Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA:

Re: Általános 2012 márc. 15 15:29 #9324

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2012 márc. 15 07:59 #9323

Verus, köszönöm!
Robi, de jó lesz nektek!! De hogy is van ez Nálatok? Te döntesz az úti célról? Gabi mit szólt a tervmódosításhoz? Vagy meglepetés?

Kérjük, hogy Belépés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Re: Általános 2012 márc. 15 06:43 #9322

Szia Ági !

Persze hogy bele!
Elsőre úgy volt hogy Sarti,de aztán mire odaértem a városba megszállta az ihlet.
Repülni szeretnék már megint! :D

Nekem maradnak a zsebeitek. Meg az álomszárnyam.
Mindig azt mondom, majd ha nyugdíjas leszek. Aztán lassan kiderül nem lesz nyugdíjas kor.
Most azt taglalják ki szeretnék húzni a nyugdíjkort 70 évre. Élünk addig???????????????????,

Tegnap vendégségben voltam egy párnál. Ott a feleség egy Kaukázusi faluból van. Fantasztikus energikus, olvasott, nyitott rengeteg információra. És művészi hajlamokkal is bír. És dolgos. Most ismerkedtünk meg velük véletlenül egy hónapja.
Velük beszélgetve kérdeztük őket a politikáról. Bár ő is több mint 20 év óta itt van. Amit tudtam, hogy milyen szegénység volt, és amit mutatnak a Tv-ből, ahogy ő mondja, semmi nem igaz. Azt mondja még a jegyrendszer is jobb volt, mint ez a cirkusz, a megszorításokkal, amit a görögökkel csinálnak. Ill. nemcsak a görögökkel, hanem több európai állammal.
Mondja, hogy vígan éltek, dolgoztak, és egyik napról a másikra bevezették a jegyrendszert, hogy csak arra lehetett kapni élelmiszert. Oly hirtelen jött, és nem tudták miért. De nem volt az sem szörnyű. Volt az embereknek munkája is.
A mostani helyzet szerinte, nagyon jó. Nagyon szeretik a mostani országvezetőjüket. Amik most mennek a hírekben, hogy a választásoknál milyen kombinációt használ a kormány, az mind amerikai kitaláció. Mert hogy az orosz megerősödött, és hogy nagyon erős hazafi az országvezető, azt mások nem nézik jó szemmel. Mondja soha nem éltek ilyen nehéz és bizonytalan körülmények között, mint itt él...
Jól elkanyarodtam a témától.
A dolog lényege, hogy én is szeretnék mindenhova csavarogni. Jó a téli sok mindenes tevékenység. Jó a kötetlenség.
De vágyom rá, hogy igazából én is nyaraljak megint . Menjetek gyerekek mindenhová. Amig tudtok repüljetek ezer helyre! Nézzetek meg mindent, kóstoljatok meg mindent.
Ahány helyet ismersz meg, annyi ember leszel!

A barackos tortáról jut eszembe.
Marci 3-4 éve egy évig dúdolgatta: A barackos disznó... A barackos disznó... Én mondogattam, fiam nincs barackos disznó. NEM JÖTTÜNK RÁ, MI LEHET AZ ÉNEK. Majd tavaly télen mikor otthon voltunk, a tesóm betett neki egy mesét.
És meghallottuk a varacskos disznó............

Köszönöm a barackos tortát. Amikor elkészítettem, rögzítem a receptet felétek is. Nyáron szezonja lesz, barack, joghourt. Igazi könnyű csemege lehet!!!!Nyam, nyam...FINOM!!!!

Re: Általános 2012 márc. 14 20:03 #9321

Kedves Ági! Utánajártam megint, és újra rátaláltam a képpel együtt a receptre is!
Íme: www.mindmegette.hu/oszibarackos-joghurttorta.recept

Re: Általános 2012 márc. 14 17:57 #9319

Szia Ági !

Persze hogy bele!
Elsőre úgy volt hogy Sarti,de aztán mire odaértem a városba megszállta az ihlet.
Repülni szeretnék már megint! :D

Re: Általános 2012 márc. 14 17:53 #9318

Szia Robi! :lol: :D
Tunézia??? :wink: Hát csak összejött!!!! a kis zsebedbe engem is beleteszel!

Re: Általános 2012 márc. 14 17:51 #9317

Na, megérkeztem! Még egy jó teljes meló 1000-el, de talán most már többet tudok benézni hozzátok.
Ma voltam az utazási irodába és lefixáltam a nyaralást és jövő héten be is fizetem,ha ráérek.
Május végén egy hét Galyatető, szept. elején pedig 2 hét Tunézia.

Ja és sok boldog nő, névnap, születésnapot minden eddigi fórumlakónak!

Re: Általános 2012 márc. 14 09:40 #9310

MIndannyiunknak pedig kívánok boldog kikapcsolódást a nemzeti ünnepen!
igaz, hogy picit korai, de ezt nem lehet kihagyni!

A görögnek ez a nap:
Március 25.
www.mykosmos.gr/loc_mk/eortes.asp - www.mykosmos.gr/loc_mk/eortes.asp
Sajnos nem enged kimásolni, és ti görögül nem olvastok....
Csak érdekességként mondom.

Re: Általános 2012 márc. 14 09:37 #9309

Jajj Honey!!! Ez történik, amikor nem nézegetek sűrűn a fórumra!!!
Édes-mézes , nagyon boldog névnapot -utólag is ....

http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRpvi7fE7W4XLR-dObp4CcX0ImXRae6aIIqdKKnPwo8j6fwlXmx...ezzel a fincsi mézes görög joghurt tortával!! :D
Jut eszembe: látom benéztél a zeneoldalra

Á, már sejtem,hogy van recept is hozzá..... Könnyű és finom lehet...
Mindannyian köszönjük! :D
( Az idén sem fogyunk le. Hiába ahogy szállnak az évek, egyre inkább keveset foglalkozom a vonalakkal... :P )

Mégis fogyókúra lesz? Nem ad ki semmit...
http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRpvi7fE7W4XLR-dObp4CcX0ImXRae6aIIqdKKnPwo8j6fwlXmx

Re: Általános 2012 márc. 14 09:34 #9308

http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRpvi7fE7W4XLR-dObp4CcX0ImXRae6aIIqdKKnPwo8j6fwlXmx...ezzel a fincsi mézes görög joghurt tortával!! :D

Á, már sejtem,hogy van recept is hozzá..... Könnyű és finom lehet...
Mindannyian köszönjük! :D
( Az idén sem fogyunk le. Hiába ahogy szállnak az évek, egyre inkább keveset foglalkozom a vonalakkal... :P )

Re: Általános 2012 márc. 13 21:31 #9307

MIndannyiunknak pedig kívánok boldog kikapcsolódást a nemzeti ünnepen!
igaz, hogy picit korai, de ezt nem lehet kihagyni!

Re: Általános 2012 márc. 13 21:12 #9306

Ági, Gergó!
Megkésve, de nem kisebb szeretettel kívánok Nektek is boldog névnapot!

:lol:

Re: Általános 2012 márc. 13 21:08 #9305

Re: Általános 2012 márc. 13 13:20 #9304

Minden Ildimnek és Zolimnak sok sok boldog névnapot kívánok!
Mézeset, illatosat, gyógyítót!

Nagyon szépen köszönöm!
Én meg boldog szülinapot kívánok Neked, és sok erőt, örömet a szezonra!

Édes, kedves szeretni való Zoli Panagiotisom!!! Mily boldog vagyok, hogy egy férfi is csatlakozott hozzánk. Oly magányosak vagyunk az idén mi itt nők. Kezd hasonlítani a görög estek táncparkettjére vagy a bécsi főutcáéra a fórumunk. Csak mi nők vagyunk.
Azelőtt annyi férfi vett körbe bennünket sok hozzá szólással. Az idén alig, alig...

Nagyon köszönöm én is a megemlékezésed.

Igyekszem megtenni, ami tőlem telik! :)
Bár nem volt teljesen önzetlen a jókívánságom! Mi szezon végén találkozunk majd, ezért akkor is fittnek és pihentnek kell lenned! :wink: :)
Görög estet láttam már, tényleg úgy van, de vajon miért nincs férfi a bécsi főutcán? Ööööö ... az a bevásárló utca? :lol:

Re: Általános 2012 márc. 13 09:23 #9303

Lányom és barátnője a hastánc gálán, indiai tánchoz készülődve

Az ezeregy éjszaka meséjének főszereplői lehetnének!!!

Jaj, nagyooon tetszenek..................Hogy itt ilyen nincs........... :(

Az 1001 éjszakáz elevenítették meg, csak nem ők voltak a főszereplők.www.facebook.com/video/video.php?v=248276728596016 - www.facebook.com/video/video.php ... 6728596016

Re: Általános 2012 márc. 12 21:36 #9302

A Gergőknek meg boldog névnapot!

Re: Általános 2012 márc. 12 19:07 #9301

Nagyon szépen köszönöm!

Édes, kedves szeretni való Zoli Panagiotisom!!! Mily boldog vagyok, hogy egy férfi is csatlakozott hozzánk. Oly magányosak vagyunk az idén mi itt nők. Kezd hasonlítani a görög estek táncparkettjére vagy a bécsi főutcáéra a fórumunk. Csak mi nők vagyunk.
Azelőtt annyi férfi vett körbe bennünket sok hozzá szólással. Az idén alig, alig...

Nagyon köszönöm én is a megemlékezésed.

Re: Általános 2012 márc. 12 19:02 #9300

Az ezeregy éjszaka meséjének főszereplői lehetnének!!!

Jaj, nagyooon tetszenek..................Hogy itt ilyen nincs........... :(

Re: Általános 2012 márc. 12 09:06 #9299

Nagyon szépen köszönöm!

Re: Általános 2012 márc. 11 23:04 #9298

:taps:

Re: Általános 2012 márc. 11 21:04 #9297

Ági! Ildikók!

Engedjétek meg, hogy utólag is nagyon boldog ünnepet kívánjak! :oops: :oops:
<!-- ia0 -->orchidea.jpg<!-- ia0 -->
A hétvégén most lettem elöször gépközelben.
Sajnos a jövő hetem sem lesz sokkal eseménytelenebb. De talán majd a hosszú hétvége után lesz egy kis nyugalom.

Re: Általános 2012 márc. 11 17:40 #9296

Re: Általános 2012 márc. 11 14:10 #9294

Köszönöm! Ez most rám is fér. Lehet, hogy valami kerülget vagy már lappang is bennem, de reggel óta úgy érzem magam, mint akit jól fejbe csaptak egy palacsínátsütővel. A mézes tea mellé grapefruitmag kivonat és C vitamin a titkos fegyver.

Re: Általános 2012 márc. 11 14:07 #9293

Honey!

Köszönet! Remélem, hogy jól telt a tegnapi (név)napod Neked is!!!!!

Re: Általános 2012 márc. 11 08:16 #9290

Oldalmegjelenítési idő: 0.195 másodperc