Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Általános 2011 aug. 09 17:00 #8281

Balázs!
Használtam a keresőt,de szerintem nem jól írom be :S.
Ezt linkelted akkor? : www.repteri-parkolas.hu/ - www.repteri-parkolas.hu/

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2011 aug. 08 21:12 #8279

Kedves Zsuzsa!
Én is csatlakozom! Sok boldog szülinapot kívánok!
A szülinapok között pedig sok-sok görög kalandot! :)

Köszönöm Nektek is a jókívánságokat!
Kaland remélem lesz, nagyon sok helyre szeretnénk eljutni, csak azt hiszem a hét nap kevés lesz.Majd jővőre ha az idén nem fér bele.

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2011 aug. 08 20:29 #8278

Csatlakozom az előttem szólókhoz!!!!!
Sokat egészségeset,boldoga :örül: :pohárköszöntő: :táncikálós: :pezsgő: t!!!

Re: Általános 2011 aug. 08 20:08 #8276

Kedves Lovas Zsuzsa!
Nagyon sok boldog születésnapot kívánok!

Re: Általános 2011 aug. 08 17:36 #8275

Kedves Zsuzsa!
Én is csatlakozom! Sok boldog szülinapot kívánok!
A szülinapok között pedig sok-sok görög kalandot! :)

Re: Általános 2011 aug. 08 16:59 #8274

Köszönöm a szülinapi jókívánságokat!

Re: Általános 2011 aug. 08 13:26 #8273

Kedves Lovas Zsuzsa!

Én is (mi is) boldog születésnapot kívánunk!!!

Re: Általános 2011 aug. 08 11:18 #8272

Lovas Zsuzsa!

Boldog, boldog, boldog születésnapot !

Jó egészséget, erőt, sok-sok kalandot, és körülötted sok mosolygó ábrázatot!

Re: Általános 2011 aug. 06 10:19 #8270

Köszi Balázs!
Én is tudom, hogy jó csak sajna senki nem látja annyira le kellett kicsinyítenem :(
Te hogyan tudtad megnézni?

Mivel a miénk is nézett már ki így, és azt is tudom, hogy hol lett ilyen, nem volt nehéz kilogikáznom, hogy mi van ráírva.
Szóval én a kis képből is megmondtam, hogy mi az, de itt egy kis segítség:

melléklet nem található

Nagyítva nem túl jó, de már jobban olvasható. :)

Ha vissza gondolok rá, nagyon jó volt iott lenni! Kár, hogy idén nem megyünk sehová....<!-- ia0 -->DSCF0820 másolata.JPG<!-- ia0 -->

Re: Általános 2011 aug. 06 07:29 #8269

Érdeklődöm, az idén is van sok darázs?

Július elején 1 db-al sem találkoztunk. Talán 2007-ben volt a legtöbb, de idén egy sem kérte a kajánkat. :)

Re: Általános 2011 aug. 06 07:28 #8268

Köszi Balázs!
Én is tudom, hogy jó csak sajna senki nem látja annyira le kellett kicsinyítenem :(

Mivel a miénk is nézett már ki így, és azt is tudom, hogy hol lett ilyen, nem volt nehéz kilogikáznom, hogy mi van ráírva.
Szóval én a kis képből is megmondtam, hogy mi az, de itt egy kis segítség: <!-- ia0 -->ttomi_auto.jpg<!-- ia0 -->
Nagyítva nem túl jó, de már jobban olvasható. :)

Re: Általános 2011 aug. 05 21:13 #8267

ttomi75!
Jó az avatarod. :)

Köszi Balázs!

Re: Általános 2011 aug. 05 14:02 #8266

Érdeklődöm, az idén is van sok darázs?

Re: Általános 2011 aug. 05 11:48 #8265

Szorítsatok, hogy találjon nekünk Ági szállást! - Mert sajnos nem túl jó a helyzet! :cry:

Re: Általános 2011 aug. 05 11:35 #8264

Most görög idő szerint 12,30 kor a mólót közvetíti a webkamera.

Re: Általános 2011 aug. 04 18:48 #8261

ttomi75!
Jó az avatarod. :)

Re: Általános 2011 aug. 04 18:09 #8260

Kalandra fel kedves Honey!

Re: Általános 2011 aug. 04 17:11 #8259

Sziasztok!

Munka ezerrel ezért nem is nagyon tudtalak olvasni benneteket. :(
MÁr csak 6 nap és megyünk! El sem hiszem. :örül:

Szeretném megkérdezni, hogy Keramotiban van Lidl?

Linda

Chrysoupoli-ban van még Keromti előtt kb 10 kilóméterrel, az útvonaltól jobbra kiesik teljesen a falu szélén (Ájgó tudja :) ).

Re: Általános 2011 aug. 04 16:35 #8258

Honey!
Jó utat nektek!
Kívánom, hogy minden a terveitek szerint sikerüljön!!!!!
De azért pihenjetek is! :)

Köszönjük!! Nem ígérem, hogy még írok indulás előtt, mert sok a dolog. :D Nagyjából bepakoltam a bőröndöket. A küldeményt visszük. Bízunk benne, hogy jól sikerül a nyaralás és ennél az itthoninál sokkal jobb időben lesz részünk.
Igyekszünk pihenni, de már most látjuk, hogy nagyon aktívan fog telni ez az egy hét!
Sok puszi a csapatnak! Majd jelentkezem.
(Azért itt megjegyzem és nem reklám gyanánt, inkább csak egy jó programajánlat hogy arTúr fesztivál és Túri Vásár aug. 14. - mi az idén lemaradunk :(
mkskft.hu/fesztival/ - mkskft.hu/fesztival/ )

Bi-biiii mi akkor éppen pont ott leszünk Mezőtúron, Sokkal jobb lesz itthon a 18 fokban mint nektek a tengernél:)
Jó utat kívánok !!! :örül: :Thassos-fan:

Re: Általános 2011 aug. 04 14:16 #8255

Honey!
Jó utat nektek!

Köszönjük!! Nem ígérem, hogy még írok indulás előtt, mert sok a dolog. :D Nagyjából bepakoltam a bőröndöket. A küldeményt visszük. Bízunk benne, hogy jól sikerül a nyaralás és ennél az itthoninál sokkal jobb időben lesz részünk.
Igyekszünk pihenni, de már most látjuk, hogy nagyon aktívan fog telni ez az egy hét!
(Azért itt megjegyzem és nem reklám gyanánt, inkább csak egy jó programajánlat hogy arTúr fesztivál és Túri Vásár aug. 14. - mi az idén lemaradunk :(

Jó utat nektek, szép időt és azért pihenjetek is.

Re: Általános 2011 aug. 04 11:48 #8253

Honey!
Jó utat nektek!

Re: Általános 2011 aug. 04 08:48 #8251

Honey!
Jó utat nektek!

Re: Általános 2011 aug. 03 18:32 #8248

Kedves kiscsillag!
Jó rég kérdezted már hogy merre lakunk Szegeden belül, én meg jó rég nem jártam a fórumon szégyenszemre! Egyébként Szeged-Gyálaréten éldegélünk (amíg a férjem révén ide nem kerültem, fogalmam sem volt, hogy ennek a városnak ilyen része is van, pedig született szegedi vagyok!) Nálatok is megy a visszaszámlálás? Már csak 23 nap!!!

Honey, nagyon irigyellek! Én amilyen izgulós vagyok, az indulás előtti egy-két napban (vagy hétben? :lol: ) az őrület határán vagyok, de akkor is megéri! Remélem Ott ezerszer jobb időtök lesz, mint itthon! Az idei nyár eddig hagy kívánnivalót maga után!

Re: Általános 2011 aug. 03 15:25 #8246

Köszönjük az uti-jókivánságokat.
Ma már a vasalás fázis jön, de néhány dolog már a bőröndben van!!! :-)
Holnap még kötök utasbiztosítást és beszerzem azt, ami még kell. Remélem, nem felejtek el semmit!

Linda, nem Pest megyében, hanem Jász-Nagykunkban lakunk. Nincs az olyan messze!!! De ha lesz az ősszel II. Thassos találkozó és eljösz, szívesen viszek neked. A többiektől kérhetsz referenciát. :) (Egyébként termelőtől - méhésztől - érdemes mézet venni. Neki - nekünk - nem áll érdekében hamisítani a mézét).
Jó készülődést Neketk is!

Re: Általános 2011 aug. 03 13:56 #8245

Nagyon boldogan azt kell írnom nektek: ma már előkerül a bőrönd!!!! Igaz, a mézpergetésnek még nincs vége.

Szia Honey!

Nagyon jó nyaralást nektek! :) Nálunk még a bőrönd nem került elő, de már csak 1-2 nap és lekerül a padlásról.

Imádom a mézet! :) Nem vagy véletlenül Pest megyében? :)
A házi méz forrásom megszűnt, mert már nem ad el háznál, csak boltokat szolgál ki. :( Így marad a piac, de ott... hát szkeptikus vagyok. :S

Linda

Oldalmegjelenítési idő: 0.129 másodperc