Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Általános 2011 jan. 05 11:30 #6703

Remélem most már kipihented magad!!!

A szerbeknél most van a karácsony! Szerinted pihenek? 5-kor feküdtem és már pörgök 1000-el.

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2011 jan. 05 10:42 #6702

Van már olyan előre látó közöttünk aki bármiféle utazást tervez???Tavaly ilyen kor már azt hiszem jobban ébren volt a társaság?!

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2011 jan. 04 21:40 #6701

Hááát kedveseim, azt tudjátok, hogy legyen szó bármilyen munkáról, bármelyik foglalkozásról, mindegyikben akad bőven rabszolgamunka. Na meg az is, amiért az ember szereti csinálni! ha már olyan szerencsés, hogy azt csinálja dolgozásban, amihez kedve van.
:fülyül:

Re: Általános 2011 jan. 04 20:43 #6700

Robi? Pihenni? :)
Folyton az iGO-t bűvöli. :)
Csak azt nem tudom, minek az a sok csicsa. :) :D :oops:

Re: Általános 2011 jan. 04 17:24 #6699

Az tényleg nem mindegy,de azért csak szereted egy kicsit?! mert ezt a szakmát másként nem lehet!

Ha nem szeretném, akkor nem is csinálnám csak néha tele lesz a hócipőm az egészet.(nincs ünnepem soha) :(
Néha öregnek érzem már magam ehhez a szakmához.
De tudod milyen ez a szakma, mint egy színház.
Mikor kinyitom az ajtót a vendégek előtt akkor felmegy a függöny és elkezdődik az előadás.
Kb. én ezt így érzem, és néha szeretem, mikor lemegy a függvény.

Igen igen pontosan így van.Addig mig nics előadás borzasztó ,de utánna minden elszáll.

Re: Általános 2011 jan. 03 13:04 #6698

Az tényleg nem mindegy,de azért csak szereted egy kicsit?! mert ezt a szakmát másként nem lehet!

Ha nem szeretném, akkor nem is csinálnám csak néha tele lesz a hócipőm az egészet.(nincs ünnepem soha) :(
Néha öregnek érzem már magam ehhez a szakmához.
De tudod milyen ez a szakma, mint egy színház.
Mikor kinyitom az ajtót a vendégek előtt akkor felmegy a függöny és elkezdődik az előadás.
Kb. én ezt így érzem, és néha szeretem, mikor lemegy a függvény.

Re: Általános 2011 jan. 03 12:45 #6697

Re: Általános 2011 jan. 03 12:16 #6696

C sak nem mid1,hogy az ember mit mennyiért csinál! Azt azért tegyük hozzá.

Re: Általános 2011 jan. 02 13:05 #6695

Valahol azt olvastam, ahogy kezdődik az újév úgy fog eltelni az egész évem.
Na, akkor én sajnos egész évben én dolgozni fogok annyit, mint egy á........t.
Kinek jó ez így?
Mert nekem nem az biztos.

B.U.É.K.!

Robikám!
Ne annyit mint egy á...t,de kívánom neked is és mindenkinek,hogy legyen egész évben mit dolgozni!!! :pezsgő:

Robi!
Ilyen a vendéglátósok élete.... no meg a szolgáltatóké is. :(
Én idén szerencsére megúsztam, csak 26-án dolgoztam.
Egyébként bocsikának igaza van, legyen mindenkinek mit dolgozni, akkor nagy baj már nem lehet....

No, megyek tanulni, mert holnap jön az utolsó előtti félévi vizsga..... :)

Re: Általános 2011 jan. 02 10:33 #6694

Kinek jó ez így?

B.U.É.K.!

Robikám!
Ne annyit mint egy á...t,de kívánom neked is és mindenkinek,hogy legyen egész évben mit dolgozni!!! :pezsgő:

Re: Általános 2011 jan. 02 02:25 #6693

Kinek jó ez így?

B.U.É.K.!

Re: Általános 2011 jan. 01 10:36 #6692

Boldog Új Évet!

Re: Általános 2011 jan. 01 03:13 #6691

Idei első. :)
B.U.É.K.!!!
:D

Re: Általános 2010 dec. 31 17:21 #6690

Legyen mindenkinek olyan éve amilyet szeretne!!!! :pohárköszöntő: :pezsgő:
Teljes szivemből kívánom mindenkinek!!!!

Re: Általános 2010 dec. 31 13:54 #6689

B.U.É.K.!

Teljesüljön mindenkinek minden vágya 2011-ben!

De aztán tessék egy thassos-i nyaralásra is vágyni! :) :D

Re: Általános 2010 dec. 31 13:45 #6688

Bort, búzát, békességet, sötétségben fényességet! Új esztend? újat hozzon, régi jótól meg ne fosszon. Ki barát volt, az maradjon,- ki elindult, az haladjon.

Egészségben , békességben ,szerencsében, boldogságban, utazásban gazdag új évet kívánok Nektek !

-

Re: Általános 2010 dec. 31 13:06 #6687

Köszönöm a felköszöntéseket!

Az új esztendőben kívánok hitet, reményt, csodát, álmot, szerelmet és boldogságot, igazságot, emberséget és mosolyból minél többet - mindannyionknak!! BUÉK!

Re: Általános 2010 dec. 31 11:39 #6686

Re: Általános 2010 dec. 31 11:38 #6685

Kedves Honey!

Re: Általános 2010 dec. 31 10:42 #6684

Re: Általános 2010 dec. 31 10:37 #6683

Re: Általános 2010 dec. 30 11:10 #6681

Sok boldog szülinapot kívánok Honeynak és minden kedves fórumozónak is sikerekben, egészségben, utazásokban gazdag boldog új évet kívánok!!!!!

Re: Általános 2010 dec. 30 00:15 #6680

Kedves Honey!

Mi is Boldog szülketésnapot szeretnénk kívánni neked!

Re: Általános 2010 dec. 29 20:32 #6679

............. mert már ő is 2 hónapja köhög.
..................

Nekem hozott a Jézuska párologtatót! :D meg kínai giccs szobaszökőkutat, ami 3 óra működés után beadta a kulcsot... meg hetek óta van egy tepsiben víz a radiátoron...
Szóval a párásítás határozottan javít most rajtam. Még így is elég száraz marad a szoba levegője :wink:

Próbáljátok ki az inhalálást. Nem mindig használ ugyan, de sokszor igen. Diapulmon cseppeket lehet beleönteni, azt recept nélkül is kapni.
:méregkeverő:

Re: Általános 2010 dec. 29 20:11 #6678

Remélem a kislányod nem komoly betegségben szenved, csupán megfázott. Ha így van, akkor tudod: sok tea, mézzel (!!!) és citrommal. Ha kell méz, küldök! :D :drink

Gondolom csak megfázásból lehet a légcsőhurutja, bár a doki azt mondta, hogy sok javulásra ne számítson köhögésileg, mert már ő is 2 hónapja köhög.
Gyógyszer, méz, hagymatea, .... Majd meglátjuk.

Oldalmegjelenítési idő: 0.143 másodperc