Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Általános 2011 ápr. 03 18:10 #7312

Sziasztok!

Motorcsónak bérlésre van lehetőség Skala Potamiában? Ha igen, mennyiért?

Előre is köszönök minden segítséget!

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2011 ápr. 03 14:53 #7311

Kedves Balázs!
Dehogy!
Olvasok és olvasok,mert nem tudok semmit a honlap kezelészől.
Azért nem semmit,de nem sokat.
Küszködök és szenvedek,de legalább van dolgom 3 napig.
:D

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2011 ápr. 03 14:48 #7310

Nem dolgozom 3 napig!
Kapaszkodni tessék,mert fellendűl az oldal!

Melyik? A navisis? :D :D :D :D

Re: Általános 2011 ápr. 03 11:42 #7309

Még csak most vakarom össze magamat. :roll:

Re: Általános 2011 ápr. 03 11:39 #7308

Nem dolgozom 3 napig!

Én már kapaszkodok. Várom a fellendülést, hogy csatlakozhassam!!! :-)

Re: Általános 2011 ápr. 02 16:23 #7307

Nem dolgozom 3 napig!

Re: Általános 2011 ápr. 01 17:41 #7304

Balázs!
Tegnap leütöttem az utolsó billentyűt a beszámolómban, csak arra várok hogy, valamelyik családtagom elolvassa, mert nem vagyok biztos benne, hogy érthetőek és világosak a mondataim mások számára is.
Tényleg hosszú lett, és inkább élmény- és uti beszámolónak mondanám, hamarosan küldöm!

Jöhet, várom!
A fényképekről se felejtkezz el! :)

Re: Általános 2011 ápr. 01 16:02 #7302

Jól megsértődött szegény. Tegnap, amikor írtam neki próbáltam úgy fogalmazni, nehogy azt érezze, hogy itt mindenki összefogott ellene. Lehet, hogy többet nem is jelentkezik.

Melus: a pékséget jól benéztem!

Írtam neki privit, Google Earth-tel kapcsolatban, hátha könnyebb lesz használnia.
Nagyon klassz ez térképes ismertető, ha jól emlékszem ez tavaly még nem ilyen volt!

Honey, most majdnem én néztem be amit írtál!
Hirtelen nem értettem ,hogy honnan tudsz a pékségről, mert mi pékségben dolgozunk.
Aztán leesett, hogy Panagiára gondolsz, amit egyébként én is majdnem leírtam, csak hirtelen beugrott, hogy nem Panagiát kérdezték.

Balázs!
Tegnap leütöttem az utolsó billentyűt a beszámolómban, csak arra várok hogy, valamelyik családtagom elolvassa, mert nem vagyok biztos benne, hogy érthetőek és világosak a mondataim mások számára is.
Tényleg hosszú lett, és inkább élmény- és uti beszámolónak mondanám, hamarosan küldöm!

Re: Általános 2011 ápr. 01 15:01 #7301

Naponta többször is itt vagyok, most a vitorlás túrán gondolkodunk, nagyon jó lenne.már négyen lennénk a nyolcból.Majd július augusztus hóban leszek aktivabb Thassos irányában.Elöbb a Toroni kaland következik a googléból kinéztem a tájolási számokat meg kell találni az ütegálláshoz az utat!

Re: Általános 2011 ápr. 01 12:38 #7300

Pedig nem akartam megsérteni szegényt.
De a kérdését én tényleg viccnek gondoltam.
Szegény nagyon talpraesettnek gondolja magát, de majd rájön.
Gondolom azért ide is be-benéz. Remélem itt is elolvassa, hogy mi nem bántani akartuk, szigorúan csak segíteni.
Azt kellene belátnia, hogy mindig jól jön egy kapcsolat, aki a helyi viszonyokkal tisztában van. Lehet az idegenvezető is, de lehet az Ági is, mert Ő ugye nem csak idegenvezető.

Re: Általános 2011 ápr. 01 12:03 #7299

Jól megsértődött szegény. Tegnap, amikor írtam neki próbáltam úgy fogalmazni, nehogy azt érezze, hogy itt mindenki összefogott ellene. Lehet, hogy többet nem is jelentkezik.
De ha annyira kis okos, akkor nem értem a bugyuta kérdéseit.

Jelentem ide is minden nap benézek, mégha nem is jelentkezek be. De mostanság nem nagyon tobzódunk. Jó lenne felrázni a népet valahogy!!!

Melus: a pékséget jól benéztem!

Re: Általános 2011 ápr. 01 11:35 #7298

Mi ez a nagy csend nálunk?
A Hellaszon persze pörög a Thassos topic. :) :oops: :twisted:

Minden elismerésem a Tied ,Balázs, nagy türelem kellett a kérdezőhöz.

Alaposan elgondolkodtam az ominózus kérdésen, aztán arra jutottam inkább nem válaszolok, lehet hogy nem lettem volna annyira elegáns, mint Balázs!
Alig vártam, hogy valamelyikőtök benézzen, és okasabban feleljen, mint én tudnék! :taps:

Re: Általános 2011 ápr. 01 08:22 #7296

Minden elismerésem a Tied ,Balázs, nagy türelem kellett a kérdezőhöz.

Re: Általános 2011 ápr. 01 07:19 #7294

Jó reggelt! Egy hétig nem volt gépem, mert újat kellett vennem, de tényleg nem sok minden történt itt. Hahó!!! Április elseje van!

Re: Általános 2011 ápr. 01 05:44 #7293

Úgy látszik itt mindenki Skype-on beszélget! :P

Re: Általános 2011 márc. 31 21:38 #7292

Re: Általános 2011 márc. 29 10:47 #7291

Verus! Nagyon sok boldog születésnapot kívánok!

Re: Általános 2011 márc. 28 16:41 #7289

De kedvesek vagytok!!! Nagyon nagyon szépen köszönöm
http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ5ZxrLo64kE4EgrJlBKXCJw01VXqgwZqlvN7V5v7FtnzEgNikM6w

Re: Általános 2011 márc. 28 16:24 #7288

Verus!
Boldog Születésnapot Kívánunk neked!

Re: Általános 2011 márc. 28 14:22 #7287

De jöhetnél egy kis help-re!
Üdv: Robi

Ha látsz a skype-on kapj el!

Re: Általános 2011 márc. 28 14:21 #7286

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Itt csak pamag figyel!
Mentségemre legyen szólva, hogy a nyári időszámítással voltam elfoglalva.

VERUS!
BOLDOG SZÜLINAPOT!

Re: Általános 2011 márc. 28 12:27 #7285

V E R U S !

Nagyon boldog születésnapot !

Re: Általános 2011 márc. 28 08:28 #7284

Balázs!
Ez megtisztelő! Köszönöm szépen ;)

De jöhetnél egy kis help-re!
Üdv: Robi

Re: Általános 2011 márc. 28 08:26 #7283

Mindenkinek átállítottam a profiljában az időszámítást!
Azaz a Nyári időszámítás érvényben lehetőségnél mindenkinek az igen van kijelölve.

Re: Általános 2011 márc. 25 18:10 #7278

Hurrá. :(
Hétfőn a fórumon mindenkinek megoldom az óraállítást.

Oldalmegjelenítési idő: 0.432 másodperc