Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Általános 2010 aug. 06 16:37 #6049

Amikor balázs a viharról írtál reggel, itt még 7 ágra sütött a nap és nem igazán értettem rögtön, hogy milyen viharról is írsz. Azóta ideért a vihar, kb. délután 2-re. Kis dörgéssel, néhány villámmal és pár csepp esővel. Oszt annyi!!!
No, de nem is ez a lényeg. Hanem az, hogy aug. 30-án indulunk GÖRÖGORSZÁGBA!!!!!!!! Méghozzá Parga-ra. Nagyon sok szépet olvastam ám már róla és kb. 20 oldalas jegyzetet is összeszedtem már, amit csak szerkeszteni kell a képek és a leírások, térképek, tudnivalók miatt.
:D

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2010 aug. 06 13:30 #6046

Jut eszembe!
Milyen jó, hogy pamag nem sietett a bulgáriai leírásokat megküldeni, hisz az elvtársnak megjött a jobbik esze.
Ugye cserrobi? :D

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2010 aug. 06 11:08 #6044

......Akkor mi még nem leszünk kint?

Nem hiszem... szeptember 10-től megyünk. :)

Hát igen,akkor én már nyomom az ipart. :(

Re: Általános 2010 aug. 06 11:07 #6043

......Akkor mi még nem leszünk kint?

Nem hiszem... szeptember 10-től megyünk. :)

Re: Általános 2010 aug. 06 10:46 #6042

Dehogy, én később megyek...!

Akkor mi még nem leszünk kint?

Re: Általános 2010 aug. 06 10:16 #6041

Ezekszerint én leszek az uccsó embÖr ott a szigeten, mikor mi megyünk :(
De legalább nem lesz tömeg! :örül: :örül:

Dehogy, én később megyek...!
:nyelvnyújtós:

Re: Általános 2010 aug. 06 08:52 #6040

Attól azért ne félj, hogy egyedül lesztek!

Re: Általános 2010 aug. 06 08:48 #6039

Délben indul a busz. Most éppen sül a fasírt holnapra útravalónak. :-)
Köszönjük szépen, nagyon jó lesz! :örül:
Sziasztok!

Ilyen viharba ne menjetek nyaralni! :Esernyő:
Majd én elmegyek, ígérem jó leszek!
A fasírt sem kell! :D :twisted:

Re: Általános 2010 aug. 06 06:17 #6038

Balázs, köszönöm.
Úgy látom a szállásunktól nem kell messze menni sehova. Kipróbáljuk az éttermeket.
Üdv Anna

Re: Általános 2010 aug. 06 00:59 #6036

Re: Általános 2010 aug. 05 22:19 #6035

Mikor indultok holnap?

Délben indul a busz. Most éppen sül a fasírt holnapra útravalónak. :-)

Köszönjük szépen, nagyon jó lesz! :örül:

Sziasztok!

:Thassos-fan:

Re: Általános 2010 aug. 05 21:14 #6034

Ezek szerint ott a legfinomabb? Ha már a kajánál tartunk, tudnál ajánlani olyan helyet, ahol finomak a tengeri kütyük? Imádjuk a rántott kagylót, a rákot, stb. Csak nem mindegy melyik helyen.
Köszi Anna

Igen, a gyros ott finom.
Tengeri kütyü?
Nézz körül itt: www.thasos.hu/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=70&Itemid=171 - www.thasos.hu/index.php?option=c ... Itemid=171
A Trata, Captain, Mousses biztosan jó.
Talán halas dolgok a Moussesben a legjobbak (a vörösboros polip nagyon OK). Ez a fővárosban van, ha szemben álltok a kompkikötőnél a tengerrel, akkor balra kell menni, ott van az úton, meg fogjátok találni.

De tudod ízlések és pofonok.....

Egy kis segítség a megtaláláshoz van itt is: www.thasos.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=55:google-maps&catid=51:jol-joen-ha-mar-megerkeztuenk&Itemid=88 - www.thasos.hu/index.php?option=c ... &Itemid=88

Re: Általános 2010 aug. 05 19:36 #6033

Mi az Ifigénia parti apartmanjában leszünk. Illetve mind a két apartman lefoglaltuk, így a gyerekek külön lesznek.

Akkor onnét nem kell messze menni a jó gyrosért.: )
:gyros:
Ott van mindjárt a Mama's. :)

Ezek szerint ott a legfinomabb? Ha már a kajánál tartunk, tudnál ajánlani olyan helyet, ahol finomak a tengeri kütyük? Imádjuk a rántott kagylót, a rákot, stb. Csak nem mindegy melyik helyen.

Köszi Anna

Re: Általános 2010 aug. 05 18:07 #6032

Jó utat a most indulóknak! Jó pihenést, vidám kalandokat!
:úszógumi: :motorozós: :matróz:

Re: Általános 2010 aug. 05 17:32 #6031

Mi az Ifigénia parti apartmanjában leszünk. Illetve mind a két apartman lefoglaltuk, így a gyerekek külön lesznek.

Akkor onnét nem kell messze menni a jó gyrosért.: )
:gyros:
Ott van mindjárt a Mama's. :)

Re: Általános 2010 aug. 05 15:03 #6030

Jó utat Mindenkinek.
13-án mi is indulunk :örül:

Szia Anna!
Melyik apartmanban lesztek?
Csak azért kérdezem mert 2 hétig maradunk az Aethrionba, nem e véletlen oda jöttök? :D

Szia!

Re: Általános 2010 aug. 05 14:00 #6029

Köszi szépen!
Akár már most is indulnék! :pápá:

Re: Általános 2010 aug. 05 13:57 #6028

Jó utat Mindenkinek.

Szia Anna!
Melyik apartmanban lesztek?
Csak azért kérdezem mert 2 hétig maradunk az Aethrionba, nem e véletlen oda jöttök? :D

Re: Általános 2010 aug. 05 13:51 #6027

Jó utat Mindenkinek.

Re: Általános 2010 aug. 05 13:15 #6026

Jó utat az indulóknak!

Köszönjük szépen!!!! :D
:pápá: :pápá:

Re: Általános 2010 aug. 05 12:05 #6025

Jó utat az indulóknak!

Re: Általános 2010 aug. 05 11:23 #6024

Tudja-e valaki,hogy miért árulnak Panagián (vagy akár máshol) annyi csúzlit?? :?:

Nem. :(
De jól mutat rajta a Thassos felirat :D , meg el lehet adni olívafának (közbe meg lehet, hogy valami kínai vacak).

Re: Általános 2010 aug. 05 08:16 #6023

Jó reggelt mindenkinek! :D
Végre eljött az indulás előtti nap!!! :örül:

Szia Manna!
MÉg ma dolgozom, de szerintem már elég jól állok, a ruhák már a kanapén sorban állva várják a táskába pakolást.
Amit a konyhába viszek már nagyábból össze van rakva. :D Még hátravan a bevásárlás. :roll:
kb. holnap este 7 óra után indulunk, addig még van időnk! :futyul:
Mikor indultok holnap?

Re: Általános 2010 aug. 04 22:07 #6022

---
Dehogy!!! Még ma is mosok. :) Annyi dolog maradt így a végére, azt sem tudom, hova kapjak.
És Te? Nagy már az izgalom?

Tara, szuper a beszámolód és a képek is! Nemsokára az én lábamat is nyaldossa a tenger. :D

Én még bőven a levezető fázisban vagyok. Ha leülök és becsukom a szemem, még símán hullámzok belülről :D
Remélem még megmarad ez egy darabig!
Jó utat neked!

Re: Általános 2010 aug. 04 22:01 #6021

Már megint milyen hülyeséggel foglalkozok:
www.thasos.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=359:panagiai-haz&catid=39:blog&Itemid=167#yvComment359 - www.thasos.hu/index.php?option=c ... Comment359

Ez tök jó!!

Más.
Tudja-e valaki,hogy miért árulnak Panagián (vagy akár máshol) annyi csúzlit?? :?:

Oldalmegjelenítési idő: 0.272 másodperc