Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Általános 2011 júl. 12 09:18 #8106

Sziasztok balázsék! :örül: :örül:
Üdv itthon. Jó, hogy ebbe a melegbe jöttetek haza, így legalább nem lesz nehéz aklimatizálódni..he..he..!!
Majd légyszi írd le, hogy merre jártatok, mert gondolom nem csak napozás-pihenés-fürdés volt a program. Merre jártatok kajálni?

Hát a beszámolót elvileg hétvégére terveztem, de csalódni fogtok. Tényleg csak a pihenésről szólt a nyaralás.
Voltunk Ágival hajókiránduláson és Ági nélkül, de egy általa ajánlott másik útvonalon Jeep túrázni. Ezeken kívül más igazi program idén nem volt. 1* elmentünk Potosba a henna miatt, 2* voltunk Limenasba.
Ettünk a Capitan (2*), a Krambousa, az Aphrodite (kemencés pizzás) tavernákban Skala Potamiban, és 2* a Mousesben Limenasban. Voltunk a Mamma's-ban gyrosozni (jó, de szólni kell, hogy no kechup, no mustár), a rönkös suvlakisnál elpusztítottunk 20 db-ot (1 E/db), és egy új helyen a Klik-ben (központban a felső útkereszteződésben) is gyrosozni. Ez az új gyrosos is bejött, de itt is szólni kellett volna a mustár miatt, de elfelejtettünk. Itt volt akció, hogy 2 db gyros + 1 db sali 6 Euró, ez nagyon megérte, a sali nem görög sali, csak hasonló, feta és olivabogyó nélkül..
Folyt. köv.....

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2011 júl. 12 09:07 #8105

Ez ma készült a bal vállamra:
<!-- ia0 -->thassos_fun.jpg<!-- ia0 -->
A gyerekek hennáztak, és rábeszéltek! :D
Csak a görög kislány a fan-ból fun-t csinált.

Nagyon jó lett. Vajon igaziból is megcsináltatnád ? :)

A válasz egyszerű: NEM.
Én teljesen tetkó ellenes vagyok. Erre rábeszéltek, ez még elment, mert már most alig-alig látszik.

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Ki, mikor van a szigeten? 2011 júl. 12 09:04 #8104

Kedves Pamag!
oké-oké értettem megfogom írni csak várjátok ki most is épp dolgozom mert kell a magyarnak az áram :))
jövőhétre talán lesz belőle valami!!!
Pussz-Pussz

Ni-ni, egy kolléga. :D

Re: Ki, mikor van a szigeten? 2011 júl. 12 03:37 #8103

........................................................
Szivesen beszélek a nyaralásról illetve a szállásról de annyit tudnék írni hogy csak na! :)
Ha van kedved hívj fel telefonon és elmondok mindent amire kiváncsi vagy!
Tel: +36....

...................................................
Szia Zelfi!

Ha annyit de annyit tudnál írni a szállásról - kérlek szépen, írd meg a honlapon a szállásotok oldalának alján a hozzászólásokba!
Akkor mindenki számára hasznos lehet.
És tudod, pont ezért kérnélek nemcsak téged, hanem mindenkit - hacsak nem kimondottan személyes információról van szó, inkább a fórumon osszátok meg egymással, ne elsősorban telefonon csak két ember között.

Igazán írhatnál beszámolót is, de ha arra nincs időd, legalább a fórumon írj pár sort az élményeitekről! Mindenki örömmel fogadja majd!
:irkálós:

Kedves Pamag!

oké-oké értettem megfogom írni csak várjátok ki most is épp dolgozom mert kell a magyarnak az áram :))
jövőhétre talán lesz belőle valami!!!
Pussz-Pussz

Re: Általános 2011 júl. 11 22:03 #8102

Sziasztok!

Pénteken indulunk (15-én) Thassos szigetére, még nem jártam ott, de egy pár dolognak utána néztem a neten. Valahol olvastam, hogy a Márvány parton fizetős a strand. Szeretnénk ellátogatni pár helyre, ezért érdekelne, hogy ténylegesen így van-e? Előre is köszönöm a választ :)

Ezt a honlapot - aminek a fórumán vagyunk, tehát a www.thasos.hu - www.thasos.hu - átolvastad már alaposan?
Szinte minden infót megtudsz belőle.
És van sok élménybeszámoló is rajta.
Makryammos strandja fizetős, mert a szálloda tartja fent, a Márványparton csak a napágyakért kell fogyasztani valamit, azt is csak tavaly óta.
:Thassos-fan:

Nagyon-nagyon-nagyon jó nyaralást!
:matróz:

Re: Ki, mikor van a szigeten? 2011 júl. 11 21:53 #8101

........................................................
Szivesen beszélek a nyaralásról illetve a szállásról de annyit tudnék írni hogy csak na! :)
Tel: +36....

...................................................
Szia Zelfi!

Ha annyit de annyit tudnál írni a szállásról - kérlek szépen, írd meg a honlapon a szállásotok oldalának alján a hozzászólásokba!
Akkor mindenki számára hasznos lehet.
És tudod, pont ezért kérnélek nemcsak téged, hanem mindenkit - hacsak nem kimondottan személyes információról van szó, inkább a fórumon osszátok meg egymással, ne elsősorban telefonon csak két ember között.

Igazán írhatnál beszámolót is, de ha arra nincs időd, legalább a fórumon írj pár sort az élményeitekről! Mindenki örömmel fogadja majd!
:irkálós:

Re: Általános 2011 júl. 11 20:29 #8100

No, akkor itt jövök én.
Hétfőn a szigettúrán Alikiben végezzük a napot, és ameddig a vendégek az ásatáson sétálnak, addig én a Mamais feleségével diskurálgatok. Rákérdezek, hogy vehetnék-e egy kartonnyit. Valószínű, hogy nem rögtön tudom majd küldeni. Elképzelhető, hogy neki is meg kell rendelnie. Az Apollonos busszal tudom majd haza küldeni. A közleménybe fogom írni, vagy inkább írj nekem egy személyes email üzenetet. Ne ide a honlapra. Bepirosozom majd, hogy azt a leveled addig tartogassam majd, míg a szombati busszal a csomagot indítani nem tudom. Akkor majd vagy a vasárnap délelőtti érkezésnél veszed át, vagy beviszik a busz központunkba és oda fogsz menni amikor tudsz.
<!-- e --><a href="mailto:agnestha@otenet.gr-agnestha@otenet.gr re írj. Adj meg mobilszámot is. Az összeget amibe kerül, utána a buszosoknak adod oda egy borítékba, hogy mikor legközelebb egy érkezés lesz, azt hozák.
No, akkor holnap érdeklődök terítőileg...

Sziasztok!
Ági, ebből a terítős dologból ne hagyj ki, szívesen vásárolnék én is! :)
Köszi!

Hahó!

Kedves Ági!
Én is csatlakoznék a terítős brigádhoz :-) pár tucatot én is vennék.
Még 11 nap és indulunk :futyul:
Krisztián

Re: Általános 2011 júl. 11 19:03 #8099

Sziasztok!

Pénteken indulunk (15-én) Thassos szigetére, még nem jártam ott, de egy pár dolognak utána néztem a neten. Valahol olvastam, hogy a Márvány parton fizetős a strand. Szeretnénk ellátogatni pár helyre, ezért érdekelne, hogy ténylegesen így van-e? Előre is köszönöm a választ :)

A Márványpart nem fizetős! Azon az úton, ahol letérsz a Márványpart felé (jobbra térsz le), van egy strand, ami fizetős, az igaz. De onnan a Márványpart még vagy 6 km. kőzúzalékos úton!Azt mondják, akik mostanság jártak arra, hogy napernyős-zenés helyé vált, ahol a napernyőkért-nyugágyakért fizetni kell.

Jogsi: A férjemnek ősrégi jogsija van. A lapozgatós, pirosas színű (20 évvel ezelőtti). Az autókölcsönzős csak pislogott, amikor meglátta, de mondtuk, hogy ez van és érvényes. ( a legjobb a fénykép volt benne :D ). Elfogadta. Rendőrt egyszer sem láttunk. De el kell fogadnia azt a jogsit is.

Köszi a segítséget, bíztam benne, hogy minden rendben lesz. Kezdek kicsit izgulni, pedig nem ez lesz az első utam Görögországba. Merre jártatok a szigeten? Mi tetszett a leginkább? :)

Re: Általános 2011 júl. 11 18:56 #8098

Sziasztok!

A Márványpart nem fizetős! Azon az úton, ahol letérsz a Márványpart felé (jobbra térsz le), van egy strand, ami fizetős, az igaz. De onnan a Márványpart még vagy 6 km. kőzúzalékos úton!Azt mondják, akik mostanság jártak arra, hogy napernyős-zenés helyé vált, ahol a napernyőkért-nyugágyakért fizetni kell.

Jogsi: A férjemnek ősrégi jogsija van. A lapozgatós, pirosas színű (20 évvel ezelőtti). Az autókölcsönzős csak pislogott, amikor meglátta, de mondtuk, hogy ez van és érvényes. ( a legjobb a fénykép volt benne :D ). Elfogadta. Rendőrt egyszer sem láttunk. De el kell fogadnia azt a jogsit is.

Re: Általános 2011 júl. 11 18:29 #8097

Jaj, és még valami: a Páromnak régebbi jogosítványa van (nem a lapozgatós nagy alakú, hanem a kisebb plasztik kártya, de nem eu-s, azaz kék-rózsaszín verzió), nekem viszont már az újabb. Ha robogót, vagy autót szeretnénk bérelni, ill. ha igazoltatnak a rend őrei, problémát jelenthet-e?

Re: Általános 2011 júl. 11 18:04 #8096

Sziasztok!

Re: Ki, mikor van a szigeten? 2011 júl. 11 14:22 #8095

Sziasztok!
Mi 8-an megyünk (6 felnőtt és két rosszcsont gyerkőc) az Anna Hegyi lakba, még borzasztóan! sokára, augusztus 27-én alszunk ott először! Párom minden nap jelenti, hogy még hány nap van hátra! Elméletileg szeptember 3-án indulunk haza :cry: , bár épp most gondolkodunk a meghosszabításon, ami természetesen nem kedv kérdése.
Kedves Zelfi!
Olvasom, hogy Ti pont most vagytok ezen a szálláson. Ha hazaértek és már túl vagytok a sokkon, hogy idén is vége a nyaralásnak, szívesen olvasnék pár sort tőletek, vagy persze bárki mástól is, a szállással kapcsolatos tapasztalataitokról!
Addig is jó pihenést!
Rabi Ági

Szia Rabiagi!
Tel: +36204586565 nevem: Zelfel Tamás
de ha leszz időm és türelmem irogatni akkor írok egy pár sort ide! egy biztos, nem fogjátok megbánni ha oda mentek :)))
Pussz!!!
Zelfi

Re: Ki, mikor van a szigeten? 2011 júl. 11 13:40 #8094

Linda! Jó utat nektek, Thassosra mi 26-án indulunk. Sarti csodás hely, nem fogjátok megbánni. Szerettünk volna oda visszamenni, de kipróbáljuk Thassost is. Nekem még kicsit több mint 35. :( :)

Szia kiscsillag!

Mikor befizettem a Sartin lévő szállást, még 115 nap volt az indulásig... 4 hónap... Abból már 3-at letornáztunk. :)
Sartin is először leszünk és Thasoson is. Nagyon várom, már gyűjtögetem hogy hol mit kellene megnézni. :)
Bízom benne hogy igazad lesz és nem fogunk csalódni!

Szép napot!
L.

Re: Általános 2011 júl. 11 13:37 #8093

Ma 0:50-kor megérkeztünk. :(

Szia Balázs!

Gondolom kellő képen feltöltődtetek, így lehet majd miből élni az elkövetkezendő hónapokban. :)

Ha nem okoz problémát, kérlek írj egy kicsit árakról, tavernákról, hova érdemes menni vásárolni, hova nem, stb. :)
Még soha nem voltunk Thasoson, így most kivagyok éhezve minden információra. :)

Előre is köszönöm,
Linda

Re: Általános 2011 júl. 11 13:33 #8092

No, akkor itt jövök én.
Hétfőn a szigettúrán Alikiben végezzük a napot, és ameddig a vendégek az ásatáson sétálnak, addig én a Mamais feleségével diskurálgatok. Rákérdezek, hogy vehetnék-e egy kartonnyit. Valószínű, hogy nem rögtön tudom majd küldeni. Elképzelhető, hogy neki is meg kell rendelnie. Az Apollonos busszal tudom majd haza küldeni. A közleménybe fogom írni, vagy inkább írj nekem egy személyes email üzenetet. Ne ide a honlapra. Bepirosozom majd, hogy azt a leveled addig tartogassam majd, míg a szombati busszal a csomagot indítani nem tudom. Akkor majd vagy a vasárnap délelőtti érkezésnél veszed át, vagy beviszik a busz központunkba és oda fogsz menni amikor tudsz.
<!-- e --><a href="mailto:agnestha@otenet.gr-agnestha@otenet.gr re írj. Adj meg mobilszámot is. Az összeget amibe kerül, utána a buszosoknak adod oda egy borítékba, hogy mikor legközelebb egy érkezés lesz, azt hozák.
No, akkor holnap érdeklődök terítőileg...

Sziasztok!
Ági, ebből a terítős dologból ne hagyj ki, szívesen vásárolnék én is! :)
Köszi!

Linda

Re: Általános 2011 júl. 11 11:56 #8091

Sziasztok!
Bankkártyával lehet fizetni a szigeten?/üzletek,tankolás stb./és ha igen,akkor milyennel?

Nem jellemző... csak néhány helyen.
De majd akik most jöttek vissza, többet tudnak mondani.

Re: Általános 2011 júl. 11 11:25 #8090

Sziasztok!
Bankkártyával lehet fizetni a szigeten?/üzletek,tankolás stb./és ha igen,akkor milyennel?

Re: Általános 2011 júl. 11 09:59 #8089

....

Sziasztok balázsék! :örül: :örül:
Üdv itthon. Jó, hogy ebbe a melegbe jöttetek haza, így legalább nem lesz nehéz aklimatizálódni..he..he..!!
Majd légyszi írd le, hogy merre jártatok, mert gondolom nem csak napozás-pihenés-fürdés volt a program. Merre jártatok kajálni?

Re: Általános 2011 júl. 11 09:05 #8088

Hello Balázs! Üdvözöllek újra itthon. Azért itthon nem olyan a kánikula, mint kint. Örülök, hogy minden rendben volt.

Re: Ki, mikor van a szigeten? 2011 júl. 11 08:38 #8087

Sziasztok!
Mi 8-an megyünk (6 felnőtt és két rosszcsont gyerkőc) az Anna Hegyi lakba, még borzasztóan! sokára, augusztus 27-én alszunk ott először! Párom minden nap jelenti, hogy még hány nap van hátra! Elméletileg szeptember 3-án indulunk haza :cry: , bár épp most gondolkodunk a meghosszabításon, ami természetesen nem kedv kérdése.
Kedves Zelfi!
Olvasom, hogy Ti pont most vagytok ezen a szálláson. Ha hazaértek és már túl vagytok a sokkon, hogy idén is vége a nyaralásnak, szívesen olvasnék pár sort tőletek, vagy persze bárki mástól is, a szállással kapcsolatos tapasztalataitokról!
Addig is jó pihenést!
Rabi Ági

Rabi Ági! Mi is akkor leszünk ott, mint ti. Csak mi az Aethrion apartmanban. Ha Zelfiék hazaértek, akkor írj pár sort, hogy tudjuk mi a helyzet. előre is köszike. :)

Re: Általános 2011 júl. 11 08:33 #8085

Beállt a 40 fokos meleg.
Épp jókor vetettem le a lábamról a gipszet. Nem kellett volna még, de látta az orvos, hogy nem bír velem, így azt mondta kegyelmet ad, ha vigyázok. 25.ig nem állhatok rá. Mikor kérdeztem, hogy a gipsz cserével úszhatok, ettől végkép kiakadt, és mondta, hogy el nem tudja képzelni hogy fogok belemenni a vízbe, így inkább leveszi véglegesen, és csak fáslizott.
Ma lesz a napja, hogy kipróbálom, hogy úszok. Pánost megvárom majd, hogy éjfélkor hazaérjen és a közelgő teliholdas tengerben egy nagy lubickolást teszek majd... :D
Á és min akadtam ki tegnap este....
Mondták, hogy orbáncfüves olívaolajos kivonattal kenegessem a lábam. Évának tegnap adtam 10 Eurót, hogy 5 Euró kell, hogy legyen egy 300 ml-s ilyen SPASÓ LADÓ. Egy helyen kapott Éva . Az 1 Eurós bolt melletti hagyományos termékeket áruló üzletbe. 2 dl-t 11,50 -ért. Amikor megláttam, hogy a Rahoni olívagyár termékét hozta, ahol 2,5-ért árulják ezt a valóban csoda szert, hát csak az tartott vissza, hogy oda ne mankózzak, hogy tudtam sok a tömeg.
Ma reggel megyek asztalborogatásra oda.... 2,50- ről 11, 50???? :vívó:

Ági!

Én mostanában elég sok mindenről lemaradtam. Tájékozatnál a részletekről? Milyen volt az úszás? Jobbulást neked !!! :)

Re: Általános 2011 júl. 11 08:31 #8084

Ez ma készült a bal vállamra:
<!-- ia0 -->thassos_fun.jpg<!-- ia0 -->
A gyerekek hennáztak, és rábeszéltek! :D
Csak a görög kislány a fan-ból fun-t csinált.

Nagyon jó lett. Vajon igaziból is megcsináltatnád ? :)

Re: Általános 2011 júl. 11 06:18 #8083

Beállt a 40 fokos meleg.
Épp jókor vetettem le a lábamról a gipszet. Nem kellett volna még, de látta az orvos, hogy nem bír velem, így azt mondta kegyelmet ad, ha vigyázok. 25.ig nem állhatok rá. Mikor kérdeztem, hogy a gipsz cserével úszhatok, ettől végkép kiakadt, és mondta, hogy el nem tudja képzelni hogy fogok belemenni a vízbe, így inkább leveszi véglegesen, és csak fáslizott.
Ma lesz a napja, hogy kipróbálom, hogy úszok. Pánost megvárom majd, hogy éjfélkor hazaérjen és a közelgő teliholdas tengerben egy nagy lubickolást teszek majd... :D
Á és min akadtam ki tegnap este....
Mondták, hogy orbáncfüves olívaolajos kivonattal kenegessem a lábam. Évának tegnap adtam 10 Eurót, hogy 5 Euró kell, hogy legyen egy 300 ml-s ilyen SPASÓ LADÓ. Egy helyen kapott Éva . Az 1 Eurós bolt melletti hagyományos termékeket áruló üzletbe. 2 dl-t 11,50 -ért. Amikor megláttam, hogy a Rahoni olívagyár termékét hozta, ahol 2,5-ért árulják ezt a valóban csoda szert, hát csak az tartott vissza, hogy oda ne mankózzak, hogy tudtam sok a tömeg.
Ma reggel megyek asztalborogatásra oda.... 2,50- ről 11, 50???? :vívó:

Re: Általános 2011 júl. 10 16:47 #8080

Az út kiváló volt. Háztól - házig: 15 óra 10 perc
Szerencsénk volt, a kompindulás előtt 8 perccel érkeztünk, és még lazán felfértünk, sőt 1-ként szálltunk le.
A határokon is 10-20 perc alatt átértünk.
Ezeken kívül csak 2 db rövid pihenőt tartottunk a tankolásokkor.
De még így is lassúak voltunk, mert a minimum 1 komppal később jövők is utolértek. :)
Mi autópályán is csak 115 km/h környékén jöttünk...
Na jó, a főutakon előfordult egy-egy gyorshajtás.

Re: Általános 2011 júl. 10 10:17 #8078

Sziasztok!

Az idei árakról szeretnék tájékozódni. Pl. házi olivaolaj, méz, gyümölcsök, kenyér, fetasajt stb. Tudnátok-e ajánlani Sk.Panagiába jó vacsorázóhelyet, csendeset, háziasat. Itt is érdekelnének az árak is. Azonkivül ha valaki járt mostanában az Emeraldban, mennyire tiszta a szállás, milyen a felszereltség, wc papir van-e, és miket tanácsos vinni. Üdv. Picifoxi

Oldalmegjelenítési idő: 0.434 másodperc