Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Általános 2010 okt. 26 13:50 #6552

Mi ez a csend?

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2010 okt. 22 18:36 #6548

Az iwiwen meg épp ma jelöltelek be benneteket kedves Balázs és Robi!

Vettem! :mrgreen:

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2010 okt. 22 11:08 #6546

....................., így egy kicsit leselkedek a tini lányaim után . :oops:
(................

Ja hát azt én is tettem egy darabig... :D

Re: Általános 2010 okt. 22 10:03 #6545

Ha csak ez zavar, a neveket a magyar sorrendnek megfelelően is be lehet írni. :)
Számomra az az előnye, hogy mivel a fiatalok körében nagyon népszerű, így egy kicsit leselkedek a tini lányaim után . :oops:
(magyarul rajtuk tartom a szemem, íly módon is.)
Na, ezt csak azért mertem leírni, mert erre fele ők nem járnak. ( Gondolom ) :D

Csak le ne bukj véletlenül..... :)

És pl. ezen az oldalon sok-sok Thassos fotó is van. :)
www.facebook.com/#!/pages/Thassos-Thasos/20743744969 - www.facebook.com/#!/pages/Thasso ... 0743744969

Re: Általános 2010 okt. 22 09:42 #6544

Csatlakozom Robihoz.

De ha valami kifejezett előnye van a facebooknak, győzzetek meg. (Plusz zavar, hogy amennyit látok belőle, mindenütt a fordított, ny-európai sorrendben tünteti föl a neveket...)

Kedves Pamag !

Ha csak ez zavar, a neveket a magyar sorrendnek megfelelően is be lehet írni. :)
Számomra az az előnye, hogy mivel a fiatalok körében nagyon népszerű, így egy kicsit leselkedek a tini lányaim után . :oops:
(magyarul rajtuk tartom a szemem, íly módon is.)
Na, ezt csak azért mertem leírni, mert erre fele ők nem járnak. ( Gondolom ) :D

Re: Általános 2010 okt. 22 09:01 #6543

MEGVAN!! Biztos nem jó helyen tekertem (lehet csak a fórum kezdőoldalán..)!!! :oops:
Tuti biztos, hogy Téged jelöltelek be Balázs az iwiwen kb 1 órája. :lol:

Akkor megnyugodtam. :)
Ha tuti akkor tuti. Nyertél!

Re: Általános 2010 okt. 22 08:55 #6542

MEGVAN!! Biztos nem jó helyen tekertem (lehet csak a fórum kezdőoldalán..)!!! :oops:
Tuti biztos, hogy Téged jelöltelek be Balázs az iwiwen kb 1 órája. :lol:

Re: Általános 2010 okt. 22 08:30 #6541

Én letekertem, de nem látok semmit.
A facebookban kezdő vagyok.És nagyon ritkán járok arra. Az iwiwen meg épp ma jelöltelek be benneteket kedves Balázs és Robi! Pamagnak kööszönhetően, mert az ő ismerősei között találtalak meg benneteket. :D

A honlap címoldalán, nincs Neked semmi? Akkor körbe kell néznem.....
<!-- ia0 -->honlap.jpg<!-- ia0 -->
Egyébként semmi baj nincs, csak tegnap ez tűnt fel. :)
Engem bejelöltél? Mikor? És visszaigazoltalak már? Az nem is én vagyok. A 792 db hasonló nevűből biztosan jól választottál? :D :lol:

Re: Általános 2010 okt. 22 08:21 #6540

Én letekertem, de nem látok semmit.
A facebookban kezdő vagyok.És nagyon ritkán járok arra. Az iwiwen meg épp ma jelöltelek be benneteket kedves Balázs és Robi! Pamagnak kööszönhetően, mert az ő ismerősei között találtalak meg benneteket. :D

Re: Általános 2010 okt. 21 19:00 #6539

Semmi nem kötelező!!!!! :D
Igazából Honey-re gondoltam, mert láttam neki tetszik a Hellasz, mi meg nem. :(

Re: Általános 2010 okt. 21 18:39 #6538

Csatlakozom Robihoz.
Valahogy nincs kedvem a facebookhoz - bár ahhoz, hogy körül tudjak nézni, be kéne jelentkezni. Az iwiw is elvadult már az utóbbi időben... jónak találtam arra a célra, hogy tudjak emberekről, esetleg régen látott ismerősökről, de most már valami gyerekes játszadozás folyik ott és arra nincs ingerem.
De ha valami kifejezett előnye van a facebooknak, győzzetek meg. (Plusz zavar, hogy amennyit látok belőle, mindenütt a fordított, ny-európai sorrendben tünteti föl a neveket...)

Re: Általános 2010 okt. 21 17:09 #6537

Balázs!

Én nem regisztrálok,ha nem gond.
Nem szeretem ezeket a közösségi oldalakat.
Az iwiw-et is nemsokára törlöm az életemből.

Üdv: Robi

Re: Általános 2010 okt. 21 13:52 #6536

Aki még nem tette meg, az tekerjen le a honlap legaljára, és lájkoljon. :)
Azaz kattintson a Tetszik gombra. Na persze csak akkor, ha tényleg tetszik, és van Facebook-ja.
Akinek nincs, de tetszik az oldal, az meg regisztráljon a Facebook-on. :D

Re: Általános 2010 okt. 21 13:47 #6535

Sheidi! Utólagosan én is köszöntelek névnapodon!!!!!!! Bocs a késésért, pedig jártam erre...

És Gabócának is és TÖBBIEKNEK IS, bár őket már régen láttuk!!!!

Re: Általános 2010 okt. 20 19:01 #6534

Nagyon köszönöm, hogy nem felejtettetek el.
:lol: :lol:

Re: Általános 2010 okt. 18 10:49 #6527

Már megint volt ünnepeltünk?
Még jó, hogy pamag figyel. :shock:

Boldog mindent mindenkinek! :)

Re: Általános 2010 okt. 18 08:03 #6526

Elnézést kérek mindenkitől, de csak most tudtam gépközelbe lenni. Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a jókívánságait!!

Re: Általános 2010 okt. 17 12:24 #6523

GABBOCA !

Boldog szülinapot !

SHEIDI !

Boldog névnapot !

Re: Általános 2010 okt. 13 19:08 #6503

Csatlakozom a mindenre figyelő pamaghoz!

anikusz! Boldog szülinapot!

Szekalmi! Boldog névnapot!

Re: Általános 2010 okt. 13 10:09 #6496

Születésnaposunk van!

ANIKUSZ !

Isten éltessen !

Ezenkívül Kálmán napja van....
SZEKALMI !!!!!!! Hiányzol! Isten éltessen !!!!

Re: Általános 2010 okt. 05 21:07 #6479

És a képeket.......?

Mindent a PÜ-ben küldött e-mail-re kérem.
A képeket is, ha átméretezed 800*600 pixelre, akkor nem lesz nagyon nagy méret.

Re: Általános 2010 okt. 05 20:39 #6478

És a képeket.......?

Re: Általános 2010 okt. 05 19:02 #6477

Kedves Balázs,Pamag!
Megirtam beszámolómat Egyéb görögországi üdülőhelyek -re, hova küldjem? Balázs cimére irtam egy privát levelet de elutasította. Az irományhoz kapcsolódó fényképeket is szeretném elküldeni.
Köszönöm!

ment PÜ

Re: Általános 2010 okt. 05 15:25 #6476

Kedves Balázs,Pamag!
Megirtam beszámolómat Egyéb görögországi üdülőhelyek -re, hova küldjem? Balázs cimére irtam egy privát levelet de elutasította. Az irományhoz kapcsolódó fényképeket is szeretném elküldeni.
Köszönöm!

Re: Általános 2010 okt. 04 20:41 #6474

A képeim rendezgetését megkezdtem,bár lassan haladok hamarosan elérhetővé teszem az éreklődők számára.
A beszámoló is kezd gömbölyödni a fejemben, aztán majd meglátom hogy mi lesz belőle.Mostani gondolataim alapján nem lesz rövid.

Jöhetnek a képek is és a hosszú beszámoló is.
Ha hosszú lesz max. két oldalra tesszük a beszámolódat. :D :lol: :wink:

Oldalmegjelenítési idő: 0.190 másodperc