Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Általános 2010 szept. 26 21:58 #6442

Köszönöm! Megprobálom.Nagyon kezdő vagyok,inkáb mesélni szoktam,a képek feltételére majd a barátném segit Ő nagy Picasa tudor.A kajak utról most nem készült fénykép mer uj volt a terep figyelni kellett a hullámokra, az áramlatokra majd jövőre.A mororcsonakkal kijött honfitársaink készitettek rólunk képet ahogy éppen pihenünk a vizen, még azt sem vettük észre,hogy töllünk nem messze a delfinek hancuroztak.

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2010 szept. 26 20:38 #6441

...... Irnák én de nem tudom hol lehet,........

1. Nyugodtan írhatsz a hozzászólásokba is, akár csapongva is.
2. Azt hiszem, nincs is mindenkinek megadva a jogosultság, hogy cikket tegyen föl. Írd meg wordben, levélben, valamilyen szövegben, és küldd el pl. nekem vagy Balázsnak (előtte azért egy privát üziben egyeztessünk). Küldd külön a képeket is, amiket a szövegbe bele akarsz szúrni, aztán föltesszük.
3. Képek : sok fényképet csináltatok? Ti voltatok kajakkal, ugye? Ez különleges, legalábbis nem a megszokott, talán mehetnének a képek a honlap fotoalbumába (ld. mint előbb) - vagy ha fel szoktátok tenni valami weboldalra (amilyen pl. a Picasa), akkor a linket kérjük.
4. Hozzászólásba fotókat a csatolmány feltöltése c. részen (az ablak alatt van) lehet a saját gépről beszúrni.
5. Piszok kíváncsi vagyok!

Így van!
A honlapra nem tudtok közvetlenül írni, de egyszerűbb is ha word-ben (vagy hasonlóban) elküldöd a szerkesztőségbe :D (ahogy Ági mondaná) és mi feltesszük. Azt hiszem megígérhetjük, 2 napnál tovább nem kell várni rá!

SŐT ERRE BIZTATUNK MINDENKIT!

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2010 szept. 26 20:32 #6440

És a születésnapos Dézsé??? Őt senki nem figyeli?

Dézsé!
Isten éltessen sokáig-sokáig sok szeretetben, jó egészségben, sok szép utazással, sokáig a körünkben!

Hát erről én lemaradtam. :(
De mentségemre legyen mondva, hogy délelőtt még a suliban ültem, délután meg indultunk a reptérre.

Így utólag is Boldog születésnapot kívánok!

Re: Általános 2010 szept. 26 20:29 #6439

Jaszasz!

Hazaértünk.......

Mi is! :)
Róma szép és ronda is egyben. De majd mesélek... Most csak benéztem ide, egyenlőre fáradt vagyok...
A 3 nap alatt minimum 2 cm-rel kisebb lettem. Rengeteget sétáltunk és láttunk.
A repülés is jó volt, 15 éve nem repültünk.... De hála a wizzair hitelkártyámnak most már fogunk! Ingyen megéri.

Re: Általános 2010 szept. 26 16:41 #6437

Ááááááágiiiiii !!! :vigyorog:

Kérdésem lenne! :?: :idea:
Mászkáltunk gyalog mindenfelé, kertek, olajfák között. Az egyik helyen lefényképeztem az olajfán a jelölést, meg a rajta lévő cédulát is. Feltételezem, hogy a fa megművelésére vonatkozik, de pontosabban micsoda?
Olyan ragyogóan, pontosan szedted össze az olíváról szóló cikkben az összes információt - ez talán még kiegészítheti azokat.

melléklet nem található

<!-- ia0 -->242.JPG<!-- ia0 -->

Re: Általános 2010 szept. 26 16:21 #6436

Kérünk szépen néhány szót, hogyan telt a szigeti tartózkodás!

Jó volt nagyon! :lol:

Legalább egy csupasz felsorolást, mikor hol voltatok, mit csináltatok, mit láttatok! :irkálós: regényt majd írok én... :lol:

Ui.: Köszönöm az értesítést! De a végén mégse mentünk gyalog Vathiba, előtte kigyalogoltuk magunkat a Genna-tóhoz menet. :túra:

Re: Általános 2010 szept. 26 16:14 #6435

Az előbb nyalakodtam egy kis görög joghurtot görög mézzel........ aztán kinéztem az ablakon... és magamhoz vettem egy korty napfényt.....folyékonyat... nem is tudom, miért ouzó van az üvegre írva..... mikor benne van Dionüszosz vidámsága, Diomédész emberevő lovainak ereje, a nimfák pajkossága...
:pohárköszöntő:

Re: Általános 2010 szept. 26 16:09 #6434

...... Irnák én de nem tudom hol lehet,........

1. Nyugodtan írhatsz a hozzászólásokba is, akár csapongva is.
2. Azt hiszem, nincs is mindenkinek megadva a jogosultság, hogy cikket tegyen föl. Írd meg wordben, levélben, valamilyen szövegben, és küldd el pl. nekem vagy Balázsnak (előtte azért egy privát üziben egyeztessünk). Küldd külön a képeket is, amiket a szövegbe bele akarsz szúrni, aztán föltesszük.
3. Képek : sok fényképet csináltatok? Ti voltatok kajakkal, ugye? Ez különleges, legalábbis nem a megszokott, talán mehetnének a képek a honlap fotoalbumába (ld. mint előbb) - vagy ha fel szoktátok tenni valami weboldalra (amilyen pl. a Picasa), akkor a linket kérjük.
4. Hozzászólásba fotókat a csatolmány feltöltése c. részen (az ablak alatt van) lehet a saját gépről beszúrni.
5. Piszok kíváncsi vagyok!

(Megint nem szúrja be a szmájlit... ejnye...) :mrgreen:
Na végre... :üres:

Re: Általános 2010 szept. 26 13:03 #6433

Szia Pamag!
Üdv itthon! Irnák én de nem tudom hol lehet,mert az élménybeszámoló -nál és a egyéb görögországi üdülőhelyeknél sem találok lehetőséget, a fotókat sem tudom felrakni.Csak olvasni tudom az internetet a többi huncutság még nem megy, nagyon rosszul látok, ha megmondjátok mit kell csinálni talán megy,ha megmondják mit kell látni akkor látom.Bonyolult vagyok. Bevallom Rólad azt hittem, hogy egy harminc-negyven éveibe járó informatikus fiu vagy, az Ági árulta el hogy korombéli leány vagy.
Gratulálok! Minden elismerésem a Tied!

Re: Általános 2010 szept. 26 04:10 #6432

Kérünk szépen néhány szót, hogyan telt a szigeti tartózkodás!

Jó volt nagyon! :lol:

Re: Általános 2010 szept. 25 17:32 #6431

Én elkezdtem körmölni, meg a kettőnk képeit időrendbe válogatni...

De mások is voltak mostanában a szigeten! Miért ez a csönd tőlük??? Kérünk szépen néhány szót, hogyan telt a szigeti tartózkodás!

Re: Általános 2010 szept. 24 10:54 #6427

Tegnap föltűnt a páromnak, hogy a nagybőröndhöz, amihez indulás óta nem is nyúltunk hozzá (a tranzitszállásokon csak a kisbőröndöt hurcolásszuk ki-be), a macska odamegy, szimatol, majd elkapja a fejét... többször is... na akkor ott valami nem stimmelhet, ideje végre azt is kipakolni.
Hát sajnos a ruhák közé rejtett (hogy a magyar vámosnak ne bántsa a szemét, meg ne törjön el) ouzós üvegek közül az egyik folyt. Vagy fél deci hiányzik már az üvegből :oops: Pedig egy jobb kiállású, szebb üveg. De a szag! Kellemes ugyan :lol: , de még az egyébként tiszta ruhákat is ki kell mosni, mikor pedig van bőven mosnivaló.. :falbaverő

Képeket igazán jóval kevesebbet készítettünk, mint eddig. Ráadásul egy régi gépet kellett vinni. És nem is mindegyik lett igazán jó. (azért majd összeválogatom ám).
Viszont Belgrádban, mivel kicsit nehezen értettünk szót, hogy most hol is kell parkolni, mikor letettem az autót, a fiú, aki odavitt, már rohant is volna vissza, én meg bennfelejtettem a táskámat az ülésen. Aztán persze a páromon kerestem, hova kavarta... :dilinyós: Így, mikor fölkerültek a csomagok a szobába, rögtön rohantunk is ki, az autóhoz, a táskáért. A fényképezőgép pedig benne maradt egy másik csomagban :( ... de már nem mentünk vissza érte. Pedig a belgrádi vár képeivel akartam méltó befejezést adni a képes beszámolónak. Hát anélkül gyönyörködtünk, hogy állandóan azt méricskéltük volna, hogy hopp ezt le kell fényképezni. Jobb ám úgy... csak én szeretem megosztani az élményeimet, és később is szeretem viszontlátni. Na mindegy, majd vissza kell menni... :igen:

Re: Általános 2010 szept. 23 18:06 #6424

Pamag!
Örülök,hogy szerencsésen megérkeztetek!!!
Nagyon úgyes voltál!!! :éljen:

Re: Általános 2010 szept. 23 01:33 #6423

Kedves Pamag!

:pápá:

Re: Általános 2010 szept. 22 21:07 #6422

És a születésnapos Dézsé??? Őt senki nem figyeli?

Dézsé!
Isten éltessen sokáig-sokáig sok szeretetben, jó egészségben, sok szép utazással, sokáig a körünkben!

Re: Általános 2010 szept. 22 20:39 #6421

Jaszasz!

Hazaértünk. Még csak a holmi kis része van kipakolva, pihegünk, és a macska magyarázta, mennyire hiányoztunk neki.

1.fejezet : Ági, a fáradhatatlan; Ági, az elnyűhetetlen; Ági, a perpetuum mobile; Ági, az őrangyal...

2.fejezet : jó volt! de részleteket majd később.

3.fejezet : a ma reggeli belgrádi városnézést azért kihagytuk volna... Mivel a szálloda utcája úgyis arra volt egyirányú, lementünk, és lent megkerültük a várat (a Duna és a Száva összefolyásánál), majd a legközelebbi hídon át Zimonyba. Mentünk-mentünk, míg megláttunk egy bevásárlóközpontot,oda bementem gyümölcsléért és szerb sörért. Közben kint a párom összetűzött egy szerb közeggel... rossz helyen sikerült megállni... de megmagyarázta neki, hogy mádám toalett, amit el is fogadott a fakabát... :D ... bár bementem volna oda is...
Rosszul figyeltem. Kifelé elfordultam a haladási irányunkba az első lámpánál. Pedig egy utcával odébb kellett volna. Mert itt egy idő után vége volt az útnak, park volt a végén. Vissza. De sikerült úgy elkeveredni, úgy egy-másfél óra hosszára, hogy már fogalmam se volt, merre járunk. Hiába a kinyitott térkép, ha nincs semmi tábla... Végül visszakeveredtünk ugyanazon a hídon a belvárosba, vissza ahhoz a letérőhöz, ahol tegnap bementünk, és végigdöcögtünk most már a Gazella hídon... És mivel Újvidék és a magyar határ között merő egy összefüggő útépítés az egész (ez amúgy jó), sehol egy pihenő, ahol meg lehet állni. Végül a bal oldalon találtunk, ahova szabály szerint nem lehet bemenni.
Itthon mentünk három kört a háztömb körül, végül ürült egy hely épp a kapu előtt - három fordulóval föl is cuccoltunk a harmadik emeletre...

Majd átolvasok mindent, meg írok is.... :lol:

Re: Általános 2010 szept. 19 18:23 #6415

sheidi!
Akkor olvasd a fórumot, és a beszámolókat, és felmelegszel! :D

Re: Általános 2010 szept. 19 16:29 #6410

Jó sokáig nem voltam, szinte eltűntem.

Látom, mindenki volt, vagy nem volt Görögországban.

A hideg miatt egyre jobban vágyunk délre. :D
Már csak 9 hónapot kell várni, hogy újra útra kelhessek. :lol:
Mindenkinek szép estét kívánok!

Re: Általános 2010 szept. 19 11:39 #6408

Sziasztok!Sajnos bedöglött az otthoni gépem, így nem tudok egy darabig fórumozni, pedig szívesen olvasom az új híreket.Remélem mihamarabb megszerelik a gépet.

Re: Általános 2010 szept. 14 11:40 #6388

Sziasztok!

Ma este indulunk, Mindenkit üdvözlök! :örül:

Melinda

Re: Általános 2010 szept. 13 16:46 #6384

Ha nem is ugyanoda,de a szigetre biztosan!

Akkor a fertőzés megtörtént. :) :lol:

Eddig sem volt ellenemre ez a sziget csak soha nem értem oda! :lol:

Re: Általános 2010 szept. 13 15:35 #6382

Robi a Kohili stúdió hogy tetszett? Elég jó helyen van a tengerparttól 15 m-re? :D

Hát vagy jót vagy semmit! Ez nem ide való témakör.
Alvásra használtuk,ehez megfelelő volt.

Re: Általános 2010 szept. 13 15:30 #6381

Robi a Kohili stúdió hogy tetszett? Elég jó helyen van a tengerparttól 15 m-re? :D

Re: Általános 2010 szept. 13 12:01 #6380

Akkor a fertőzés megtörtént. :) :lol:

Re: Általános 2010 szept. 13 11:56 #6379

És visszatértek?

Oldalmegjelenítési idő: 0.153 másodperc