Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Általános 2011 júl. 26 11:54 #8214

.................
Szerintetek aszalt olivaboót lehet kapni üzletben vagy csak a piacon? ..................

Meg Panagiában Szuzi asszonynál, akinél a kirándulás során kanalas édességet kóstolunk. Úgy emlékszem, többféle olajbogyót is láttam. De majd a helyszínen kiderül! :D

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2011 júl. 26 08:00 #8213

Köszönöm a segítségeteket!!
Szerintetek aszalt olivaboót lehet kapni üzletben vagy csak a piacon? Most nem tervezzük a piacozást. Viszont az Ági-féle aszalt oliva nagyon inspiráló volt.

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2011 júl. 25 11:42 #8210

Kérdésem lenne:
Szeretnénk elmenni a mariesi tóhoz (Genna tó) és a vízeséshez. Mariesig eltalálunk, de onnan tovább merre a tóhoz ill. a vízeséshez? Milyen a terep?

Emlékeim szerint Mariesbe beérve olyan, mintha vége lenne az útnak, de jobbra fordulva folytatódik. Keskeny persze. Valami kapun is át kell menni. A falu végén parkolnak autók, ott is lehet hagyni, onnan úgy 2,5-3 km gyalog. Innen 100-200 m-en át meglehetősen göröngyös volt az út - a kanyarig, amíg elláttunk -, mi nem mertük autócskánkat kitenni ennek, nekivágtunk gyalog. De ezen a szakaszon túl jobb lett az út, nyugodtan elmegy az autó.
Ki van táblázva minden. A faluban is, hogy jobbra menj a tóhoz, a tónál is, hogy melyik ösvény a tóé és melyik a vízesésé.
Mi nem másztunk le a vízeséshez, mert a helyszínen derült ki, hogy nekünk sétabot nélkül nemigen megy, az meg éppen nem volt nálunk. De ne rossz útra gondolj, csak öregesen már nem úgy megy. :wink:

Re: Általános 2011 júl. 25 10:21 #8209

Kérdésem lenne:
Szeretnénk elmenni a mariesi tóhoz (Genna tó) és a vízeséshez. Mariesig eltalálunk, de onnan tovább merre a tóhoz ill. a vízeséshez? Milyen a terep?

Mariesen átmentek, én úgy emlékszem, hogy arra visz a főút. Majd utána haladtok tovább a murvás úton. A tóig szinte kiváló a minősége, csak egy kicsit porzik. :)
De ha nem is pont arra megy a főút, akkor talán egy kicsit jobbra kell tartani. Úgy rémlik, mintha egy kis térről kétfelé indulna az út, és ott jobbra kell menni. De ebből az irányból már régen (2006-ban és 2008-ban) voltam arra, idén fentről jöttünk ott le.
Nyugodtan mehettek személyautóval is, meg fogjátok találni, baja sem lesz.
A tótól a vízesés megtalálása a 2006-os beszámolómban le van írva!

A vízesést úgy lehet megtalálni, hogy az úton felfelé haladva jobb oldalt a tavat meglátva leparkoltok, és gyalog elindultok lefele a tóhoz vezető úton. A tóból indul egy patak, a patak parton van egy töltés. A töltésen elindultok lefelé. Pár méter után már lehet hallani a vízesés csobogását. Mindenki menjen a hang irányába.

Re: Általános 2011 júl. 25 09:13 #8208

Kérdésem lenne:

Re: Általános 2011 júl. 25 08:16 #8207

:( Lemaradtam mint a borravaló!

Kedves Pamag! Nagyon sok boldog névnapot kívánunk neked!

Re: Általános 2011 júl. 22 21:35 #8206

Kedvesek vagytok!

Re: Általános 2011 júl. 22 19:55 #8205

Kedves Pamag! Nagyon sok boldog névnapot kívánok!

Re: Általános 2011 júl. 22 19:12 #8204

Boldog Magdi napot!!!!!

Szekalmi nagyon eltűnt. Régebben írtam neki e-mailt, de nem válaszolt. :cry:

Re: Általános 2011 júl. 22 18:47 #8203

Jaj, Szekalmi, hol vagy ?????????? :(
Fel kéne köszönteni a születésnapodon....

Valaki tud róla valamit ?

Re: Általános 2011 júl. 22 18:45 #8202

Köszönöm mindenkinek a segítségét biztosítással kapcsolatban! Most mindjárt utána is nézzek itt az interneten annak amit felsoroltatok EUB, EU bizt. kártya, Alians, és amelyikre a választásom esik azt jövőhéten meg is kötöm mert mindjárt itt lesz Aug. 20 az indulás napja. :örül:

Ne siess ennyire ! :D
Én is mindig az EUB -nál kötöm a bíztosítást,de bőven elég az indulás előtti napon,mert a fizetés átutalással történik és utána rögtön küldik e-mailban, a biztosítási kötvényt,tehát az egész kb 20 perc alatt megvan.

Üdv. Ildi

Re: Általános 2011 júl. 22 17:42 #8201

Köszönöm mindenkinek a segítségét biztosítással kapcsolatban! Most mindjárt utána is nézzek itt az interneten annak amit felsoroltatok EUB, EU bizt. kártya, Alians, és amelyikre a választásom esik azt jövőhéten meg is kötöm mert mindjárt itt lesz Aug. 20 az indulás napja. :örül:

Re: Általános 2011 júl. 22 10:39 #8200

Jaj, Szekalmi, hol vagy ?????????? :(
Fel kéne köszönteni a születésnapodon....

Re: Általános 2011 júl. 22 10:38 #8199

Köszönöm szépen!

Re: Általános 2011 júl. 22 09:47 #8198

Igen, ma van az igazi Magdolna nap!
Pamag!
Isten éltessen sokáig!

Re: Általános 2011 júl. 22 09:01 #8197

Pamag !

Nagyon sok boldog névnapot kívánok,egészségben, boldogságban !

Re: Általános 2011 júl. 21 21:59 #8195

Miért nem örülnél?

Így helyesebb lett volna: De én most nem örülnék ennyire.
De a mi tyúkanyónk már megválaszolta a lényeget.
Én most annak örülök, hogy végeztem..... majdnem, mert az angolt még tanulom. :oops: :cry:
A Te sikerednek persze örülök!

Re: Általános 2011 júl. 21 20:58 #8194

Miért nem örülnél?

Ha a te helyedben lenne, dehogynem örülne...! Csak mire ő befejezte, hirtelen elég is volt neki. :D

Én viszont örülök annak, hogy neked sikerült! :taps:
(na ja, persze fárasztó a végére érni, de ha nem kötelező is, muszáj, és különben is jó pap holtig tanul... :lol: )

Re: Általános 2011 júl. 21 20:44 #8193

Miért nem örülnél?

Re: Általános 2011 júl. 21 20:31 #8192

Más:tudom nem ide tartozik,de felvettek a fő iskolára!! :örül:

Gratula!!!!!!
De én nem örülnék ennyire. Én annak örülök, hogy idén befejeztem. :) :twisted:

Re: Általános 2011 júl. 21 20:29 #8191

Igaz!!!!Egy biztositó egy papírcsomag!!

Más:tudom nem ide tartozik,de felvettek a fő iskolára!! :örül:

Re: Általános 2011 júl. 21 19:09 #8189

Ott ahol a köteleződ van,ott érdemes az utast is megnézni.

Miért???

Kényelemből.... :D

Re: Általános 2011 júl. 21 18:22 #8188

Ott ahol a köteleződ van,ott érdemes az utast is megnézni.

Miért???

Re: Általános 2011 júl. 21 18:02 #8187

Segítségeteket szeretném kérni utasbiztosítással kapcsolatban, hogy milyent váltsak ki. Egyénileg fogunk utazni (autóval) olyan érdekelne amit a határokon is elfogadnak de a FŐ LÉNYEG ha orvosi ellátásra lenne szükségünk (bár ne kerüljön rá sor) akkor ne a nyaralásra szánt pénzt keljen ott hagyni az orvosnál egy rossz utasbiztosítás megkötése miatt. Válaszotokat előre is köszönöm.

Mi már tíz éve Grupamásat kötünk nem tudom a szolgáltatást mert nem kellett egyszer sem. De a zöld kártyát el ne feledd . Ott ahol a köteleződ van,ott érdemes az utast is megnézni.

Re: Általános 2011 júl. 21 12:10 #8184

Ági (vagy aki tudja) ,
melyik napokon is van a hajókirándulás??? Lassan meg kellene tervezni a programokat. Ami eddig biztos:
utolsó nap: punnyadás a parton
utolsó előtti napon (csütörtök): gyalogtúra az Ypszarióra
Előtte min. 2 napra kirándulás járművel (Szirének medencéje!!!!!, Limenas, márványpart, stb...stb, ami belefér)
Hajókirándulás
Fürdés, pancsi, habzsi-dőzsi :D

Honey!
Mi csütörtökön voltunk (06.30.). De nem esküszöm meg rá, hogy mindig akkor van!

De jó Nektek, még tervezgettek. Nekem meg már a beszámolót kellene írni, meg fényképeket válogatni....

Oldalmegjelenítési idő: 0.141 másodperc