Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Általános 2011 jan. 23 10:14 #6781

Srácok!
Hazaértem a gettóból és gondoltam iszok egy jó hideg Thassos-on vett Mythost az egészségetekre.
Mondhatni nagyon fincsi és most jól is esik. :koccintás:

Még van? Hát nem vagy egy nagy ivó. :) :D
EGÉSZSÉGEDRE!

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2011 jan. 23 00:47 #6779

Srácok!

Hazaértem a gettóból és gondoltam iszok egy jó hideg Thassos-on vett Mythost az egészségetekre.
Mondhatni nagyon fincsi és most jól is esik. :koccintás:

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2011 jan. 22 12:32 #6777

Ági-k!!

Re: Általános 2011 jan. 22 09:48 #6776

Re: Általános 2011 jan. 21 23:32 #6775

Gondolkozom milyen legyen az idei Thassosi divat...
Mit szóltok hozzá?

Re: Általános 2011 jan. 21 20:49 #6774

Nagyon sok boldog névnapot ÁGI!!!

Re: Általános 2011 jan. 21 20:24 #6773

KEDVES ÁGI!

BOLDOG NÉVNAPOT ÉS NAGYON JÓ EGÉSZSÉGET KÍVÁNUNK NEKED!

Simonné Ági és Laci Szegedről

Re: Általános 2011 jan. 21 19:33 #6772

Új de nagyon szépen köszönöm mindannyitoknak!!!!!!!!!!!
Egy otthonról hozott puncs pudingból készítettem egy finom tejszínhabos tortát.
Bevallom mindannyotokkal ettem egy egy morzsányit. Volt, hogy csak titokban Pánostól, mert szeme forog, mikor a hűtőszekrényhez megyek...
Hogy is tegyem, hogy mindannyian csemegézzünk és ne legyen bűntudatom?

www.viccesvideok.net/tag/torta/ - www.viccesvideok.net/tag/torta/

www.google.com/url?sa=t&source=web&cd=2&sqi=2&ved=0CBwQFjAB&url=http%3A%2F%2Fvicced.hu%2FEdesseg_viccek-1364.vicc&ei=_M05TaupFs6z8QPPgMGyCA&usg=AFQjCNGvqcxUv70MpbQFrZBW7OZ8AkA7Lg - www.google.com/url?sa=t&source=w ... 7OZ8AkA7Lg

poppykonyha.blogspot.com/2010/12/teli-mese-torta.html - poppykonyha.blogspot.com/2010/12 ... torta.html

egyszervolt.hu/mese/rifike-es-rofike.html - egyszervolt.hu/mese/rifike-es-rofike.html

Egy kis lelkiismeret furdalásom még is van.
Inni is kellene valamit igaz?

www.google.com/search?q=ital+you+tube&hl=hu&prmd=ivns&source=univ&tbs=vid:1&tbo=u&ei=y9A5TY34I4Wq8AOpts3aCA&sa=X&oi=video_result_group&ct=title&resnum=3&sqi=2&ved=0CDYQqwQwAg - www.google.com/search?q=ital+you ... CDYQqwQwAg

www.google.com/url?sa=t&source=web&cd=9&sqi=2&ved=0CFAQFjAI&url=http%3A%2F%2Fwww.viccesvideok.net%2Ftag%2Fital%2F%3Fpage%3D1%26sort%3Dadddate&ei=y9A5TY34I4Wq8AOpts3aCA&usg=AFQjCNFZk_vY2CTPHnC2CRdiABf0k-uZpg - www.google.com/url?sa=t&source=w ... ABf0k-uZpg

www.viccesvideok.net/view/1289/%C3%A9rdekes-hast%C3%A1nc-vide%C3%B3/ - www.viccesvideok.net/view/1289/% ... ide%C3%B3/

Még egyszer nagyon szépen köszönöm mindannyiotoknak a megemlékezéseteket.

Re: Általános 2011 jan. 21 10:52 #6770

Kedves Ági!
Nagyon boldog névnapot kívánok!

Re: Általános 2011 jan. 21 10:38 #6769

ÁGI !

Nagyon boldog névnapot!

Re: Általános 2011 jan. 21 08:19 #6768

Ági!
Tudom, hogy nem ünnepled. De akkor is.
Boldog névnapot!

Az Ágnes görög eredetű női név, a hagnosz (régebbi alakban hagiosz) szóból származik. Jelentése: szűzies, tiszta, szemérmes. Korábbi magyarázatok szerint a latin agnus („bárány”) szóból ered, ez azonban csak a hasonló hangzás és a bárány jelképes jelentése miatti vélt egyezés.
Az ógörög nyelvben több név is származik a hagnosz szóból, és ezek egyik becézett alakja volt a Hagnesz. Ez a név a latinba a h betű nélkül került át, Agnes alakban írták, amit a középkorban Magyarországon Ágnesnek ejtettek.

Re: Általános 2011 jan. 21 07:28 #6767

Ági ! Isten éltessen sokáig !

Re: Általános 2011 jan. 20 17:18 #6766

Kedves Ági ! Nagyon - nagyon boldog névnapot kívánok és főként EGÉSZSÉGET!

Re: Általános 2011 jan. 19 23:15 #6765

Kedves Ági!
Ma biztos hogy cseréltem volna valed!
Egy Asus R600-at csinálok már reggel 5.30-óta,de kifog az öregen ahogy elnézem :(.
A nyaralást pedig még nem adtam fel és remélem nem is fogom.
Nagyon megnézném ezt az országot,és meg is fogom az tuti.

No ezt kötve hiszem! :D :D :D
Épp most írtam a Bazsinak, hogy mi a csuda az a féreg. Vírus irtóról tudok, de hogy férges is legyen a gépem???
Szívesen ültél volna egy többszörösen férges gép mellett :mrgreen: ?

Jaj de vágyok én is...
De tudod mi ebben a jó? Ha már minden célodat elérted, nincs ami örömet szerezhet. így hát jobb, hogy sóvárgunk. Én is!

Szia Ági!
Most már nem cserélek!
Igaz ráment 60 munka órám,de szerintem megérte.
Igaz néha ki akartam dobni az ablakon,de nagynehezen megcsináltam.
Remélem a nyaralással sem lesz semmi gond,max jobbbbbbb árak lesznek :D.

Re: Általános 2011 jan. 19 07:52 #6763

Vízkereszt

Ma már hogy az írásom kiegészítését írom, 2011.január 19.e van. Ma van az ó naptár szerint Víz keresztnapja.Krisztus keresztelkedésének napja. Reggel 8 órakor kezdődött a templomi mise. Most 3/4 9 órakor halottam a mise vége jelző harangját. A harangszó hívja össze azokat, akik leszeretnének menni a Tarsana parton tartandó miséhez, és kereszteléshez. Emlékeztek, ortodox szokás , hogy a liturgia azzal ér véget, hogy a pap egy kötélhez kikötött nagy méretű aranyozott keresztet beledob a tengerbe, és a hívők közül többen a vízbe vetik magukat a kereszt felhozatára. Ez a ceremónia ma görög idő szerint 10 órakor lesz. Aki élőben szeretné ezt megnézni, talán szerencséje lesz, higgyen a webkamera egy rövid pillanatra megáll ott.

Xpónia mas polá!
:ördögűző: :úszógumi: :ördögűző:

Re: Általános 2011 jan. 14 20:13 #6749

Köszönöm szépen Neked is Cserrobi :D

Re: Általános 2011 jan. 13 23:15 #6743

VERUS!

Re: Általános 2011 jan. 13 21:22 #6742

Sziasztok!
Mostanában kicsit hűtlen voltam a fórumhoz, és Ti mégsem felejtettetek el! :oops: :roll:
Mindannyiótoknak köszönöm a köszöntést! Aranyosak vagytok! :D
Jó, hogy egy kicsit megsürgetitek a tavaszt, ezekkel a szép virágokkal !

Re: Általános 2011 jan. 13 16:18 #6740

Köszönöm!

Re: Általános 2011 jan. 13 16:13 #6739

Nem tudom az Eseménynaptár-t használni! 2011.09 .03-tól 09.09. ig leszünk a Hotel Achillionba a párommal, ha beirnátok!
Köszönöm!

Megtörtént! De a végét 09.10-re írtam. :)
Egyébként most már Te is tudnál felvenni újat. Rosszul volt a jogosultság beállítva... :(

Re: Általános 2011 jan. 13 15:57 #6738

Verus!! nagyon boldog névnapot!!!

Re: Általános 2011 jan. 13 15:37 #6737

Nem tudom az Eseménynaptár-t használni! 2011.09 .03-tól 09.09. ig leszünk a Hotel Achillionba a párommal, ha beirnátok!
Köszönöm!

Re: Általános 2011 jan. 13 10:47 #6736

Csatlakozom!

V E R U S ! ! !

BOLDOG NÉVNAPOT !

Re: Általános 2011 jan. 13 09:11 #6735

Minden Veronikának, különösen a mi VERUS-unknak boldog névnapot kívánok!

Re: Általános 2011 jan. 12 13:08 #6731

Pamag és Balázs !

Gratulálok Nektek! (Kinek ezért, kinek azért :D )

Jó ötlet az eseménynaptár is! (kár,hogy idén én nem írok bele :(, de azért majd leselkedem :oops: )

Oldalmegjelenítési idő: 0.239 másodperc