Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Általános 2011 ápr. 12 18:09 #7410

Most irigy vagyok egy kicsit, aki már tudja, hogy hol és mikor nyaral. Nekünk muszáj a szezont most végig dolgozni. De majd olvasom a sok sok beszámolót.

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2011 ápr. 12 18:00 #7408

Tfildiko Drága!

Ez egy nyílvános fórum és nem mennék bele, hogy miért nem tudom , hogy mikor tudunk menni nyaralni. :(
Gondolom nem csakolvassuk ezt a fórumot!
Az a gondom,hogy szept közepén már nem annyira jó a szigetre menni.
Kidolgozzuk magunkat a nyáron és szeretünk fetrengeni a napon,de szepte közemár nem nagyon lehetséges a szigeten.
Lehetni lehet csak nem mindig.!
Azt hiszem az lesz,ha elengednek akkor is, hogy be a verdába és GO valahová.
(Spanyol,Török vagy valami más)

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2011 ápr. 12 17:55 #7406

.................
Volt már valamelyikőtök fönt gyalogszerrel az Ypsarion? ..............

Bocsikáék voltak!

Én is felmentem volna a fene Ögye mÖg,de sajnos a térdem.
Na ezért is van egy ok,hogy vissza nézzek erre a szigetre.
Meg az Ági-nál is kimaradt egy jó kávé is :(
Meg még sok minden,de a térdemmel még mindig gondok vannak sajnos.
A műtétet azt hanyagolom mert akkor soha nem lesz a régi.

Re: Általános 2011 ápr. 12 17:54 #7405

!

Én meg ezt sem tudom hová megyünk. :(
Így még nem volt soha hogy fogalmam sincs. :evil:

Kedves Robi !

Most először valami közös bennünk :D (sajnos .,hogy ez. :( )

Én sem tudom hová és azt sem kivel ? :roll:
Talán csak az időpont ,tűnik biztosnak,legalább is a szabadságot már jeleztem, a munkahelyen.
Pedig már nagyon hiányzik a tenger, finom lágy, simogató vize!

Jó tervezgetést annak aki már tudja és annak is aki ezután világosodik meg ! :)

Re: Általános 2011 ápr. 12 12:52 #7401

.................
Volt már valamelyikőtök fönt gyalogszerrel az Ypsarion? ..............

Bocsikáék voltak!

Re: Általános 2011 ápr. 12 12:37 #7400

Honey!
Grat a gyord söntéshez és remélem jól érzitek magatokat ott.

Szállás?

Én meg ezt sem tudom hová megyünk. :(
Így még nem volt soha hogy fogalmam sincs. :evil:

Re: Általános 2011 ápr. 12 11:50 #7399

Ági! Megyünk! Augusztus 6-13-ig Thassos!! Ismét csak juhéééé!!!!
:Thassos-fan:
Volt már valamelyikőtök fönt gyalogszerrel az Ypsarion? A nyáron meghódítjuk gyalogosan is, jó lenne tudni az útról egy kicsivel többet.

Re: Általános 2011 ápr. 11 23:16 #7398

Tettem nektek meglepit az üzenőtáblára!
:örül:

Húúúúú de jó! :lol:

Re: Általános 2011 ápr. 11 10:10 #7393

Tettem nektek meglepit az üzenőtáblára!

Re: Általános 2011 ápr. 11 08:47 #7392

................
Én, illetve mi ilyennek láttuk a szigetet, ....................

Nagyon tetszett!
Egyébként valami rendkívüli tengerifű fesztivál lehetett :roll: , mert előtte is szeptemberben jártam ott, és ilyet még soha nem láttam. Egy-egy szálat talán, de biztos, hogy több nem volt, mert nem figyeltünk föl rá.

Köszi Pamag! :lol:

Elsőre kissé mellbevágott a látvány, az előzetesen látott képek alapján, aztán a Golden Beach-en változott a kép, és láthattuk teljes szépségében is. A Paradise Beach-en még rosszabb volt a helyzet, csak néhány képet készítettem róla és azt kicsit sajnálom, hogy nem lehettek olyan mesés fotók, mint másoké. Az írásomban meg kellett, hogy említsem, mert mi ezt láttuk, de a későbbiekben az egyéb csodás helyeket tettük előtérbe. Mint tudjuk, Thassos-on van belőle bőven :D

Pamag! Ha egy kicsit ügyesebb vagyok, rajta lehetnél az egyik képemen, amit a hátsó teraszról készítettem :wink:

Re: Általános 2011 ápr. 10 18:44 #7390

Honey!!

Jó lenne összefutni. Ha tudod mikor indultok, szólj. Köszike

Te leszel az első, akinek megírom. Főleg, hogy az e-mail-lel is el vagyok maradva.. majd pótolom!!! :oops: Jó pofa lenne: itt lakunk egymáshoz alig 100 km-re, mégis Thassoson találkoznánk..ha...ha...ha!!!!!

Re: Általános 2011 ápr. 10 17:10 #7389

Honey!!

Jó lenne összefutni. Ha tudod mikor indultok, szólj. Köszike

Re: Általános 2011 ápr. 10 11:49 #7388

................
Én, illetve mi ilyennek láttuk a szigetet, ....................

Nagyon tetszett!
Egyébként valami rendkívüli tengerifű fesztivál lehetett :roll: , mert előtte is szeptemberben jártam ott, és ilyet még soha nem láttam. Egy-egy szálat talán, de biztos, hogy több nem volt, mert nem figyeltünk föl rá.

Re: Általános 2011 ápr. 10 11:31 #7384

melus!
Olvastam a beszámolódat! Nagyon jó!!!! Köszönjük!

Én, illetve mi ilyennek láttuk a szigetet, de én tartozom köszönettel Mindannyiótoknak, hogy eljuthattam erre a csodás szigetre! A rengeteg infó ami az oldalon van nagy segítség volt, szinte ismerős helyekre érkezhettem! :D
Most én is próbáltam hozzátenni ehhez!

Jó hétvégét Mindenkinek!

Re: Általános 2011 ápr. 10 09:50 #7383

Nekem is fixálódik a nyári program.
Gyorsan be is írom az eseménynaptárba.

Igen néztem! Én is beírom, ha biztos lesz. Mi augusztusban megyünk, ha megyünk. A jövőhéten eldől. De jó lenne találkozni kint valamelyikőtökkel!!!!

melus!
Olvastam a beszámolódat! Nagyon jó!!!! Köszönjük!

Re: Általános 2011 ápr. 09 16:33 #7368

Ez a célállomás pedig nem is lehet más, mint Thassos!!!!! Juhééé!! :D :D :D

Juhéééééé!
Irány Thassos!
Nekem is fixálódik a nyári program.
Gyorsan be is írom az eseménynaptárba.

Más! Egy új és kiváló élménybeszámolóval bővült az oldal. Köszönet érte Melindának!
Még egy juhéééé!

Re: Általános 2011 ápr. 09 12:11 #7367

Ma csodálatos dolog történt!
Bár az egyik szemem sír, a másik nevet.
Reggel meghánytuk-vetettük az előttünk álló időszak anyagi lehetőségeit a nyaralás vonatkozásában. Azért sír az egyik szemem, mert nagy álmomról, Krétáról mindenképpen le kell mondani. :( :( Hétfőn ablakokat cserélünk, utána meg festés... szóval nem kell magyaráznom a költségeket!
De egy közelebbi célállomás, ha nem is több időre, de egy hétre talán belefér. Ez a célállomás pedig nem is lehet más, mint Thassos!!!!! Juhééé!! :D :D :D

Re: Általános 2011 ápr. 05 13:56 #7330

........
Ezek szerint Korfun nem azok a szabályok, mint Thassoson. Vagy csak nem úgyanúgy értelmezik. :)

Elképzelhető, hogy szigetenként más a széljárás és az áramlás, lehet, hogy ezért szigorúbbak a hatóságok. Thassos nyitottabb, szélesebb tengerrész veszi körül.

Re: Általános 2011 ápr. 04 22:40 #7323

Tolo-ba Mi is béreltünk anno.

Re: Általános 2011 ápr. 04 22:30 #7322

Köszönöm szépen a segítséget. Off: tavaly Korfun nem kellett jogsi.

Ezek szerint Korfun nem azok a szabályok, mint Thassoson. Vagy csak nem úgyanúgy értelmezik. :)

Re: Általános 2011 ápr. 04 22:06 #7321

Köszönöm szépen a segítséget. Off: tavaly Korfun nem kellett jogsi.

Re: Általános 2011 ápr. 04 09:50 #7316

Köszönjük Ági! :)

Válaszodat betettem a GYIK közé is.
Bár nem túl gyakori kérdés, de legyen meg ott is.

Re: Általános 2011 ápr. 04 07:43 #7315

Sziasztok!
Motorcsónak bérlése lehet Pefkáriban, és itt a mi öblünkben. De senkitől nem hallottam, hogy bérelt volna, mert vízi jártassági engedélyhez van kötve. 2005-ben foglalkoztam utoljára ezzel a témával, akkor nagyon szigorúan betartották a bérlők a vízi jogosítvány ellenében kiadandó járművet. Valószínű azóta is ez maradt, hisz nem hiszem, hogy a bérelhető jármű ára tartana vissza valakit ettől a kirándulási lehetőségtől. Egy csónak bérlése tavaly egy napra kötött partszakaszra: bérlő részéről az üzemanyag, ill. kb 50 Euró. Olyan csónak, amivel a sziget körbe is járható 100 Euró volt. Tehát nem az összeg a nagy. Mert ezt, ha elosztom 4 főre, akkor normálnak tekintem. Valószínű a jogosítvány hiány okozza a gondot...
Ennyit tudok a témáról. Soha, senki nem jelzett vissza, hogy motorcsónakozott volna...

Re: Általános 2011 ápr. 04 05:19 #7314

Én úgy olvastam valahol,hogy lehet bérelni,de jogsi kell hozzá.
Akárhol keresem most nem találom azt a leírást.

Re: Általános 2011 ápr. 03 22:01 #7313

Sziasztok!
Motorcsónak bérlésre van lehetőség Skala Potamiában? Ha igen, mennyiért?
Előre is köszönök minden segítséget!

Részemről passzolom a kérdést. :(
Talán Ági benéz ide és megmondja a tutit.

Oldalmegjelenítési idő: 0.271 másodperc