Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Általános 2011 máj. 16 07:43 #7656

Melus16!

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2011 máj. 16 07:18 #7655

Meli, kívánok egészséget neked és családod minden tagjának, és kívánom, hogy álmod beteljesüljön!
Sok sok puszi!

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2011 máj. 16 06:24 #7654

melus16!

Boldog szülinapot!!!!!

Re: Általános 2011 máj. 14 21:47 #7640

különösen, ha cica alszik az ölemben... :D

Az nekem is szokott,csak 65 kilós!

Gabi cica??? :Sirvaröhög:

Re: Általános 2011 máj. 13 20:31 #7633

különösen, ha cica alszik az ölemben... :D

Az nekem is szokott,csak 65 kilós!

Re: Általános 2011 máj. 13 20:16 #7629

............ és a kedvenc cicám a fekete tigris cica.
És a babona ellen lehet védekezni.

De mikor olyan jókat lehet vigyorogni a babonákon.... különösen, ha cica alszik az ölemben... :D

Re: Általános 2011 máj. 13 20:13 #7628

Sziasztok! Voltam a nagy csarnokban a görög napokon hát unott hölgyeket találtam az asztaloknál és sok,sok prospektust. Semmilyen Görög vendéglátásban nem volt részem,sajnos.

Izé... vendéglátás.... tavaly vagy mikor árultak muszakát, akkor vettem...:-)))
Kóstolót akkor se láttam...
Utazási irodák vannak kint, és várják a jószerencsét.

Én odamentem csütörtökön, akkor csak unatkozó irodásokat láttam, meg egy árust - azt megkérdeztem, és ma visszamentünk Mythos sörért. De ma se láttam több készültséget. Talán szombaton lesz valami műsor.

Re: Általános 2011 máj. 13 18:50 #7627

:wink:

Nem szényenled magad! Ha nem jutattod eszembe, akkor nem tudom...És tudd meg, hogy a görögöknél kedd és 13 van. Tehát érvénytelen mind kettő! A péntek is és a kedd is, és a kedvenc cicám a fekete tigris cica.
És a babona ellen lehet védekezni.

Re: Általános 2011 máj. 13 15:35 #7623

Sziasztok! Voltam a nagy csarnokban a görög napokon hát unott hölgyeket találtam az asztaloknál és sok,sok prospektust. Semmilyen Görög vendéglátásban nem volt részem,sajnos.

Re: Általános 2011 máj. 13 08:52 #7622

Re: Általános 2011 máj. 12 21:00 #7619

El is felejtettem beírni, bocsánatot kérek, pedig két napja tudom:

A Nagycsarnokban mától szombatig görög napok vannak!

ilyenkor bánom csak, hogy messze vagyok pesttől.

Re: Általános 2011 máj. 12 17:40 #7618

Nagyon hiányzik Görögország!! :( Drága Honey !! Mi van veletek?

Re: Általános 2011 máj. 12 10:24 #7615

El is felejtettem beírni, bocsánatot kérek, pedig két napja tudom:

A Nagycsarnokban mától szombatig görög napok vannak!

Re: Általános 2011 máj. 09 22:52 #7575

Olyan jó, hogy ilyen szép és okos, ügyes gyerekeink vannak. Az enyém első lett a JNSz megyei diákolimpián 1500 méteres síkfutásban. 5 nappal előtte meg a városin szerzett aranyat!!!

Én is gratulálok!
:taps:

Re: Általános 2011 máj. 09 21:58 #7573

Csatlakozom az elöttem szólóhoz!
Gratula!

Re: Általános 2011 máj. 09 21:56 #7571

Olyan jó, hogy ilyen szép és okos, ügyes gyerekeink vannak. Az enyém első lett a JNSz megyei diákolimpián 1500 méteres síkfutásban. 5 nappal előtte meg a városin szerzett aranyat!!!

Gratulálok! Szép eredmény!

Re: Általános 2011 máj. 09 21:46 #7568

Re: Általános 2011 máj. 09 20:12 #7546

Egy kicsit rendet raktam. :wink:

Re: Általános 2011 máj. 07 11:11 #7528

A Limenasi körhinta. A lányok csak a pacira ültek.

Re: Általános 2011 máj. 06 18:55 #7526

Kedves Ági!

Biztosan igazad van, Te mégiscsak ott élsz, és nyilván többször jártál már arra. :oops: Az is lehet, hogy még utazás előtt összekeveredett a fejemben a két öböl, ugye, amíg valamit nem lát az ember élőben nehezebben ismeri fel a helyeket.
Mindenesetre a sok ember riasztóbb volt számomra, mert inkább a csendes kis öblöket kedvelném.

...........................

Igen, egyről beszélünk. Ez volt a mi titkos öblünk. Még tavaly május, június 2. hetéig ilyen volt, majd a hajókirándulás során láttam, hogy valamit építenek. 3 hétig munkálkodtak, mire az eredményt látjátok.
Én is úgy vagyok vele, többet nem teszem be a lábam abba az öbölbe. Közelről nem láttam, csak a hajót vitettem oda, és abból a távolságból szörnyedtem rá az ember rombolta öbölre.

Ami érdekes volt számomra, hogy akik tavaly mentek oda először, és eleve így ismerték meg, nekik kedvenc területük maradt...
Tehát milyen következtetést vonok le???
Mi vagyunk a szerencsések, akik megismertük szűzen...
Én is azt őrzöm fényképeimen,-mint egy 100 alkalom, különféle kis társasággal. És nem megyek oda többet. Így megmarad annak, amim volt.

Re: Általános 2011 máj. 06 12:44 #7524

Édes Meli!
Senki nem szórta le! Ez a természetes talaj ez a hegy csúcsán lévő márvány bányák miatt.
A mi öblünk talaja sem leszórt, hanem a tengeri áramlat hozza ebből az öbölből a márvány golyócskákat, és őrli finom márvány puderré.
Kicsi emberi beavatkozás, és a természet tökélettesé alkotja ezt a csodát!

Kedves Ági!

Biztosan igazad van, Te mégiscsak ott élsz, és nyilván többször jártál már arra. :oops: Az is lehet, hogy még utazás előtt összekeveredett a fejemben a két öböl, ugye, amíg valamit nem lát az ember élőben nehezebben ismeri fel a helyeket.
Mindenesetre a sok ember riasztóbb volt számomra, mert inkább a csendes kis öblöket kedvelném.

http://www.hellasz.hu/fotoalbum/foto.php?kep=bWFtaW4wMXxtYW1pbjAxMjEuanBn

Ez a kép 2008-ban készült, és ez alapján teljesen homokos partot sejtettem.
És még egy kép:
http://www.hellasz.hu/fotoalbum/foto.php?kep=bWFtaW4wMXxtYW1pbjAxMTcuanBn

Re: Általános 2011 máj. 06 09:07 #7523

Hmmm...Ilyen lett a titkos márvány partunk: Vathi öble
-
... re=related

Sajnos már mi is így láthattuk, és nem az eredeti állapotban. Ráadásul a népsűrűség is elég nagy volt, pedig a kis eldugott öblöknél az ember azt gondolná nem kell tolakodnia. A parkoló is teli volt jobbára bolgár és szerb autókkal. Nagy nehezen sikerült rábeszélnem a családot, a másik öböl felkeresésére, és ott már azt kaptam amit vártam. Nyugodt volt és csendes, lábunk alatt a puha homok, és csak néhány lézengő volt rajtunk kívül. :)
Apropó homok! Buta módon nem értem, miért kellett leszórni apró márvány-kaviccsal a parti részt? Lehet, hogy a képeken jobban mutat, de az a homok olyan különleges az enyhén rózsaszínes árnyalatával. Arról nem is beszélve, hogy könnyebb bemenni a vízbe is, és kellemes rajta a séta is. :roll:
Engem Zakynthoson is meglepett a híres-neves Navagio-nál ez az apró kavics. Kiugorva a hajóról, a kis keskeny lábammal majdnem térdig süppedtem benne. :x

Édes Meli!
Senki nem szórta le! Ez a természetes talaj ez a hegy csúcsán lévő márvány bányák miatt.
A mi öblünk talaja sem leszórt, hanem a tengeri áramlat hozza ebből az öbölből a márvány golyócskákat, és őrli finom márvány puderré.
Kicsi emberi beavatkozás, és a természet tökélettesé alkotja ezt a csodát!

Re: Általános 2011 máj. 06 08:42 #7521

Nem vagyok egy irigy fajta, de most kicsit irigykedem rátok, akik már számolhattok visszafelé.
Nálunk sajnos még nem dőlt el, mi lesz, lesz-e egyáltalán valami.
Leginkább az eü. állapotomtól függ minden, de mint tudjuk, a hazai orvoslás nem a gyorsaságáról híres :x

Re: Általános 2011 máj. 06 08:35 #7520

Hmmm...Ilyen lett a titkos márvány partunk: Vathi öble
-
... re=related

Sajnos már mi is így láthattuk, és nem az eredeti állapotban. Ráadásul a népsűrűség is elég nagy volt, pedig a kis eldugott öblöknél az ember azt gondolná nem kell tolakodnia. A parkoló is teli volt jobbára bolgár és szerb autókkal. Nagy nehezen sikerült rábeszélnem a családot, a másik öböl felkeresésére, és ott már azt kaptam amit vártam. Nyugodt volt és csendes, lábunk alatt a puha homok, és csak néhány lézengő volt rajtunk kívül. :)
Apropó homok! Buta módon nem értem, miért kellett leszórni apró márvány-kaviccsal a parti részt? Lehet, hogy a képeken jobban mutat, de az a homok olyan különleges az enyhén rózsaszínes árnyalatával. Arról nem is beszélve, hogy könnyebb bemenni a vízbe is, és kellemes rajta a séta is. :roll:
Engem Zakynthoson is meglepett a híres-neves Navagio-nál ez az apró kavics. Kiugorva a hajóról, a kis keskeny lábammal majdnem térdig süppedtem benne. :x

Re: Általános 2011 máj. 06 07:56 #7518

Szia Ági! Sziasztok :D

Mi már megkezdtük a visszaszámlálást, (bár én már januárban nekiláttam :D )

Június 3-án indulunk az addigi pár napot, már fél lábbal is kibírjuk...

:-)

p.s.elrettentő az autó kölcsönzési ára

p.s.II.: ki- ki megérdemelt nyaralásáig kitartást és erőt kívánok

Én nem tudom mikor kezdtem, de még sok van hátra. Mennyi is? 111 nap :) Remélem kitartunk addig. Addig itt a fórumon gyűjtöm az infókat, és boldogítom a többieket. Gondolom, hogy örülnek nekem :)

Oldalmegjelenítési idő: 0.233 másodperc