Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Általános 2011 aug. 03 13:46 #8244

Sziasztok!

Munka ezerrel ezért nem is nagyon tudtalak olvasni benneteket. :(
MÁr csak 6 nap és megyünk! El sem hiszem. :örül:

Szeretném megkérdezni, hogy Keramotiban van Lidl?

Előre is köszi az infót! :)
Szép napot!

Linda

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2011 aug. 02 18:30 #8243

Ha részletesebb tapasztalatok is érdekelnek, kérdezz! :)

Gábor szia!

Nagyon köszönöm,amit írtál... :)
Priviben kereshetlek?

Timi.

Honey! Jó utat!!!! ciao ...Várjuk majd az élménybeszámolót! :matróz:

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2011 aug. 02 13:26 #8242

Szia Balázs!

Az időpont az 2012.július 16-23 lenne.
Nálunk a 3 gyermek: (jövőre) 3, 8, 13 évesek lesznek. A barátoknál (akik biztos jönnek) kettő van: 2 és 12 évesek.
Egyenlőre mi ketten gondolkodunk 100%-ban a jövő évi nyaralásban, ezért írom csak a két családot.
Mi a Rainbow-ot néztük és még nagyon szimpatikus a Kastalia.
Persze az ár sem mindegy...Ahol tudunk, szívesen spórolunk.
Nem tudom, hogy ha valahol az szerepel, hogy : 65-88 euró, akkor az mitől függ,hogy melyiket számítják fel? :oops:

Köszi!
Timi.

Szia Timi!

Idén már második éve nyaraltunk a Rainbow-ban. Szuper! Néhány dolog ami miatt tetszett:
Nagyon nagy udvar, a gyerekek játszhatnak bármit. Forgalom mentes, mert a fő úttól mintegy 40 méterre van. A tenger kb 3-4 perc a gyerekekkel (sík terepen), így nem kel tartani tőle, hogy a legkisebb nekiindul egyedül, de a nagy már el tud menni úszni. A szobákba 3 ill 5 lépcső és a tágas terasz után jutsz be. Spóroláshoz: a kerti konyhában lehet főzni, grillezni kényelmesen (sajnos egy kerti konyha jut az 5 családra, de kettő simán tud egy időben főzni ráadásul a görögök nem igen jöttek elő 2-3 előtt, reggel csak kávét főznek (kint kétlángú gáztűzhely és grill van).) A lakáson belül a szobák nincsenek ajtóval elválasztva, csak a fürdő fala takar, négyen alapból kényelmesen elfértünk, a kicsivel ötödikként sem lesz gond. A gyerekek játszótere a kerti konyha mellet van ez sajnos napos, de a3 db olajfa alatt van árnyék is bőven. Törölközőket, ágyneműt kétnaponta cserélnek, de amikor a kicsivel baleset volt azonnal adtak a tisztát. Arra számíts, hogy a hűtőszekrény öt főre eléggé pici, inkább friss gyümölcsben, frissen vásárolt ételekben kell gondolkodni (a görög Lidl Keramotinál idén olcsóbb volt mint az itthoni ).
A négy lakásban _mindig_ gyerekesek vannak (többnyire görögök), de eddig mindig volt egy-egy magyar család is :) Ha a Rainbow mellet döntötök akkor időben jelezzétek Ágnes felé, mert általában tele van, már tavasszal lefoglalnak mindent. Ha részletesebb tapasztalatok is érdekelnek, kérdezz! :)

Üdv!
Gábor

Re: Általános 2011 aug. 02 10:49 #8241

Nagyon boldogan azt kell írnom nektek: ma már előkerül a bőrönd!!!! Igaz, a mézpergetésnek még nincs vége. A fiúk ma is azzal foglalatoskodnak. Sőt, még lehet, hogy holnapra is marad egy kicsi. De ez jó. A mondás most is igaznak bizonyul: soktól, sok összejön (vagyis sok méhecske sok mézet hord; legalábbis többet, mint a kevés méhecske :D )
Így aztán a sok munkától kellőképpen elfáradva fogunk kiérni legkedvesebb szigetünkre.

Az jó, mert a méz nagyon jó. Ráértek magatokat a szigeten kipihenni, legalábbis lelkileg. Fizikailag igazából soha sem pihenem ki magam nyaralás alatt, mert aktívan szeretek nyaralni. Nagyon jó lesz nektek nemsokára.

Re: Általános 2011 aug. 02 08:07 #8240

Nagyon boldogan azt kell írnom nektek: ma már előkerül a bőrönd!!!! Igaz, a mézpergetésnek még nincs vége. A fiúk ma is azzal foglalatoskodnak. Sőt, még lehet, hogy holnapra is marad egy kicsi. De ez jó. A mondás most is igaznak bizonyul: soktól, sok összejön (vagyis sok méhecske sok mézet hord; legalábbis többet, mint a kevés méhecske :D )
Így aztán a sok munkától kellőképpen elfáradva fogunk kiérni legkedvesebb szigetünkre.

Re: Általános 2011 aug. 02 06:17 #8239

Nem tudom, hogy ha valahol az szerepel, hogy : 65-88 euró, akkor az mitől függ,hogy melyiket számítják fel? :oops:

A kérdésedre a válasz itt le van írva: www.thasos.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=133:mi-befojasolja-a-szallasarakat&catid=64:a-szallasfoglalasrol&Itemid=134 - www.thasos.hu/index.php?option=c ... Itemid=134
De tényleg bízd magad Ágira! Csak mindent írj le neki, hogy mit szeretnétek, és ő megmondja a tutit. Ő tudja legjobban, hogy kinek melyik a jó.
De még ráérsz, olvass sokat, és sok mindenre megtalálod a választ! :)

Köszönöm Balázs!
Így teszek! :)
Kellemes szép napot Mindenkinek!

Re: Általános 2011 aug. 01 19:39 #8238

A kérdésedre a válasz itt le van írva: www.thasos.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=133:mi-befojasolja-a-szallasarakat&catid=64:a-szallasfoglalasrol&Itemid=134 - www.thasos.hu/index.php?option=c ... Itemid=134
De tényleg bízd magad Ágira! Csak mindent írj le neki, hogy mit szeretnétek, és ő megmondja a tutit. Ő tudja legjobban, hogy kinek melyik a jó.
De még ráérsz, olvass sokat, és sok mindenre megtalálod a választ! :)

Re: Általános 2011 aug. 01 18:13 #8237

Szia!
Isten hozott!!

Mindenki gondolom azt ajánlja ami neki bejött.Nekünk az Ifigénia hegyi ,tetőtéri 2szobás,egyikben3-4 ágy a másikban egy nagy francia.De biztosan fog Ági segíteni.Ott több szoba is van mint persze a többi be is .Erdő szélén, a csendbe,pici játszótér rendezett udvar .Hosszú még az idő ki tudja biztosan sokat fogsz tépelődni mint mindannyian.Ági nekem nagyon jól megfogalmazta ez olyan mint egy nagy ruhás szekrény tele ruhával,és nem tudsz mit felvenni.Itt jó helyen vagy csak kutakodj!!! :örül:
Mindenki így kezdte!!

Szia!
Köszi!Nagyon aranyos vagy! :D
Szeretek kutakodni, időben intézkedni és beszélni is... :oops:
Férjem lába sajnos nem egészséges teljesen és nem szeretnénk olyat,ami messze van nagyon a strandtól.
Szóval sokféle szempontot kell figyelembe venni.
De tudom: HOGY TÉNYLEG JÓ HELYEN VAGYOK!

Re: Általános 2011 aug. 01 16:29 #8236

Szia!
Isten hozott!!

Mindenki gondolom azt ajánlja ami neki bejött.Nekünk az Ifigénia hegyi ,tetőtéri 2szobás,egyikben3-4 ágy a másikban egy nagy francia.De biztosan fog Ági segíteni.Ott több szoba is van mint persze a többi be is .Erdő szélén, a csendbe,pici játszótér rendezett udvar .Hosszú még az idő ki tudja biztosan sokat fogsz tépelődni mint mindannyian.Ági nekem nagyon jól megfogalmazta ez olyan mint egy nagy ruhás szekrény tele ruhával,és nem tudsz mit felvenni.Itt jó helyen vagy csak kutakodj!!! :örül:
Mindenki így kezdte!!

Re: Általános 2011 aug. 01 14:56 #8235

Sziasztok!
Szeretnék én is csatlakozni Hozzátok...
Napok óta olvasom, böngészem a honlapot...már most imádom Thassost!
Regiznem most sikerült...Még egyszer köszi szépen Ági és Balázs a kedvességet és türelmet!
Idén sajnos nem fogunk eljutni nyaralni, de szeretném időben felmérni a lehetőségeket és természetesen élni is velük - mivel nekünk 3 gyermekünk van és megtapasztaltuk tavaly, hogy nagyon korlátozottak a szállás lehetőségek a nagycsaládosok számára....és kisgyermekes barátokkal szeretnénk menni majd ( egy család biztos és még egy kérdéses).
Szeretném kérdezni, mi a véleményetek Nektek tapasztaltaknak, melyik apartman lenne nekünk megfelelő?
Kettőt már kinéztünk. :wink: ....De szeretnénk a Ti véleményeiteket is kérni.

Üdv Nálunk!
Ha leírnád a pontos paramétereket, könnyebben menne. :) Tiéteket is és a többi családét is.
Ha mindenkinek apartman kell, akkor:
Én a Jota Apartmant mindenképpen ajánlom! 5-en is el lehet férni, de akkor ne a mazonettet kérjétek. A mazonettben (kétszintes) nehezen tudom elképzelni a +1 pótágyat. Mi már 3* voltunk ott! Csak +++++

Szia Balázs!

Az időpont az 2012.július 16-23 lenne.
Nálunk a 3 gyermek: (jövőre) 3, 8, 13 évesek lesznek. A barátoknál (akik biztos jönnek) kettő van: 2 és 12 évesek.
Egyenlőre mi ketten gondolkodunk 100%-ban a jövő évi nyaralásban, ezért írom csak a két családot.
Mi a Rainbow-ot néztük és még nagyon szimpatikus a Kastalia.
Persze az ár sem mindegy...Ahol tudunk, szívesen spórolunk.

Köszi!
Timi.

Re: Általános 2011 aug. 01 14:47 #8234

Sziasztok!
Regiznem most sikerült...Még egyszer köszi szépen Ági és Balázs a kedvességet és türelmet!
Idén sajnos nem fogunk eljutni nyaralni, de szeretném időben felmérni a lehetőségeket és természetesen élni is velük - mivel nekünk 3 gyermekünk van és megtapasztaltuk tavaly, hogy nagyon korlátozottak a szállás lehetőségek a nagycsaládosok számára....és kisgyermekes barátokkal szeretnénk menni majd ( egy család biztos és még egy kérdéses).
Szeretném kérdezni, mi a véleményetek Nektek tapasztaltaknak, melyik apartman lenne nekünk megfelelő?

Üdv Nálunk!
Ha leírnád a pontos paramétereket, könnyebben menne. :) Tiéteket is és a többi családét is.
Ha mindenkinek apartman kell, akkor:
Én a Jota Apartmant mindenképpen ajánlom! 5-en is el lehet férni, de akkor ne a mazonettet kérjétek. A mazonettben (kétszintes) nehezen tudom elképzelni a +1 pótágyat. Mi már 3* voltunk ott! Csak +++++

Re: Általános 2011 aug. 01 14:41 #8233

Zirzabella!

Re: Általános 2011 aug. 01 14:39 #8232

Sziasztok!

Kedves Szülinapos!
Nagyon boldog születésnapot kívánok én is így ismeretlenül!

Üdvözlettel: Timi.<!-- ia0 -->Tengerpart torta (22).JPG<!-- ia0 -->

Re: Általános 2011 aug. 01 11:37 #8231

Zirzabella!
Isten éltessen!

Re: Általános 2011 aug. 01 10:14 #8230

Zirzabella! Boldog szülinapot!!!!

Re: Általános 2011 júl. 28 21:58 #8226

Szeretném megkérdezni hogy aki volt már jeep túrán mi a tapasztalat? Érdemes elmenni és ha igen egy 7 éves is élvezheti? :)

A legjobb programlehetőség.
És szerintem egy 7 éves is abszolút élvezheti. Legalábbis az ismerősök lánya 6 évesen volt először, és azóta már további két alkalommal. A fiam pedig 8 évesen volt az első Jeep túrán, de azóta mindig mondja, hogy Ugye megyünk idén is?.
Én azt mondom ne hagyd ki!

Honey fényképét megmutattam a fiamnak és egyből mondta hogy megyünk! :)
Úgyhogy ezt eldöntöttük... asszem. :)

Re: Általános 2011 júl. 28 19:53 #8225

Szeretném megkérdezni hogy aki volt már jeep túrán mi a tapasztalat? Érdemes elmenni és ha igen egy 7 éves is élvezheti? :)

A legjobb programlehetőség.
És szerintem egy 7 éves is abszolút élvezheti. Legalábbis az ismerősök lánya 6 évesen volt először, és azóta már további két alkalommal. A fiam pedig 8 évesen volt az első Jeep túrán, de azóta mindig mondja, hogy Ugye megyünk idén is?.
Én azt mondom ne hagyd ki!

Re: Általános 2011 júl. 28 15:48 #8224

Igen, tul. képpen élvezheti egy 7 éves (igazából nem túlságosan neki való), de ne számítsatok kényelmi sétagaloppra. A hátsó ülésen ülve, úgy, hogy az út nagy részében a kalaptartón ülsz (mert úgy az igazi!!! :-D), kissé megviseli a szervezetet.
De a látvány és az a plusz, amit Ágitól megtudsz sokszorosan ellensúlyozza az esetleges nehézségeket.

Köszi a választ. Azt hiszem akkor ez még megbeszélés tárgyát fogja képezni, mert ollllan vicces tud lenni a gyerekem, hogy ha valamit meg un, akkor beveti a hiszti fegyvert. :) Kezelhető, csak engem 1 perc alatt kikészít. :D

Re: Általános 2011 júl. 28 12:24 #8223

Sziasztok!

Linda

Igen, tul. képpen élvezheti egy 7 éves (igazából nem túlságosan neki való), de ne számítsatok kényelmi sétagaloppra. A hátsó ülésen ülve, úgy, hogy az út nagy részében a kalaptartón ülsz (mert úgy az igazi!!! :-D), kissé megviseli a szervezetet.
De a látvány és az a plusz, amit Ágitól megtudsz sokszorosan ellensúlyozza az esetleges nehézségeket.

Re: Általános 2011 júl. 28 11:44 #8222

Sziasztok!

Előre is köszönöm a választ!
Már csak 12 nap! :örül:

Linda

Re: Általános 2011 júl. 27 17:30 #8220

Igen, tulajdonképpen mindegy. Valahol majdcsak lesz. Nem is aggódom miatta.
Ági régen jelentkezett. Vajh' mi van vele???

Re: Általános 2011 júl. 27 17:21 #8219

Melyik is a Niki szupermarket?

Nem tudom, de szerintem mindegy is. Szerintem elég sok boltban árulják.
A kikötő felé menő parti úton (amelyik rész a legzajosabb), van egy bolt, ahol sok-sok helyi dolgot árulnak (fűszerek, édességed, olaj, olívabogyó, .....) ott is biztosan van.

Re: Általános 2011 júl. 27 14:49 #8218

Azt a bizonyos hölgyet tudom :D . De nem biztos, hogy járunk most Theologosba. Melyik is a Niki szupermarket? Köszi a segítségeteket.
Még 9 nap....és :integet:

Re: Általános 2011 júl. 26 20:36 #8217

Szerintetek aszalt olivaboót lehet kapni üzletben vagy csak a piacon? Most nem tervezzük a piacozást. Viszont az Ági-féle aszalt oliva nagyon inspiráló volt.

Én boltokban is láttam.

Mi Theologos-ban vettünk az utcán egy boszorkány kinézetű cigányasszonytól 1euro volt ,de láttam a NIKI supermarketben is Skala Potamiában is ugyanazt asszem 1.60-1.80 körül volt!!!

Re: Általános 2011 júl. 26 12:38 #8215

Szerintetek aszalt olivaboót lehet kapni üzletben vagy csak a piacon? Most nem tervezzük a piacozást. Viszont az Ági-féle aszalt oliva nagyon inspiráló volt.

Én boltokban is láttam.

Oldalmegjelenítési idő: 0.172 másodperc