Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Általános 2010 okt. 04 20:04 #6473

Hihetelen, hogy egy hónapja még ott voltunk :o

Én meg még egy hete a rengerben fürödtem, de már most úgy tűnik mintha sok idő telt volna el azóta :cry:
Biztos az itthoni nyamvadt, hideg idő az oka!Jó lenne még egy kis napos őszi idő, mielőtt a sötét, depis télbe!
A képeim rendezgetését megkezdtem,bár lassan haladok hamarosan elérhetővé teszem az éreklődők számára.
A beszámoló is kezd gömbölyödni a fejemben, aztán majd meglátom hogy mi lesz belőle.Mostani gondolataim alapján nem lesz rövid.

Nagy odvas fa Limenasban, belefértünk volna mind a négyen!

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2010 okt. 04 18:06 #6472

Húú! Most ettem meg az utolsó baklavát,amit Thassosról hoztam. Hihetelen, hogy egy hónapja még ott voltunk :o

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2010 okt. 02 12:12 #6470

Ezek szerint még senki sem írt a zöld nyilakról, amikor időben utólérem magam el fogom küldeni a fotókat.
Csináltam egy videót is, éppen óriási hullámok csaptak be a medencébe, nagyon látványos volt, bár ezt még nem tudom hogy sikerült.

Üdv itthon!
Zöld nyílról eddig sehol nem olvastam..... csak barna pöttyökről. Ez van, valakinek eszébe jutott, hogy így jobb lesz. :)
Jöhet fénykép is, videó is, leírás is.
Mindent felteszünk, had tanuljanak a többiek!
Előre is köszönjük!

Re: Általános 2010 okt. 02 10:28 #6469

Ezek szerint még senki sem írt a zöld nyilakról, amikor időben utólérem magam el fogom küldeni a fotókat.
Csináltam egy videót is, éppen óriási hullámok csaptak be a medencébe, nagyon látványos volt, bár ezt még nem tudom hogy sikerült.

Re: Általános 2010 okt. 01 21:41 #6466

..............a Szirének medencéjénél volt, végig zöld nyilak vannak festve útirány jelzőnek, ..............
Kicsit később szeretnék írni bővebben is, .......................

1. Új lehet, idei, mint a márványparti napernyők - de mivel idén nem sokan koptatták a klaviatúrát hazautazás után, nem hallottunk róla. A fényképeket szerintem egyrészt mutasd meg, másrészt küldd el Balázsnak (ő csinálta a leírást, de küldheted nekem is), hogy bővítsük vele az ismertetőt. :fotó:

2. Várjuk !!!!!!!!! :irkálós:

Igen, a nyaralás háromszor jó. Először, mikor megtervezzük, másodszor mikor ott vagyunk, harmadszor meg amikor visszaemlékszünk rá. :vigyor:

Re: Általános 2010 okt. 01 20:05 #6464

Sziasztok!
Tegnap reggel érkeztünk haza, sajnos ez a nyaralás is végetért. Thassos valóban gyönyörű, nagyon sok helyét bejártuk. Az Ágitól és Tőletek kapott infók alapján mindent könnyen megtalátunk, köszönet érte.
Az időjárás végig kedvezően alakult, két borús és egy esős, viharos napot leszámítva. A tengerben is sokszor fürödtünk, szerintem 23-25 fokos lehetett. 8)
Két olyan dologgal találkoztam amit előzetesen máshogy tudtam, de egyik sem negatív.
Az egyik hogy mindkét hajótársaság kompján utaztunk és egyforma árban voltak: négyünknek meg az autó 28E volt a fuvar. Lehet hogy az utószezon miatt, ezt nem tudom.
A másik a Szirének medencéjénél volt, végig zöld nyilak vannak festve útirány jelzőnek, csináltam róla fotókat is. Eddig csak a barnának vagy pirosnak mondott, nehezen megtalálható jelzésekről tudtam, bár lehet hogy már valaki leírta. Az új zöld színű nyilak többnyire a régiek mellé vannak festve, de már messziről is jól látható merre kell menni lefelé a medencéhez.
Kicsit később szeretnék írni bővebben is, nagyon feltöltődtem élményekkel!

Re: Általános 2010 okt. 01 17:30 #6462

.........
elküldtem.............

De jó olvasni...!!! :futyul:

Itt: www.thasos.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=364:kisborsikatalin-2010-&catid=48:elmenybeszamolok&Itemid=74

Már én is olvastam a tiedet, tényleg jó! Ilyenkor szerintem sokan újra átélik a nyaralást. :lol:

Re: Általános 2010 okt. 01 10:00 #6460

Re: Általános 2010 okt. 01 07:01 #6459

megírtam a sztorit.Kinek küldhetem el, hogy felvarázsolja nekem?

Nekem jöhet!

elküldtem.Ha nem kaptad meg , szólj.

Re: Általános 2010 szept. 30 21:27 #6458

Nekem jöhet!

Re: Általános 2010 szept. 30 20:23 #6457

Re: Általános 2010 szept. 30 13:40 #6456

.......(Hiányzott a http://www. rész elölről. A böngészők megeszik enélkül is, de itt a BBCode nem szereti...)

Gyanús volt... de mikor beillesztettem, tudomásom szerint szabályosan, akkor a böngészőben nem volt www, csak ami utána van. :wink:
Köszönöm! :futyul:

Re: Általános 2010 szept. 30 13:30 #6455

Igen. De az enyém nincs benne. (Igaz, a hsz-im alatt ott a link).Mit kell tennem? Kell egyáltalán valamit?

Ki mondta, hogy nincs ott?
.
.
.
.
Már ott is van. :) :oops:

Re: Általános 2010 szept. 30 12:28 #6454

akik a fényképeiket föl szokták varázsolni internetre, képfeltöltő oldalakra, azoknak a linkjei a következő helyen találhatók :
nem a Fotóalbumok menüpont alatt, hanem a Linkek között Tagjaink fotóalbumai a világhálón cím alatt.
:fotó:

Igen. De az enyém nincs benne. (Igaz, a hsz-im alatt ott a link).Mit kell tennem? Kell egyáltalán valamit?

Re: Általános 2010 szept. 30 09:32 #6453

Ez most miért nem lett link???? :?: na mindegy, a címsorba átmásolva működnek az ilyenek.

Ne csodálkozzatok, én javítottam ki. :D
(Hiányzott a http://www. rész elölről. A böngészők megeszik enélkül is, de itt a BBCode nem szereti...)

Re: Általános 2010 szept. 29 20:24 #6452

Ez most miért nem lett link???? :?: na mindegy, a címsorba átmásolva működnek az ilyenek.

Ja, és az újabbak talán nem vették még észre :
akik a fényképeiket föl szokták varázsolni internetre, képfeltöltő oldalakra, azoknak a linkjei a következő helyen találhatók :
nem a Fotóalbumok menüpont alatt, hanem a Linkek között Tagjaink fotóalbumai a világhálón cím alatt.
:fotó:

Re: Általános 2010 szept. 29 20:17 #6451

Na, kiválogattam a képeket, és föltettem a Picasára.
Itt vannak: www.picasaweb.google.hu/pamag0716/2010ThassosEsAmiUtkozbenTortent#

Idén összesen alig több mint 400 képet csináltunk ketten. Abból maradt kb.200.
Hiányoznak a belgrádi képek, Nándorfehérvár nagyon szép befejezése lett volna. Láttuk, csak kép nincs... :(

Re: Általános 2010 szept. 28 18:58 #6450

Föltettem a kisregényemet az Élménybeszámolók menüpont alatt a beszámolókhoz.
A képekhez kérek még egy-két nap türelmet. :szivárványos:

Már meg is találtam és feltétlenül el is olvasom, de mostanában csak annyi időm van, hogy átfutom a dolgaimat.Az enyémmel is lassan haladok, de majd csak meglesz egyszer.

Re: Általános 2010 szept. 28 14:19 #6449

Föltettem a kisregényemet az Élménybeszámolók menüpont alatt a beszámolókhoz.
A képekhez kérek még egy-két nap türelmet. :szivárványos:

Re: Általános 2010 szept. 28 06:52 #6448

Re: Általános 2010 szept. 27 20:13 #6447

.............Készül a beszámolóm, de már előre látom, hogy egy kicsit hosszú lesz..............

Az nem baj !!! Legalább lesz mit olvasni! Idén úgyis olyan kevesen jeleztek vissza... :(

Re: Általános 2010 szept. 27 19:25 #6446

Sziasztok, meggyógyították a gépemet, és amikor bekacsoltam, azonnal ide kattintottam a hírekért.Készül a beszámolóm, de már előre látom, hogy egy kicsit hosszú lesz.Majd e-mailban tudom elküldeni, ha meglesz.Nagyon helyes a delfinkép.Volt egyszer egy örsöm ált.iskolában, delfin őrs volt a neve.

Re: Általános 2010 szept. 27 15:44 #6445

:wink:

Köszönöm !!!

Re: Általános 2010 szept. 27 13:06 #6444

Re: Általános 2010 szept. 27 10:38 #6443

............... töllünk nem messze a delfinek hancuroztak.

Óóóóóóóó!
És én még mindig nem láttam delfint... :cry:

Oldalmegjelenítési idő: 0.272 másodperc