Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Általános 2011 júl. 10 06:47 #8074

Sziasztok!
Én két éve voltam a sziget és az Ági vendége, csodálatos volt. Egész biztosan visszatérünk még oda.
A segítségeteket szeretném kérni: akkor 2 éve hoztam a híres- nevezetes papír asztalterítőből egy 120 db-os dobozzal, és fogyóban van.
Nagyon szeretnék utánpótlást belőle, ezért olyan nyaralókat keresek, akik tudnának hozni belőle, illetve hazafelé lesz erre hely az autójukban.
Bárhová Magyarországon érte megyek, illetve fizetek minden költséget, ha valaki felvállalja hogy hoz nekem.
Nagyon számítok rátok! Bővebb infó ill. képek az alábbi linken.

thassos-sziget.freeblog.hu/archives/2008/06/02/Papir_asztalterito/ - thassos-sziget.freeblog.hu/archi ... talterito/

Sziasztok!

Gombavera,
A bejegyzést olvasva, ez arra az évre vonatkozott az étterem részéről. Hogyan lehetne megtudni hogy idén is betankolnak-e plussz terítővel az gyrososnál? :) Én bevállalnám, ha tuti lenne idén is plussz eladó terítőjük. :)
35 nap múlva megyünk, köszönöm Áginak! :)
Linda

No, akkor itt jövök én.
Hétfőn a szigettúrán Alikiben végezzük a napot, és ameddig a vendégek az ásatáson sétálnak, addig én a Mamais feleségével diskurálgatok. Rákérdezek, hogy vehetnék-e egy kartonnyit. Valószínű, hogy nem rögtön tudom majd küldeni. Elképzelhető, hogy neki is meg kell rendelnie. Az Apollonos busszal tudom majd haza küldeni. A közleménybe fogom írni, vagy inkább írj nekem egy személyes email üzenetet. Ne ide a honlapra. Bepirosozom majd, hogy azt a leveled addig tartogassam majd, míg a szombati busszal a csomagot indítani nem tudom. Akkor majd vagy a vasárnap délelőtti érkezésnél veszed át, vagy beviszik a busz központunkba és oda fogsz menni amikor tudsz.
<!-- e --><a href="mailto:agnestha@otenet.gr-agnestha@otenet.gr re írj. Adj meg mobilszámot is. Az összeget amibe kerül, utána a buszosoknak adod oda egy borítékba, hogy mikor legközelebb egy érkezés lesz, azt hozák.
No, akkor holnap érdeklődök terítőileg...

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2011 júl. 08 22:13 #8073

Nem örülünk!
Nagyon nehéz elmenni onnan ahol jól érezzük magunkat.Majd jövőre ismét mentek!?
Kéz és lábtörés nélkül ! a hazafelé úton!

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2011 júl. 08 19:53 #8072

Hát ez is lejárt!
Mindjárt indulunk az idei utolsó thasosi vacsoránkra. :(
Azt számolgattuk, hogy már 10 hetet töltöttünk a szigeten, az már majdnem 2,5 hónap. :)
Az idő megjavult, ma már úgy égetett a nap, hogy nem is bántam, hogy nem ilyen volt végig. A víz meg hűvösebb volt mint tegnap. Pont fordítva mint gondoltuk.

Holnap felébredünk, bepakolunk és indulunk. Vasárnap előtt már biztosan nem írok! :)
Örültök ugye? :)

Re: Általános 2011 júl. 05 21:47 #8060

Sziasztok!
Én két éve voltam a sziget és az Ági vendége, csodálatos volt. Egész biztosan visszatérünk még oda.
A segítségeteket szeretném kérni: akkor 2 éve hoztam a híres- nevezetes papír asztalterítőből egy 120 db-os dobozzal, és fogyóban van.
Nagyon szeretnék utánpótlást belőle, ezért olyan nyaralókat keresek, akik tudnának hozni belőle, illetve hazafelé lesz erre hely az autójukban.
Bárhová Magyarországon érte megyek, illetve fizetek minden költséget, ha valaki felvállalja hogy hoz nekem.

thassos-sziget.freeblog.hu/archives/2008/06/02/Papir_asztalterito/ - thassos-sziget.freeblog.hu/archi ... talterito/

Sziasztok!

Gombavera,
A bejegyzést olvasva, ez arra az évre vonatkozott az étterem részéről. Hogyan lehetne megtudni hogy idén is betankolnak-e plussz terítővel az gyrososnál? :) Én bevállalnám, ha tuti lenne idén is plussz eladó terítőjük. :)
35 nap múlva megyünk, köszönöm Áginak! :)
Linda

Re: Általános 2011 júl. 04 22:25 #8059

Szuper lett a tetkó balazsh, azon az egy betűn igazán nem múlik! Merre lehet henna festést csináltatni ott, vagy ez csak egy kivételes alkalom volt? Lehet, hogy én is kipróbálnám!

Potosban csináltattuk, de Skala Potámiában láttuk a plakátját (Blue Tato). Az ismerős kislánynak kellett, ezért kerestük, de mi sem hagytuk ki. :)
Egyébként egy fiatal lány készíti, az apja meg varrta másnak az igazit. Miközben dolgozott, akkor derült ki, hogy a lánynak vannak magyarországi (solymári) barátai, és nagyos szereti Magyarországot. Áprilisban volt utoljára náluk. Sorolta a budapesti, szentendrei nevezetességeket, és még pár szót is kotyogott.

Re: Általános 2011 júl. 04 18:56 #8058

Szuper lett a tetkó balazsh, azon az egy betűn igazán nem múlik! Merre lehet henna festést csináltatni ott, vagy ez csak egy kivételes alkalom volt? Lehet, hogy én is kipróbálnám!

Én is nagyon szomorú vagyok a webkamera miatt! :( Szívesen fájdítanám a szívem itthonról, ahogy vágyakozva nézném a partot, ahol 61 nap múlva mi is belegázolunk majd a habokba!

Re: Általános 2011 júl. 04 16:59 #8057

Működik ez, csak mi nem azt látjuk, amit szeretnénk. :evil:

Re: Általános 2011 júl. 04 07:29 #8055

A webkamera az idén nem fog müködni?

Re: Általános 2011 júl. 03 19:27 #8053

Ez ma készült a bal vállamra:
<!-- ia0 -->thassos_fun.jpg<!-- ia0 -->
A gyerekek hennáztak, és rábeszéltek! :D
Csak a görög kislány a fan-ból fun-t csinált.

Re: Általános 2011 júl. 02 10:42 #8051

Volt már szó kígyókról, delfinekről de mi a helyzet a cápákról? :shock:

Csak itt, csak most, csak neked !!!

:wink2:

Köszönöm szépen ettől nagyobbal sose találkozzak főleg akkor ne mikor a vízben vagyok! :lol:

Re: Általános 2011 júl. 02 10:38 #8050

Augusztus 20-án indulunk erre a gyönyörű szigetre mivel Ági vissza igazolta a szállással kapcsolatban, hogy minden OKÉ!! 2008-ban voltunk Sartin az volt az első Görögországi nyaralásunk és Perászame polí ómorfa sztin eláda remélem ez is gyönyörű lesz már nagyon várjuk az indulást. Hárika! Ági elpízo na ta kszanapúme színdoma! Kaliníhta! Csak úgy görögösen! :wink:

Most gondolkozom ki lehetsz???? Szegedről Lajos??? Írj már egy emailt felém. <!-- e --><a href="mailto:agnestha@otenet.gr-agnestha@otenet.gr Teheted magyarul is!!!! :D

Ági az emailt elküldtem! Magyarul! :wink:

Re: Általános 2011 júl. 02 09:06 #8049

Augusztus 20-án indulunk erre a gyönyörű szigetre mivel Ági vissza igazolta a szállással kapcsolatban, hogy minden OKÉ!! 2008-ban voltunk Sartin az volt az első Görögországi nyaralásunk és Perászame polí ómorfa sztin eláda remélem ez is gyönyörű lesz már nagyon várjuk az indulást. Hárika! Ági elpízo na ta kszanapúme színdoma! Kaliníhta! Csak úgy görögösen! :wink:

Most gondolkozom ki lehetsz???? Szegedről Lajos??? Írj már egy emailt felém. <!-- e --><a href="mailto:agnestha@otenet.gr-agnestha@otenet.gr Teheted magyarul is!!!! :D

Re: Általános 2011 júl. 01 22:37 #8048

Csak itt, csak most, csak neked !!!

:wink2:

Re: Általános 2011 júl. 01 21:16 #8047

Re: Általános 2011 júl. 01 21:10 #8046

Mi ez az állatpara? Tavaly a szigeten darázsinvázió volt. Nem bántottak azok minket, csak a kajánkat akarták, főleg, ha hús is volt benne. Mondjuk a lányomat megharapta egy , de az is csak azért mert szorult helyzetbe került. Néhány nap után rájöttünk arra, ha teszünk félre nekik egy kis husit, békén hagynak minket.És nem voltak kabócák, teljesen csend volt, pedig máskor idegesítően hangosak.

Re: Általános 2011 júl. 01 20:54 #8045

Re: Általános 2011 júl. 01 19:05 #8044

Szerintem mi is nekivágunk,túracipőt még szerezni kell.Szoktunk túrázni a Mátrában és a Bükkben,de az max 10 km.Nekünk még 49 nap van az indulásig,majd örülnék,ha elmondanád a tapasztalataidat,ha hazaértetek :)

Re: Általános 2011 júl. 01 18:53 #8043

Néhány hete az egyik sportáruházban ismét volt olyan akció, hogy ha 3 dolgot veszel, a legolcsóbbat ingyen kapod. Na mi így szereztünk be 3 pár túracipőt. :D Most már jöhet az Ypszario - augusztusban. Arra gondolok, hogy Bocsikáék Olimpiája is megmászta...akkor csak nem fog ki rajtunk. Szerencsére a kígyóktól nem tartunk. Még 35 nap!!!

Re: Általános 2011 júl. 01 18:24 #8042

....Információ a kígyókról.....

Hűha! Köszönöm szépen a kimerítő ismertetőt! Szinte kedvem támadt találkozni valamelyik kis barátunkkal!

És még mindig az állatos témánál maradva, a kedvesem a tengeri halacskákkal remél közelebbi ismeretséget kötni. Bár a halak talán nem remélik, nekik a bot rosszabbik vége jutna! De lehet, hogy csak kinevetik, mint a Nagy Ho-ho-hót!
Szükség lesz egyébként valami horgászengedélyre? Vannak írott, íratlan szabályok a pecázással kapcsolatban?
Ja! És ha véletlen kifog valamit, azt nyugodtan megehetjük?

Re: Általános 2011 júl. 01 16:06 #8041

............... a fiúk gyalog akarják megmászni az Ypsariót.Én rettegek a kigyóktól,szerintetek nekimerjek vágni?/kiabálva vagy énekelve esetleg?mi a helyzet a pókokkal?Életem legnagyobb pókját 10 éve pont Thassoson láttam/Potos/

Pókot nem figyeltem...

Ha az Ypszarió megmászása veszélyes lenne, akkor a helyi turista vagy hegymászó vagy milyen egyesület nem jelölte volna meg turistajelzéssel.
Bocsikáék 6 éves gyerekkel mászták meg.

A kígyók csak olyan helyen fordulnak elő, ahol az ember nagyon ritkán jár! És az előforduló csúszómászók többnyire amúgy is ártalmatlan siklók.

Viszont jó erős túracipőre szükségetek lesz, esetleg túrabot jó szolgálatot tehet. Egész napos program.

Re: Általános 2011 júl. 01 15:39 #8040

Kérem ide válaszoljatok vagy az alábbi ÚJ e-mailemre mert nem tudom átírni az email címemet az adatlapomon. Elfelejtettem a jelszavamat és szolgáltató váltás miatt nem tudok jelszó emlékeztetőt kérni.
A mostani: <!-- e --><a href="mailto:gombarek@fibermail.hu-gombarek@fibermail.hu

Re: Általános 2011 júl. 01 15:10 #8039

Sziasztok!

Re: Általános 2011 júl. 01 13:18 #8038

Sziasztok!

Augusztusban megyünk Thassosra és a fiúk gyalog akarják megmászni az Ypsariót.Én rettegek a kigyóktól,szerintetek nekimerjek vágni?/kiabálva vagy énekelve esetleg?mi a helyzet a pókokkal?Életem legnagyobb pókját 10 éve pont Thassoson láttam/Potos/

Re: Általános 2011 júl. 01 11:01 #8037

Bazsi a kompjuter zsenink egy olyan zsák gyűjteménnyel jött ki a a hajó kirándulásunk öbléből, hogy még engem is lepipált!

Hát persze, mert Te nem hoztál semmit a gipsz miatt. :)

Re: Általános 2011 jún. 30 23:12 #8036

No, hiába az intelmem, hogy mindig nézzük a delfineket! 2 szer távolról és megint későn láttuk őket! Viszont Oly super búváraim voltak!

Bazsi a kompjuter zsenink egy olyan zsák gyűjteménnyel jött ki a a hajó kirándulásunk öbléből, hogy még engem is lepipált!

Oldalmegjelenítési idő: 0.132 másodperc