Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Általános 2011 aug. 22 23:13 #8362

.......... Nem vagyok a forumra bejelentkezve de minden nap benézek es követem...................

Akkor még egyszer kívánok boldog szülinapot!
:Mythos
De szabad ám írni is néha pár betűt... :D

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2011 aug. 22 22:27 #8361

Köszönöm szépen ,nagyon kedves vagy! Nem vagyok a forumra bejelentkezve de minden nap benézek es követem.

Születésnapos :

jozsi

Isten éltessen!

(Ő is hónapokkal ezelőtt járt itt utoljára. :( )

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2011 aug. 22 22:19 #8360

A csúcson lévő könyvben lévő magyar bejegyzéseket mind lefényképeztem mikor fent voltunk!
Ha végre lesz időm és átválogatom a képeket, akkor azokat is mind feltöltöm egy albumba! Esetleg, ha valaki még jár fent, akkor folytathatja. A július-augusztus hónapokban készült hozzászólásokat várom! :)

Lehet, hogy a miénket is lefotóztad? Tök jó ötlet!

Re: Általános 2011 aug. 22 11:12 #8357

Születésnapos :

jozsi

Isten éltessen!

(Ő is hónapokkal ezelőtt járt itt utoljára. :( )

Re: Általános 2011 aug. 21 20:58 #8356

Ha fiatalabb lenne a lábam, istenbizony nekivágnék! :D

Hiánypótló - és tökéletes leírás. :taps:

Re: Általános 2011 aug. 21 18:15 #8355

A csúcson lévő könyvben lévő magyar bejegyzéseket mind lefényképeztem mikor fent voltunk!
Ha végre lesz időm és átválogatom a képeket, akkor azokat is mind feltöltöm egy albumba! Esetleg, ha valaki még jár fent, akkor folytathatja. A július-augusztus hónapokban készült hozzászólásokat várom! :)

Ez nagyon jó lenne. Mi megkerestük és olvastuk a Ti bejegyzéseteket!
Lehet, hogy a miénket is megkeresi valaki.

Re: Általános 2011 aug. 21 18:04 #8354

Re: Általános 2011 aug. 21 18:00 #8353

Jó...jó...De mégis más így olvasni, mint az itthoni gépen, szerkesztés alatt!!! Örülök, hogy egy kicsit én is hozzájárulhattam a honlaphoz ill. a tartalmához. :) Remélem, hogy sokak hasznára válik a leírás!
Jó lett így a honlapon nagyon és jó érzés olvasni. De én elfogult vagyok.
Azt ugyan én nem értem, hogy először miért lilultak be a képek. Mindegy is, fő, hogy végül is megoldottuk (megoldottátok!!)

Ne legyél elfogult! Szuper lett! A jó honlap, mindig egy közösség munkája!
A lilulás a Word hibája. Gondolom, valami csoda módon konvertálja a képet, és a szövegből sima másolással a képszerkesztőbe így kerül csak át. Erre trükk a PrintScrn, de azzal macerás, sokkal egyszerűbb és szebb is, ha a szerző leküldi az eredeti fotókat.

Re: Általános 2011 aug. 21 17:48 #8352

Jó...jó...De mégis más így olvasni, mint az itthoni gépen, szerkesztés alatt!!! Örülök, hogy egy kicsit én is hozzájárulhattam a honlaphoz ill. a tartalmához. :) Remélem, hogy sokak hasznára válik a leírás!
Jó lett így a honlapon nagyon és jó érzés olvasni. De én elfogult vagyok.
Azt ugyan én nem értem, hogy először miért lilultak be a képek. Mindegy is, fő, hogy végül is megoldottuk (megoldottátok!!)

Re: Általános 2011 aug. 21 17:44 #8351

Látom, fent van! Napok óta alig van netünk, így én még csak most láthattam, este!!!! :D :D :D

Te láthattad először, hisz Te írtad! :D
Így jó lett?

Re: Általános 2011 aug. 21 17:40 #8349

Látom, fent van! Napok óta alig van netünk, így én még csak most láthattam, este!!!! :D :D :D

Re: Általános 2011 aug. 21 08:48 #8347

De már kész! :D
A címlapon!

Egy kicsit még egységesítettem a képeket és közzétettem! Eddig más nem látta, csak mi. Remélem mindenkinek furdalt az oldalát a kíváncsiság, hogy miről beszélünk. :)

De most már olvassa el mindenki azt a hiánypótló leírást!!
www.thasos.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=419:potamiabol-gyalog-az-ypsariora&catid=37:latnivalok&Itemid=76 - www.thasos.hu/index.php?option=c ... &Itemid=76

KÖSZÖNJÜK HONEY!!!

Re: Általános 2011 aug. 20 21:15 #8346

De már kész! :D
A címlapon!
:túra:

Re: Általános 2011 aug. 20 18:00 #8345

Honey!

Tökéletes !!!!!!!!!

Megcsináltam, de egyelőre nem nyilvános - kérem az eredeti képeket, ugyanis a szövegből kimásolt képek színe helyenként átment inverzbe. :( És nem tudom, miért. :oops:

A word miatt. :(

Re: Általános 2011 aug. 20 15:21 #8344

Honey!

Tökéletes !!!!!!!!!

Megcsináltam, de egyelőre nem nyilvános - kérem az eredeti képeket, ugyanis a szövegből kimásolt képek színe helyenként átment inverzbe. :( És nem tudom, miért. :oops:

Re: Általános 2011 aug. 20 10:10 #8343

Zsuzsi, nagyon megértelek! Még egy hete sincs, hogy itthon vagyunk, de már indulnék vissza. Sőt, haza sem jöttem volna!!!!

Pamag, balázs: e-mail ment az Ypsariós túráról

Re: Általános 2011 aug. 19 14:48 #8342

Zsuzsi!
Pont most nagyon közeli a kép...és mindennap ilyenkor...lehet, hogy fotóznak is! :lol:
De jó lesz nektek is akkor nemsokára!!!

Igen látom ma egész nap az integetös mólóra áll a kamera,jó volna ha igy csinálna minden nap. Már nagyon vágyom vissza a szigetre.

Re: Általános 2011 aug. 19 13:23 #8341

Átjött, hogy miért irtad neki, azért irtam Neked ide a Forumba viccesen.Még 14 nap és indulunk. A webkamera délelött pásztázza a mólót, de nem áll meg hosszabb időre sehol, lehet hogy nem lehet az idén integetni?

Zsuzsi!
Pont most nagyon közeli a kép...és mindennap ilyenkor...lehet, hogy fotóznak is! :lol:
De jó lesz nektek is akkor nemsokára!!!

Re: Általános 2011 aug. 18 22:35 #8340

Balázs Balázs, az Indexen a Zs. dt. miért biztatod? Abból a nyomorult fényképről /azt sem tudni hol készült, lehet hogy az ut elején leparkolt autóról/ arra következtetett hogy az út autóval végig járható.A Robi mesélhetne neki, miért volt három óra a gyalogút.

Nem biztatom, de úgy látom, hogy ő már eldöntötte, arra megy!
Azért írtam, hogy menjen arra, és majd írja le a tapasztalatait. :)
Vannak emberek, akiket nem lehet meggyőzni. Van aki szeret saját kárán tanulni. :(
Hiába mondom azt is, hogy én nem mennék fel az Ypsarióra saját kocsival, van aki megteszi. Mindenkinek más a fájdalomküszöbe.
Emberünk majd arra megy és vagy olvassuk a tapasztalatokat, vagy nem.

Átjött, hogy miért irtad neki, azért irtam Neked ide a Forumba viccesen.Még 14 nap és indulunk. A webkamera délelött pásztázza a mólót, de nem áll meg hosszabb időre sehol, lehet hogy nem lehet az idén integetni?

Re: Általános 2011 aug. 18 21:59 #8339

Na már megint ez a téma :) :) :) De én inkább kussolok.....

:D :D :D

Re: Általános 2011 aug. 18 21:55 #8338

Balázs Balázs, az Indexen a Zs. dt. miért biztatod? Abból a nyomorult fényképről /azt sem tudni hol készült, lehet hogy az ut elején leparkolt autóról/ arra következtetett hogy az út autóval végig járható.A Robi mesélhetne neki, miért volt három óra a gyalogút.

Vannak emberek, akiket nem lehet meggyőzni. Van aki szeret saját kárán tanulni. :(
Hiába mondom azt is, hogy én nem mennék fel az Ypsarióra saját kocsival, van aki megteszi. Mindenkinek más a fájdalomküszöbe.

Na már megint ez a téma :) :) :) De én inkább kussolok.....

Re: Általános 2011 aug. 18 21:27 #8337

Re: Általános 2011 aug. 18 18:44 #8336

Én biztos nem vágnák neki,de szerintem lehetetlen is.
Ha csak nem magas a verda alja!
Különben is gyalog sokkal több mindent veszel észre.
Az biztos,ha még 1 x eljutok oda,akkor megint megcsinálom ezt a távolt.
Csodáááááás!!! :örül: :örül: :örül:

Re: Általános 2011 aug. 18 18:38 #8335

Re: Általános 2011 aug. 15 21:21 #8331

Te Balázs Zsuzsi akkor még fiatal korú volt!!!!! :oops:

Mikor? 16 éve?
Nem! :D

Oldalmegjelenítési idő: 0.174 másodperc