknál fogva nem bírja a sós vizet. Ők az elsődleges célközönség... bááár szerintem többen vannak, akik csak azért akarják, hogy legyen, hogy felvághassanak rá...
Kb. ugyanez lehet édesvíz mellett is - lehet, hogy valaki eü.szempontból nem tud az élővízbe menni.
A magam részéről ezt csak az eszemmel vagyok hajlandó elfogadni :wink:

Re: Általános 2011 jan. 06 15:43 #6720

Te is azt keresed!

Elárulok Neked valamit, nálam nem az a fő szempont, és a Jotában eddig egyszer sem működött a medence (az Ostria-ban és a Pontiosban nem is volt).
Ági szerint idén már fog üzemelni. De minek, mikor 3 perc a part, a medence meg szerintem úgy ahogy jelenleg van használhatatlan, olyan hirtelen mélyül.
Áginak már többször mondtuk, hogy többet ért volna, ha parkolóhelyet alakítanak ki a helyén.....
Kefalonián volt medencénk, de kb. 2* bírtam belemenni, a gyerekek viszont élvezték. Ott az ár, a kilátás és a kinézet volt a fő szempont. Ja és az nem tengerparti szállás volt, mert a partra elég sokat kellett menni (autóval)!

Re: Általános 2011 jan. 06 13:45 #6719

A tenger mellett szerinted miért mindenki a medencés szállást keresi?

Te is azt keresed!

Re: Általános 2011 jan. 06 13:37 #6718

Nyaralás??? Kérdeznék valamit nyaralással kapcsolatban.Nekem egy holtág mellett van nyaralóm, amit 4 éve kiadunk (falusi turizmus).Kezdünk dilemmázni, hogy folytassuk e. Tényleg arra van szükségük a városból jövő nyaralóknak, hogy a víz mellett ( ahol lehet úszni stb..) legyen medence, de legfőképpen kinti jakuzzi? Lehet, hogy én vagyok lemaradva?

Igen. De nem azért, mert állandóan azt használja, hanem azért, hogy legyen (jobban hangzik, .....).
Megmagyarázhatatlan, de így van.
A tenger mellett szerinted miért mindenki a medencés szállást keresi?

Re: Általános 2011 jan. 06 12:00 #6717

Nyaralás??? Kérdeznék valamit nyaralással kapcsolatban.Nekem egy holtág mellett van nyaralóm, amit 4 éve kiadunk (falusi turizmus).Kezdünk dilemmázni, hogy folytassuk e. Tényleg arra van szükségük a városból jövő nyaralóknak, hogy a víz mellett ( ahol lehet úszni stb..) legyen medence, de legfőképpen kinti jakuzzi? Lehet, hogy én vagyok lemaradva?

Re: Általános 2011 jan. 06 00:32 #6716

De minek neked taxis ismerős, ha az árban benne van az oda-vissza fuvar is?

Balázs!
Most már nem kell a Taxi,de szerintem akkor is el fog értünk jönni mivel nagyon jó barátom.
És a Főtaxi-nál dolgozik a reptéren. :)

Re: Általános 2011 jan. 05 17:16 #6715

Robi!

Mi itt tettük le az autót, mikor Rómába repültünk: <!-- w --><a class="postlink" href="www.repteri-parkolas.hu-www.repteri-parkolas.hu
Korrekt cég.
De minek neked taxis ismerős, ha az árban benne van az oda-vissza fuvar is?

Re: Általános 2011 jan. 05 15:03 #6714

Én már sorbaálltam másfél órát aToroni nyaralásért, január 03.-án nyitásra ott voltam ,de e-mailon már december közepén már lefoglaltam.Minden évben hamar elfogy a lehetőség, sietni kell.Thassos tervbe véve, de az csak augusztus vége, szeptember első hete a jó.Az Apoollon Travel egyik szállása sem jó nekünk ha visszük a kajakot.

Re: Általános 2011 jan. 05 14:54 #6713

Söt Taxis bartom is van!!

Ezzel én is így vagyok.
A Taxi-s barátom fog oda vinni minket.
Az autó-t pedig itt tesszük le: ferihegyauto-parkolo.hu/ - ferihegyauto-parkolo.hu/

De éppen most olvasom.
Parkolás, Transzfer

Parkolónkba történő megérkezése után egy rövid adminisztrációt követően kollégáink leparkolják autóját az Ön számára is megfelelő parkolóhelyre, valamint csomagjait átpakolják kisbuszunkba, mellyel elszállítjuk Önt és családját a kívánt repülőtéri terminálhoz.

Az Ön kényelme érdekében kollégáink oda és visszautazáskor egyaránt segítenek a csomagok ki-, illetve bepakolásában.

Re: Általános 2011 jan. 05 14:50 #6712

Majd azért ha bejön csak elárulod?
Pesten Én is szivesen elfuvarozlak!!!
Ugyan nics navin.de van térképem s jól ismerem a reptéri utaz!!!
Söt Taxis bartom is van!!

Re: Általános 2011 jan. 05 13:42 #6711

Igen ki!
De van egy titkom és ha az bejön akkor egy évbe 3-4X is megyek nyaralni. :)
Ezt azért még nem kábálom el azért.

A Taxi meg azért kell Pesten mert oda kocsival megyünk és letesszük a verdát és jön értünk a Taxi.

Re: Általános 2011 jan. 05 13:38 #6710

Azt hittem,hogy már indulsz is!
Taxi lefoglalva úgy gondoltam bőrönd becsomagolva!!
Görögország ki marad???

Re: Általános 2011 jan. 05 13:03 #6709

Robi !!
Mikor mész Tunéziába?

Szept közepe környékén :).

Re: Általános 2011 jan. 05 13:01 #6708

Sajnos ez így van rosszabbak a kilátások.Mi sem tudunk semmit,azt se hogy megyünk -e, azt meg pláne,hogy mikor,minden az MLSZ-től függhogyan csinálják meg a verseny kiírást.

Robi !!
Mikor mész Tunéziába?

Re: Általános 2011 jan. 05 12:07 #6707

Van már olyan előre látó közöttünk aki bármiféle utazást tervez???Tavaly ilyen kor már azt hiszem jobban ébren volt a társaság?!

Tunézia!
Már a Taxi-t is megrendeltem (ez nem vicc)

Én is, én is!
Idén 95 %, hogy Thassos, 5 % hogy semmi.
Csak idén egy kicsit később, mert a lányomnak középiskolai beiratkozása lesz abban az időpontban, mikor menni szoktunk.
Júni. 30 előtt nem tudunk indulni az biztos.
Az is lehet, hogy csak 10 nap lesz a szokásos 14 helyett. Majd kiderül, hogy mennyire futja a költségvetésből.
Egyenlőre rosszabbak a kilátások, mint tavaly ilyenkor.... :(

Re: Általános 2011 jan. 05 12:02 #6706

Ez egy hobbi!
Nagyon sok időt beleölök, de szerintem megéri.
Tudod milyen jó érzés azt látni mikor megyek az utcán és benézek egy kocsiba
és visszaköszön az én munkám.
Volt rá példa hogy egy ismeretlen dicsekedett egy parkolóba, hogy nézzem, már meg hogy az Ő navija mennyire jó és lőn világosság én csináltam.
Ne erre ezt el is mondtam neki erre körbe is csókolgatott.
Na, kérem ezért érdemes ezt csinálni.
Arról viszont már kezdek leszokni, hogy mindenkinek segítek!

Azért remélem csinos volt! :D :D :D :twisted: :twisted: :twisted:
De tudom miről beszélsz! :) Csak piszkálni akartalak. :D
Egyébként nekem fontosabb az iGO megbízható működése, mint a mindenféle csicsa....
Én pl. a kamera adatbázist is kikapcsoltam, mert sajnos Bp-n használhatatlan. :(

Re: Általános 2011 jan. 05 11:38 #6705

Van már olyan előre látó közöttünk aki bármiféle utazást tervez???Tavaly ilyen kor már azt hiszem jobban ébren volt a társaság?!

Tunézia!

Már a Taxi-t is megrendeltem (ez nem vicc)

Re: Általános 2011 jan. 05 11:37 #6704

Robi? Pihenni? :)
Folyton az iGO-t bűvöli. :)
Csak azt nem tudom, minek az a sok csicsa. :) :D :oops:

Kedves Balázs!

Ez egy hobbi!
Nagyon sok időt beleölök, de szerintem megéri.
Tudod milyen jó érzés azt látni mikor megyek az utcán és benézek egy kocsiba
és visszaköszön az én munkám.
Volt rá példa hogy egy ismeretlen dicsekedett egy parkolóba, hogy nézzem, már meg hogy az Ő navija mennyire jó és lőn világosság én csináltam.
Ne erre ezt el is mondtam neki erre körbe is csókolgatott.
Na, kérem ezért érdemes ezt csinálni.
Arról viszont már kezdek leszokni, hogy mindenkinek segítek!

Oldalmegjelenítési idő: 0.159 másodperc