Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Általános 2011 szept. 23 18:41 #8468

Sziasztok, elég rég jártam erre! Hogy telt az idei nyár?
Magdikám, merre kalandoztál az idén?
Honey! Ezúton is minden segítségedet köszönöm, nagyon hasznos infókat küldtél! Te merre voltál ezen a nyáron?
Ági, köszi , hogy a hűtlenségem ellenére is megörvendeztettél egy -egy méllel! Remélem Neked is jól telt az idei szezon!
Balázs, mizujs a sulival? :Thassos-fan:

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2011 szept. 22 20:20 #8464

Balázs! Néha nézzél rá léci a honlapra, mert gépet azt nem viszek most sem. Köszi!

Meglesz!
Mostanra már repültök. :)
Jó nyaralást!

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2011 szept. 22 11:44 #8463

Jó utat Jó nyaralást nektek!!! :ölel: :ölel:

Köszi szépen!

Re: Általános 2011 szept. 22 11:23 #8462

Jó utat Jó nyaralást nektek!!! :ölel: :ölel:

Re: Általános 2011 szept. 22 10:28 #8461

Kedves Pamag!

Mennyire jó az emlékező tehetséged :)
Most pakolunk össze és kb 13-kor indulás Pestre.
19.40-kor indul a gép, ha minden igaz.
Integetünk fentről!
A beszámoló az nem lesz,max pár szót.:)
Jók legyetek.

Balázs! Néha nézzél rá léci a honlapra, mert gépet azt nem viszek most sem. Köszi!

Re: Általános 2011 szept. 21 17:10 #8460

Én sem szeretek beszámolókat írogatni! :(

Robi !
Jól emlékszem, hogy holnap indulsz?
Nagyon jó nyaralást, kellemes időtöltést kívánok! :úszógumi:
De egy pár szót (tényleg csak pár szót) azért várunk ám majd tőled is... :D

Re: Általános 2011 szept. 20 21:32 #8458

Én sem szeretek beszámolókat írogatni! :(

Re: Általános 2011 szept. 19 22:06 #8457

Bizony-bizony, idén kevés beszámoló íródott. :(
Várjuk az újakat! :)

Re: Általános 2011 szept. 19 20:37 #8456

Üdv. Tib!
Igen, szeretnénk élményeket :D

Re: Általános 2011 szept. 19 17:31 #8455

Két hetes Apollonos vendégem Tibi és felesége, ......................

Üdve itt mindenkinek aki jelen szokott lenni. Itt vagyok, ha már Ági beharangozott bennünket?
.........................

Isten hozott itt! ciao
És milyen élményeitek voltak? Mesélj már kicsit! :dumcsi

Re: Általános 2011 szept. 19 12:45 #8454

Két hetes Apollonos vendégem Tibi és felesége, kik valamikor nagy Sarti fórumozó voltak. Egyenlőre még csak rendszeres olvasónk.
Lelkesen jelentkeztek minden kirándulásunkra. Szeretnék megismerni szigetünket. Próbálom körünkbe csalógatni.
Zsuzsiék az új típusú jeep safarinkat oly annyira élvezték, hogy utána 3 napos jeep bérléssel járták a szigetet. Vajon tőle milyen érdekes élményeket hallunk majd? Az biztos, hogy jól sikeredett túl fűtött programjaik voltak!

Üdve itt mindenkinek aki jelen szokott lenni. Itt vagyok, ha már Ági beharangozott bennünket?
Tegnap reggel fél 6 körül átléptük a röszkei határt és fél 7 után nem sokkal a lakásban voltunk :). Most meg mindjárt indulok dolgozni... :S

Re: Általános 2011 szept. 14 20:10 #8443

A válaszuk : (most bezzeg tudtak rögtön válaszolni) : mivel a végigjátszott vásárlás után megjelenítették a szerződés részleteit, és azt kinyomtathattam volna, élő szerződésem volt, tehát nem adnak vissza semmit.... Arra, hogy segítséget kértem tőlük, egy árva betű reagálás nem történt.

És ez magántulajdonú cég, mint a többi is... Állam az államban. Komolyan, az átkosban sem volt ilyen hülye embertelen bürokrácia. :(
Hát nekik ezután eggyel kevesebb ügyfelük lesz, ez már biztos. (Garancia)

Én az EUB-bál intézem mindig a biztosítást.
Korrekt cég. Akárhol és akármikor online meg tudom nézni és ki tudom nyomtatni a kötvényt.
Biztosítási eseménykor is szó nélkül fizettek, a doki is elfogadta a kötvényüket.
Én csak ajánlani tudom őket.

Mi is az EUB-nál szoktuk intézni, és még rendben volt minden.

Re: Általános 2011 szept. 13 22:14 #8442

A válaszuk : (most bezzeg tudtak rögtön válaszolni) : mivel a végigjátszott vásárlás után megjelenítették a szerződés részleteit, és azt kinyomtathattam volna, élő szerződésem volt, tehát nem adnak vissza semmit.... Arra, hogy segítséget kértem tőlük, egy árva betű reagálás nem történt.

És ez magántulajdonú cég, mint a többi is... Állam az államban. Komolyan, az átkosban sem volt ilyen hülye embertelen bürokrácia. :(

Én az EUB-bál intézem mindig a biztosítást.
Korrekt cég. Akárhol és akármikor online meg tudom nézni és ki tudom nyomtatni a kötvényt.
Biztosítási eseménykor is szó nélkül fizettek, a doki is elfogadta a kötvényüket.
Én csak ajánlani tudom őket.

Re: Általános 2011 szept. 13 21:56 #8441

Hát írtam nekik..................... Nagyon nem bízom benne,.......................

Kár az időt fecsérelni rájuk. :( Úgy is mindig nekik van igazuk. :(

Igazad van.

Re: Általános 2011 szept. 13 20:08 #8440

Hát írtam nekik.... majd meglátom, lesz-e válasz és milyen hangvételű. Lehet, hogy még egy tértivevényes postai levelet megér a dolog. Nagyon nem bízom benne, hogy jobb belátásra térnek, de hátha a jövőben mással szemben óvatosabbak lesznek.

Kár az időt fecsérelni rájuk. :( Úgy is mindig nekik van igazuk. :(

Re: Általános 2011 szept. 12 20:52 #8438

...................
Megértem a bosszúságodat. Szerintem is próbáld meg visszakövetelni a pénzt. Egy próbát mindenképpen megér, nincs már mit veszíteni. Bár szerintem nem valószínű, hogy vissza fogják fizetni. :twisted:
...............................

Hát írtam nekik.... majd meglátom, lesz-e válasz és milyen hangvételű. Lehet, hogy még egy tértivevényes postai levelet megér a dolog. Nagyon nem bízom benne, hogy jobb belátásra térnek, de hátha a jövőben mással szemben óvatosabbak lesznek.

Nem nagyon tudtam itt ülni ma, ui. cicu által egész nap leltározva és őrizve voltunk, 3-4 órát csak macskát kellett szeretgetnem :D

Re: Általános 2011 szept. 12 11:24 #8436

Először is üdv a hazaérkezőknek.
Zsuzsa várjuk a beszámolót, ahogy Pamagtól is, ha lenyugodott.
Megértem a bosszúságodat. Szerintem is próbáld meg visszakövetelni a pénzt. Egy próbát mindenképpen megér, nincs már mit veszíteni. Bár szerintem nem valószínű, hogy vissza fogják fizetni. :twisted:
Nem nagyon írogattam mostanában én sem, mert nagyon rossz passzba kerültem x dolog miatt. Azért minden nap benéztem, de láttam , hogy más se aktívabb az írogatás terén.
Vártam, hogy kiscsillag is jelentkezik a fórumon és megosztja majd velünk, miként telt az első thassosi nyaralásuk, de nem. Remélem, hogy majd ír azért néhány sort ide is!!!

Re: Általános 2011 szept. 12 10:06 #8435

Hát én most nagyon dühös vagyok.
Még nem is írtam hivatalos levelet, mert egyelőre fortyogok.

Az úgy volt, hogy mivel 4-én indultunk, szombaton, 3-án, megkötöttem a biztosítást online, a Groupamánál, ahogy szoktuk, ui. az OTP kártyára 10 % kedvezményt ad. Először is, a kitöltendő felület megváltozott (valaki felvehette az újításért járó díjat), persze nem előnyére, sokkal nehézkesebb lett. Aztán végre tekert a gép, és azt mondta, hogy xxxxxxxxxx a kötvény száma, itt megnézhetem - de nem akartam duplán nyomtatni, mint eddig, régebben pillanatok alatt megjött az email. Nem jegyeztem fel a számot. Hát nem jött email.... Úgyhogy este írtam nekik, hogy SOS, tegyék már meg, hogy a kötelezően bevasalt mobilszámra küldjék meg SMS-ben a kötvény számát, esetleg egy helyettesítő emailre, a lányom címére, aki meg tudta volna telefonálni. Nincs nekem annyi pénzem, hogy külföldről, mobilról, csúcsidőben ügyfélszolgálatot hívjak... 10-20 percig... Hétvégi ügyeletes telefonszámuk nincs.
Gondoljátok, hogy elküldték? Ó nem. Hétfőn, 5-én elküldték a hiányzó emailt (elnézést kérve) az itthoni email-címemre.... amiről azt hittem, egyértelműen fogalmaztam, hogy az utazás ideje alatt nem tudom megnézni... :mrgreen:
Vissza fogom kérni a pénzt. Gyakorlatilag nem volt biztosításunk, mert nem tudtuk a kötvényszámot.
Hrrrrhhhrrrrrrr..... :boxer
Igazából este húztam fel magam, mikor láttam, hogy nem tévedésről, hanem hülyeségről van szó.

Re: Általános 2011 szept. 12 09:47 #8434

Sziasztok! Hazaértem.Sajnos!

ciao
Örülünk Neked! :D Ja és kíváncsiak vagyunk!

Re: Általános 2011 szept. 12 08:15 #8430

Hello Zsuzsa!

Re: Általános 2011 szept. 11 16:31 #8425

Re: Általános 2011 szept. 11 14:03 #8424

Kedves Ági!
Élvezzük az itthoni jó időt, bátran mondhatom még nyár van és komoly lehüléseket nem mondanak. Program van rengeteg. Volt Szegeden halászlé fesztivál, ahol nem voltunk, de a közelben volt. Szintén nem messzire tőlünk Szentesen lecsó fesztivál, azon sem voltunk. Még közelebb hozzánk egy kis faluban palacsinta fesztivál. Mindezeken azért nem vettünk részt, mert nekünk a lányom miatt lovas rendezvényeket kell látogatnunk. A környéket járjuk be, mert 10-20 km-es körben is vannak olyan látnivalók, ahol mi helyiek nem nagyon vagy egyáltalán nem fordulunk meg. Voltunk egy közeli romtemplomnál, ami az 1600 -as években virágzó mezőváros temploma volt. Ilyenkor a gyermekem lóháton megy az egyik ismerősünkkel, mi pedig lovaskocsival vagy autóval megyünk ( nem tudok lovagolni).
Legútóbb a kakasszéki tóhoz vándoroltunk el. Kb.10 km-re fekszik tőlünk, egy kisebb tórendszer, gyógyvízzel, szanatóriummal. Az ilyen kirándulások azért kellenek, mert lóháton, lovaskocsin az ember lenyugszik, nézi a természetet, elmélkedik vagy csak élvezi az egészet. Útközben látunk vadakat, növényeket , de kevés embert.
Nálunk a Körös-Maros nemzeti park van közel.Nemrégiben kimentünk naplemente előtt a pusztába és felmentünk az egyik kilátóba. Csodálatos,amikor nem látod a puszta végét. Madarak tízezrével, ahogy fel és leszállnak a közeli sóstóhoz. Hazafelé megnéztük a naplementét. Szép, de azért a tengerparton szívesebben nézem.
A jövőhéten ehhez a sóstóhoz ( ami sziksót tartalmaz), a Fehér-tóhoz lesz a lovastúra.Ez amolyan 3 órás út lesz a lányomnak ( másnap pedig versenye lesz) oda és vissza is 3, de neki nem számít, mert lovon ülhet.Ilyenkor általában buli van a célállomásnál pörkölttel és minden jóval.
Itthon is volt elég teendőm, mert befejeztem a szilvacefrét, elvihette a párom kifőzetni , úgy 600 litert. Amikor kifő a pálinka, akkor dicsekszik vele, hogy az övé, de amikor az alapanyaggal kell foglalkozni, akkor az enyém. De ami még jobb, 100 kg szilvából főztünk apukámmal 7 óra alatt főtt ki, és addig folyamatosan kavarni kell. Megéri, mert isteni lett. Tömören ennyi.

Re: Általános 2011 szept. 11 07:05 #8423

Kidobott újból a fórum. Hát újból írom, hátha enged most...
Egyszer még évekkel ezelőtt Almási úr mondta, hogy Ági, látom, hogy a lelked egyedül van itt kint.
Akkor megsértődtem ezen. Hisz oly boldog kis csapat vett körbe. Ez még Korfun volt.
Azóta látom, hogy mélységében igaza volt.
Azt hiszem ez a honvágy?
Mindig Karácsonykor és ilyenkor mikor hazamegy az utolsó vendég akkor jön rám.
A szívemből mindig hazavisztek egy darabot.
Pános volt tegnap ugyan így.
Kb. 50 fő magán vendég és egy édes édes Apollonos csoport ment haza. Voltak akik kifogták Pános piros hajóját.
Volt akiket ő ismert fel, voltak aki őt látták meg először. Ilyenkor a hajóra felmenő forgalmat megállította, és jöttek a nagy ölelkedések, puszik, integetések. Megbénult a forgalom tegnap. Volt hogy késve indult ez miatt a hajó. A kikötő parancsnokságtól 5 ' es késésért 500 Eurót fizet a hajó társaság, azaz a kapitányra terhelve, hisz ő a felelős a pontos indulásért. Most még a kikötő parancsnokság is szemet hajtott ez miatt. Volt hogy mondták neki, hogy szóljál a barátoknak, hogy majd bent búcsúzkodjatok. Hogy mondjam, neki, hisz csak magyarul beszélnek, és én nem tudok magyarul! Értetlenkedve nézték, hogy de hát hogy beszélgettek? Pános legyintett egyet rájuk , hogy nem tudtok ti semmit! És jöttek az újabb puszik, és búcsúzások.
Itthon boldog könnyes szemmel mesélte, hogy amit egész évben nem él át, az ilyen érkezésekkor, búcsúzásokkor éli át.
Almási úr mondta, hogy Ági, látom, hogy a lelked egyedül van itt kint.
Hát ezt értette akkor Almási úr.
Ezt a felfokozott érzelmi állapotot. Ez alszik ki, ez válik halvány parázzsá, ahogy elmentek.
Ez az izzás hiányzik, és ettől leszünk egyedül.
Ezért kérem, hogy írjatok, hogy mi történik otthon.

Re: Általános 2011 szept. 11 06:36 #8422

Tényleg nagy az álmosság! Vagy mindenki az otthoni bulikra készül?
Borfesztiválok, íjászversenyek, kolbász fesztiválok?
Tessék ezekről írni, hagy irígykedjek!
Jaj, mennyire szeretnék ilyeneken én is ott lenni... :(

Re: Általános 2011 szept. 10 06:34 #8421

Két hetes Apollonos vendégem Tibi és felesége, kik valamikor nagy Sarti fórumozó voltak. Egyenlőre még csak rendszeres olvasónk.
Lelkesen jelentkeztek minden kirándulásunkra. Szeretnék megismerni szigetünket. Próbálom körünkbe csalógatni.
Zsuzsiék az új típusú jeep safarinkat oly annyira élvezték, hogy utána 3 napos jeep bérléssel járták a szigetet. Vajon tőle milyen érdekes élményeket hallunk majd? Az biztos, hogy jól sikeredett túl fűtött programjaik voltak!

Oldalmegjelenítési idő: 0.393 másodperc