Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Általános 2011 ápr. 26 17:09 #7479

Nem vagyok felhatalmazva, de mivel Viktor nem jelentkezett a hírrel, ezért én megírom. Csak reménykedek, hogy nem haragszik meg érte:
Kedves Fórumtársunk, Viktor77, apuka lett!!!
Kislányuk JÁZMIN csütörtökön délben született!!! :örül:
:örül: Ezúton is gartulálunk az ifjú apukának és feleségének, Eszternek!!
:örül:

Nagyon sok boldogságot érjenek meg együtt! :bababukfenc:

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2011 ápr. 26 15:52 #7478

Honey » 2011.04.26. 13:20

Nem vagyok felhatalmazva, de mivel Viktor nem jelentkezett a hírrel, ezért én megírom. Csak reménykedek, hogy nem haragszik meg érte:
Kislányuk JÁZMIN csütörtökön délben született!!!

Akkor Ő lehet a legifjabb Thassos rajongó ! :D
Egészséges,boldog,utazásokban gazdag , hosszú életet kívánok Neki ! :)

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2011 ápr. 26 13:20 #7476

Kislányuk JÁZMIN csütörtökön délben született!!! :örül:
:örül: Ezúton is gartulálunk az ifjú apukának és feleségének, Eszternek!!

Re: Általános 2011 ápr. 25 19:24 #7474

Kedves fiúk!

A locsolásért szeretettel!

Re: Általános 2011 ápr. 25 09:14 #7473

Lányoknak, aszzonyoknak a mai napra:

Virtuális nyúl fut virtuális térben,
virtuális minden csak épp Te meg én nem.
Mint ilyenkor szokás Pesten és Budán is,
ugye locsolhatok kölnit? Az is virtuális…

Igen, köszönöm :örül:

Re: Általános 2011 ápr. 25 07:19 #7472

Lányoknak, aszzonyoknak a mai napra:

Virtuális nyúl fut virtuális térben,
virtuális minden csak épp Te meg én nem.
Mint ilyenkor szokás Pesten és Budán is,
ugye locsolhatok kölnit? Az is virtuális…

Re: Általános 2011 ápr. 25 06:43 #7471

Re: Általános 2011 ápr. 25 05:48 #7470

Mindenkinek kellemes húsvéti ünnepeket, és nagyon szép napot kívánok!!!!!

Re: Általános 2011 ápr. 22 19:27 #7469

Én is kívánok mindenkinek

A hölgyeknek sok

:)

Re: Általános 2011 ápr. 22 18:51 #7468

Én is kívánok mindenkinek kellemes ünnepet. A kirándulóknak szép időt és sok szép látnivalót kívánok.

Re: Általános 2011 ápr. 22 16:21 #7467

Re: Általános 2011 ápr. 22 16:15 #7466

Kellemes Húsvétot, szép hétvégét Nektek !
<!-- ia0 -->h%C3%BAsv%C3%A9ti%20k%C3%A9peslap.jpg<!-- ia0 -->

Re: Általános 2011 ápr. 22 11:51 #7465

Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok Mindenkinek!

Re: Általános 2011 ápr. 20 07:18 #7464

Honey!!

Jó lenne összefutni. Ha tudod mikor indultok, szólj. Köszike

Te leszel az első, akinek megírom. Főleg, hogy az e-mail-lel is el vagyok maradva.. majd pótolom!!! :oops: Jó pofa lenne: itt lakunk egymáshoz alig 100 km-re, mégis Thassoson találkoznánk..ha...ha...ha!!!!!

Drága Honey!! Sosem lehet tudni. Mikor Sartiban voltunk, ott futottunk össze a párom volt ipari osztálytársával. Az iskola óta nem látták egymást, pedig a srác is szegedi.
Akkor tudatosult bennem, hogy tényleg, valójában milyen kicsi is a világ!! :D :örül:

Re: Thassos vadkemping 2011 ápr. 19 08:04 #7463

A fényképek alapján elég mostoha körülmények között / az én öreges mércém szerint / táboroznak.
................
A kanadai tengeri kajakokkal gyerekjáték az út, de hát meg is kérik az árát a használatért, a 79000.-Ft csak a kajak bérlés, ahhoz hozzájön a 29.000.-Ft utiköltség+komp+ Camping két nap+ kaja nem olcsó, de fiataloknak nagy kaland!

Hát ezaz, az ellátás. Én még a kempinget sem szívlelem, nem hogy a vadat. De én lehet, hogy túl kényelmes vagyok. :)
Az ár az annyi amennyi. Ha van rá kereslet, akkor annyit kérnek, amennyit akarnak. Nekem azt tanították, hogy tisztességtelen ár nincs.
Kalandnak biztosan nagy kalamd, annak, aki az ilyet szereti.

Re: Thassos vadkemping 2011 ápr. 18 17:48 #7462

............... az az alábbi linken található út. ..................

Hm. Első pillantásra annyi a hiba a szövegben (a településneveket sokszor rosszul írja), hogy hirtelen kétségeim támadtak, hogy az érdemi része megalapozott-e.
Végigjárták-e, tudják-e, hogy valóban teljesíthető, így, ahogy írják.
Lovas Zsuzsa volt kajakkal, majd biztos elmondja a véleményét.
Az időpont is szemet szúrt - aug.15. a görögök legnagyobb ünnepe, az ekörüli napokban Görögországban minden nyaralóhely tele szokott lenni. Talán még a kemping is.

A tengerikajakosok azt hiszem harmadik alkalommal mennek Thassosra, A 2009évi túrájukról készült film megnézhető a YouTube-n Görög ezeröt -Thassos címen, a 2010 évi kalandjukról, fényképek vannak, A fényképek alapján elég mostoha körülmények között / az én öreges mércém szerint / táboroznak. Mi is koketáltunk az úttal, de az idén a szárazfőld felől járjuk be a csodálatos öblőket.A gumikajakkal az erős, és szeszélyes áramlatok miatt nehezen jutottunk el ahova szerettünk volna.
A kanadai tengeri kajakokkal gyerekjáték az út, de hát meg is kérik az árát a használatért, a 79000.-Ft csak a kajak bérlés, ahhoz hozzájön a 29.000.-Ft utiköltség+komp+ Camping két nap+ kaja nem olcsó, de fiataloknak nagy kaland!

Re: Thassos vadkemping 2011 ápr. 18 11:26 #7461

............... az az alábbi linken található út. ..................

Hm. Első pillantásra annyi a hiba a szövegben (a településneveket sokszor rosszul írja), hogy hirtelen kétségeim támadtak, hogy az érdemi része megalapozott-e.
Végigjárták-e, tudják-e, hogy valóban teljesíthető, így, ahogy írják.
Lovas Zsuzsa volt kajakkal, majd biztos elmondja a véleményét.
Az időpont is szemet szúrt - aug.15. a görögök legnagyobb ünnepe, az ekörüli napokban Görögországban minden nyaralóhely tele szokott lenni. Talán még a kemping is.

Re: Thassos vadkemping 2011 ápr. 18 11:22 #7460

Sziasztok :)

Elég rég jártam erre. :oops:
Viszont, ami most idehozott, az az alábbi linket található út. Tengeri kajakkal a sziget körül és szinte végig vadkemping. Ezzel a vadkempinges dologgal nem vagyok kibékülve, mert mintha Ági olyasmit mondott volna tavaly, hogy ezt keményen büntetik.

www.utazom.com/ut/thassos-varazsa - www.utazom.com/ut/thassos-varazsa

Érdekes és kalandos út biztosan.
Amit nem tudok, hogy az Archangelos öbölben milyen önellátás lesz, mert ott nincs semmi egy bódén kívül.

Gyerekek, ez szenzációs lehet!
Gratulálok a szervezőknek az ötletért!!!
A vadkempingezés nem több napra szól, tehát egy -egy éjszaka vadkempinges kajája megoldható.
Elolvastam figyelmesen a programot.
Rizikós lehet rossz idő esetén. Pontosabban trikimia, tehát rossz tengeri viszony esetén.
Én még ugyan nem kajakoztam, tehát tévedhetek is.

Az út tetszik. Thassos legszebb arcát láthatják meg a résztvevők!
Mert valljuk be a tengere és a hegyei az amik a lelkünkben élnek a szigetre gondolva. Az emberek és a települések nélküli civilizáció. Ez út alkalmával mindezt kaphatják a kirándulok!
Csúcs a kirándulás!!!

Thassos vadkemping 2011 ápr. 18 09:58 #7457

Sziasztok :)

Elég rég jártam erre. :oops:
Viszont, ami most idehozott, az az alábbi linket található út. Tengeri kajakkal a sziget körül és szinte végig vadkemping. Ezzel a vadkempinges dologgal nem vagyok kibékülve, mert mintha Ági olyasmit mondott volna tavaly, hogy ezt keményen büntetik.

www.utazom.com/ut/thassos-varazsa - www.utazom.com/ut/thassos-varazsa

Re: Általános 2011 ápr. 12 21:44 #7432

Amúgy a szokásos céggel és a szokásos helyen leszünk (Apollon, Aethrion).

Ja, így más. A bevált megszokottat nem szabad lecserélni.
Mi is a Jotába megyünk. :)

Re: Általános 2011 ápr. 12 21:12 #7425

Mi tényleg meghódítottuk gyalogosan is ........... Szívesen írok róla ha gondolod.Képek vannak fönt róla.

Bocsika! Ahogy nézem G. E-t, elég húzós lesz a túra! Mindenképpen írj róla részletesen légy szíves. Ha nem akarod a köznek, írok privát e-mail címet!
Amúgy a szokásos céggel és a szokásos helyen leszünk (Apollon, Aethrion).
Grigorinak majd viszünk egy kis jóféle magyar szilvapálinkát. Tavalyelőtt ő intézte nekünk a cipurót. :D :pezsgő:
Néztem más szállást is, de nekünk a gyerekkedvezmény miatt még a Pontios jöhetett volna szóba. De ott nem volt hely erre az időpontra.

Re: Általános 2011 ápr. 12 19:16 #7419

Ági! Megyünk! Augusztus 6-13-ig Thassos!! Ismét csak juhéééé!!!!

Juhééééééé!
Melyik cég? Melyik apartman?

Re: Általános 2011 ápr. 12 18:19 #7413

Valamit nagyon félreértettél, mert én semmit nem kérdeztem.

Értettem! Akkor csendben maradok ;) :kosaras:

Re: Általános 2011 ápr. 12 18:14 #7412

Robi!
Nem is a Te rossz térdednek való a hegy meghódítása gyalog!!
Honey!
Mi tényleg meghódítottuk gyalogosan is ,bár mi az Olympost is megmásztuk gyalog 2100 méterig.Félelmetes érzés csak javasolni tudom mindenkinek akinek az egészsége engedi,akinek nem marad Ági dzsip túrája, más mind a kettő. Amit Ági tud a hegyről és a megtett útról az hihetetlen. Szívesen írok róla ha gondolod.Képek vannak fönt róla.

Re: Általános 2011 ápr. 12 18:13 #7411

Tfildiko Drága!

Ez egy nyílvános fórum és nem mennék bele, hogy miért nem tudom , hogy mikor tudunk menni nyaralni. :(

Kedves Robi !

Valamit nagyon félreértettél, mert én semmit nem kérdeztem.

Üdv. Ildi

Oldalmegjelenítési idő: 0.532 másodperc